America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet bugos, meg pecsrõl pecsre xarabb, de én így is szeretek vele játszani, ha van rá idõm...
Majd vasárnap este az új peccsel: <#gun>

CSUKA
Mégegy fos verzió... buggenerátorok. Nem tudom minek eröltetik a köveket/téglákat a padlón. Csak nem lehet tõlük lõni. SF puska percenként fixjamet kap. Mindenki campel/disconnectel/spammel az új pályákon.

Nem lehet egymás után gugolni gyorsan, és ha azt hiszik, hogy nincs gorsfegyverváltás bug, akkor rába...tak. A menübug-ot úgy javították ki, hogy nem jönn le a szerverlista. A hullabugokat pedig, úgy hogy se kihajolni se lehasalni nem lehet.

Noob amcsi módszerrel javítanak bugokat. Ami nem megy azt letiltják.. mint az árnyékokkal. Most a pályákon szinte seholsem lehet lehasalni.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Dexa

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
tessék inkább letölteni a 2.8.1-es map pack-ot... 😛
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Kicsit utánanéztem. Kis fejmozdításra is a játékban lényegesen nagyobbat fordul.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Marvin
Igen, nagyjából ez.
Akik próbálták azt mondták, hogy nem rossz. Biztos meg kell szokni. Pl. lehet ezzel használni az ironsightot, kihajolni meg nézni mindenfele. Maga a TrackIR nem új dolog.

A konfigból majd úgyis kiderült, hogy mire használható.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Sadist
Motyó ott van a fejeden, számgép meg érzékeli, hogy merre tekergeted a buksid. Külön tudsz körbenézelõdni, és célozni a fegyverrel. Bár sok értelmét nem látom, mert a fejedet vagy 180°-ban tudod forgatni, a monitor meg ebbõl max 45°-ot fog le, azt is csak akkor, ha jó közel ülsz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

hiba
tisztara mintha bf kepek lennenek 😊

Strahd_
DoD mindig is verte a COD ot hangulatban 😊 most mar sikerult elbaszniuk... de anno a régi szép idökben jobb volt sokkal mint a friss de gagyi COD 😊

Mighty
Marvin, mondj valamit errõl a TrackIR-rõl, pls.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Marvin
http://aao.hu/pages/news/ 😉

Nyers

My Life for Freedom!

CSUKA
Mi az a CoD? Jah.. az a világ lövöldözõs játékainak buggyûjteménye, egyetlen játékba összesûrírve, és megtúrbózva csíterekkel, már vágom.
A CS legalább, olyan nomád játék, hogy nincs ingerem föltenni sem. De a CoD-ot havonta egyszer fölteszem, hogy letörölhessem.<#bdead>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
Vigyél ki magaddal a BMWgyárhoz egy kofferben, vagy a kiállított régiségek részlegrõl, egy e30 M3-at, vagy e30 IS-t, vagy egy e30 IX-et hozz haza.
Illetve majd az hazahoz téged. Úgy sokkal gyorsabb.<#nevetes1>

http://de.wikipedia.org/wiki/BMW_E30

http://aaotracker.com/gallery.php?action=viewpic&picture=123515

Marvin
pwned

Marvin
Wazze ennyi új hozzászólás!?
Azt hittem új patch van, pedig én tudom, hogy mikor jön ki. 😛

Ombika
Emberi ellenfelek mindig masok es ertelmesek nem ugymint ,a hulye Ai!!!

Mert hozzá kell szokni. Gondolom teljesen más lesz, mint a kiképzés.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Ombika
Van banner es tessek probalkozni,nem egybol beparazni!!!! Ha ,majd online nyomod ,akkor meg jon elso kerdes miert nemtudok leloni senkit?! 😊)))

Jó játék ez amúgy és, ha valaki az elején elakad, mint ahogy pl én is, az még nem jelenti azt, hogy bele se kezdjen. Nem lehet mindent zökkenõ mentesen átvinni, valakinek ez nem jön össze elsõre, valakinek meg az. Ennyit errõl.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

megoldottam.amugy nem most fogtam bele csak eddig nem ugráltam
Ombika
Ha mar most elakadsz el se kezd!!! 😞

csá hogy kell a kiképzésben ejtõernyõzni?
Azért, mert a vérpistikének ehhez semmi köze. Majd találkozunk szerveren és aztán lelõhetsz, de addig hagyjál békén 😛.

Vicces vagy 😛 Maradjak csendben....
Már miért ne vérpistikézzelek le ha egy egyszerû telepítés és egy gagyi training gondot okoz neked? Ennyi. Nem vagy benne abban a 4 millió emberben akiknek ez sikerült. Nem szégyen az.

CoD2-t tolom 😛, attól pedig, hogy problémám volt telepítésnél és azzal a szarral, attól ne vérpistikézz le, hanem maradjál csendben.

Jó, de azért nekem még úgy is nehéz volt, mert én eddig CoD2-vel játszottam és ott ugye nem kellett ilyen BDM és AT félékkel is nyomulni.

