America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
gyere fel TSre ha tudsz...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Nagyon jó volt ma! Szegény Kutyika!\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
vmit csinálnak bent hogy mindig leáll a szerver?
Ja, Pet! Lécci szóljál Beecinek, hogy azér nem eltûnedezni ám sokáig 😊\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ismeri vki a Blues Company-t? Ma lesz 7-kor a Pecsában koncert!!!
On
Bocsi...
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Lenne egy kicsit off kérdésem:
Dinamikus az ip-m,abból nem lehet valami módon statikusat csinálni?
Mert már nagyon idegesit hogy mindig fel kell irkálnom az ip-met ha megyek valahová és ftp-n akarok leszedni cuccokat a saját gépemrõl...
Van valami progi ami ezt megoldja?
Thx.
OFF OFF

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Beeci meg hova tûnt? 1000 éve nem láttam. Hé koma! Ne vacakolj sokat!! Gyere!!\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Azért, mert amíg ilyen kicsi a pálya tök egyértelmû, hogy honnan jön az ellen, és ez nem realisztikus! Nem mintha én nem használnám ezt a módszert, de azért kellenének már nagyon a nagyobb pályák, talán tavasszal.

My Life for Freedom!
) bekapcs, azután refresh list, azután megnézed, hogy hol van hely, és klikk. Vannak honorfüggõ szerverek is, ami azt jelenti, hogy pl minimum 25 honorrral lehet csak belépni, stb. Ha kijelölsz egy szervert, akkor a bal alsó negyedben találsz részletesebb infót a szerverrõl. Ha honort akarsz gyûjteni, akkor hivatalos szerverre menj, ami úgy néz ki, hogy egy csillag, vagy egy O betû figyel a szerver neve elõtt.\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
itt csekk a segítségek rész, azon belül is a konzolparancsok...
én most kicsit L késõbb jövök vissza, addig nézd meg az oldalt, érdemes...
😉
így nem tudom hogy kell felmenni
de a segítségeteket várom, és elõre köszönöm

az bosszant csak hogy nem tudom a training eredményedet neked sem feltölteni...
mindenkinek, ki merre megy bandázni a mai napon
Dexa nagyon idegeidre mentem tegnap?
Ha igen, bocsi.ha majd ráérsz akkor jó lenne ha megkeresnél...
látom vannak itt hajnali kelõk is...
😄