America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[negativ] Cirek
pilóta az jó, az szinte már nem is katona... 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Strahd_
Én szivem szerint meg Lövész .) ncsi is jobb mint a scop mögöt csücsülni .)

Patacsi fötörsz elvtárs uram ! 😄

Strahd_
magyar katonatörténeteket is hallotam rengeteget 😊 de mindegyik Fun 😊

Gfreiter
Legjobb wazze búvárnak lenni ott, ahol nincs víz. Én szívem szerint sima infanterie-gyalogos lennék! Patacsi fõtörzs! 3X Hooah!!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Strahd_
ez az ominozus haverom csak 95% ért el a teszten és ezért lett határõr... ott milyen szorás van a sergben hoyg hova kerülhetsz. az az 5% meg a szeme miatt vették el töle... pedig állítom hoyg kurva jol lát.

Strahd_
Egy volt barátnömet irigylem a legjobban ö meg vadászpilóta lett kint 😊

Strahd_
Hallotam töle igen jó katonastorykat amikor idejöt tmert ott már 2 éve katona votl mikor itt is be akrtálk sorozni .) hozta is a papirt hoyg buvár 😊 vizet alig lát a sivatagban nmhogy buvárkodjon.

Gfreiter
Aszittem már nálunk volt wazze 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[negativ] Cirek
ahh, bazz az is jó meló.....

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Strahd_
thx .)

Strahd_
Nem a Közel-Keleten. A haverom Izraeli határõr.

Gfreiter
századparancsnok 😊

Strahd_
megvolt.

Gfreiter
Hát én E-t kaptam a szemét asszony miatt 😞 Különben sosem jöttek volna rá...
Patacsi, mennék veled...
Strahd, ez a taxis eset itt történt?

Strahd_
Uh akor mától tisztelgünk neked patacsi törzsörmester .) én még csak Közlegény se vagyok 😄 uram 😊

[negativ] Cirek
Strahd_ Flugának küldd el az xsu.hu fórumra szóló logintt és pass-t priviben!
tegnap TSen kérdezte hogy tud belépni, mondtam Te tudsz segíteni! 😉

Strahd_
mi az az szpk? én lövésznek mennék mert az érdekel de hoyg az egész trutymo alat max 3 skulót löhetek el azért nevetséges... ezért lenne jó lövésznek , de az meg nem sorkatona...

Strahd_
én már C és Irnoknak akarnak bevinni .)

Igaz nem mondatm el hoyg van fegyvervizsgám , harcmüvész igazolványom stb stb 😊

patacsi HUN
90-91november Határõrezred patacsi törzsörmester szpk(ezt nem bírom kihagyni 😊)) úgy teccik 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[negativ] Cirek
Én is A vagyok...
(de legalább vegyvédelmi rajparancsnok... hehe... 😄 😄 😄 )

Strahd_
Hétvégén igen erössen gondolkoztam rajta hoyg bevonulok. most ncisn senki aki visszatartana mert anno az asszony miatt nem léptem be.

Strahd_
nekem rögtön át adtak de mondtam fáj a hátam stb stb erre C-t adnak. felmentetek közelharc alól 😊

patacsi HUN
hát ha újra kezdeném akkor nem lenne családom, és katona lennék. sokkal szarabb érzés a gyerekeidet félteni, mint egy másik férfi halálát végignézni és a sajátodat várni 100x inkább csinálnám azt még ha a gyerekekkel 1000x több öröm is van... uff a tapasztalat beszélt.

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
Az én egyik haverom meg ult a tankon, ekkor megláttak egy taxit ami eszeveszetten nyomta neki.. jeleztek neki hoyg áljon meg az meg szart rájuk ki akarta kerülni a tankot... erre szarrá lötték a taxit. Másik alkalommal álnak az örpozicióban jón egy kis geci és egy téglával a társa arcát beveri egy dobással erre ök gumilövedékkel megküldték a a gyereket, 3. este amiröl mesélt a láttak egy fegyverest aki feléjük jött majd azt látta a távcsöben hoyg a ficko mint egy zsák eldöl , a mesterlövészük lekapta. Mondt teljesen megrázta ez volt az elsö halál amit látott. Azota teljesen megváltozott a gyerek kiéget teljesen.

[negativ] Cirek
Én meg nem akarok menni sorkatonának(az elsõ sorozáson már túlvagyok...), de csak azért is nyaggat a "sereg". Engem szó nélkül elvinnének, bedig minden bajom van, haver meg aki katona akrt lenni, és makk egészséges volt mindig(úszó volt) nem volt alkalmas, mert ferde a gerince....
vázzz, egy úszónak hogy ferde a gerince?? 😊))
nekem akkor egy B betü van benne ha neki csak enyhén kanyarodott.... 😄 😄 😄

Gfreiter
Ezek szerint az Öböl-háború idején volt kend katona?

