America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ide is beköszönök máá, mee régen nem ofoltam itt:-))lol
Szal Csõ-Csavar-Csapágy @ll

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
de az ilyen IP megbeszéléseket ICQ-n is meg lehet dumcsizni! télleg nem "rosszból" írtam most ezt!
na merre nyomattok?? 😄 😄 😄
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
CSak hogy tudjátok van egy honor szerver ami eléggé gáz. A =THE=Clan a bérlõje övéké a szerver. Eléggé rossz szájízzel távoztam most onnan mert õk amikor véletlen belénk lõttek azt sem monták hogy nyikk amikor én véletlen lelõttem egy csapattársamat aki THE tag volt rögtön kidobott az Admin a pályáról. Nem tudok és nem is akarok ezzel mit csinálni csak azért írom le hogy kerûljétek a szerverüket mert õk hibázhatnak mások nem .... Ez nekem most egyszer -390 pont a TK ért és -800 mert kidobott.
Ha jót akartok nem mentek erre a szerverre 69.25.18.47
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
És akkor nem offoljátok szét a forumot (nem mintha nagy baj lenne 😊
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
) Szal 4 órácskát aludtam ma, úgyhogy nem maradok sokáig. de Kutyuli, megtennéd, hogy keresel egy szervert? Én addig fogatmosok, meg ilyenek.\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Hali!!!
Felõlem mehet a gamma. Nálunk nem volt semmiféle mikulás, jött egy nagy puttonyos mandró, de jól megugattam és elszaladt...

(má' megint idiótának leszek kikiáltva...)

Jimi Hendrix-et halgatok jelenleg, de ha valaki akar gammázni szóljon!!!(Jimi a Király!!
)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Akinél a fegyver van az az ÚR....
Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
Amugy elpicsaztam a Torreador paklimmal a Karfit nmeg a Markot(Brujah+Lasombra)pedig mindketten engem szopattak😊)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
nt😛

Úgytudom muxik modemnél bár én low lever user vagyok...
--------------------------------------------
Vedd vissza az XP tõl az elvett 20% netkapcsolatot!!!
Start menü… futtatás….. beírni: gpedit.msc
Számítógép konfigurációja/felügyeleti sablonok/hálózat/Qos csomagütemezõ/ foglalható sávszélesség
Itt engedélyezni majd 0 ra állítani …… alkalmaz!!
--------------------------------