America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kutyika
Indísd újra a rendszert telepítés után.

Gfreiter
LOL... hát néha 😊) Egyébként én csak itt vaok illen 😞 Életben nyugisabb, szótlanabb vaok. kivéve pár sör után. Akkor ömlik belõlem is az okosság

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

pet70000
beszélsz hülyeségeket!!

Gfreiter
Hát, majd meglátjuk. Bizti csalódást okoznék 😞

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

pet70000
És mert nem vagy HIT tag, attól még bátran jöhettél volna...következõnél szólunk idõben

pet70000
Szerintem csak azért nem jõn , mert a HIT weboldalán ki tudja élni magát, azt offolja szanaszéjjel!!

Gfreiter
😞( Kár hogy nem voltam ott.. Bár nem is vaok HIT tag. És nem mondta, hogy mér nem jön ide sosem?

pet70000
Hogy Béci volt e??
Hát persze, életben is nagy arc, nem csalódtunk benne, dõl belõle a komolytalanság!!!!

Tikal
windowsban hol kell udma-t álitani?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
Ammi? El akarok indítani egy játékot, és azt mondja, hogy nincs DirectX9-em. Pedig van. Feltelepítem megin a DirectX9-et, és megin azt mondja az a szemét, hogy nincs Dx9-em. Mi lehet ez? Annyira nem fontos, de ha valaki a kisujjából kirázza, akkor szívesen vennék egy-két jótanácsot.

THE matrica
Windowsban be van kapcsolva az udma?

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Kutyika
És aki tudja pontosan, hogy a chello-ra hogyan tudok feltölteni egy képet, majd ide belinkelni, az feltétlen írjon privit nekem!!!!!! Slow!!! amit írtál priviben az már mûködik! de nem tudom belinkelni a feltöltött képet....(tudom vagyok... Pls segítsen valaki aki csinált már ilyent és chello-s)

Tikal
cd-iráshoz visszatérve: nem sok gyorsulást vettem észre a 16x és a 48x sebességek közzöt, elég fura, vmi gond van nálam? 😊
16x-en kiirok vmit mondjuk 7perc alatt, 48x-en meg 6...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kutyika
Én igazán nem értek hozzá, de mi ez a 4.5-5 gigásak?? Lehetséges a GHz-ek emelése a végtelenségig? Talán nem ez a jó út...Már most is vannak olyan rendszerek, amelyek a mi konfigjainknak is odavernek, és nem a sebesség emelésével oldják ezt meg... Aki errõl többet tud, Pls ossza meg velünk.

Kutyika
Hali Gfreiter!
Mi az ábra?

Gfreiter
Szia Kutyika!

Kutyika
**

Kutyika
Üdv emberek!
Kutyika tizedes Patacsi fõtörzsõrmesternek jelentem...#vigyor1]
hoppá, egy kicsit aszem lemaradtam...
most egy kicsit vagyok, mi ez a btx?

Tikal
mi az a btx?

[negativ] Cirek
konkrétumot én sem hallottam, de errõl a BTXrõl igen.
ez lesz a jövõ, ATX megy a szemétbe lassan...

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

patacsi HUN
rossz híreket kaptam "jövõregépvásárlás" ügyben 😞 ha minden igaz nem nagyon fognak elmozdulni mostanában a 3gigás órajeltõl, de aztán késöbb (ez a gáz, hogy addig nem veszek új gépet) meg kijönnek 4.5-5 gigásakkal, és valami új BTX (ha jól emléxem) dologgal. tehát lõttek a tavaszi vérfrissítésnek 😞 valaki hallott konkrétumokat ???

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Ok, köszi!

\"Hard to see, the dark side is.\"

patacsi HUN
azt a listát jobb ha nem írom le ide 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
LOL Pet 😊 De ez így csalás 😊 Beeci is ott volt? Mért nem jön ide sosem? Összeveszett valakivel?

