America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:D
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
:) Na hali 
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
az összes...
Fõnök is formázott gépet és mindent Lveszített...
hova tudnád Lküldeni mert akkor olyan Lérhetõséget adok meg...
pl mail a legegyszerûbb, priviben küldöm...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Ird ide mit szeretnél.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
bár most abba sem akar beengedni...
megcsinálom a traininget landolok a cucc közepén pontosan de megint nem lehet az adatokat Lküldeni, legalábbis megint kapásból a main menu-ba dob vissza, esélyt sem adva az adatok feltöltésére...
szal sy
kicsit késõbb azért még megpróbálom a dolgot...
ok?
Én 68-at hajtom, talán holnap meg is lesz már végre...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
én így is segítek másoknak army-ban ha nagyon elegük van a dologból, mert ne a tréningek vegyék L a kedvét a game-tõl és így megkapják a lehetõséget hogy a többi pályán is minél hamarabb gameljenek, minél több örömüket leljék a gameben...
kicsi a MI magyar army-s közösségünk ezért kell az összetartás /egymás segítése/
vagy nem?

...ugye Weine papa?
befonom a hajam hogy nem sikerül, idegesítõ, de nagyon!
Amikor flare-ztem a legvégén (azaz E-t nyomtam kb. fél másodperccel a földetérés elõtt), akkor sikerült.
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

8 legrosszabb dolog, ami akkor történhet, amikor összejönnél egy lánnyal
1. Amikor levetted a melltartóját, közli veled, hogy igyekezzetek, mert a pasija mindjárt megjön a feketeöv-vizsgájáról.
2. Az elsõ csóknál beakad a fogszabályozója a szemöldök piercingedbe.
3. Amikor leveszed a bugyiját, elindít egy tojásfõzõ órát az ágy mellett.
4. Az aktus elõtt alá kell írnod egy biankó apasági elismerõ nyilatkozatot, amennyiben bármi rosszul sülne el.
5. Megkérdezi, hogy zavar-e, ha elõtte tisztába teszi a gyereket.
6. Kiderül, hogy nem az egyik barátnõje, akirõl mindig mesélt, mûkörmös, hanem õ maga.
7. Azt hiszed, hogy meghódítottad életed nõjét, amikor diszkréten átcsúsztat a kispárnán egy árjegyzéket.
8. Azt mondja, hogy legyetek inkább igazi barátok, és kölcsönkéri a lakásod egy másik pasival való randihoz.

És hurrá ! megyünk csendespihenöre alig várom már utána ások egy gödröt és belelököm Gfreiter és a dömperrel beásom 
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Óvónéninek tisztelettel jelentem, az óvoda létszáma kb 30, hiányzik Kutyika, Mighty, Tikal, meg még egy csomóan! Patacsi, köszi, ezt én is megjátszottam, csak tegnap whitetiger kérdezte, hogy nics e ezeken kívül valami más oldal, és aszittem, hogy Tikal esetleg máshonnan rakott be képeket.Csak gondoltam megkérdem. Azért 1000 thx :) 

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.