America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyers
Csak nem akartam összebarmolni a fórumot ezzel a két dög képpel, de így se rossz! 😊

My Life for Freedom!

patacsi HUN

😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Nyers
Na ezért ez a két csodálatos kép több hozzászólást érdemelt volna, el vagyok keserdve ...

My Life for Freedom!

Slow
jah, látom mit báztam el... sry
kösz pata
na gyertek xsu-k tsre, meg jáccni, mert minden klán jácccik, csak mi nem, égõ a cucc 😉

jó a piros célkereszt😊
patacsi HUN

így szerette volna mûvészúr ???

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[Rush]
LOL 😉

hTTp://ror.hu/

Slow
hát jók lettek...:/

Slow
egy kis full spectrum warriors képkupac:

Athletic  Bilbo

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Slow
=)

[negativ] Cirek

a szád nem habzik?
megkaptad már a veszettség elleni oltást?

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Kutyika
Vonyító panda... Akkor én meg brummogok...

Slow
ok, meglett sry

ha 10 mp-re nincs meg, én leizzadok, remegni kezdek, kitör a pánik, vonyítok és ha 30 mp-en belül nem lesz meg beájulok...
😉

[negativ] Cirek
nekem is, épp böngészem....

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

patacsi HUN
nekem mevvan

Slow
máj gád, hova tûnt a zikszesúponthu?

[negativ] Cirek
mi nem tetszett benne?
nekem az van fenn amióta csak létezik, és semmi bajom nem volt még vele. szerintem tedd fel, max a drivereddel voltak problémák.(szerintem)

Kutyika
szval, izé.. nem tudom, hogy érdemes-e megkérdeznem, de:
amikor a videokarim szoftware-jét telepítettem elkezdett nyekeregni, hogy elõtte a direktx 9-et tegyem fel, most a 8.1 es van fent, érdemes felraknom a 9-est? És ha nem lesz jó, hogyan tudom leszedni? egyszer próbáltam a 9-est, hát nem nagyon tetszett, aztán nem tudtam leszedni.

patacsi HUN
jól vakkantott kollega 😊

Kutyika
Jah, bocs hali mindenki!!!
A tegnapi gamma jó volt, csak kár hogy a végére olyan kevesen maradtunk!!! Többször kéne ilyent csinálni....

Kutyika
Szia Gfreiter!!!
Aztán holnap gyere ám gammázni!!!

Gfreiter
Húzok 😉 Holnap jövök, és akkor lesz nemulass wazzee 😊) Sziazstok, jók legyetek! Ja, egyébként azért nem "merek", mert utálom a találkozások elõtti stresszt, meg idegeskedést, hogy minden klappol e, nem szart le egy madár a hátamon, stb. Szal érted, LOL 😊 Na halle alle!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN
na huzzál innen öreg 😉

patacsi HUN
😄

Gfreiter
Bazz, már rég el kellett volna húznom vidékre, de nem bírok tõletek elszakadni..

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN
já ih ferstée szexuális segédeszköz 😉 😄D

Strahd_
pata ma eddig jutottam .) nézd majd meg framekbe kell rakni és kész egy formában

Gfreiter
CSEKK!!! Patacsi, LOL 😊 Vagyis emiatt LOL => 😉

Strahd_
Csekk = Anonim .) nem lehet kideriteni ki vagy .)
Banki átutalás= mindent tudni rólad.

patacsi HUN
nem olyan ügyes 😉

Gfreiter
Psotai? Psota Irén?? Van olyan csekk? Sztem ne félj az átutalástól, Patacsi nem olyan kõszívû, hogy meghekkelje a számládat 😊

patacsi HUN
mi a különbség a csekk és az átutalás között ?? nem mered felfedni zsíros bankszámlád adatait ???

Strahd_
itt görcsölök Slow mert nem merem átutalni .) psotai csek nem jo? .) szerinted jobban?

Gfreiter
De aztán láttam, hogy onnantól kezdve mindkét lépcsõt az ellenõrzésed alá vontad, és következõre már nem jött össze a trükk 😊

Strahd_
hova küldted a mait? .) a szokot helyre?

Gfreiter
Oh, kár hogy nincs kés vagy ilyesmi, vagy nem lehet kézzel akciózni 😊 Igen, ott a lépcsõn kúsztam másztam 1000 L, mert láttam, hogy ott vagy lol. Nem hittem volna, hogy sikerülni fog 😊 De a hospital naon jó volt így! Hooah!!!

Slow
oks,np 😉
ment mail!

patacsi HUN
mert eldobáltam a gránátokat és az volt a szabály, hogy csak gránát 😊 azért a végén már elegem volt és ledaráltalak 😊) azér az teccett amikor az üvegeket daráltam, hogy jobban tudjak közlekedni és te közben felsétáltál és kivégeztél a lépcsõrõl 😊)))

Gfreiter
Igen ahhoz képest, hogy ketten voltunk, nem keresgéltük órákig egymást. Néha még ki is lehetett kombinálni, hogy merre mehetett a másik, és pl mögé tudtunk kerülni 😊 Ezt pl nem lehet megcsinálni máshogy! Hát hullottunk az biztos. Aztán a hullák nagyot röhögtek 😊)

Gfreiter
Ja, és az is jó volt, hogy cserélõdött a pálya, bár az rossz volt, hogy épp amikor a legjobban jön bele az ember, akkor vált. Viszont azt nem értem Patacsi, hogy amikor összefutottunk a Hospitalon a garázs bejáratánál, akkor mért nem nyírtál ki? De azért rendes volt tõled. Vagy ez amolyan pszichikai terror volt? LOL

patacsi HUN
alakítottunk a szabályokon : Hospital ambush csak 2gránát,2flash 😊 és a többi pályán akciózás, nem kerülgetés. pörgõs volt ahogy kell 😊 hullottunk mint az érett körte...

Gfreiter
LOL 😊 Látom te is "hiszel" még a mikulásban 😉) Két srácod van? Pet, sztem baromi jó volt! Igazán lehetett kommandózni, sose tudtad, hol fog felbukkanni a másik, bejárhattuk az egész mapet, a végén meg már közelrõl lõttük egymást dirib-darabra 😊 Voltak vicces sztorik, egy csomó, amire az ember nem figyel, vagy nincs ideje figyelni a sokjátékos szervereken! Itt viszont jól elröhögcséltünk mindenféle ilyeneken, ami máûskor sztem tök idegesítõ (pl Patacsi elõttem, elkezd lõni, de csak kattog a fegyvere 😊, vagy amikor leugrik a tetõröl, és a levegõben kapom le, és olyan balettszerû mozdulatok kíséretében leheli ki az ember a lelkét, hát én egy órát röhögtem! Hogy velem mik voltak, azt nem tom, mert nem láttam magam 😊 )

patacsi HUN
jah. asszony ébresztett, hogy állítsam be a kamerát mert viszi a fiukat mikuláshülyitemakölköket buliba. LOL

Strahd_
bocsi Slow irok neked privet 😊

Gfreiter
Jó reggelt! Jézus Patacsi, te már ilyen korán felkeltél?? Nagy kira volt tegnap! Pet, fél ötig lõdöztük egymást 😊) Slow! LLLOOOLLL 😄

patacsi HUN
a mester alkot... 😊))

Slow
izé...
egyfolytában jelentkezem 5 perce és semmi, és már zsibbad a karom...
most mi legyen?

patacsi HUN
jól mondod 😉

Slow
most keltem
a hajcsárok sokáig alszanak 😉