Gfreiter
Ha hibát ír ki, akkor tökmindegy mit csinálsz, nem fogja elmenteni. Ilyenkor a központi szerverrel van a gond. Amit leírtam, azt normális esetben csináld. Van olyan, hogy nem mûködik az egész rendszer egy vagy két nspig, szal feleslegesen tényleg ne kínozd magad! Valaki biztos beírja ide, ha megy a szerver, ez mindig így szokott lenni. Valaki egyéb ötlet? Ki mit vesz a családnak? Patacsi? Gyerekek mit kapnak?

Ok, ezt értem csak egy a gondom: amikor el szeretném menteni a traininget a log in-nal és hibát ír ki akkor nem tudok már continue-ra menni.

húú tényleg!... az ajándékok... vazze...
[negativ] Cirek
mi ez a pangás?
mindenki csomagolja az ajándékokat?? 😄 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

pet70000
Ja, ja és nagyon ütõs taktikákat dolgoztunk ki!!
A VIP-et egy üveg sõr képviselte és mindenki azt próbálta megvédeni!!!

Al Bundy23
nos G, kurvajót dumáltunk, pár üveg sörike mellett, billiárdoztunk egy faszányosat, csocsoztunk, és dumáltunk 😊 meg söröztünk, meg ittink...szal teccik érteni? 😊

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN
mi van a LoverZ honlapjával ??? elvitték a krampuszok ???

Gfreiter
Elõfordul, hogy szaraxik a "fõszerver" (auth server), és ilyenkor van ez. Sztem ma már ne foglalkozz vele. Ha Communication errort, meg hasonlókat ír ki, akkor ne próbálkozz újra egy darabig. Amikor meg megkérdezi, hogy el akarod e menteni a tréninget, akkor Countinuera menj rá, és amikor azt mondja, hogy térj vissza a menübe, akkor ne a menu gombot, hanem akkor is Continuet nyomj!!

Gfreiter
Szép jó reggelt álomszuszék 😊 Al, kicsit bõvebben? 😊

patacsi HUN
reggelt 😊

Al Bundy23
G egyszóval: kircsó! 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Tikal
tudom hogy kell kiirni, már irtam egy pár ilyet 😊 Egyébként meg már mindgy, mert tul van irva az eredeti is azért ilyen nagy....

Miért fordul elõ az hogy amikor megcsinálok pl. egy training küldetést és a végén (miután jól megcsináltam) log in-olom és valami hibát ír ki? (a soldier name és a password biztos hogy jók!) Pls help valaki mert elég hosszúak pl. a tesztes küldetések és folyton kezdhetem õket újra (miután kiírja a hibát már csak arra van lehetõségem hogy visszalépjek a menübe)...

Gfreiter
Jó reggelt! Tikal! Az image fájloktat sztem képrögzítéskétn kell felírni. Mint a bin+cue-t. Vagy tévedek? Milyen(ek) volt(ak) a tali(k)?

Köszi!

THE matrica

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Tikal
#24476 patacsi aláirása...

Tikal
ujabb technikai kérdés: mi az az IEEE 1394? Mert adták ezt is az alaplaphoz, de be kéne szerelnem és nem tudom hogyan 😊 Abit NF7 alaplapom van...

Hi! A training pályáknál a medic elsõ küldetésénél tartok. A tesztmegoldások kellenének mert nem tudok angolul. Pls help valaki...

THE matrica
viking te az a viking vagy akit én ismerek?

Tikal
nem, mondom hogy tul vn irva az eredeti is... azt akartam kiirni amit lementett a progi, az meg már csak tudja mit csinál, mellesleg nem most csináltam ilyet elõszor szoval és csak most nem sikerult, azért kösz 😊

THE matrica
LOL

[Rush]

hTTp://ror.hu/

THE matrica
A programban valoszinuleg a nagyobb image fájlt akartad adat cdre kiirni keress olyat hogy burn image vagy hasonlo

Tikal
bios-ban igy van beállitva: pri master a vinyo
sec master az iro
udma pedig auto-n van, az jo lesz mert a másik opcio disabled 😊

más: az AGP apertura mérete mekkora legyen? nekem most 64MB

Gfreiter
Ne add fel 😊