America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Melyik fórumon?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
Csúnya eset!

My Life for Freedom!

MarkBlade
Érdemes megnézzni a saját fórumok között Chhepy-ét vagy kiét.. beszologatot pár srácnak és csúnyán járt.. nagyon lol.. 😊
Nyers
Hát igen, de szép is lenne, ha ilyen lenne!
Persze, téged nem helyeztelek bele a "mindenki" fogalmába, te mindenki fölött állsz!

My Life for Freedom!

Mighty
SF Recon madartavlatbol.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
A mindenki egy kicsit tulzas.
G szokott ilyen hubelebalazs lenni

Nyers
Látom mindenki bekajálta Slow-n kívül! Csak hülyéskedtem!

My Life for Freedom!

Slow
ne hallgasss ilyeneket me' hülye leszel 😉

[HUN]Crassus
2005-öt a NYers olvasta...........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

pet70000
hol olvasol 2005-öt????

Gfreiter
az nem a TNT? Bár tudja a halál,nem ismerem ezeket annyira. Petya belendült 😊 Hát 2005 az nagyon messze vaaan... 😞 Addig lesz bug, meg lag, meg minden tökömkínja????

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[HUN]Crassus
picit off,de talán tudtok segíteni.
Nincs meg valakinek a Valami amerikából az a lassú zene amelyikben a Vénuszos gádzsi duettezik a Hófehér jaguárral befefutott együttes(nem jut eszembe a neve az együttesnek)valami Barnabás aneve asztiszem frontemberével?Remélem vágjátok mire gondolok...😊)

pet70000
Eddig nyomtad bro???
Nem semmi kezdés!!

Nyers
Hupsz!

My Life for Freedom!

Nyers
http://i.a.cnn.net/cnn/SPECIALS/2003/iraq/interactive/special.operations/rangers.jpg

2005 nyarára ígérik!

My Life for Freedom!

Nyers
Egyébként ebbõl a hírbõl az is kijön még, hogy egyre többen nyomják az Army-t! Hooah! De igazán jöhetne már egy igazi jungle terrain pálya, plusz néhány jármû!

My Life for Freedom!

Nyers
Amikor rálinkelt tudtam, hogy nem lehet más csak a katona, hát igen az amik már csak ilyenek!
Time magazine has named "the American soldier" as its Person of the Year of 2003.

My Life for Freedom!

Nyers
Ja, de szerintem úgy pontosabb, hogy a köv. patch-t azon lehet már majd tekerni, legalábbis szerintem! És az a dátum rugalmasabb!

My Life for Freedom!

patacsi HUN
Hooah 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[HUN]Crassus
Európai szerverek!! Az Naon LOL lesz!😊Amcsik suxx-olni fognak rendesen végre az európai srácok méltóan lenyomhatják a yenkiket!😊)

Mighty
Szoval vegre lesznek europai official serverek is! Hooah!

Sajnos csak jovo majusra igerik 😞

Mighty
NetFire.com and the U.S. Army announced today an agreement whereby NetFire will provide official honor servers for Americas Army game in Europe and the U.S.
The increasing popularity of Americas Army in Europe and the U.S. resulted in the decision to add significantly to the number of game ports available. In particular, this expanded service will enhance support to U.S. military personnel and their families located in Europe.

Due to the location of U.S. forces in NATO, A significant percentage of our users are in Europe, said Major (R) Chris Chambers, Deputy Director of the Americas Army game. We are pleased to use NetFire to make this service available to gamers in Europe, as well as adding additional capacity throughout NetFires U.S. network.

We expect this new service to be fully operational by May of 2004

Part of NetFires hosting agreement with the U.S. Army includes NetFires sister company, GameDaemons, which will also offer honor servers through its popular online site.

[HUN]Crassus

Szerintem tök véletlen jön ez a a bugi,2 napja Stravinsky-t figyelhette meg aki ott volt amint sorra veszi elõ a "zakója" alól az m4-eseket!😊Poén volt Saca azthizsem csinált shotot is.Tényleg,Saca! nem rakod ide be?

