America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, és a töbiek merre vannak, nem tudod? Köszi.
Kutyika
Bridge & Pipeline SF...

Hali, te merre voltál?
Kutyika
hmm... Én igazán nem akarok senkit megsérteni, de miért van ollan érzésem, hogy a játék motorjával van valami hiba???(Mintha bug-os volna, vagy valami ilyesmi...)😞((

Helloka mindenkinek, van valaki most? Játék, megy valahol? Valami lassú keringõ
Dexa
na akkor este CODE-on WAR...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Tikal
Én viszont ezzel foglak semlegesiteni

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[HUN]Crassus
Sztem ha én ezzel leszek én leszek a 3.csapat egyedül😊))

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

opfor fegyó?😊
[HUN]Crassus
MEGVAN A CSITEM ehhez a fegyóhoz ARMY-ban!!!Kell????;-)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nyers

Bocs az OFF-ért, de ez nagyon tetszik!

My Life for Freedom!

PsychoStarfish
Mighty gyere TS-re plííz.

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Dexa
Mighty: csekk icu...
gyere fel TSre ha tudsz...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

pet70000
Beeci mostanában sokat dolgozik!!!?

Kutyika
Ok! holnap gyere ám!!! 😊

Gfreiter
Akkor holnap!!!! Nagyon jó volt ma! Szegény Kutyika!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
Mighty: úgy Lrohantál délután még beszélni sem tudtam veled...
vmit csinálnak bent hogy mindig leáll a szerver?

Gfreiter
Szia Pet 😊 Sajnos most mennem kell! Holnap viszont itt leszek mint a gép, és akkor majd hozzunk össze vmi közös bugit, jó? Sziasztok! Ja, Pet! Lécci szóljál Beecinek, hogy azér nem eltûnedezni ám sokáig 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Kutyika
hali!

Kutyika
Hogyan jöttem volna, amikor reggel hatig dolgoztam???? Most keltem fel nemrég... Holnap jó, de én most is mindjárt megyek harcolni valahová, csak nyelek egy kis kávét.

pet70000
Szia -=(Silent)G=-, szia Kutyika!!

pet70000
Este akkor megy a <-HIT-> vs LoverZ ?????

Gfreiter
Kutyika!!! Egész nap nyomtam! Hát mér nem jöttél?? Bridgen voltam most, és baromi jó volt! Tök jó kis csapat jött össze 😊 Holnap?

Kutyika
Most akkor egyedül gammázzak??😞(( Amúgy: hi all!!!

Gfreiter
Na szasztok srácok, ma már vszínûleg nem jövök, jók legyetek! BLUES COMPANY!!! Hooah!!!

hali mindenkinek4!!
Tikal
csak fingom nincs mit kell letölteni, nem elég egyértelmu számomra 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
szoval az axelero klub oldalát nem tudom rendesen megnézni mert mindenféle összevisszakarakterek vannak rajta, helpdesk.en azt irták hogy váltsam át az IE betûkészletét unicode-ra, UTF8-ra, de nekem olyan nincs legalábis nem találom, keresõben meg azt látom hogy meg kell venni

Slow
win honlapon fenn van valahol minden...

Tikal
kéne nekem unicode betûkészlet, van vkinek? 😊

Gfreiter
Off
Ismeri vki a Blues Company-t? Ma lesz 7-kor a Pecsában koncert!!!
On
Bocsi...

Gfreiter
Beírod, hogy "lécci ezentúl UTF8 legyen a betûkódolás" 😊

Gfreiter
Hát én ezekbõl egy kukkot sem értek... úgyhogy bocsi, de nem nagyon tok ebben segédkezni. Bridge-n nyomom, ha vkinek van kedve, megtalál. Valamelyik E official serveren. Bár már csak fél órát vagyok.

Tikal
hogyan kell az Iexplorerben a betûkodolást UTF8-ra állitani? 😊

Nah asszem léptem,megsasolom a Hospital-t 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Ha jolt tudom ez nem lehetséges,mert a szolgáltató szervere osztja ki az IP címeket.Talán kérdezd meg a szolgáltatótól hogy van e olyan net csomaguk ahol statikus IP-t kaphatsz.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Brutal
Hi all,régen jártam erre
Lenne egy kicsit off kérdésem:
Dinamikus az ip-m,abból nem lehet valami módon statikusat csinálni?
Mert már nagyon idegesit hogy mindig fel kell irkálnom az ip-met ha megyek valahová és ftp-n akarok leszedni cuccokat a saját gépemrõl...
Van valami progi ami ezt megoldja?
Thx.

OFF OFF

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Gfreiter
18 lett a honorom!! LÁLÁLÁ... Beeci meg hova tûnt? 1000 éve nem láttam. Hé koma! Ne vacakolj sokat!! Gyere!!

Gfreiter
Na mi van? Kihalt a tájék? Senki nem gamázik? Én CSARon vagyok.

Nyers
A második SF az SE, bocs! LOL

My Life for Freedom!

Nyers
Na, én mondjuk ezért várom már az SF CSAR SF-t! LOL
Azért, mert amíg ilyen kicsi a pálya tök egyértelmû, hogy honnan jön az ellen, és ez nem realisztikus! Nem mintha én nem használnám ezt a módszert, de azért kellenének már nagyon a nagyobb pályák, talán tavasszal.

My Life for Freedom!

Gfreiter
Reggelt! Elindítod a játékot, bemész a Personnel jacketbe, loginolsz, aztán belépsz a Deploymentbe, jobb alsó sarok Punk Buster ftjmi(fas*tudjami - a továbbiakban) bekapcs, azután refresh list, azután megnézed, hogy hol van hely, és klikk. Vannak honorfüggõ szerverek is, ami azt jelenti, hogy pl minimum 25 honorrral lehet csak belépni, stb. Ha kijelölsz egy szervert, akkor a bal alsó negyedben találsz részletesebb infót a szerverrõl. Ha honort akarsz gyûjteni, akkor hivatalos szerverre menj, ami úgy néz ki, hogy egy csillag, vagy egy O betû figyel a szerver neve elõtt.

Dexa
http://americasarmy.uw.hu
itt csekk a segítségek rész, azon belül is a konzolparancsok...
én most kicsit L késõbb jövök vissza, addig nézd meg az oldalt, érdemes...
😉

Nos, tegnap arra kérdeztem rá, hogy a szerver fellépéshez milyen rublikát kell kitõlteni, van egyértelmû rész, de van egy pár ami nem, mint korábban írtam nem multiztam mégígy nem tudom hogy kell felmenni de a segítségeteket várom, és elõre köszönöm
Dexa
nem...
az bosszant csak hogy nem tudom a training eredményedet neked sem feltölteni...

Hello mindenkinek, ki merre megy bandázni a mai napon Dexa nagyon idegeidre mentem tegnap? Ha igen, bocsi.
Dexa
Mighty:
ha majd ráérsz akkor jó lenne ha megkeresnél...

Dexa
na jó reggelt, jó szurkolást...
látom vannak itt hajnali kelõk is...
😄

MarkBlade
Igen.. én és a magnum...
Jó reggelt... 😊
[Rush]

hTTp://ror.hu/