America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My Life for Freedom!
a rendszergazda miért nem netezhet?''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
N0 TXT TLK PLZ!4!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
My Life for Freedom!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
vagy az a gond hogy nem vagy rendzsergazda? nem a saját gépeden játszol?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha nem tetszik a ghostolás akkor beszéld meg a TS-en lévõkkel hogy ne csinálják, és ha csinálják továbbra is akkor átmész másik csatiba, ennyire egyszerü.
G, neked meg a szemed nem szurja ki patacsi aláirása?
meg aztán minek van neted ha még a keresõt sem tudod használni hogy találj egy linket a TS-hez?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
...Code szerver, ott is szoktam mostanában gamelni néha...
más:
mondom, aki normális szerveren van és normális map-en azután felmegyek én is a szerverre és máris gamelhetünk...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Szoval, szomorú látni, hogy mivé válik ez a gamma..(lag+ping+bug..😞( ) pedig lehetne szuper kis játék. Nemrégiben G vel játszottunk egy official serveren és volt ott egy Béta teszter, mondom G-nek kérdezze meg mit tesztel, erre a csávó kinyögi a pinget.... Aszittem lefordulok a székrõl....
(márha jól értettem..) szoval nem azzal foglakoznak amivel kellene, szerintem. De hát mi csak vendégek vagyunk az Õ vibilágukban... egy szavunk sem lehet...😞(
Amúgy meg -=Silent G=- te mutattad meg nekem a ts használatát, bázzzzz
Kutyikának meg annyi, hogy ts nélkül nem alakulhatna ki olyan kira hangulat, ami mostanság van és ennek semmi köze nincs a játékhoz, még annyira a ghostoláshoz sem
2. ok
3. olyat, ahonnan a TS nevû progot le lehet tölteni. Bár tõlem a Windows 2000 is lehet ott.. Mellesleg ha za IP-k ki lettek írva, akkor vszínûleg nekem még meg voltak, ugyanis kb 2 hete nincs meg nekem semmi. Anno meg minek figyeltem volna a címkiírásokat, ha megvolt minden. Az meg már más téma, hogy mér maradt a C-n minden a formatnál.
4. Tegnap kiírtam, hogy Code-on vagyunk.
5. Van egy jó receptem...
Gyadi kirúgásáról csináltunk, szal így megy a dolog...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
nem azzal van gond, hogy a game IP címeket ide kirakod te is, mert ha jön vki és látja hogy ott vagytok (múltkor Migthy is kirakta azt a 3 IP-t, amit õ látott, mármint hol gamel az xSU, LoverZ és a HIT klán, nem is szóltam semmit, mert az jó ha látják a gamerek hogy ki hol gamel, én is amikor fellépek army-ba megnézem, hogy pl személy szerint ti is hol vagytok az adott pillanatban...), lehet hogy utánnatok megy, hanem azzal van nekem személy szerint a gondom hogy a jóból is megárt a sok, mármint ha visszaolvasod a korábbi hozzászólásokat, akkor akarva akaratlanul végig lehetett követni pl neked is az egész napodat, mikor mit csinálsz, miért...stb...
2.:
a privi az 1 remek 5let, mert akkor nem offoljátok szét ezt a fórumot...
3.:
milyen TS linket szeretnél?
milyen TS IP-ket?
itt reklámoztuk hányszor de hányszor az IP-ket, de a kutyát se érdekelte, szal most ne reklamálj hogy nem mondta L senki sem, mert Lmondtuk...
sokan vannak Weine szerverén is, ennek az IP-je/csak a TE kedvedért 120.* is:
193.109.252.102
4.:
én személy szerint azért nem megyek utánnatok, mert legtöbbször CSAR-on vagytok amit rühellek...ennyi...
Landoron múltkor is összetalálkoztuk, láthattad...
5.:
mint fentebb említettem írjátok ki ti is az IP-ket /megkönyítve a tájékozódást/ és aki akar majd utánnatok megy...
csak az offolás sok embernek a problémája, a magánjellegû dolgok mehetnének priviben, vagy más módon...
De nem tudom utánna tudnak nézni annak hogy mi volt??? Vagy csak L hiszik???
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

A másik rossz véleményem a Bridge pályáról van: a grenaider-ektõl meg sem lehet mozdulni - egy jól védekezõ csapattal szemben esély sincs, ha csak nálatok is van egy ilyen G-buzi, aki a pálya sarkából kilövi a közápsõ ablakot. A másik dolog ezzel a pályával, hogy folyamatosan megy a "zárótûz" - ami azért szerintem röhejes!
My Life for Freedom!
😄
A PB meg nem csinált semmit!My Life for Freedom!

annak ellenére hogy tejelnek a státuszért azt mindenkinek az elején Lmondják, hogy mivel a game a világon mindenhol elérhetõ, ezért semmi ilyen köcsög dolog ne történjen...
és ilyenért vettek már L official jelzõt adott szervertõl, mert többször elõfordult hogy kivágtak így embereket mindenféle különleges ok nélkül csak poénból...
ezt nekem pl Devildog is mondta amikor beszélgettem vele a game-rõl...
mit is mondtál?
az is official szerver?
/...volt.../
😉
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
érdekes módon a DFL klánból pl Dilmor is használt TS-t már /teszem hozzá hogy ha jól tudom akkor 56K-s modemmel gamel de nem biztos/ és vígan Lvolt...
igaz a pingje nem volt vmi listavezetõ, de állítása szerint lehetett gamelni...
szal...
Kutyi, G:
tudjátok semmi bajom veletek, de amit néha itt csináltok az már tényleg sok...
használjatok TS-t, ICQ-t, vmit...
ok?
tegnap elõtt pl. bent gameltünk az official Dob /vagy Dow, már nem emléxem pontosan/ szerveren...
belépett a gyerek adminként és közölte hogy kell neki hely saját szerveren a támadó oldalon, mert Õ pont akkor pont oda akart menni...
nem lépett le senki sem, erre gyorsan Gyadit kiszórta 1 PB bannal...
itt a fõ gond az hogy míg a klánszervereken meg lehet azt tenni, hogy az admin azt szór ki akit akar, addig az official szerverekre vonatkozik az hogy nem dobunk ki ilyen faszom indokkal senkit sem...
beléptem és meg is írtam annak a jóképességû gyereknek, hogy nem kell sokáig örülnie a klánnak hogy a szerverük official, meg fognak õk elégedni a sima klánszerverrel is /nem komoly érvágás, csak hogy még is tudják hányadán állunk/...
én kurvára leszarom hogy melyik klánnak melyik tagja épp hova akar bemenni...
amennyiben officialon ezt megcsinálja, akkor Abraxas bával megint felveszem a kapcsolatot és téma onnantól kezdve lezárva...
engem pl tegnap bannolt a PB, de azóta kis frissítések és módosítások után újra beenged mindenhová...

ICQ az internet csodája, egy chat progi, nagyon hasznos, de ami mégjobb az a TS, igy megbeszélhetitek hol vagytok, és ne mond hogy lassitja a neted, mert nem, hacsak nem 56k-s vagy...
-(napot)\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

(ez is offnak számít?) Beeci! Hiányolunk ám wazze! Becsõcsavarcsapágyozhatnál ide gyakrabban is...