America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
IBANEZ UV777 Rulez
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
IBANEZ UV777 Rulez
, de csak ha fizikálisan belém kötnek, akkor! Bár egyszer én is majdnem leütöttem a fõnökömet, amikor meghazudtolt.\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
>
> 401 Unauthorized - férjnél van
>
> 402 Payment Required - gyertyafényes vacsora
>
> 403 Forbidden - El a kezekkel!
>
> 404 Not Found - Ma a barátnõimmel bulizok!
>
> 405 Method Not Allowed - Hátulról nem engedem!
>
> 406 Method Not Acceptable - Nem veszem a számba!
>
> 407 Proxy Auth. Required - Meg kell kérdezni anyámat!
>
> 408 Request Timeout - Tudod, hogy mióta nem hivtal???
>
> 409 Conflict - Ki volt az a szõke nõ, akivel tegnap
> láttalak?
>
> 410 Document Removed - El akarok válni!
>
> 411 Length Required - Miii? Ezt nevezed te hosszúnak???
>
> 412 Precondition Failed - Miiii? Nincs nálad óvszer???
>
> 413 Request Entity Too Large - EKKORA nekem be nem fér!
>
> 415 Unsupported Media Type - Neeem, négyesben szó sem lehet róla!
>
> 500 Internal Server Error - menstruál
>
> 501 Not Implemented - még sosem feküdt le senkivel
>
> 502 Bad Gateway - ...fuuuuj, sós!
>
> 503 Service Unavailable - Fáj a fejem!
>
> 504 Gateway Timeout - Ennyi?
\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"
LOL
Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
Sajnalom.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

De ott a szmájli, úgyhogy ne vegye senki nagyon gonoszkodásnak 😊)) Kutyika! Most értem haza, sajnálom, hogy nem voltam itt 😞( Holnap akkor! Hooah!\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
gyere bázz én személy szerint má hiányoltalak nem 1x
IBANEZ UV777 Rulez
Balról jobbra:
Crassus-
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
- Képzeld, azt hiszem terhes vagyok!
- Tényleg? És kitõl?
- Nem tudom, nem tudok megfordulni...
😉
ezt egy buszon hallottam nemrég, egy kisgyerek mondta a haverjának...
ismeritek azt az érzést, amikor egy hétéves elkezd komolyan mesélni egy viccet, aztán a végére ér (poén nélkül ugye) és után egy kis csönd, majd a társa vigyorogva mondja, hogy ez jó volt, aztán folytatják a komoly beszélgetést, mintha mi sem történt volna...
nos, így leírva tényleg nem jó, de ahhoz mondjuk ott kellett volna lenni😊 majdnem behugyoztam a röhögéstõl😊