"az a szar mindig elhúzott fel a fenébe"
Menjél vissza CSzni, vagy Codozni ott nincs ilyen rosta ahol a "kutyaütõket" kiszanálják...
Én meg az ilyen nyavajgós kis vérpistikéket utálom akik már egy játék feltelepítésénél gondban vannak. Nah látod az pancserség!
Én max csak szemét vagyok, de nem balfasz 😉

Sadist
Ha nem a célkereszttel, hanem az irányzékkal célzol, akkor nagyobb esélyed van eltalálni 😉

Nem én, mert az a szar mindig elhúzott fel a fenébe, pedig ráálltam a célkereszttel is, de képzeld: elsõ nem sikerült, második igen, harmadik naná, hogy nem. Eléggé nehéz volt és részemrõl téma lezárva és, ha tovább szekállsz, akkor akárki akármit mond, pancser vagy, mert itt csesztetsz egy olyan témával ,amin totál felesleges rágódni. Látod ,ezt utálom bennetek.

"Igen, van angol tudás. Most honna ntudjam, hogy erre gondolt?"

"Hogy a rákba kell a kiképzésen megcsinálni az M203-t, AT4-t és a BDM-t? Nem sikerül :S."

Ezekután kettõnk közül ki a pancser <#miaz>

a játék meg van vagy 5 éves...
Nem is arra értettem a pancsert, hanem arra, hogy itt csesztett.

Mellékesen: ma van egy éve, hogy sg-re regeltem, áááá!!!!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>

Sadist
Szerintem nem kéne olyat pancserozni, aki már akkor teljesítette az összes traininget (megjegyzem akkor még jóval nehezebbek is voltak), amikor te még nem is regeltél ide.

Leszállnál végre a témáról? 😛 Pancser.

De ha angolul van kiírva...? <#szomoru1>

Aham, jó, thanks a gratulációt!<#wave>

Dexa
erre azért megadom a pontot... 😛 😉

Dexa
hogy egyem a zuzád de izibe... 😄
a szokás kedvéért írtam be a piros villogó izét 😛 😉

bár tényleg felesleges hozzászólás volt, mert leírtam neked hogy mit kell csinálnod... 😉

angol tudást meg a megemlítés szintjén nyomtam L 😛 😉 ...kis célzással természetesen a Nyers kolléga által kiemelt részre is 😛

tök utolsó emberként gratulálnék a training sikeres terjesítése végett 😉
(erre semmit sem kell reagálnod a késõbbiekben, mivel nem baxogatásból írtam 😉 )

senki sem ugatott le senkit sem... 1-2 apróbb szösszenet... és semmi több 😉
hja és: " ... a célom a világbéke... " 😄

Na ja, de az más és ez is más 😛. Mindegy, hagyjuk. Idõközben amúgy sikeresen elvégeztem azt a pályát<#eljen>.

Sadist
Igen, végülis ha az út mellett van egy olyan tábla, hogy "Vigyázat, mély szakadék", akkor honnan gondolhatná az ember, hogy ha ott leesel, akkor meghalsz :|

Igen, van angol tudás. Most honna ntudjam, hogy erre gondolt? Szarnak kell leugatni a kezdõket mindenütt. Azt hiszitek rpok vagytok és nektek mindent lehet? Nagyon nem így van, no comment.

hehe😊
Nyers
- ... de közben kiírt egy ilyen hiba üzit
- Probably the disk is full.
- ... nem vagyok hülye ... Angol tudás van

<#awink><#hawaii><#wilting>

no offense

My Life for Freedom!

😛... nem vagyok hülye, szal ez felesleges hsz volt. Angol tudás vn, meg kis piros villogó izét is néztem és már majdne msikerült is ma, csak sajnos kétszer mellé ment a lövés, szal még elszenvedgetek ott.

Dexa
node partyra fel... 😛 😄

Dexa
segítséget találsz a piros villogó 'izénél' fentebb <#idiota>

máskülönben:
203: gyakorló lövések után be kell találnod a kis 'keretbe' aszem háromszor (mint vmi ajtókeret 😛 😉 ) ami ott van pontosan elõtted (semmi hasonló nincs, szal nehéz eltéveszteni)
at4: a tankroncsot kell eltalálnod a gyakorló lövések után (barna izé a pályán)
uccsónál meg: a szürke bunkert kell eltalálnod gyakorló lövések után
...hajóltudom <#idiota> ...ha nem, akkor encsuldigung 😛 😉

a program sajátossága, hogy egy minimális angol tudás azért nem árt hozzá... csak hogy tudd mit kell csinálni és miért <#idiota>

Hogy a rákba kell a kiképzésen megcsinálni az M203-t, AT4-t és a BDM-t? Nem sikerül :S.

Na, most sikerült feltenni<#eljen>. Csak hely kellett neki és elején tényleg nem engedte, hogy máshova tegyem, de utána már igen. A telepítést.