America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Haverom mesélt a játékról - eddig sajnos elkerülte figyelmem - és letöltöttem a hivatalos oldalról. Rákattintottam, telepíteni kezdte, de közben kiírt egy ilyen hiba üzit:
Valaki tudna segíteni? :S Nem tudom mit lehetne tenni... vagy adhatnátok olyan linket, ahonnét nektek gond nélkül lejött és simán telepítõdött.
Elõre is thanks!<#wave>#wave>
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kicsit meglepõdtem, mert én nem tudtam róla.
Amikor megnyitottam a linket, rájöttem, hogy arról a pár hetes videóról van szó. <#hawaii>#hawaii>
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Amúgy nekem sem villog... Eddig gondoltam is amikor Sadist leteremtett mindenkit a villogó izével, hogy upsz, csak nekem nem villog... <#rolleyes>#rolleyes>
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Sadist--> nézegettem az oldalt de nem láttam a megoldásokat ,ezek szerint csak nem elég figyelmesen néztem na mind1
nagyon jól jönne
köszi
mert eddig nem sikerült csatlakozi magyar serverhez vagy senki sincs rajta.
lehet nagyon lúzer kérdést teszek fel, de hát nem a számítástechnika a fõ terüéletem😊
olvastam, hogy az új aa-hoz 2400-as proci kell, nekem egy 2000+ AMD procim van. ezzel nekiálljak a játéknak vagy teljesen fölösleges?
köszi elõre is a választ
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
1. Állítsd át az alapértelmezett TEMP könyvtárat!
2. Csinálj helyet a C:\-n!
melyik szerver böngészõt kell használni és honnan lehet letölteni
választ köszi
Az Armyops.ini állományban található CacheSizeMegs értékét az alacsony alapértelmezett értékhez képest át lehet írni magasabbra.
Ez az érték lehet
1 GB fizikai memóriánál 128
2 GB fizikai memóriánál 256
Ezek az értékek nincsenek kõbe vésve, tehát érdemes próbálkozni a különbözõ értékekkel."
Én 768-ra állítottam (2 G-m van) 😊