America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
Király vagy SLOW!!:)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

pet70000
mostmár hagyd abba, sokakat magadra fogsz így haragitani, feleslegesen.......

pet70000
szerintem

Gfreiter
Nem szorul seggnyalásra. Viszont Õ nem fog itt órákig kakskodni, de ha te nagyon akarsz, akkor most már beszállok helyette én is bazmeg! A faszér nem tudod végre befejezni!?!?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
Kitaláltam egy új szlogent az WWW.americasarmy.HU-nak:

AA-fórum: 100% OFF

My Life for Freedom!

Gfreiter
Aki nem áll többet Slowba veled :)))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Slow
kappe ;)
ott ismetem meg rusht...
má' megérte, hiszen elhozott armyzni és így most ismerlek téged ;)

hykao
Amúgy nem hiszem, hogy a patacsi rá lenne szorulva ekkora seggnyalásra, vagy, hogy meg kellene védeni.
Tisztára úgy állítjátok be, mintha egy gyámoltalan egyén lenne, nekem nem úgy tûnt.
És kicsit túlzásnak tûnik, hogy egyesek sajátjuknak érzik ezt a topic-ot. Milyen alapon?
Beírtam egy dolgot, tetszik-nem tetszik. Aki akarja, rohanjon a moderátorokhoz, és töröltesse, ha úgy tetszik az összes beírásomat!
De, hogy tényleg ezért rámszállt a sok keselyû, ez hihetetlen.
Nyers
Mindenkit üdvözlök az www.americasarmy.hu-n! Kellemes ünnepeket és további jó offolgatást! Srácok tényleg ezt érdemelné ez a fórum! 90%-a a hozzászólásoknak off témában megy, és akkor jószívû voltam!

My Life for Freedom!

[HUN]Crassus
Csirke RvS-es voltál Slow??? nem si állok Slowba veled többet!:)))

Slow
bazz megilyed...=)
szal megijed...<-- nehogy valaki rosszul tanulja meg :P

Gfreiter
Olvastam :DDD

Slow
jaj dexa nem lenne baj, ha megosztanál velönk dolgokat, de te annyira tudsz harapni, hogy mindenki bepöccen... nem is tudom, hogy ezekkel a beírásokkal mi a célod, mert ugye nem gondolod, hogy akinek írod, az megilyed és elsunnyog....?????

Gfreiter
BOCS!

Gfreiter
Na kakaskodás off, mindenki, aki eddig csúny szót használt, írja ide egy szóban, hogy "Bocs"! Mivel én eddig nem írtam, akkor most írom: KURVA PICSÁBA!

[HUN]Crassus
annyi kérdés nem merül fel ami nagyon szorosan az AA-hoz kapcsolódik ezért valahogy életben kell tartanunk a fórumot
amúgy meg mindegyikben ez megy..........

Slow
jaj bazz
de nagyon otthon van mindenki....:/

amikor elõszõr írtam ide, még nem armyztam, csak láttam ficseket, hogy ide ír, és azt írtam neki, hogy
"lol fics, te már army? gyere RvS-ezni is!!"
na most erre kaptam az oktatást, hogy itt "le lol-ozom" az armyt és húzzak vissza a saját fórumomra....
persze bepöccentem ment a flame meierrel, de rendeztük aztán és kiröhögtük magunkat...:)

hykao
Én pesti vagyok, nem írtam, hogy nem (XVIII.ker Havanna Ltp. és környéke), ha úgy érzed, hogy van mirõl beszélni, most tegyük, ne 26 után, mert most basztad fel a vérnyomásom 300/200-ra - úgy érzem igazságtalanul.
Küldd el a számod privátba, és felhívlak, ha úgy érzed, hogy neked van okod felhúzni az orrodat.
Allergiás vagyok arra, ha ilyen hangnemet ütnek meg, fenyegetnek az ismeretlenség homályába burkolózva, és úgy, hogy egy rossz szót nem szóltam se hozzád, de igazából máshoz sem.
Gfreiter
Milyen vita? Hol van itt vita? Sõt, mi az, hogy vita?

Dexa
úgy látom akkor hagyom is teljesen ezt a fórumot...
nem csak olyankor írok ha "gáz van itt"...
írhatnék én is sokmindent ami nem ide való de annyit nem írok mint mások... már nem is fogok, mert ennek a vitának sincs értelme...
belátom, az elõzõnek sem volt sok, de ez van...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Patacsit bántották, és azt már én sem engedem, mer asszem, hogy itt õ az egyik, aki tényleg nem érdemelte meg soha, hogy lehurrogják, csakúgy, mint Kutyika! Mondjon bárki egy alkalmat, amikor kettejük közül bármelyik rosszindulatú volt bárkivel. És azt én tökéletesen megértem, hogy egy felnõtt ember esetleg kulturált nemtetszését fejezi ki, ha hirtelen vki berobban, és obszcén kifejezést használ. Én hykao helyében elõször szóltam volna, hogy sziasztok, ha látja vki a három haverom erre, üzenem, hogy LAS, és utána ötven szmájlit begyûrnék mögé.

