America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

My Life for Freedom!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
ott ismetem meg rusht...
má' megérte, hiszen elhozott armyzni és így most ismerlek téged ;)
Tisztára úgy állítjátok be, mintha egy gyámoltalan egyén lenne, nekem nem úgy tûnt.
És kicsit túlzásnak tûnik, hogy egyesek sajátjuknak érzik ezt a topic-ot. Milyen alapon?
Beírtam egy dolgot, tetszik-nem tetszik. Aki akarja, rohanjon a moderátorokhoz, és töröltesse, ha úgy tetszik az összes beírásomat!
De, hogy tényleg ezért rámszállt a sok keselyû, ez hihetetlen.
My Life for Freedom!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
amúgy meg mindegyikben ez megy..........
de nagyon otthon van mindenki....:/
amikor elõszõr írtam ide, még nem armyztam, csak láttam ficseket, hogy ide ír, és azt írtam neki, hogy
"lol fics, te már army? gyere RvS-ezni is!!"
na most erre kaptam az oktatást, hogy itt "le lol-ozom" az armyt és húzzak vissza a saját fórumomra....
persze bepöccentem ment a flame meierrel, de rendeztük aztán és kiröhögtük magunkat...:)
Küldd el a számod privátba, és felhívlak, ha úgy érzed, hogy neked van okod felhúzni az orrodat.
Allergiás vagyok arra, ha ilyen hangnemet ütnek meg, fenyegetnek az ismeretlenség homályába burkolózva, és úgy, hogy egy rossz szót nem szóltam se hozzád, de igazából máshoz sem.
nem csak olyankor írok ha "gáz van itt"...
írhatnék én is sokmindent ami nem ide való de annyit nem írok mint mások... már nem is fogok, mert ennek a vitának sincs értelme...
belátom, az elõzõnek sem volt sok, de ez van...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Konzolban beirod "open m24_range" (idezojelek nelkul!)
Ha a masodik sniper kikepzest se akarja betolteni, akkor konzolba ezt ird: "open m82_range" (idezojelek nelkul!)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
26 után szabad vagyok...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
mé' nem lehet poénra venni amit hykao ír?
dexa, te csak akkor írsz ide, ha látod hogy flém van és lehet dobni olajat a tûzre...
nem bántottak itt senkit (gyadit se), tehát nem kell senkit megvédeni...
hykao egy harcos, ha csesztetik harcol...;)
peace
ja és
L.A.S.
;)

Na szal ez itt a bûvös gebasz, amit mindig szoktam az újoncok figyelmébe ajánlani. Tréning után amikor megkérdezi, hogy elmentse e a personnel jacketre a mittoménmit, akkor nyomsz egy Continuet, majd amikor azt monjda, hogy elmentve, térj vissza a menübe, akkor cseles módon ott van bal alsó sarok a menu gomb, jobb alsó sarok a Continue gomb. Ravasz. Szal haa Menut nyomod meg, bas*hatod az egészet, úgyhogy a Continuet nyomd meg minden esetben!!!
Tudod mit, épp megyek mindjárt a belváros felé, hol vagy?
Odamegyek bárhová Pesten belül, leülünk a gép elé, és megmutatod, hogy hol kezdtem én a mocskolódást, és, hogy mi a baj a helyesírásommal.

na mindegy
akkor inkább lépek gamelni
megvan a 36-ja csak nem tud tréningezni a mesterlövész pályán:)
nem tudsz még írni sem azt' még patának is lököd a rizsát amikor õ sem kezdegetett, csak normálsian válaszolt neked?
bázz...
kapj már az agyadhoz azt' takarodás innen...
Na ne hülyéskedjünk már!!!
Én kezdtem a mocskolódást, melyik beszólással bameg???
Gyadit se kóstolgasd itt sem...
ok, akkor megbeszélünk majd vmi talit pesten azt' lökheted a rizsát élõben is 1000L...
1*û lett volna ha nem ide vakarod be ezt a szar hozzászólásodat hanem pl sms-ben küldöd L nekik...
Crass:

\"Hard to see, the dark side is.\"
Nem kívántam ezzel a topic-kal foglalkozni, csupán egy üzenetet írtam be.
A többi mind csak válasz volt már, a személyeskedõ megszólításokra!!!
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.