America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Neem, mégsem. Strahd sosem venne fel Bundeswehr zubbonyt...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Strahd alsó sor, jobbról a harmadik. Ez tuti :) Naon komoly nézése van :D

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Tikal is játszik? Mer ha igen, akkor õ a legfelsõ sor, jobbról a harmadik, lila kendõben :)

Gfreiter
Alsó sor, jobbról a második Nekem vannak valahol ilyen kommandós cuccaim, de fogalmam sincs már hol. De azt tudom, hogy egy bundeswehr, vagy ami gatyót már 2-3 ezerért kapni. Kell még egy zubbony, meg egy roham bili. Ami drága, az a kisebb tartozékok (távcsõ, szemüveg) Vmi szar bakancsom is van valahol.Amíg meg nem lesz fegyvererm, addig játszom a tapadókorongos pisztolyommal :)))

[negativ] Cirek
én sejtm melyik Strahd_ de nem akarom leleplezni! :)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

ne találgass, ha akarja megmondja :)
nem gáz?? hehe majd meglátom... akkor biztos az lesz éppen :)

patacsi álruhában ;)

Gfreiter
Nem, mégsem. Tuti az alsó sor balról a harmadik :))))

Gfreiter
Akkor ha rajta van a képen, a középsõ sor balról a második :) Mennyibe kerül mondjuk egy m4, vagy m16? Az Anzug nem gáz, csak egy Stahlhelm kéne még.

neeem, nem õ az :)))

patacsi álruhában ;)

most találtam :) akkor reggeltem amikor meghackeltél, de elfelejtettem a visszavágót :) airsoftra be vagyok izgulva, de még gyûjtö egy komoly fegyverre meg eredeti Ranger ancungra :))

patacsi álruhában ;)

Gfreiter
Megnéztem az airsoft oldalát, nagyon tetszik. Mennyibe kerülnek ezek a fegyverek? Nagyot csap az airsoft golyó?

Gfreiter
Najó, nem tippelgetek, bocsi :( Egy fontos kérdés, ami már tegnap elhangzott: szerintetek a lag valaha meg fog szûnni??

Gfreiter
Softball? Mik a feltételek? Strahd! Lefogadom, hogy te az alsó sorban balról a harmadik vagy...

Strahd_
pata megint hackelsz .)

Strahd_
tisztelt emberek akik tudják miröl van szo mikor megyünk ezt nyomni???

Gfreiter
Nem. Jó reggelt!

ki :)

patacsi álruhában ;)

Strahd_
Kihalt a fórum?

Strahd_
én mersérszkedek és én szeretem is .) de majd jövöre :))

:D Jó reggelt!

Mighty
Hat igen. Meglatszik, hogy mekgenyara nem surun mereszkedik az xSU.
Na nem baj. WC-n majd visszavagunk :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Strahd_
:) sajnálom hoyg nem votlam mekgenyán pedig jó lett volna... :) de majd nyerünk :D

Slow
biztos lesz, edzõmeccseket nyomnak velünk a TWL-es meccseik elõtt ;)

pet70000
Huuuuu, xSU ellen RT-n játszani, LOL, esélytelen dolog, bár próbálkozni mindig érdemes....
Gratula a Mekgenyához!!
Akkor most 1-1, folytatás?

Gfreiter
Kurva szar ez a habostorta :( Rusnya, ostoba nõk tömkelege. WÁZZZ...!!! Gondoltam keresek Strahdinak vmi belevaló csajszit, de asszem túl optimista voltam, hogy egy percig is hittem abban, hogy létezik ilyen :( Jó éjt! Mikor lesz vége a lagnak??? Nincs vki jóban egy Adminnal, vagy Dev-vel?

Slow
jól nyomta a NO mekkenyán, legyaktak minket atomra...=)

pont mire belejöttünk vége lett, ezen a pályán nagyon kevés a 2x6 kör, gyorsan vége lett...

grat NO

pet70000
HAJRA IKSZESU ,HAJRA IKSZESU,HAJRA IKSZESU!!!
Mi is drukkolunk!!!
NO-val nyomjátok???
Korrekt palik, kórházas pályán összefutottunk velük, azt nagyjából jól nyomták
Na mutassatok valamit!!!

Gfreiter
Oké :) Hé, megy a meccs? Én kb 5 percig voltam fent, aztán a tököm tele lett a laggal. Szerintetek valaha meg fog szûnni ez a már szinte elviselhetetlen szarság?

[negativ] Cirek
lag and high ping rulla! :)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

lóbébi
Sajnos igazad van mert amikor kiléptem akkor még meg volt.Úgy látszik hogy megunták a játékot.Úgyis értesitlek amikor ott lesz a szerveren!Lóbébi

lóbébi
Kizárt mert most jööttem onnan!Akkor nem kell a cimet beütnöd mert Bridge SE pályalistán ki van irva!Ott próbáld meg mert nagyon kiváncsi vagyok mit szólsz hozzá!Lóbébi

lóbébi
teljesen tiszta!

Gfreiter
Nem tok belépni, connection failed van mindig :( Szal Patacsi!#24333???

Tikal
akkor tiszta hogy nem neked irtam hogy csávo?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
Nem neked mondta sztem, hogy csávó, hanem a csávóról, hogy csávó.

patacsi HUN
nem rád értette...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

lóbébi
Ne hari!Most tisztult a gépem mivel kihagyott egy -két betût és tiszta a sor köztünk!Lóbébi

lóbébi
Azért köszi amit irtál és nem vagyok csávó!Nem sértödtem ezzel mert nem illik hozzám ez a szó!Lóbébi

lóbébi
szerver neve:1st Veterans Battalion #2 Cime.69.25.16.59

Tikal
életben is katona a csávo, a kulonbozo szinek kulonbozo haderonemet képviselnek, pl barna az army, kék a navy stb...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lóbébi
mindjárt megmondom a szerver nevét és cimét!

Gfreiter
Pássz... Iraki katona(?)

lóbébi
Sziasztok!Most játszottam és megint újdonságot találtam ami magyarázatra szorul.Múltkor kértem és kaptam arról játékos neve mellett barna vagy kék kockában lévõ etüst csillagról.Most meg olyan szerveren voltam ami tömegesen volt zöld szinû kockában arany csillag!!!Szerintetek mi lehet?Köszi segitségetek!Lóbébi

Gfreiter
Télleg lõttél ilyenekkel??? Hoogyaza.. mit hagytam ki. Úgy szeretnék egyszer lõni :)

én is a híradó században voltam, persze miután kiképeztek gépesített lövésszé... legalább kipróbálhattam az RPG-t, RPK-t meg a dragunovot:)
Gfreiter
Szal akkor ma mind meccseztek?

Gfreiter
Egyébként nem sértõdtem meg :))

Gfreiter
:( Na most aztán megsértõdtem...

Slow
hé xSU TS-re fel, mingyá kezdõdik a meccs!

Slow
semmire nem vagyok..=)
na jó, kicsit parlagfûre, de idén az se zavart...
ügyeskedés, ügyeskedés ,)

patacsi HUN
mindenki allergiás legylább 17 dologra : 1.Gfreiter 2. ... ;)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.