America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Nem jo....Nekem nem a PRO van meg 😞

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dexa
ha gondolod csinálhatod tovább a trainingeket, de mondtam, amint végre fel tudok tölteni training infókat a tiédet is megcsinálom és a többi sajátot is folytatom...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Bármelyiket.. Csak kísértetiesen hasonlít a helyzet az ott jósoltakra Úgyértem, hogy egy gép az embert az állat kategóriába sorolja... Bár ha úgyvesszük, télleg hülye állatok tudunk lenni néha.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Hát én csak egy ilyet találtam, de nem naon értek hozzá... Remélem azért segít.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mighty

Valaki tudna dobni egy Norton Internet Security 2004-hez key generalot? Ami az aktivacios kodot is megadja?

Mighty
Na azert ennyire nem ertek hozza 😊

Kutyika
melyiket? 1,2,3?

Slow
a rotort se
golem-re tippelt 😊))

Gfreiter
LOL 😊 Én pedig az emberi létre gondoltam, és az egyetlen dolog, amire reklamált, hogy szerintem az "other" kategóriába tartozik, szerinte meg az "animal"-ba 😊lol UI: Látta valaki a Terminátor címû filmet??

repro
szar😊 nem találta ki a paprikát.. 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Strahd_
nekem pl azt mondta hoyga gondolt tárgy kerek.. pedig nem.. hanem ovális...
azt mondja shiny pedig nem.. 😊 stb...
de a mobiltelefon nyomogombra nincs felkészítve

Gfreiter
Nem mondom, hogy nekem nem sikerült, de akkor kitalálta, hogy bizonyos kérdésekre rosszul adtam meg a választ. Na ez nem teljesen így volt... azért mégsem állok le a géppel vitázni 😊

Gfreiter
P4 van Kutyinak. De ha a PC2100 ból van neki 1 giga, akkor az azért van olyan kraftos, mint PC2700ból 768, nem? Plííz nyugtass meg 😊)

Mighty
Ha a meglevo melle akar venni, akkor csak is ugyan olyat vegyen. Ha cserelni akar, akkor nem arthat a magasabb orajelu ram, persze csak, ha az alaplapja tamogatja.

Gfreiter
Nekem 26 ból 😊 De alig tudtam olyat gondolni, amit nme tudott kitalálni! Mighty, tudsz majd segíteni tanácsokkal Kutyikának? Szeretne ramokat vásárolni. Mi a különbség a PC2700 és PC2100 között? Szerintem nincs olyan nagy differencia, nem? Nekem van DDR 333Mhz PC2700, Kutyinak DDR 333Mhz PC2100. Érdemes a PC2100-át bõvítenie?

Mighty
Nekem az egeret 28 kerdesbol talalta ki.

MarkBlade
Vagy csak meg kellene tanulni velük.. 😊
Jó reggelt..
Gfreiter
Jó reggelt! Milyen új fegyverek? Nem a régiek maradtak?

[HUN]Crassus
ÍGy Lbaszni a kedvenc Radio Towerem-et!!!Ezekkel az uj fegyverekkel nem lehet lõni messszire SZAROK!SZAR SZAR SZAR pedig ,de szerettem ,de most egy kalap SZAR.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gfreiter
WAZZE!!!! EZT TÉNYLEG KITALÁLTA 26 KÉRDÉSBÕL, HOGY MIRE GONDOLTAM!!! Most megpróbálom valami faszsággal... Csak az a baj, hogy nem tom mire kell klikkelni, ha azt akarom mondani, hogy "is"...

Tikal
szerintetek mire gondoltam? a progi kitalálta:

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
Az uccsó 2 mondat nem Tikalnak ment, hanem kollektíve...

Gfreiter
Nem én telepítettem az XP-t, és úgy van, ahogy Patacsi mondja. Köszi Patacsi, tényleg nem láttam, majd kipróbálom azt is. Végül is az egész téma abból kerekedett, hogy nincs TS-em (mostmár van, thx Patacsi), és elkértem a linket + IP-t. Namost ebbõl kerekedett kb egy fél oldalnyi off. Ki az offkirály?

Gfreiter
Free: "Kutyika és mindenki. a progiba azért nem lehet beépíteni Olyan progit mint a TS mert eléggé furi lenne L mondani egy arab játékosnak hogy a kínai parancsait kövesse. "

Kutyika: "Megjegyzem én még arabokat nem nagyon láttam játszani....(így nem is kell nekik kínaiul magyarázni), (vagy rejtõzködõk voltak és azért nem láttam õket...)"

Slow
xsu guruljon az xSU war forumra tájékozódás céljából!
ha lehet, persze 😉

Slow
hagggyátok a kutyát békén, me jön a medve!!!!

Hello mindenkiDexa amit adtál kod és egyebek azokat fojtathatom, vagy inkább ne kavarjak bele?
Merre gammáztok?
SACA_(HUN)
Egy kis OFF! Ha valakit érdekel, 21h-tól 5 nap Irakban a CNN-en (Sok-sok tengerészgyalogossal)!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Dexa
de ha nem értjük hogy mirõl beszélsz akkor nem tudom mit vársz L tõlünk...
na 111111111...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Kutyika
hna, jó. Felejtsétek el... mentem gammázni!! Csá!!!

