America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
A hiba valószínüleg a játékban (szerveren?9 van, szal ne aggódj! Én is voltam úgy, hogy állandóan kitette a szûrömet, de aztán átmentem egy másik szerverre. Ha az sem használ, akkor várj, és megoldódik magától. Egyébként minden megoldódik magától...
Van valakinek DoD serialja?? PLÍÍZ!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Valaki nem tudná megmondani, hogy 2-3 kör után miért lép ki ezzel a hibaüzenettel?
No Label

CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1204 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (5216)

PlayerReplicationInfo SFhospital.PlayerReplicationInfo13 (Function Engine.PlayerReplicationInfo.GetCommVolume:0018) Unknown code token 3C

History: FFrame::Serialize <- UObject:😛rocessEvent <- (AGP_HUD SFhospital.AGP_HUD2, Function AGP.AGP_HUD.PostRender) <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Gfreiter
???

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Valaki tudna nekem kölcsönadni egy DoD serialt? Sehol nem találtam a neten.

Gfreiter
😊 Nem rossz értelemben vitázunk 😊) Nyugi, hiszen barátok vagyunk

Gfreiter
Igen, valahogy így néz ki a dolog. Régen nem arról van szó, amit a csávó kiötlött, bár én az õ szemléletével sem értek teljesen egyet, de ez most tök mindegy. Egy évig kellett tûrnöm szó nélkül ezeknek a gusztustalanságait, szal inkább ne beszéljünk errõl 😞 Mert dühös leszek és akkor annyi az összesnek...

mi a baj a pénzcsinálással?
Tikal
pedig az alapdolgok amiket leir a csávo azok jok, csak nem tudják használni, átment ilyen téritõsdibe a dolog, meg pénzcsinálásba...
G, miért hiszed azt mindig hogy vitázunk ha szoba kerül vmi off téma? 😊 persze tulajdonképpen vitázunk, de nem rossz értelemben, remélem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
Na hallod... én dolgoztam ilyenek között... Engem is megpróbáltak belevinni. Hát nem jött össze. Azt pedig nagyon sokmindenbõl kifolyólag tudom, hogy rossz, sõt, még annál is rosszab, hidd el ismerem ezeket a dolgokat. A Cruise meg a Hoffmann a scientológia "egyház" egy "módosult alfajának" a vezetõi. De télleg, nem akartam vitát nyitni errõl.

Tikal
hát annyit sikerült kideritenem hogy a scientologia éllovasa... egyébként vannak hasznos dolgok abban is, de nem mindennel értek egyet veluk sem, pl a tulzott pénz központuságukban....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szánsájn szekta😊
patacsi HUN
ez lemaradt

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
rossz és kész, Gfreiter is megmondta... 😄
#23877 [#eljen

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Tikal
háááát, nem tudom, és honnan tudo hogy az rossz ha még azt sem tudod mi az?

Tikal

ez mekkora, itt sirok a röhögéstõl

Gfreiter
LOL! ld #23873

Gfreiter
Pássz.. vmilyen nappal kapcsolatos neve van a szektának... Egyébként Bush is szektás. Nem tom már hol olvastam, de nem pletykalapban. Mellesleg mástól is hallottam. Ezt most nem vitatárgyként dobtam fel.

[Rush]
"seggdugas"<---miken jár az agyad

hTTp://ror.hu/

Tikal
milyen szekta? nem értelek honnan veszed ezt pl

Gfreiter
Az.. Dustin Hoffmannal egyetemben... Alapszabály: az összes hollywoodi vagy buzi, vagy szektás, vagy mindkettõ. Ettõl függetlenül vannak bazijó filmek 😊 Még a kis tökmagnak is van egy-kettõ.

Tikal
szektás?

szerintem jo, bár vannak szar filmjei

Gfreiter
*seggdugasz*

Gfreiter
Tom Cruise-tot nem szeressük - kis szektás seggdugas - de a film lehet lenni nem rossz...

Tikal
nagyon fasza filmnek igérkezik 😊 be is készitek egy joint-ot

Tikal
strahd, the last samurai letölthetõ

patacsi HUN
#23863,4 köci
csoda floppy 😊)

Strahd_
de miért nekem szoltál? 😊 tudod hoyg NWNt nyomom ezerrel este TS en megbeszéljük vagy küld el itt mi a baj...

[HUN]Stravinsky
Hali!
Naon hálás lennék a segítségedért,mert tegnap már tele volt a tököm

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

Strahd_
1. A szex, a szépség egyik kezelésmódja.
Tudományos tesztek kimutatták, hogy amikor a nõk szeretkeznek, testükben ösztrogén hormonok
termelõdnek, amelyek a hajat fényessé, a bõrt pedig simává varázsolják.

2. A gyengéd, feszültségoldó szeretkezés csökkenti a bõrbetegségtõl való szenvedés esélyeit, a bõrkiütést és a
bõrhibát. Az izzadás tisztítja a pórusokat és ragyogóvá teszi a bõrt.

