America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit kell csinálni a mesterlövész training elsõ pályáján a teszten? Pls help valaki...

\"Hard to see, the dark side is.\"

Gfreiter
Na mintha itt nem lenne mindenkinek rendbetenni való dolga, lol. Hát remélemn gyakrabban látunk majd itt! Mi az az 5000 exp pont?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

zotyesz
Kellett némi idõ mire rendbekaptam pár dolgomat. :) Ezzel még nem végeztem, de az ADSL annyira felvillanyozott, hogy újra itt vagyok. :)

MarkBlade
Ügyfeleket szolgálok ki.. na ne tessék semmi rosszra gondolni!!
Gfreiter
Sajna... :) Mit csinálsz?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Szia Zotyesz! Hova tûntél? Gratulálok az új elérésedhez! Mi az, hogy 5000 exp pont?
Davidsnet! A kiképzésnek 2 része van. Egyik, amikor gyakorolhatsz, és ilyenkor ha sikerül eltalálnod egy bábut,akkor azt mondja, hogy jól csináltad, a másik, amikor vizsgázol, és akkor csak egy lövésed lehet. A vizsgán elmondja, hogy mit kell eltalálnod. Az egyiken asszem egy ezüst színû bábut kell eltalálni, a másik meg asszem valami ezüst színû gránátvetõ, amit el kell találni. A gránátvetõnek az aljára célozz.

MarkBlade
Én dolgozok.. egész nap.. meg holnap is.. tessék sajnálni..
SACA_(HUN)
Nah nem játszik senki sem?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

MarkBlade
Ezt a tápot... :)
zotyesz
Hali!
2 hírem van:
- Tegnap hívott az Invitel, hogy dec 31-ig bekötik végre az ADSL-t. Vége a 400-500-as átlagpingnek. :)
- Ma regeltem egy új katonát, és megcsináltam a kiképzést. Ugye 10 honorról indul a játék, és 15 kell az SF-hez. Viszont mûködik az SF kiképzés is. Megnéztem az accountomat, és kiderült mi a karácsonyi meglepi: 5000 exp. pont. :)

Megkaptam a mesterlövész traininget. Biztos én vagyok a hülye, de mit kell csinálni, amikor elindul a teszt? (Ha kilövök egyet, akkor azt mondja rosszul csináltam. Miért, mit kell csinálni?)

\"Hard to see, the dark side is.\"

Tikal
ugy tudom nincs még patch, de igértek egyet, bika gép kell hozzá sok memoriával, amugy gyönyoru játék... :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[HUN]Crassus
Off(sorry)
Tikal!na megvan a LOck on!!pecs van már hozzá? kipróbálom........
On

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gfreiter
Láttam :) Vidin megvan... Szal honnan szedted le? Nekem tetzsenek az olyan csajok. Nem azér hogy büntessen, inkább azér, mer jó érzés, amikor egy böszme nagy állat megadja magát, LOL

Tikal
nem a zene hallgatás bosszant, persze az is mikor nyomom a zenétr ezzerrl és le kell kapcsolnom, hanem az zzavar hogy a régi gépem fele ilyen bika volt szo szerint és az meg birta, sõt még a 750-es duron is birta 256RAM-mal... ez meg nem vááá :)
csak kisiparos vagyok, amugy jo munkásembernek érzem magam

Crassus, épp most szedtem le a hét mesterlövészt, sajna a jo a rosz és a csuf nincs meg....
G ezt a filmet láttad legalább? :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MarkBlade
Mert õk keménykednek veled és nem forditva.. Büntes baby büntesssss...
Gfreiter
Nekem bejönnek a kigyúrt pinák, nem tom mér... szal ha tucc ilyet, csak szólj ;)

Gfreiter
Tikal, nálam az írás kb 5 percig tart, addig max nem hallgatsz zenét/nézel filmet :) Vagy nagyüzemben nyomod?

Slow
én nem buzultam, rólad beszéltem, meg egy izmos nõrõl ;)

Gfreiter
Milyen film? Tud vki jó helyet ahonnan lehet filmeket letölteni? Csak azt ne mondjátok, hoyg warez oldalak, mert azt én is tudom. Konkrét jó warez oldal (esetleg ingyenes :) )

Gfreiter
LOL Slow. Télleg ne buzuljunk tovább, mer még kitagadnak inneen :D

[HUN]Crassus
Hát igen Tiki.........poénul néz ki ha mindhárman egy szerveren nyomjuk,de mostmár mindegy.A film klassz nagyon!!!

Tikal
matrica: nem tudom mi van ezzel az iroval, már feladom, a lead-in -t mrgcsinálja akadozásmentesen utána mikor ténylegesen már ir ott ugrál a hang, mtényleg mintha nem birná az adattovábbitást vagy mit :) tökre belassul a gép...

Slow
de van olyan, hogy:
Sexual Harassment (Panda)
az nem kérésre megy...;)

ja és vannak nagy és erõs nõk, ne reménykedj, hehe ;)

Gfreiter
Inkább menjünk legyilkolni egymást :) Csak elõbb megreszelem a fát...

Tikal
na ne buzuljatok itt

Gfreiter
Negative.. Papa sosem elvenni travi :)

Slow
de, ha a mama olyan kemény legény mint én, akkor nincs kicsukva ;)

Gfreiter
bázz... *kemény*

Gfreiter
Hát ha a Papa olyan jemény legény mint én, akkor az ki van csukva...

Slow
és ha a papát seggbekapja a mama egy mûbránerrel? =))))

Tikal
ez pedig jo nagyon, a film meg még jobb :)

Slow
haggyad au új haveromat bazz!
;)

Gfreiter
Én leszek a Papa!!! Stipistop!!!

Tikal
ja és copYright, ennyit az elirásokrol..., ilyenbe kár is volt belekotnod...150hozzászolás miota utoljára olvastam a forumot, ennyit még G se termel csucsidõben

Gfreiter
Psssztt... ;)

MarkBlade
Papás - mamást... :)
Tikal
én csak annyit mondanék a baátunknak hogy "hogy a heverjaimnak mit üzenek", aztán majd ezután fikázza más elirását...

Gfreiter
Esti mese gyerekeknek :) Kár hogy nincs tévémacis szmájli. Na lefaragom a karácsonyfát azt megyek :)

Gfreiter

SACA_(HUN)
Bábszinházat!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Slow
mit?
:P

SACA_(HUN)
Gyertek inkább jáccani! :)

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

[HUN]Crassus
HDIYA!

Gfreiter
Uppszz, lemaradt a szmájli

Gfreiter
Na, végre! Köszi! Nem is vagy te olyan szívtelen :) Boldog Karácsonyt, és LASby hykao!!!

Slow
oks, neked is hasonló jókat! ;))
és kösz az új rövidítést!
L.A.S for All!
;)

Slow
T.K.S.

simán hercegem...;)

hykao
Akinek nem inge ne vegye magára.
Te azért magadra vetted, bár nem szólítottam meg senkit.
És bazzeg sajnálom, hogy elbasztam a fél napomat ilyen faszsággal.
Amúgy szerinted az kóser, hogy többen támadnak egynek, aztán õ fejezze be???

De tessék, megteszem:
Részemrõl befejeztem, további jó Army-zást, illetve ki-mit szeretne!!!

U.I.:

L.A.S. mindenkinek (talán ennyi értelme volt az egésznek), ja és ezennel copiright-ot jelentek be, ezentúl tessék odaírni, hogy: LASby Hykao...
[HUN]Crassus
nem is inkább TE vagy a Király Slow!:)