America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
repro xsu katona

slow: tényleg allergiás vagy 17 dologra?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Slow
majd, ha elkapom ,)

Gfreiter
LOL :) Akkor nem kéne letenni végre azt a füvet??

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Slow
Slow E kategóriás, 17 dologra extrán allergiás, oxigénsátorban van esélye életben maradni, és a tesztje egy komplett õrült, köz- és önveszélyes...
nem vállalta be a hadsereg ;)

Gfreiter
Meg szerintem a csajok is máshogy néznek rád, ha megkérdezik, hogy voltál e katona, és azt mondod, hogy igen.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
És Repro-t? Azért én azt modnom, hogy az ember ha teheti, legyen katona. Legalább tudja, hogy kell megfogni a puskát :)

LOL! Ez izgi :-)

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Gfreiter
LOL, ne tedd. Olyan jó nektek, hogy voltatok katonák. Én nem lehettem :((( Kis nyomi vagyok És onnan ismeritek egymást? Vagy van, aki innen is ismeri a másikat?

Gfreiter
Kik ismerik itt egymást személyesen?

[Rush]
Crass kicsit elhagyta magát itt :P

hTTp://ror.hu/

patacsi HUN
télleg most, hogy mondod beugrott :)))

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Furkó az Szolnokon van, és Mo. ott vannak a legkeményebb desszantosok (szerintem)

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

[HUN]ekehatatya
meg mindig a same emberek. sehol egy uj jatekos?!

[negativ] Cirek
az is jó.... :D
vmikor ütköznünk kéne :))))

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Strahd_
nekem mp3 ban van meg

Strahd_
de .) most m,egy épp a matrix és a resident jon kövnek .)

[negativ] Cirek
csak gondoltam megnézném a biztonsági másolatát... :D

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
nincs meg vkinek a mátrix revolutions zene CD? és a Resident Evil zene cd? :)

Gfreiter
Sztem inkább hanyagold. Én biztos felkötném magam tõle :)

Strahd_
"NEM LEHET AZ EMBER FÁBÓL KIKERUGNIAZÁMGFÁBÓ"

Strahd_
jah meg készülök az edzésre este :) remélem jó lesz meg nem nyakra gyur mert mozgatni most nem is tudom ugy megnyomorgatták tegnap :) de jo volt

Strahd_
nah kaptam egy rakás pákó számot megyek hallgatni .)

Gfreiter
Nem szabad ilyeneket gondolni... Örülj, hogy itt vagyunk neked :)

Strahd_
De ezezl megoldodik más problémám egycsapásra.

Gfreiter
Nyet ferstén...

Gfreiter
???

patacsi HUN
;)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Mit?

patacsi HUN
hát ezt rögtön gondoltam G :)))

Gfreiter
Meg asszem a fas*omat is... :) LOL Most vettem csak észre a sok asszem-et

Gfreiter
Még olcsón megúszta a csávó, ahhoz képest, hogy megölte egy bajtársát. Pfff. Furkó Kálmánra gondolsz? Az egy naon kemény csóka. Asszem kyokushin mester is. Asszem a tesóm ismeri, mer õ nagy harcos :) Asszem tanította is.

patacsi HUN
Furkóhoz :) vagy az nem az ???

patacsi HUN
leszerelést és 18hónap 12hónapra felfüggesztve ha jól emléxem. LOL örpk szobában betárazott csõretöltött kibiztosított fegyver... naon LOL

patacsi HUN
nem lettek meg szerencsére :) csak 186, akkor az is elég volt... LOL

Gfreiter
Uff... nem volt a biztonsági pöcök a helyén mi? Mit kapott a gyerek?

patacsi HUN
hazavitte a saját :)

patacsi HUN
ja és Kerepestarcsa õrpk szoli 6 hónap úgy, hogy az õrpk szobában az egyik arc véletlenül eleresztett 2 skult az ak-ból a társát tarkón találta az egyik a másik pedig leszakította a tüdejét. és 2geller a falról a másik falra és onnan a srácba. 6hónap golyónyomok a falon és alvadt vér a pvc padló és a fal között... ja és én voltam a temetésen a díszrajpk és rezzenetlen arcal végignézni ahogy zokognak a hozzátartozók.ja és két szakasztársam aki a srác mellett ált kivágta és hazavittem a jaját kabátjáról a golyónyomokat!!! az egyik a karján a másik a vállap.
jó ez a katonaság Strahd_ raaajta :)))