Gfreiter
Szia Papi 😊 Hát ja, írta is, hogy szopnak rendesen. Õ valszeg februárig lesz ott, és utána jön ide 😊)) Hooah! Õ a legjobb barátom 😊 Csak az a szar, hogy amíg én itt szarozok, meg sörözgetek, addig neki bármelyik pillanatban szétlõhetik a seggét. Pl tegnap egy haverommal sörözgettünk, dumáltunk, és reggel kaptam egy e-mailt, hogy hátulról megtámadták õket, és el kellett húzniuk, a Humveenek, amiben ült, a géppuskását nem is tudták azonosítani, vagy valami ilyesmit írt. Ez kurva szar érzés.

patacsi HUN
viszont azóta is használom az ott szerzett "vezetõi" tapasztalatokat 😊)

patacsi HUN
hát tanulságos év volt az biztos... drága saddam miatt 6hónapig leo hazamenetel (még kimaradás sem)... és 24/24 örszolg. LOL

patacsi HUN
reggelt 😉
most néztem a trackert, az össz ROE-m eddig 2922 😊)))
per nap ???? hehehe... tom nem mér 😊
tegnap érdekes volt az a visszafordulásos 680ROE-m. tisztán úgy látszott, hogy onnan lõnek aztán nem is 😊)) aki RPG-s az ne alkalmazza a patacsi féle kapáslövést official serveren... mert túl eredményes. LOL

Gfreiter
Ne izgulj, én se kelletem a seregnek 😞 Wazz... Vagyis el akartam titkolni, mert minden álmom volt, hogy katona lehessek, de a barátnõm unszolt, hogy most akkor egy év megin eltelik értelmetlenül, és egy évvel késõbb fogunk összeházasodni. Így vittem magammal a szaros papírt😞 Na, ezt jól elbasztam! Egy életre. Most már soha nem csinálhatom, amit mindig szerettem volna. Innentõl kezdve meg már mi a szart csináljak. És minek. Mehettünk volna együtt Strahdi.

Strahd_
nem könnyü Navy Scout Snipernek lenni bazz... 😄

Strahd_
Ha nem tudnám hoyg figyelembe veszik a kamu papirom .) hogy nem 100% os a fizikumom akkor én is belépnék most ... Real Snipernek...

Gfreiter
Ja, szegényke. Azért annyira nem jó, bár õ azt mondja, hogy jót tesz neki a harc. Egyébként csak úgy megsúgom, hogy õ egy geci nagy csalódás után lépett be a seregbe. Valahogy minden rossz a nõk miatt van 😞 Becopyzzam?

Strahd_
röpke 30 mega 😊

Strahd_
én azszsem elkezdek olvasgatni....

Navy Seals Sniper Training Manual

Strahd_

[negativ] Cirek
élõben nyomja a CSAR-t?

biztos jó lehet neki......

Gfreiter
most jut eszembe, a haverom, aki Írakban van, írta, hogy volt vmi támadás. Becopyzzam? Egy eredeti report in egy eredeti katonátol 😊

Al Bundy23
jöhet 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
na álljunk meg, nem arrol van szó hoyg meg kell alázni, hanem hoyg meg köll szurni 😊 ha nem megy bele felejtö, én mindig tudtára adom az illetönek hoyg "erre kellesz" ha benne van oke ha nincs megyünk tovább 😊, nyilván nem kell megbántani senkit...és ahoyg G mondta a pinákra kacsingass ne a fickokra 😊))) ne JÁCCÁ RADIÁTOROSDIT 😊( nem melegszünk báááz)

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
Lökd a képet 😊

Strahd_
nem iszok alkohol a haverok most az ünnepek alat meg a barátnöjükkel foglalkozank és ne velem. 😊 nah más téma ? fegyverek? 😄

Gfreiter
Persze nem is azt mondtam, hogy ejtsél teherbe ezentúl mindent csajt, csak azért ha haverokkal elmész sörözni, kacsintgass rá a szép pinákra 😊

Gfreiter
Embeeert...?? LOL

Strahd_
nah nekem is ezt mondta anyám... de nem ér semmit... mert minek alázzak meg egy másik embert minek bántsam meg csak azért mert én szarul vagyok? Nincs értelem. Majd 😊

Strahd_
nem mert tul sok cukor van benne anélkül meg szar 😊 marad az ásványviz.

Gfreiter
Meg finom sört. és ahogy akkoriban Anyukám mondta: kezdj el körülnézni a húspiacon 😊)

[negativ] Cirek
szerintem meg nem vagy hülye, mert ez tök normális emberi érzés. Nem vagy te Terminátor hogy ne érezz semmit...
Majd elmúlik, addig meg iszogass jeges teát! 😄

Strahd_
Segíteni nem segít most még de majd hónapok mulva én is röhögök magamon milyen hülye votlam 😊