America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Na mostmár tényleg téma lezárva!
nem arrol volt szo hogy most miért inditott háborut usa (hamis dokumentumok, vegyifegyverek stb) nem téma, hanem arrol volt szo hogy szaddam geci e vagy sem, szerinted fele annyira sem minr gondoljuk, csak kérdem én te honna veszed az ellenkezõjét? kuvait neked nem volt elég? a diktatura önmagában nem elég?
tényleg nem értelek...
My Life for Freedom!
Nem szimpatizálok a csávóval! Én csak azt mondom, hogy amit nektek megmutatnak, annak lehet(sõt több, mint valószínû), hogy a fele sem igaz! Nem hiszem, hogy a képek, amiket mutatnak, az ott és akkor történtek!! Érdekes, hogy ezek a dokumentumok akkor kerültek elõ, amikor amerikának az volt a célja, hogy a közvélemény Irak ellen forduljon! Hidd el, az amcsiknak komoly hátsó szándékuk van! Mellesleg sztem Szaddam sosem ölt le gyerekeket, az amcsik viszont már jó párat!
Azt viszont Dexa nem hagyom, hogy engem itt ócsárolj, úgyhogy plíz fogdd vissza magad! Köszi!
Tikal! amerika mért nem lépett közbe, amikor 56-ban halomra Gyilkotlák az oroszok a népünket?? Mert nem származott volna belõle haszna! Irakban viszont akkora olajtartalék van, ami fedezné amerika több évtizedes szükségletét, és ezze visszaállíthatná egyre gyengülõ hatalmát a világ felett! Ennyi! Én nem azt mondom, hogy szimpatikus, vagy nem szimpatikus, mert leszarom az egészet. Annyit mondok, hogy a dolgok mélyére is kell nézni!

My Life for Freedom!
"Most ne mondd, hogy de hát akkor kivégzik õket, mert ezt már nagyon sok helyen megoldották!" hol oldották meg és hogyan? övé a rendõrség meg a katonaság, mit oldjon meg a paraszt? be van szarva, örül hogy él.
na szal kettõnk közül neked kéne felébredned...
az hogy szimpatizálsz ilyen faszkaróval az a TE dolgod, bár így a bizonytványt egybõl ki is álítottad magadról...
honnan tudom hogy ártatlanok voltak?
erre csak azt tudom neked írni hogy nem hiszem hogy a 60-70 éves mamókák és a 6-10 éves "vérszomjas tömeggyilkos" gyerekek igazán rászolgáltak volna a tömeges kivégzésre, bár szerintem a kivégzettek nagyon nagy hányada biztosan nem csinált semmit sem...
ez így még mindig emberiség elleni bûntettnek, népirtásnak... minõsül...javíts ki ha tévednék...
szal csipkejózsika, jó lenne ha végre felébrednél...
1 rohadt szót sem szólok már amiért minden szarral szétoffolod ezt a fórumot, mert nem az én dolgom ezt rendben tartani és ha többieket nem zavarja akkor csináld, de amikor ekkora faszságokkal dobálózol és még utánna sem gondolsz hogy mit írsz le akkor már én is Ldurvulok, pedig aki ismer tudja hogy nem vagyok ilyen...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Lenta!
Kutyika! Nézem!
na ennyit a politikáról...
kis army:
már megint nem mûxik semmi sem rendesen...
akinek van kedve majd kicsit késõbb jöjjön a CODE szerverre (193.225.82.93) gamelni...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Ez a célzás kimondottan tetszik

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
végül is igazad van...minek Lkapni...csak több 1000 ártatlan kivégzéséért felelõs...
szal ennyit a TE szerencsétlen vénemberedrõl...
néha gondolkozz L azon amit leírsz mert ilyen baromságokra úgyis reagálni fogok...
másrészrõl viszont igazad van, mert az amcsik túlságosan nagyra tartják magukat...
nem csak az angolok tartoznak bele a "csatlós országok" körébe...
"Bagdad felbolydult, az emberek özönlenek az utcákra, több százan ünneplik a diktátor elfogásának hírét"
...vagy siratják...
fogalmuk sincs az amcsinkak az arabok gesztusairól....:))
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
de nekem 5.51 van és semmi baja, nemtom mi a különbség...
az enyém regisztrált, ha kell valakinek mondja! ;)
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
De aszem nekem is kell valami nevet , vagy címnet beállítanom, a chello felhasználói fiókban, aszem, de nem tudom milyen sorrendben, és hogyan kell ezt megcsinálni, hogy jó is legyen. A levelezési szerveket megadták, de a tárhelyrõl semmit sem írtak a papírokon, szoval, lassan egy éve fizetem a chellot, aszem ideje volna azt is használni...