Mighty
Ha nem tolti be automatikusan a sniper kikepzest, akkor manualisan tedd.
Konzolban beirod "open m24_range" (idezojelek nelkul!)
Ha a masodik sniper kikepzest se akarja betolteni, akkor konzolba ezt ird: "open m82_range" (idezojelek nelkul!)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Slow
vicces a hangom, lehet lol-ozni ;)

Slow
so so...
egyel...
qrva vájrusz...
nincs fenn a torkomban a norton antivir sajni...;)

ja, ez komoly kérdés volt... lol visszavonva...
Dexa
én se pesti vagyok azért írtam majd felmegyek...
26 után szabad vagyok...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

LOL
[HUN]Crassus
Jobban vagy már Slow?

Slow
döbbenetesek vagytok...

mé' nem lehet poénra venni amit hykao ír?

dexa, te csak akkor írsz ide, ha látod hogy flém van és lehet dobni olajat a tûzre...
nem bántottak itt senkit (gyadit se), tehát nem kell senkit megvédeni...

hykao egy harcos, ha csesztetik harcol...;)

peace
ja és
L.A.S.
;)

Gfreiter
Mert gondoltam a két kérdést megválaszolom egy hozzászólásban. De látom naon kényszerítesz az offra :))

jó, de ezt miért nekem mondod?
Gfreiter
Ja, én úgy értettem, hogy megvan a 36-ja, de mégsem "kapja" meg a mesterlövész címet. Nem ittam, ma még vezetek. Asszem. Bár lehet, hogy inkább iszom és ma már nem vezetek. Még nem tudom.

Na szal ez itt a bûvös gebasz, amit mindig szoktam az újoncok figyelmébe ajánlani. Tréning után amikor megkérdezi, hogy elmentse e a personnel jacketre a mittoménmit, akkor nyomsz egy Continuet, majd amikor azt monjda, hogy elmentve, térj vissza a menübe, akkor cseles módon ott van bal alsó sarok a menu gomb, jobb alsó sarok a Continue gomb. Ravasz. Szal haa Menut nyomod meg, bas*hatod az egészet, úgyhogy a Continuet nyomd meg minden esetben!!!

hykao
Nem tudok írni sem? Mirõl is van szó?
Tudod mit, épp megyek mindjárt a belváros felé, hol vagy?
Odamegyek bárhová Pesten belül, leülünk a gép elé, és megmutatod, hogy hol kezdtem én a mocskolódást, és, hogy mi a baj a helyesírásommal.
anyukám azt mondta, hogy nem szabad csúnyán beszélni bazmeg
Dexa
de ez a nyomott itt írogat patának is amkor õ nem is szólt be neki, szal nekem írogathatna itt egyedül, de nem...
na mindegy
akkor inkább lépek gamelni

gfreiter te ittál?:)
megvan a 36-ja csak nem tud tréningezni a mesterlövész pályán:)
Gfreiter
De Patacsi akkor is nyista wázz...

MarkBlade
Hadjátok már abba.. ez tök gáz.. nem elég hogy lépten nyomon azt utcán nyomják a hülyeséget az emberek de már a fórumon is? KArácsony van!! Vegyéták már észre!! Ilyenkor tejet kalácsal kell enni nem csesztettni egymást!! Kézfogás puszi és felejtsétek el! Gyerünk Békeeeeeeeeee......
Dexa
bázz...
nem tudsz még írni sem azt' még patának is lököd a rizsát amikor õ sem kezdegetett, csak normálsian válaszolt neked?
bázz...
kapj már az agyadhoz azt' takarodás innen...

hykao
Nem kóstolgatok én senkit bazzeg...
Na ne hülyéskedjünk már!!!

Én kezdtem a mocskolódást, melyik beszólással bameg???
hykao
eg=egy
hykao
Tényleg nem érzem, hogy magyarázkodnom kéne, talán pont azért, mert ez itt eg FÚRUM!!!
hykao
Azt nem ismerem azért ide ment, mert tudom, hogy szokták olvasgatni ezt a topic-ot!!!
Gfreiter
Mert Ha a 40-bõl eltalálsz legalább 36-ot, az azt jelenti, hogy akkor mehetsz a mesterlövész kiképzésre :)

Dexa
te kezdted a mocskolódást...
Gyadit se kóstolgasd itt sem...
ok, akkor megbeszélünk majd vmi talit pesten azt' lökheted a rizsát élõben is 1000L...
1*û lett volna ha nem ide vakarod be ezt a szar hozzászólásodat hanem pl sms-ben küldöd L nekik...

Gfreiter

Crass:

Miért van az hogy a Marksmanship (lõgyakorlat) trainingen eltalálok 36-ot és mégsem kapom meg a mesterlövész traininget?

\"Hard to see, the dark side is.\"

hykao
Nem vacakolok én se a patacsival se senki mással bazzeg, ki a fasz szólított meg másokat a 3 haveromon kívül?
Nem kívántam ezzel a topic-kal foglalkozni, csupán egy üzenetet írtam be.
A többi mind csak válasz volt már, a személyeskedõ megszólításokra!!!
[HUN]Crassus
Hykao vs. Dexa full kontakt challenge RTL Klub Boxklub tonight at 9:00pm

patacsi HUN
a privát üzi az nem nyilvános. és télleg nem értem miért kell ez, mi szükség van erre, miért nem válaszoltad az elsõ kritikára azt, hogy bocsi a hangnemért uraim... tudom nem kell magyarázkodnod, de én azt tenném ha egy nyilvános fórumon cselekednék hasonló módon. de nem vagyunk egyformák, nem is lenne jó...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.