America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Ott a Loverz oldala, ott biztos regelve vannak... Legalábbis Kisbruno és Patek :P ;)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
Az, hogy ismeretlenül ilyen hangnemet ütsz meg, szerinted a kúltúra része?
Vagy nem jól emlékszem, hogy ki volt az aki elvitte a beírogatás fonalát a mocskolódás felé???

A haverjaimnak azért nem privát üzentem, mert nincsenek regisztrálva! Csakis nekik és senki másnak nem szólt!

Amúgy bármikor, bárki elé odaállok, vállalom amit teszek, mondok.
Ha nagyon akarod bármikor összefuthatunk!!!
De még mindíg te vagy az aki mocskolni kezte a másikat!
Gfreiter
LLLLLLOOOOLLLLLLLLL WÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁ

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[HUN]Crassus
LAS RULEZ!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Rush!! már te sem leszel QRush!:)))

Gfreiter
Nem Patacsival kéne vacakolnod, akkor mi sem vacakolunk a "privát" üzeneteiddel (már ammennyiben a #24777 priviben ment). Mellesleg köszi a LAS-t, és téma ezennel GESCHLOSSEN!!!!!!!!!!!!!! Egyébként a haverjaid sosem jártak erre, de ismerjük õket, és átadjuk üdvözleted! BK!

Nyers
Hú de ciki!

My Life for Freedom!

[HUN]Crassus
Vissza neked is L.A.S. patacsi!!

[HUN]Crassus
én sem értek egyet ezzel a névnemváltoztatásos izével.Még jó ,hogy nem váltottam pedig most akartunk poénból az
-(xSU)-The_Good
-(xSU)-The_Bad
-(xSU)-and_the_Ugly
lenni Stravval meg Fricivel,peersze csak pár napra mák,hogy nem írtuk át.......
Sajnos Ragtapasz ráfázott......-(xSU)-NoOb marad örökre.

Gfreiter
A LAS viszont teccccciikkk :DDDD

hykao
Na figyelj!
Sajnálom, hogy tényleg mindenki az én 3 haveromnak címzett üzenetemmel van elfoglalva.
Mégegyszer, bár tudom, hogy szándékosan értetlenkedsz:
-Elõször is még nem voltam olyan irodában, ahol ne engedhettem volna meg magamnak bármilyen hangnemet (ha akartam volna), ezt csak arra írom, hogy én nem itt (fõleg, hogy nem itt ebben a topicban) akarom kiélni a trágárságomat.
Nem is szoktam általában így ismeretlenül ilyen hangot megütni, amíg nem találnak meg. Lásd: a#24832-es milyen beszólásra ment.
A haverjaimmal más a helyzet, olyan hangot ütök meg velük, amilyet én is megengedek nekik.
-Az is lehet bunkóság (mert nem csak a trágár stílus lehet az), hogy az én személyes-privát üzenetemmel ilyen szinten foglalkozik bárki is, személyeskedõ hangnemben, néhol pofátlanul!!!
patacsi HUN
jut eszembe. ha a guruk fércelik majd az americasarmy.hu fórumot, kell bele "F6" is... nagyon hasznos néha :))

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[HUN]Crassus
JAJJJJ MÁR !!!!! STOP IT!!! Karácsony van Vazeee!!!Béke és szeretet!!! Capis?

Gfreiter
F6 wazze...

Dexa
na te kis nagypofájú...
nagyon remélem pest közeli vagy mert úgy hamar össze is futhatunk és élõben is megbeszélhetjük merre hányadán állunk...
na ha élõben is ekkora a pofád akkor OK, egyébként kuss legyen...

piszkosul nem érdekel senkit sem hogy mit vakkantasz ide, de mégis 1 bizonyos kultúrális szintet (vagy ilyeneket ne káromkodjak neked hogy kultúra...?) is jó lenne betartani...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

patacsi HUN
mind a két üzletem zárva van :) az emberek szabin vannak és költik a 13.havi fizut én meg fórumozgatok, mint minden nap. (munkanapokon is :)) ) szar nekem... ha észrevetted nem kötekedem, csak véleményt nyilvánitok :)) ha nem lesz smiley akkor veszem komolyan az egészet...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

hykao
Milyen jó, hogy már magaddal is szót váltassz!
LOL
hykao
milyen irodában, ahol te most vagy?
amúgy ki szólt hozzád, te vagy a Dexa is?
patacsi HUN
valaha támogatták a klánok szervezõdését ??? nem tom...

patacsi HUN
szar lehet, hogy az irodában nem lehet ezt, és itt kell kiélned magad. sajnállak... :(( hüpp, hüpp

Nyers
Sztem közfelháborodást fog kelteni és visszavonják! Én is úgy gondolom, hogy ökörség, semmi sem indolokolja, hogy tiltsák be a névváltoztatást!

