America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patacsi HUN
aha 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

pet70000
Kár, hogy kevesen voltunk, me' amúgy kira volt..

patacsi HUN
reggelt 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
Slow jelentkezz pls...

Strahd_
Jó reggelt!

patacsi HUN
mikor elmentél egymást öltük 1v1 utána néhány órát 😊

Dexa
white: a helyzet sajna változatlan...
😞
a training feltöltéses gebasz még mindig borzolja az idegeimet...neked sem tudom így tovább csinálni a trainingeket és a saját accountoknál sem tudom tovább csinálni a dolgokat...
használd addig azt az accountot amit adtam (nevet is átírhatod csak majd küldd L mire változtattad) vagy patacsi is felajánlott még accountot...
tegnap voltam, de amint Lkezdett szarakodni a cucc még én is benéztem Code-ra utánna meg léptem is L...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

pet70000
"kommandós-legyilkolós duó"
Én nem így emlékszem....

Gfreiter
Patacsi! Még annyit akartam mondani, hogy majd máskor is hozzunk össze ilyen kommandós-legyilkolós duót!! 😊) Hooah! QRVAJÓ VOLT!!!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

pet70000
Dexa ma nincs, me nem mennek a szerverek sajna......

patacsi HUN
193.225.82.93 kevesen vagyunk 😞
gyertek 😊

Hello mindenkimi újság itt, Dexa merre van, lehet tudni?
Gfreiter
Pat hova tûntél?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
Na szóval itt vannak:
http://www.intelrecon.com/index.php?module=My_eGallery&do=showpic&pid=122&orderby=dateD

http://www.intelrecon.com/index.php?module=My_eGallery&do=showpic&pid=123&orderby=dateD

Habár ez csak az intelrecon ügyeskezû fiúkáinak a munkája, érdemes elgondolkozni rajta ...
Már látom, ahogy egy kis Közel-Kelet-i város fölött ízzik a sivatag, ugyanis egy raj Black Hawk érkezik, persze SF-s katonákkal megtömve ...
Micsoda feeling!

My Life for Freedom!

patacsi HUN
bazz itt volt egy haverom és csak tudtam elzavarni 😊 vacsi és gyüvök... 😊) asszem

Nyers
Két kicsi kép:

És mindjárt adom az élvezhetõbb linket is!

My Life for Freedom!

Kutyika
OK!

Kutyika
heh, nem vagyok én annyira durva gyerek... A kézigránát és az RPG sokkal jobban tetccik...(hna jó, csak vicc volt...)

Gfreiter
A CODE mûködik. 193.225.82.93 Benézünk? ottt van Zsozs, meg még ketten hárman.

Gfreiter
Ne tedd Kutty, ez így tökéletes LOL 😊 A sok állat egyszer csak megtanulja már, hogy kell leírni a neved 😊 Vésd M16-ossal az agyukba 😊 Megyek megnézem mûxik e valami.

Kutyika
és magyar szerverre sem lehet feljutni?

Kutyika
lol, tisztára mint egy külföldi serveren... Nem nagyon tudják leírni a nevem, voltam már kutyica, kut-yiha... Gondolkodom is hogy megváltoztatom a nevemet valami másra ez ügybõl kifolyólag..... Hmmm, harapós-eb talá jobb volna...

Gfreiter
*KUTYIKA*

Gfreiter
Szia Kuytika 😊 Pont most néztem meg, és sajnos még nem mûxik 😞( Grrr. Két és fél órája ülök itt, várva, hogy játszhassak... De addigis itt eloffolgatunk, nem?

Kutyika
HAli!!! Nos mi a helyzet? Lehet csatlakoznia szerverekhez, vagy nem?

Gfreiter
😊)) Má lopkodnak tõlünk Nyers, asszem shotgun már most is van valamelyik pályán, nem? Viszont az MP5-nek nagyon tudnék örülni, az a kedvenc fegyóm

tegnap olvastam valamelyik topikban, hogy részben le fogják cserélni az amcsik hivatalos fegyvereit európai mintájú fegyverekre, persze külön amcsi nevük lesz a fegyvereknek, hogy ne legyen feltünõ😊
lehet hogy kacsa az egész, de hihetõ
Nyers
Bõvebben:
Upcoming Editions

In coming upgrades, America's Army: Special Forces will incorporate significant game enhancements including:

§ MP5SD6 Remington 870 shotgun for forced entry through
doorways; the AT4, a shoulder-fired anti tank rocket; and the BDM, a shoulder-fired bunker demolition munition.

§ New missions that incorporate friendly, enemy and non-combatant AI. Friendly AI will be in the form of instructors
and team members. Non-combatant AI will expand the importance and impact of rules of engagement as gamers encounter civilians and members of non-governmental-organizations in simulated training and combat missions.

My Life for Freedom!

Nyers
Tavasszal és lesz benne shotgun stb... 😊

My Life for Freedom!

tudod: when its done!
Gfreiter
Tényleg, mikor jön ki a 2.1??? Van egyébként már szó róla??

remélem a következõ patchben változtatnak ezen a rendszeren vagy netkódon, mert ez szvsz így szar ahogy van😞(
Gfreiter
Hát ez a nagy gonosz gebasz, másnéven a köszönjük szépen kategória 😞 ... Maj szóljon plíz valaki, ha megy megint.

nálam is ez van, mégse a pb a hibás, mert kikapcsoltam és pb mentes szerverekre se tudok bemenni...
Gfreiter
De más csatlakozni tud, ha figyeled a szervereket.

Gfreiter
Hmm szart mûxik rendesen. Belépésnél nincs gond, csatlakozom egy szerverre, aztán mikor bejön a pálya, akkor még ki is választom, hogy melyik csapatban legyek, és utána jön a Communication error...

már megint a pb-vel van valami gond...
mindenkit kidob, aki csatlakozni akarna
Gfreiter
Nekem mûxik rendesen...

rohadt komunikésön error
Gfreiter
Jaa, értem. Aszittem Lance_Armstrongról van szó. Asszem õ egy új játékos 😊 Ide írj lécci, ha jössz, mert nincs TS-em... Egyébként gondoltam, hogy holdat akarsz mondani, csak hülyén jött volna ki, ha rákérdezek, és mégsem tippeltem jól

patacsi HUN
a holdon 😉 30-40perec és megyek... 😊)

Gfreiter
Hol?? Úgyértem játszotok valahol? A trekker szerint off vagy.

patacsi HUN
aoldon próbálgatjuk a lábunkat Armstrong lábnyomába 😉

Gfreiter
Itt vaok! Hol van mindenki?

patacsi HUN
meek 😊

patacsi HUN
😊) csak ne mozogj sokat mert mozgásérzékelõs az RPG-m 😉

Strahd_
pata nézz rá a prog fórumra.... én igy tudom öszehozni... az árlistát holnap befejezem.

Gfreiter
Haha, ritkán örül így ember anyósnak 😊)) (vagy nem anyós? Na mindegy...) Akkor írj, ha mész gamelni, én meg kb 1-1,5 óra múlva jövök!! Hooah!!

patacsi HUN
este GAME 1000L 😊) megjött anyámbabycsõsz 😊

Gfreiter
LOL Picit majd le kell lépni... Kutyika, ha jössz, írjál! Patacsi, ha van kedved, este csatázhatnánk egyet. Persze csak akkor, ha asszony ma kivételesen nem puffog 😊