America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Vagy nem jól emlékszem, hogy ki volt az aki elvitte a beírogatás fonalát a mocskolódás felé???
A haverjaimnak azért nem privát üzentem, mert nincsenek regisztrálva! Csakis nekik és senki másnak nem szólt!
Amúgy bármikor, bárki elé odaállok, vállalom amit teszek, mondok.
Ha nagyon akarod bármikor összefuthatunk!!!
De még mindíg te vagy az aki mocskolni kezte a másikat!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Egyébként a haverjaid sosem jártak erre, de ismerjük õket, és átadjuk üdvözleted! BK!\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
-(xSU)-The_Good
-(xSU)-The_Bad
-(xSU)-and_the_Ugly
lenni Stravval meg Fricivel,peersze csak pár napra mák,hogy nem írtuk át.......
Sajnos Ragtapasz ráfázott......-(xSU)-NoOb marad örökre.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Sajnálom, hogy tényleg mindenki az én 3 haveromnak címzett üzenetemmel van elfoglalva.
Mégegyszer, bár tudom, hogy szándékosan értetlenkedsz:
-Elõször is még nem voltam olyan irodában, ahol ne engedhettem volna meg magamnak bármilyen hangnemet (ha akartam volna), ezt csak arra írom, hogy én nem itt (fõleg, hogy nem itt ebben a topicban) akarom kiélni a trágárságomat.
Nem is szoktam általában így ismeretlenül ilyen hangot megütni, amíg nem találnak meg. Lásd: a#24832-es milyen beszólásra ment.
A haverjaimmal más a helyzet, olyan hangot ütök meg velük, amilyet én is megengedek nekik.
-Az is lehet bunkóság (mert nem csak a trágár stílus lehet az), hogy az én személyes-privát üzenetemmel ilyen szinten foglalkozik bárki is, személyeskedõ hangnemben, néhol pofátlanul!!!
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
nagyon remélem pest közeli vagy mert úgy hamar össze is futhatunk és élõben is megbeszélhetjük merre hányadán állunk...
na ha élõben is ekkora a pofád akkor OK, egyébként kuss legyen...
piszkosul nem érdekel senkit sem hogy mit vakkantasz ide, de mégis 1 bizonyos kultúrális szintet (vagy ilyeneket ne káromkodjak neked hogy kultúra...?) is jó lenne betartani...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
My Life for Freedom!
(nem célozgattam ;) nem kiforgatni a szavaimat...)
Hogy azt a teleszart anyádat nem baszod teherbe!
Az, hogy a haverjaimmal milyen hangnemben és hagsúllyal cseverészek, még nem jelenti azt, hogy minden szarházi -ismeretlenül - ilyen hangot üssön meg.
Majd, ha ismerjük egymást jó ideje, talán megengedheted magadnak...
Amúgy mégegyszer: Aki nem kisbruno, rezes, vagy patek, ne érezze magáénak a beírásomat!!!
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
És ha valaki klánt akar váltani?? és mondjuk a klánnak az a feltétele,hogy az ember legyen mondjuk minimum 50-es honorú?? akkor majd 1 -év múlva beveszik??.mert ugye az új klánelõtagos nevével csk 10-es lehet.........
Bacchus made an announcement this morning regarding User Name changes, stating simply, "Users can no longer edit their (game) UserNames." Mighty-nak jó volt a szimata!
My Life for Freedom!
ilyen kis faszkarók nem hiányoznak ide...
-(xSU)-Stravinsky has initiated a vote to kick hyako for this reason: Player has used foul or abusive language.
Hit <F6> to vote yes. <3>3> votes required.

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
Csak le kéne rövidíteni egy kicsit mert mire kimondod addigra már úgyis mind1 :D