újabb bug: lehet sokszorosítani a fegyvereket😞
nem tudom hogy csinálják, de már kétszer láttam és azt mondják sokan, hogy bug😞(
Gfreiter
Photoshopban tök jól nézett ki, itt meg ilyen lett wazz 😞

Gfreiter
Na ez érdekes. Megincsak tök más lett 😞(((

Gfreiter
Máshogy nézett ki Photoshopban... De minnyá...

[negativ] Cirek
télleg csúnya lett..

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gfreiter
Jujjj de csúnya lett😞(( Wázzzzeeee

Gfreiter
Na örülök! Jó szórakozást. Legyél ám kitartó, nem könnyû a game 😊 Aztán ha gáz van, szólj!

Gfreiter
Az additional trainingrõl nem hallottam. Sztem elõször próbáld ki a Mout McKenna nevû pályát! Aztán jelents, hogy mi volt! Úgyértem hogy mûxik e rendesen minden!

Gfreiter
??? Nem is hallottam róla eddig. Ugye csináltál accountot az elején? A játék elején a Create Account-tal?

Gfreiter
😊 Ügyes vagy kisfiam, mehetsz gyilkolni 😊))

Tikal
kösz, másodlagos PIO-ra volt állitva...átálitottam udma-ra reméélem jobb lesz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[negativ] Cirek
ugorj bele a körbe, és ne reccsenj 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gfreiter
90 fokot akrtam mondani... Rég volt az a matekóra...

Gfreiter
De csak egy mp-vel elõtte nyomd meg! És tartsd nyomva! A repülõbõl pedig úgy ugorj ki, hogy 45 fokos szögben fordulj el balra! Az ejtõernyõt a jobbra-balra gombokkal tudod kicsit irányítani, de azokat ne tartsd nyomva, hanem nyomkodd. Így ki tudod tapasztalni, hogy mikor hányszor melyik gombot kell megnyomni, hogy pont a körbe érkezz, és 1 mp-vel elõtte E, vagy enter, vagy amire neked az Action key van állítva!

Gfreiter
Ráérek. Szólj, ha a repülõbõl ugrasz.

tartsd lenyomva míg földet nem érsz...
nos?
Gfreiter
Köszi Pranki 😊 Petya, földetérés elõtt kb 1 másodperccel nyomj Activation key-t, ami alapból E-re van beállítva, de nálam Enter. Viszont a repülõbõl ugrással lesz egy kis szívás. Majd segítek.

hát én úgy szoktam, hogy a játékban van ugye szerverkeresõ...
ott ping szerint rendezem a találatokat és az elsõ 10 közül válogatok...
Gfreiter
Nem mondom meg, mer az offnak számít... Segédkezem 😊 Prank, van vmi jól bejáratott lagmentes szervered? Nekem állandóan lagos + 400-600-as pingilingi 😞

megint csak csupa piros-fekete a fórum, de semmi off...
mi van veled?😊
Gfreiter
Ja, és a Special Force kiképzéssel még ne foglalkozz, mert ahhoz minimum 15 honor kell, amit játék közben tudsz majd összegyûjteni.

Gfreiter
Elõször csináld meg csak a Basic traininget (lövészet, akadálypálya, ismerkedés a fegyverekkel, bevetés-szimuláció (pincében bábukkal), aztán játssz egy kicsit, és utána döntsd el, hogy megéri e neked majd a többit (ejtõernyõs ugrás, mesterlövész kiképzés) is megcsinálni. Vannak pályák, ahova csak ejtõernyõs képzéssel juthatsz be, pl Radio Tower. Viszont felhívom a figyelmed, hogy ez kizárólag multiplay játék, nincs single része.

Gfreiter
Ja, egyébként a medic nem kötelezõ.

Gfreiter
Ha problémád van, itt a megoldás a tesztekhez:
MEDIC:AAACCBABDBAEACCAADBBABCDACBDBCBBB (mind a három egyben)
SF:ABCCAAACAADBBCB
Bár sztem ha a tréninghez nincs türlemed, akkor a játékhoz sem lesz.

én
sehogy
ja
THE matrica
Eszközkezelõ>IDE ATA/ATAPI vez.>Elsõdleges vagy másodlagos IDE vezérlõ>Speciális beállítások

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-