My Life for Freedom!

patacsi HUN
uúuú

patacsi HUN
néézd milen kultúráltan voltam bunkó :))))
(nem célozgattam ;) nem kiforgatni a szavaimat...)

hykao
Vigyázz a pofádra, te köcsög, így on-line is!!!
Hogy azt a teleszart anyádat nem baszod teherbe!

Az, hogy a haverjaimmal milyen hangnemben és hagsúllyal cseverészek, még nem jelenti azt, hogy minden szarházi -ismeretlenül - ilyen hangot üssön meg.

Majd, ha ismerjük egymást jó ideje, talán megengedheted magadnak...

Amúgy mégegyszer: Aki nem kisbruno, rezes, vagy patek, ne érezze magáénak a beírásomat!!!
patacsi HUN
ló..sz a se..edbe Crass ;)

[HUN]Crassus
A hyako-s dologhoz meg annyit én is szoktam poénból ilyeneket mondani a barátaimnak.....Szóval nem fikázta õket csak poénosan kívánt boldog karácsonyt nekik.

hykao
Legalább helyesen írtad volna le a nick-em, te zeneszerzõ palánta.
Dexa
sok baromságot csinálnak mostanában a DEVesek...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gyadi
Ezzel azt érik el hogy nem fog nõni a klánok száma, olyan gyorsan, mint eddig volt...

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gyadi
Jaja, ez elég gáz :(

[HUN]Crassus

És ha valaki klánt akar váltani?? és mondjuk a klánnak az a feltétele,hogy az ember legyen mondjuk minimum 50-es honorú?? akkor majd 1 -év múlva beveszik??.mert ugye az új klánelõtagos nevével csk 10-es lehet.........

Nyers
Na, hogy a témánál maradjunk, tegnap megerõsítették:
Bacchus made an announcement this morning regarding User Name changes, stating simply, "Users can no longer edit their (game) UserNames." Mighty-nak jó volt a szimata!

My Life for Freedom!

pet70000
Peace, bro....

Dexa
te kezdted L itt a dolgot...
ilyen kis faszkarók nem hiányoznak ide...

Gyadi
F6 for free L.A.S. :DDD

Gyadi
Nehogy összekeverjük az A.A.-val vagy az A.S.A.P.-vel, esetleg a V.I.P.-el :D

[HUN]Stravinsky

-(xSU)-Stravinsky has initiated a vote to kick hyako for this reason: Player has used foul or abusive language.
Hit <F6> to vote yes. <3> votes required.

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

Slow
bázzz mekkora helikopterek vagyunk ;)
LAS
és BUÉK

pet70000
bázzz, újabb rövidítést kell megjegyezni .....

Gyadi
Lófaszt a seggedbe Hykao :D

hykao
Na akkor további jó L.A.S.-t mindenkinek...
Gyadi
Jah :D
Csak le kéne rövidíteni egy kicsit mert mire kimondod addigra már úgyis mind1 :D

pet70000
Lolll, ez teccccik!! :)

patacsi HUN
úgyis olan US majmolás kicsit...

patacsi HUN
be is vezethetjük a HOOAH helyett ;) ha gondoljátok :))

pet70000
amúgy a "lófaszt a seggetekbe" valóban egy haveri megszólítás, mégha furcsa is........

pet70000
szerintem lépjünk továbbb......

patacsi HUN
nem vitatom el a jogaidat, és te sem az én jogaimat. mindenki elmondta a véleményét. ennyi... :))

Gyadi
Nem baj, hogy különbözõek vagyunk. Csak én ha ránézek arra a hozzászólásra amin Kisbruno-éknak kívánsz boldog karácsonyt akkor nem a baráti viszony jutott eszembe, és ezért kértelek meg hogy ne itt fikázd õket.De úgylátszik ez csak egy félreértés volt.

hykao
Az emberek különbözõek, ha tetszik, ha nem...
Remélem nem baj ez...