America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
danke
:D

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gfreiter
Gyerekek, ma már nem jövök, esetleg még éjszaka benézek! Jók legyetek, nem rosszalkodni :) Na hali

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
na szal admin parancsok kellenénk
az összes...

Fõnök is formázott gépet és mindent Lveszített...
hova tudnád Lküldeni mert akkor olyan Lérhetõséget adok meg...
pl mail a legegyszerûbb, priviben küldöm...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Mighty
Asszem ma és holnap nem leszek otthon gépközelben.
Ird ide mit szeretnél.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dexa
Mighty: ha majd icu közelben leszel akkor keress meg...

Tikal
ez szar :), küldtem anyagot, ráérõs a dolog :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Slow
visit xsu/gallery for ur banner matte ;)

Slow
neked van, nem? ;)

Tikal
vazze, most már akkor nekem is csinálhatnál egyet, majd elküldöm az anyagot amibõl dolgozhatsz, k? :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Slow
nm ;)

Inq, te jösz ;)

repro
köfi Slowbácsi

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Szia Kutyika :) Whitetiger, sztem várj kicsit a dologgal, amíg megjavulnak a szerverek. Egyébként bocsi, hogy nem válaszoltam, tettem-vettem ,azt elment az idõ... Strahd! Nekem a 8-ból valamelyik mindig bejön :(

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
kicsit késõbb megnézem a tartalék accountot mert ott megvan már ez a tréning is hogy tudj gamelni olyan pályán ha gondolod...
bár most abba sem akar beengedni...

MarkBlade
Crassus.. a sok TK-val ugysem maradsz sokáig annyi.. :)
Tikal
Hummer akcioban! :)

Igen én nyomattam a képeket, ha kell majd még nyomatok :)

Dexa
white: van 1 rossz hírem...
megcsinálom a traininget landolok a cucc közepén pontosan de megint nem lehet az adatokat Lküldeni, legalábbis megint kapásból a main menu-ba dob vissza, esélyt sem adva az adatok feltöltésére...
szal sy
kicsit késõbb azért még megpróbálom a dolgot...
ok?

Kutyika
Hát ez lol!!!

Kutyika
Nemis hiányzok, csak ritkán tudok jönni...

Dexa
drakulálok...
Én 68-at hajtom, talán holnap meg is lesz már végre...

[HUN]Crassus
Tennap végre 63-as lettem ez azért nagy szám,mert a 2.0-óta ez az elsõ Honornövekedésem:))

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ok, köszi elment az üzi
Dexa
aki meg nagy szarban van csináltam már új accountokat is /tréningnek igény szerint nekiugrok-teszem hozzá azé nem mindnek... ;) /...

Dexa
nem TE vagy az elsõ és van 1 sejtésem hogy nem is az utolsó...
én így is segítek másoknak army-ban ha nagyon elegük van a dologból, mert ne a tréningek vegyék L a kedvét a game-tõl és így megkapják a lehetõséget hogy a többi pályán is minél hamarabb gameljenek, minél több örömüket leljék a gameben...
kicsi a MI magyar army-s közösségünk ezért kell az összetartás /egymás segítése/
vagy nem?

Azt mondod hogy megcsinálnád?
[Rush]
Köci

hTTp://ror.hu/

Dexa
ha nagyon eleged van a dologból akkor priviben adj 1 azonosítót pass-al felturbózva és megnézem mit tehetek...
...ugye Weine papa?

befonom a hajam hogy nem sikerül, idegesítõ, de nagyon!
Ok, probálkozom, köszi
Daniel_F
Én most próbáltam, és nem csináltam semmit, akkor hibásnak mondta.
Amikor flare-ztem a legvégén (azaz E-t nyomtam kb. fél másodperccel a földetérés elõtt), akkor sikerült.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Arra 6-8 kivilágított köre gondolsz? Abba kell ugrani?
Strahd_
pedig de :D a körbe ugorj bele és ne csinálj tényleg semmit :)

ez eddig nem jött be
Strahd_
Mai OFFOM

8 legrosszabb dolog, ami akkor történhet, amikor összejönnél egy lánnyal
1. Amikor levetted a melltartóját, közli veled, hogy igyekezzetek, mert a pasija mindjárt megjön a feketeöv-vizsgájáról.

2. Az elsõ csóknál beakad a fogszabályozója a szemöldök piercingedbe.

3. Amikor leveszed a bugyiját, elindít egy tojásfõzõ órát az ágy mellett.

4. Az aktus elõtt alá kell írnod egy biankó apasági elismerõ nyilatkozatot, amennyiben bármi rosszul sülne el.

5. Megkérdezi, hogy zavar-e, ha elõtte tisztába teszi a gyereket.

6. Kiderül, hogy nem az egyik barátnõje, akirõl mindig mesélt, mûkörmös, hanem õ maga.

7. Azt hiszed, hogy meghódítottad életed nõjét, amikor diszkréten átcsúsztat a kispárnán egy árjegyzéket.

8. Azt mondja, hogy legyetek inkább igazi barátok, és kölcsönkéri a lakásod egy másik pasival való randihoz.

Strahd_
egrasz és nem csinálsz semmit :D az utolso pár pillantban hanem egyenesen nézel magadelé

Sziasztok,G hogy is van az a repülögép ugrás, landoás? Várom a javaslatot, köszi.
zotyesz
Hogy mik vannak! :)

Strahd_
patacsi kinevezünk ovönéni segédbek és patacsi bácsi leszel mint korelnök És hurrá ! megyünk csendespihenöre alig várom már utána ások egy gödröt és belelököm Gfreiter és a dömperrel beásom

Gfreiter
:))

patacsi HUN
én csak egy ovodástárs vagyok :) a minicsoportból...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
Jó reggelt patacsi bácsi

Gfreiter
Gyönyörû kocsi, csak kár, hogy 20 milla. Bár nem hiszem, hogy ha lenne rá pénzem vennék, nem szeretem, ha mindenki engem bámul..

Gfreiter
Jóóó reggeelt kííváánunk! Óvónéninek tisztelettel jelentem, az óvoda létszáma kb 30, hiányzik Kutyika, Mighty, Tikal, meg még egy csomóan! Patacsi, köszi, ezt én is megjátszottam, csak tegnap whitetiger kérdezte, hogy nics e ezeken kívül valami más oldal, és aszittem, hogy Tikal esetleg máshonnan rakott be képeket.Csak gondoltam megkérdem. Azért 1000 thx :)

Slow
csókolom!

patacsi HUN
jóreggelt ovodások ;)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
Hummer itt, Hummer ott
csak gondolkozunk egy picit, és már ömlik is az infó :))

Strahd_
Gfreiter szia jó reggelt neked!

Gfreiter
Neked is kedves Strahd, meg mindenki másnak! Tikal! Te nyomtad be régen azokat a képeket a hummerekrõl? Linkeld be ide lécci az oldalt! Kösszi!

Strahd_
Jó reggelt mindenkinek!

Gfreiter
Jóccakát mindenkinek!