America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
egyébként

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

<= mindezt a médiának küldöm, s nem pedig nekek 😊)\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Ray Bohannon tûzoltó az USA nemzeti hõse lett és megkapta az érdemérmet is önfeláldozó tûzoltásáért, miután egyedül sikerült a legsúlyosabb, 5 fokozatú erdei tüzet eloltania. Amikor az Oregonbeli Monument városka tûzoltóságára az a bejelentés érkezett, hogy lángol az erdõ, Ray Bohannon egyedül ügyelt, mivel minden tûzoltókocsi téves bejelentéseken helyszínelt. Az égõ erdõbe Ray saját motorbiciklijén hajtott, felkapva egy benzin meghajtású fûrészgépet és a poroltót. Több mint 8 órán át küzdött a lángokkal, és fûrészelte ki a fákat, hogy ne terjedhessen tovább a tûz. Ennek eredményeként Ray gyalog ment haza, mivel a motorja összes benzinét felhasználta a fûrészeléshez. "Tudtam, hogy a poroltót felesleges ilyen tûzvészekhez használni, ezért csak a magam számára vittem el, ugyanis amikor az arcomon a szõr is égett, jó hasznát vettem. Különben meg nagyon sokat rohangásztam a fûrésszel, a társaim megszámolták, összesen vagy 10 hektár erdõt vágtam ki. De a legfontosabb az, hogy sikerült megfékeznem a tüzet és nem érte el a nemzeti parkot, ahol a gyönyörû õzeket veszélyeztette volna." - nyilatkozott az élményeirõl a sajtónak a bátor tûzoltó.
\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
General protection fault!
History: UStaticMesh::LineCheck <- FOctreeNode::ActorNonZeroExtentLineCheck <- FOctreeNode::ActorNonZeroExtentLineCheck <- FOctreeNode::ActorNonZeroExtentLineCheck <- FOctreeNode::ActorNonZeroExtentLineCheck <- FOctreeNode::ActorNonZeroExtentLineCheck <- FOctreeNode::ActorNonZeroExtentLineCheck <- FOctreeNode::ActorNonZeroExtentLineCheck <- FOctreeNode::ActorNonZeroExtentLineCheck <- FOctreeNode::ActorNonZeroExtentLineCheck <- FOctreeNode::ActorNonZeroExtentLineCheck <- FOctreeNode::ActorNonZeroExtentLineCheck <- FOctreeNode::ActorNonZeroExtentLineCheck <- FCollisionOctree::ActorLineCheck <- CheckWithActors <- ULevel::MultiLineCheck <- ULevel::MoveActor <- AGP_Character233 <- AActor::moveSmooth <- AActor::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Most végre ismét nettközelbe kerültem, és csak a 2 ünnep között nem leszek erre tombol az üresség :-( Már több mint 2 óra eltelt és sehol senki

(merugye Alcohol 120%-kal sikerült egy bin-cue gebaszt felírnom) Este nem tom mikor jövök, mer még csak most fogunk elindulni.. Addig is szia mindenki 
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Bocs de elkezdõdött a karácsony elõtti õrület, bevásárlsás és a hozzá tartozó dolgok. Na de most vagyok egy kicsit, kb du 4 ig. utánna csak este tudok jönni kb 8 után... Fura hogy a nero nem jó, próbálj letölteni ujjabbat, nekem soha nem volt vele gondom... Nemlehet, hogy demo amit kaptál? Nekem az easy cd kreator 4-et adták valamikor az írómhoz, de nem tetszett, aszem a nero jobb, de izlések és pofonok.... A nero milyen verzió?
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Strahd, bocsi, nem tudtam. Sztem egyébként a CS azér gagyi, mert egy tárat kell belelõnöd a csávóba, hogy egyáltalán észrevegye, hogy neki most meg kéne halnia... A Postal 2-rõl nem is beszélek: fazont tíz másodpercig lövöm közvetlen közelrõl m16-ossal szájba, mire hajéandó végre elfeküdni😞
Boldog szülinapot Gyadikám!!!!!!

Nekem a kedvencem a
"Buborék":
"Buborék, buborék,
Színejátszó, csudaszép,
Buborék, buborék...
Az orromból jött elém" 😊))
Meg a vén fasz:
"Hogyha három lábam vóna
Valószínû tudnék róla...
Gágálibalibagágá..."
Jó éjszakát mindenkinek!!

Jetidal
Állítólag a Himalájában lakik egy furcsa lény.
Nem tudni, hogy valóság vagy képzelet szülemény.
Jetinek hívják, hatalmas nagy szõrös majomember,
A létezése ellenkezik a józan értelemmel.
A jetire bambán bámul a tudomány,
Hiányoznak adatok, van-e vagy nincsen-e,
Így aztán a jetinek el is vitatódik
Tudományosan mindene.
Elvitatott jetinek elvitatott lába
Kétséges nyomokat hagy a hóban.
Valószínû persze, hogy a jeti sem hisz
Az afrikai vízilóban.
És a jetirõl azt se' lehet tudni,
Hogy a nyelvét ki szokta-e dugni,
Hogy megnyaljon valamit.
Köp-e nagyokat, ha túl sok a nyála?
Kap-e virslit néha vacsorára
És utána túrórudit?
Ezt a majomembert még senki se' látta!
Mi van, ha a jeti nem is úgy néz ki?
Lehet, hogy egy répával telirakott szekrényre
Jobban hasonlít a jeti.
És ha nincs jeti, miért hívják jetinek?
Miért kell a semminek ilyen hülye név?
Miért nem inkább zutymó, vagy muktári prapogyák?
Az is ugyanennyire szép!
Ám, ha mégis van jeti valóban,
Talál-e örömöt egy nagy hógolyóban,
Vagy mással szórakozik?
Milyen fejlett a muzikalitása?
Van-e kedvenc jeti zeneszáma,
Mit dúdol hajnalig?
És a jetirõl azt se' lehet tudni,
Hogy a nyelvét ki szokta-e dugni,
Hogy megnyaljon valamit.
Köp-e nagyokat, ha túl sok a nyála?
Kap-e virslit néha vacsorára
És utána túrórudit?

Üdv!
Hátbizony szomorú vagyok, mert nem nagyon tudtatok segíteni a sem a Linxos, sem pedig a joystic-os kérdésben. Nah, mindegy Gfreiter gammázol valahol?
nálam a játékosok fóruma van a kedvencekben, a fõoldalt nem szoktam nézni, itt meg nem látom a privát üziket szorri...
egyébként legtöbbször akkor szokott elõfordulni, ha valaki benyög egy report in-t vagy egy commo parancsot pont abban a pillanatban, amikor elkezdõdne a következõ kör...
Azért vagyunk Lvileg, hogy segítsünk 1másnak :-)
5rm2e-bdp5b-jx7ef-p43rc-rjig
😛 Nem kell átböngészned emiatt az egész netet, de ha véletlenül a "kezedbe akad" vhol, akkor örülni fogok neki. Na most szia mindenki, elmegyek nagy bánatomban meginni egy sört... 
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY
Lamer kérdés mi az a DoD?