PsychoStarfish
Én sem értem az összefüggést. A TS és az Arabok meg a ghost, meg az Izraeliek.... Mi van?

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Tikal
nem értem az összefüggést, TSre jöhetsz attol még hogy a másik csapat ghostol, mi nem fogunk, egyszerü

Kutyika
De a politikába ne menjunk bele....

Kutyika
Nem akarok vitázni ezen...(a beépített TS-lehetõségén)
De nem hiszem, hogy ne lehetne megoldani, (a beépített ts-t) az más kérdés hogy nem akarják... Kérdés, hogy a lagot(ami a legrosszabb jelenleg) meg akarják-e oldani, vagy jó ez nekik így???
A ghost-olásról annyit, hogy utálatos dolog, fõleg amikor már csak a vak nem látja, hogy csalnak.... Megjegyzem én még arabokatt nem nagyon láttam játszani....(így nem is kell nekik kínaiul magyarázni), (vagy rejtõzködõk voltak és azért nem láttam õket...)Izraelieket már igen....(velük játszottam)

Dexa
Kutyi: én már Lvesztem a sorok közt....
ezt mire írtad:
"A ghost-olásról annyit, hogy utálatos dolog, fõleg amikor már csak a vak nem látja, hogy csalnak.... Megjegyzem én még arabokatt nem nagyon láttam játszani.... (vagy rejtõzködõk voltak...)Izraelieket már igen...."

nem értem az összefüggést Free írása és a te írásod között...

Kutyika
Nem akarok vitázni ezen...
De nem hiszem, hogy ne lehetne megoldani, az más kérdés hogy nem akarják... Kérdés, hogy a lagot meg akarják-e oldani, vagy jó ez nekik így???
A ghost-olásról annyit, hogy utálatos dolog, fõleg amikor már csak a vak nem látja, hogy csalnak.... Megjegyzem én még arabokatt nem nagyon láttam játszani.... (vagy rejtõzködõk voltak...)Izraelieket már igen....

Mighty
np. Lehet nekem se tunne fel.

THE matrica
LOL Nem is néztem
De azért Köszi

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Dexa
Mighty: én már az ilyenre nem is reagálok...
😄
patacsi aláírása mindent Lárul...
😄
amikor pl a medic teszt megoldás volt az aláírásában, akkor mindenki azt kérdezte meg, szal...
😄

Dexa
193.109.252.102

Mighty
Csak 2 hozzaszolassal lejjebb! Rekordot dontottel ocsem.

Dexa
nekünk is csak úgy sikerült a screenshot hogy bent voltunk az adott szerveren 6-an, így nekünk ez a mûvelet nem volt nehéz...
😄
...a te helyzetedben viszont már ez a dolog komplikáltabb lett volna a megvalósítás szempontjából...
😉

THE matrica
Sziasztok! Lécci irjátok be a weine ts serverének a zipéjét mer vót egy format c: -m

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Tikal
akkor vissza vált rendzsergazdira és telepit 😊 a tûzfal meg azért van hogy ne legyen behatolo 😊

patacsi HUN
Lvileg rendszergizdaként nem szabadna netezni mert egy esetleges behatolónak csak megkönnyítjük a dolgát. persze G barátom még nem vette észre, hogy ha nem rg-ként van bejelentkezve akkor a jobb gombal az ikonra kattintva kijön a "Futtatás mint..." parancs ami ezt a dolgot áthidalja. persze a Panda szokott keverni még illenkoris eleget a jogosultságok miatt de az nem számottevõ.

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Tikal
XP alapbol ugy telepit hogy te vagy a rendszergazda, szal G tényleg nagyon elcsesztél vmit...

Free
Kutyika és mindenki. a progiba azért nem lehet beépíteni Olyan progit mint a TS mert eléggé furi lenne L mondani egy arab játékosnak hogy a kínai parancsait kövesse. Túl populáris és globális játék ez ahoz hogy ezt bele lehessen építeni. Ez minden nemzet oldja meg maga. Elég azzal küzdeni hogy van néhány szerver ahonnan kérdés nélkül pl kidobják a HUN végzõdésû neveket.

Az összes xSU HIT LoverZ THE a Veine TS t használja. És bízom benne hogy L jutunk arra a szintre ami arról szól hogy épp azért hogy mindenki tudja ki hol merre miegymás hogy mindenki erre a TS re jön fel. Minden Clan kap szobát STB. Azt hiszem ezt túlírtam.

"G" Nem tudom te hogyan telepítetted az XP -t de akkor ott nálad valami hatalmas gondok vannak. plussz minden progi megkérdezi amikotr telepíted hogy csak te használhasd vagy ALL tehát mindenki. Szerintem itt is L szúrtad a dolgokat.

Kutyika a Ghostolás olyan egyszerû dolog hogy legfeljebb télleg nem hallod meg vagy azokkal akikkel játszól megbeszéled hogy ne legyen ez nálunk is mûködik. És eléggé hasznos a TS amikor van egy õrszem valahol és az tudja mondani hol látott ellent. Persze az õrszem élõ katona. Aki meghal az kussol ennyi.

Dexa kicsit nehéz lett volna screenshot -ot készíteni mert kirugott. de legközelebb furmányosabb leszek :o))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Nyers
UI: Ha megjavultak a lejebb említett hibák valaki szóljon rám priviben!

My Life for Freedom!

Tikal
jösz te még vissza