Gfreiter
Jó is az, bajtársak oldalán! Nekem csak ez az egy hiányzik az életembõl... Ezért akartam katona lenni. Ezzel az amerikai sráccal is úgy ismerkedtem meg, hogy voltam egy sörözõben, ahol volt két társaság, és összeszólalkoztak. az egyik társaság elment, és kicsit késõbb én is. Amikor kimentem az utcára, nekem ugrottak vagy öten, mert azt hitték, hogy én is a másik bandához tartoztam. Kettõt leütöttem, de a többi a földre tepert. Ekkor csak azt vettem észre, hogy egy majdem két méteres csóka szó szerint lerugdossa õket rólam, de úgy, hogy repültek is :)) Azóta vagyunk a legjobb barátok :) És ebbõl kifolyólag bajtársak is.
És meglettek a románok? Még jó, hogy nem lõttek le. Hány cm vagy?

patacsi HUN
4-tõl

patacsi HUN
majd ha az öregek elmentek 2x eltávra kis kopasz és akkor is csak kimaradásra :))) reggel 4-tól reggel 9-ig :)))

patacsi HUN
történet van elég :)
voltam lõkiképzés elött ak+3tár éles a tisza ártéri erdõben 2fegyveres román határsértõt keresni úgy, hogy leraktak 30méterenként az ifáról minket és sötétedett .1km a tiszáig és csak szóbeli kontakt a jobb és baloldali társaddal 3-4 méter magas bozótos. úgy kezdtem, hogy csõretöltöttem az ak-t. ja és majdnem beleestem a tiszába mert sötét volt mire odaértünk és meredek partfal. LOL.
aztán az öt legmagasabb a szakaszból ottmaradt (én 2. LOL)örszolgálatra 23!!! óra váltás nélkül -20 fokban.
jó ez a katonaság Strahd_ raaaajta :)))

Gfreiter
Ha azóta is mardos a lelkiismeret, akkor ezt azért tetted helyesen, mert ötbbet nem fogsz szemétséget csinálni, és mindig rendes leszel. Mert ugye szerintem te rendes vagy Patacsi törzsõrmester úr :))) Mehetek eltávra?

Gfreiter
Uppsz, akkor elírtam a századparancsnokot. Nagyon kira lehetett. Ugye rendes voltál az "alattvalóiddal"? Mert fõnökként mindig rendesnek kell lenni. Az, hogy utána így alakult, gondolom akkor azt mondtad, hogy picsába, de most már megvan a gyümölcse. Nem váletlenül alakulét így :) Nincsenek véletlenek (kivéve nálam, az egész qrva életem egy buzi nagy véletlen - vmit tervezek, sose jön össze, vmit nem tervezek, mindig beüt). De tok kira lehet egyenruhában randalírozni :)))

patacsi HUN
már úrazás volt :) szégyelem de volt, hogy egy kopasztól kikaptam rex-ben és másnap ült az ifán és ment a pályaudvarra és a jugo határra :(( aazt azóta is bánom... de megtettem. akkor jól esett nagyon :) pofátlan kis kecseg volt :) (az azt jelentette, hogy 3hónapig még levelet sem küldhetett haza nem hogy hazamenetel)LOL

Strahd_
még minimum 2 éve van hátra.

Strahd_
tudod milyen bomba teste van..... gyönyörü egy nõ. Kisportolt teszt szép feszes melelk stb :) jo kis nö volt csakhát izraeli volt és bevitték katonának amikor elvégezte a sulit és azóta nem hallani róla. 6 év szolgálat.

Strahd_
patacsi én megöltelek volna az tuti ...:) bár amig volt az exem én mentem volna jugo határra is.. :)

[negativ] Cirek
én rambó lennék legszívesebben.... :D

komolyra fordítva, ha már katona akkor spec force...

Strahd_
vagy már pont rendszerváltozás után volt akor az elvtárs lemaradhat .)

patacsi HUN
és egy fenyítés miatt nem lettem fõtörzs... képzelj el vállapokkalcsíkkalcsillaggal, antantszíjjal, mindig új ruhában. nagyon LOL volt. ja és mint szakaszparancsnok volt, hogy 50-60 emberrõl döntöttem (ki megy jugó határra, ki megy eltávra...) az még LOL-abb volt. aztán leszereltem és autószerelõ segédként dolgoztam 2 nap múlva (mer csak az kellett a volt melóhelyemen, és annak is örültem) LOL