3. A szeretkezés elégeti azokat a fölös kalóriákat, amiket a romantikus vacsi alatt felhalmoztál.

4. A szex, az egyik legbiztonságosabb sport, amit valaha ûzhetsz. Megnyújtja megerõsíti a tested majdnem minden izmát.Sokkal élvezetesebb, mint 20 hossz úszás és nincs szükség speciális sportcipõre sem.

5. A szex az egy azonnali gyógyír a vad depresszióra.
Felszabadítja a test endorphinját a véráramlatban, amely ezáltal jó közérzetet biztosít és jólét-érzetet eredményez.

6. Minél többet szeretkezel, annál többen kínálják fel neked azt. A szexuálisan aktív test hatalmas mennyiségû kémiai anyagokat bocsát ki, melyek neve pheromones.
Az ilyen finom szex parfümök örjítik meg az ellenkezõ nemûeket.

7. A szex a legbiztonságosabb nyugtatószer a világon.
10-SZER HATÁSOSABB, MINT A VALIUM.

8. A mindennapos csókolózás távoltarja a fogorvost.
A csókolózás bátorítja a nyálat, hogy lemossa az oda nem való dolgokat a fogakról, és csökkentse a
fogszuvasodást okozó savak szintjét, megelõzze a fogkõ kialakulását.

9. A szex valojában enyhíti a fejfájást.
A szeretkezés feloldhatja a feszültséget, amely korlátozza a
véredenyeket az agyban.

10. A sok szeretkezés kidugíthatja az orrot.
A szex az egy nemzeti antihisztamin. Segít felvenni a küzdelmet az asthma és a szénanátha ellen.

Strahd_
zotyesz ezt kéne nyomni megint 😄

Strahd_
particionált vincsi? csak egy segéd gépel tudo jol megoldani szerintem.... vagy ha DOS .) inditokulcsal elinditod amin Nc is van nekem van egy ilyen csodaflopym az mentett meg legutobb engem egy hasonlotol.

Tikal
akkor inkább már gamepad... joy-al a lock-on-t játszadd 😊

Tikal
virusirto van fenn?
szedd ki a vinyot, vidd el haverodhoz, mentsd le ami kell, és reménykedjetek hogy õ nem kapja meg a virust

patacsi HUN
tanácsot kérnék 😊
win2000prof. mindig újraindúl, ill el sem tud indulni. én blaster féleségre gondoltam, de akkor sem tudom mi a teendõ adatokat kellene mentenem a vinyóról...

patacsi HUN
hali 😊 joyról mindenki lebeszélt engem, merthogy lassúbb a billentyûzetnél.

Kutyika
Üdv!
Kinek van tapasztalata a joystic használat terén, ebben a gammában? Hogyan lehet beállítani, azon kívül, hogy ha a setupban engedélyezem, akkor sem tudom irányítani vele a manust, se olõre se hátra, se jobb, se balra. Csak a tûzgombokat tudom bekonfigolni, az meg így magában kevés. Tud valaki valami megoldást?

Strahd_
Taperolni mi is cak messziröl nézhettük eddig de nem volna rossz megnézni közelröl .D majd dan vizsga után .)) az még jó pár év addig patacsi gyerekei is nagyok lesznek

Strahd_
Jó reggelt!

[Rush]
Loller patacsi apuka 😉

hTTp://ror.hu/

[negativ] Cirek
Jó Reggelt!

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gfreiter
Oké! Plíz írd le, hogy mennyiben változtak a dolgok! Nagyon kíváncsi vagyok... 😊) Jó éjszakát mindenkinek!

Kutyika
Ok! Én azért elnézek a csatatérre, hátha jobban megy, a töbletrammal...

Gfreiter
Hát volna kedvem, de nagyon kótyagos vagyok, asszem lassan fekszem is le (megint 😊 ). De holnap délelõtt friss leszek, és mehetünk kommandózni

Kutyika
Most már teljesen megkeveredtem a privikben, nos akkor csak holnap gammázunk? Vagy most is van kedved??

Kutyika
Olvastam és írtam is😊)

Gfreiter
LOL 😊)) Szia Kutyika! 😊 Olvastad a privim? Free ezt ironikusan értette, hogy "látja, hogy mindig mi offolunk, de rajtunk kívül más sosem..."

Kutyika
hol offoltunk mink?? He??? aszt szólok ám majd a testvíremnek és a nagy áránykeresztel igaz hitre térít itten..(#23830 lol)

Kutyika
Köfi!!!😊)) szívesen megszemléltem volna élõben közelrõl is, persze megfogni és tappenyolni tudom, hogy tilos, kivéve ha a tulajdonos erre engedélyt ad, akkor is csak kesztyûben, de nem semmi, egy valódi penge!!! Kira!!! irigylem a tulajdonosát.

Gfreiter
LLLOOOLLL... Bohócok... Nem fosok, ha mercit látok a házam elõtt, már volt gondom ilyenekkel, úgyhogy megedzõdtem Amúgy jó reggelt mindenkinek 😊

Mighty
JELSZO: aaohun

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk