America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neke mvalamiért automatikusan oda cuccol :S. Most viszont letöröltem jó pár géjmet a géprõl, amihez egy ideje nem nyúltam és van hely. Kipróbálom.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

THE matrica
Ennél is be lehet állítani hogy hova telepítse.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Meg nem értem. Más játéoknál belnhet állítani, hogy hova pakolja, itt meg rögtön a C-be akar tenni mindent.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

4 giga. Nem tudom mennyi kell oda :S.

hülye kérdés, de mennyi szabad hely van a C meghajtón?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

<#wave>

Haverom mesélt a játékról - eddig sajnos elkerülte figyelmem - és letöltöttem a hivatalos oldalról. Rákattintottam, telepíteni kezdte, de közben kiírt egy ilyen hiba üzit:

Valaki tudna segíteni? :S Nem tudom mit lehetne tenni... vagy adhatnátok olyan linket, ahonnét nektek gond nélkül lejött és simán telepítõdött.

Elõre is thanks!<#wave>

N3TuddKi
<#banplz><#falbav>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Marvin
<#idiota>

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Nem is igaz engem ne probálj meg átverni.Amugy azért kérdeztem mert láttam az Army hivatalos honlapján valami hirdetést ami épp egy Lan Room ot mutat és gondoltam már van benne Lan de ezek szerint pár több éve van......<#wilting><#wilting>
Sadist
De, már több éve lehet Armyval lanon játszani <#wilting>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Marvin
Hm.
Kicsit meglepõdtem, mert én nem tudtam róla.
Amikor megnyitottam a linket, rájöttem, hogy arról a pár hetes videóról van szó. <#hawaii>

Még most se lehet LANon játszani az Americas Army-val?
Ombika
JEZUSOM NAGYON DURVA!! 😊)

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Pedig vannak olyan Magyar szerverek ahol vannak.
N3TuddKi
"nem vak ez a ló, hanem bátor" <#idiota>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Gfreiter
IE 😊 Az egyszerûbb utak híve vagyok <#vigyor1>

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

N3TuddKi
van egy "srác" akinek a fóruon ott szerepel az aláírásában. na mindegy...

Sadist
Amelyik böngészõ szarik a CSS szabványokra abban nem villog.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Marvin
Milyen browser-t használsz?

Gfreiter
Jó ötlet!!! <#felkialtas><#hehe>
Amúgy nekem sem villog... Eddig gondoltam is amikor Sadist leteremtett mindenkit a villogó izével, hogy upsz, csak nekem nem villog... <#rolleyes>

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

CSUKA
Vagy kettõt...<#love12>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

<#worship>

Sadist--> nézegettem az oldalt de nem láttam a megoldásokat ,ezek szerint csak nem elég figyelmesen néztem na mind1
ha egy nõi mellet tennénk a helyébe, akkor már mindenki észrevenné... <#idiota>
MEDIC teszt megoldása: A A A C C B A B D B A E A C C A A D B B A B C D A C B D B C B B B<#idiota>

Nekem nem villog, kéne villognia?<#vigyor2>

Sadist
Szerinted ott fölül az a hatalmas nagy villogó felirat miért van ott? :|

és el is küldöd nekem?<#idiota>
emailom:[email protected]
<#worship>
Sadist
de

a medic-es tesztnek nincs meg vkinek a megldásai?
nagyon jól jönne
köszi
melyik serveren szoktatok játszani?
mert eddig nem sikerült csatlakozi magyar serverhez vagy senki sincs rajta.
Marvin
Állj neki! Nem ez lesz a legnagyobb gondod! 😉

sziasztok

lehet nagyon lúzer kérdést teszek fel, de hát nem a számítástechnika a fõ terüéletem😊
olvastam, hogy az új aa-hoz 2400-as proci kell, nekem egy 2000+ AMD procim van. ezzel nekiálljak a játéknak vagy teljesen fölösleges?

köszi elõre is a választ

Mighty
Valami .msi kiterjesztésû file-t keress. Ha jól emlékszem már nem setup.exe-vel indul a telepítés.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Marvin
Megoldási javaslatok:

1. Állítsd át az alapértelmezett TEMP könyvtárat!
2. Csinálj helyet a C:\-n!

Nah nekem az a bajom van hogy a alaplértelmezett tempbe csomizza ki magát, holott ott kevés a hely. Kibontottam egy mappába, de semmi exe-t nem látok . ill setup ini-t, de fingom sincs miként kezdjem telepiteni
símán fel telepítettem az army-t seemit ne változtattam rajta.
melyik szerver böngészõt kell használni és honnan lehet letölteni

választ köszi
Gfreiter
ATI X800 GTO 256MB vagy mi. Majdnem minden fullon. Vsync kikapcsolva.

Ombika
Minden fullon,mert ha igen ketlem!! 😊))

SACA_(HUN)
milyen vidkarival?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Gfreiter
Najó, 20%-kal...

Gfreiter
Érdekes dolgot vettem észre ha már az FPS-nél tartunk. Felraktam a felbontásdt 1600*mittoménmennyire és magasabb lett az FPS-em is, aszittem szarabb lesz, de nem!!! Kb 50%-kal jobb lett!

Gfreiter
" Lagg csökkentése memória cache állítással
Az Armyops.ini állományban található CacheSizeMegs értékét az alacsony alapértelmezett értékhez képest át lehet írni magasabbra.
Ez az érték lehet
1 GB fizikai memóriánál 128
2 GB fizikai memóriánál 256
Ezek az értékek nincsenek kõbe vésve, tehát érdemes próbálkozni a különbözõ értékekkel."

Én 768-ra állítottam (2 G-m van) 😊

Gfreiter
Nem baj, mindenesetre azt is átírtam <#idiota>

Gfreiter
Igazad van, de én valószínûleg a FirstRun-ra kerestem volna rá <#vigyor1><#mf1>

Ellenben a tsen a mikrofon érzékenységét egy whisper -> shout csúszkán lehet beállítani 😊 Ha whisperhez húzod akkor az is bekapcsolja a mikit ha szuszogsz, ha meg a shout-hoz akkor akár a kutyád is ugathat melletted akkor sem aktiválódik a mikrofonod.

ffxi
Köszi a tippet, majd este kiderül.

Fákjúal!

Sadist
A Whisper nem arra való, amire ti gondoltátok 😊 Azzal lehet "suttogni" másik csatornában lévõ játékoshoz, még ha a csatorna jelszavas is. Ha be van kapcsolva valakinél, akkor hozzá lehet ilyen módon beszélni, és sajna zavaró is tud lenni.

Ugyanott kapcsolják be a microphone boost-ot is.

Mighty
Ha még nem próbáltáltok: A windows sound beállításoknál a mikrofon hangerõt állítsátok feljebb.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk