America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotyesz
Hát picit más, mint Tyra Banks. 😉

hykao
Két baba:
Tikal
ez nem is nõ, tényleg erre buksz G?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
És olyat, ami nem feszít, csak spontán!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
De ne feketét!! Ne feketét!!!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Persze, mer mindenki játszik... Én is próbálok, csak alig van üres szerver.

hykao
Egy baba:
Gfreiter
inkább ne. Milyen ellentétre gondolsz? Figyi, ugye nem te hekkeled a gépem?

hykao
Nem szoktam, amíg nem ér támadás.
Gfreiter: tudod, mit azért beszúrok két ellentétet, most úgysincs nagy nyüzsgés itt Army ügyben...
Gfreiter
Nem "Chezless"? Bár az, hogy "csehetlen" elég hülyén hangzik . A "Chessless", mint "sakktalan" már szóba sem jöhet. Ezek a nyelvújítók kihagytak egy csomó jó szót!

Tikal
fasz tugya

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ha tobb tucat hozzászolás elfért akkor ez is, mellesleg miért nem intéztétek privátban ha ennyire zavar a nyilvánosság? ha ide irsz akkor ne lepõdj meg ha mások is bekapcsolodnak...

Slow
az "cheztess", nem? 😛

Gfreiter
De de de de de...

Tikal
ezért nem jár korholás, mivel helyretetted magad, de ha te is hibázol az irásban akkor másokat ne "csesztess" emiatt.

Slow
na G, mé nem kell K.P. ?
=)

Tikal
ez nem visszatapsolás csak egy hozzászolás, a véleményem. Nem használok ékezeteket mert lusta vagyok, de azért nem hurrogok senkit le ha elirt vmit.... téged se lehurrogtalak csak megjegyeztem hogy te is elirtál vmit nem csak a másik
Ki akarta megvédeni? Bajban volt? Nem veszi seggnyalásnak De hogy jutott ilyesmi az eszedbe?

Gfreiter
De nem részemrõl. Mellesleg én egyszer sem támadtalak (vagyis egyszer a végén már felhúztam magam, de akkor sem írtam semmi rosszat!). De a téma télleg lezárva. Viszont nyiss plíz olyan topicot 😊)

hykao
tényleg elé egy vesszõ dukál, mielõtt Tikal barátunk megint megfeddne...
hykao
Egymásért akkor kell kiállni, ha szükség van rá.
Az 1:1-es felállás szerintem nem tartozik a szükséges kategóriába, de mindegy tényleg nem akarom folytatni a vitát, csak úgy gondoltam lezártuk az "ügyet", de csak jött még basztatás...
Gfreiter
Ne. Nyiss inkább egy ilyen topicot, azt megköszönném...

hykao
Ha tényleg érdekelnek, és bejönnek, beszúrhatok párat ide...
Gfreiter
UI: 1. nincs szüksége védelemre, mert õ nem áll le vitázni hosszasan. 2.nem szereti a seggnyalást 3.nem is nyalta senki a seggyét 4. még akkor sem, ha te az egymásért való kiállást seggnyalásnak veszed. De ez már a te bajod!

hykao
Tikal:
Azt hittem befejezõdött az elõadás, de ha nagyon vissza akarsz tapsolni, akkor elõbb használd az ó és ú betûket is a korholásaidban (is)...

Amúgy LAS neked is, a "copyright"-ot és a "haverok"-at tényleg elírtam...

UI.: Még mindig nincs szüksége a patacsiHUN-nak (szerintem) védelemre, de a seggnyalás lehet, hogy jól esik neki...
Gfreiter
Gondolom! Célkeresztben a csávó, de mirte meghúzod a ravaszt, már se híre se hamva. Mer már nincs ott, csak a ping miatt hitted, hogy ott van. Egyébként naon elkeseríteni nem akarlak, de nekem is 400-600-as a pingem UPC van pedig. Az új verzió örömébe jócskán került üröm is. Méghozzá lapáttal... 😞

zotyesz
Sõt, amíg még modemes kapcsolattal játszottam, addig valóságos büntetésként fogadtam ha véletlenül rám jutott a sniper puska. 😊

Gfreiter
Vagy ha jól tudsz angolul, akkor a hivatalos amcsi honlapon tuti le van írva. www.americasarmy.com

Gfreiter
Én sajnos nem tudom, de nézz körül a fenti nagy kék ITT linken. Az a mi oldalunk. Vagyis egy barátunk oldala, aki nekünk csinálta. Ott talán le van írva, hogy hogy kell servert csinálni. ha nincs, akkor naon szépen meg kell kérni Mighty papát, hogy segítsen, mer õ mindig segít 😊
GW: A sniper arra jó, hogy lehetõséged van arra, hogy sniper legyél a játékban, de mivel legtöbbször max 2 sniper lehet egy csapatban, úgyis elhalásszák az orrod elõl. Én nem is nagyon szoktam vele kalimpálni.De azért jó ha van. És az is lehet, bár azt nem tom, hogy az SF kiképzéshez is csak akkor jutsz el, ha az megvan.

Amúgy mondja már meg valaki, hogyan kell szervert csinálni (lanos játéknál). Please...

\"Hard to see, the dark side is.\"

Jah már ott tartasz, akkor nem szóltam!

Nekem ma sikerült! Amellett hogy 36-ot kilõsz a 40-bõl, 1-et sem szabad tévesztened (úgy értem, mindenképpen ki kell lõnöd az adott célpontot)!

Ok, kösz a tanácsokat.
Egyébként mire jó a mesterlövész tanfolyam😊 ?

zotyesz
Ha az M24-el lõsz, akkor a céltáblák jobb szélére célozzál, mert a puska kicsit balra hord. Az M82 esetén pedig az aknagránát alsó felét vedd célba.

Gfreiter
Egyébként ez a játék igen realisztikus, Az, hogy a célpont a célkereszt pontos mértani közepén van, az még nem jelenti azt, hogy a golyó oda is megy. Korábbi sikertelen próbálkozások fiogyelembe vételével lehet számolgatni, próbálkozni. Mondom, nekem a gránátvetõ, vagy bomba kilövésénél a racionalitással ellentétben az aljára kellett céloznom, sõt, talán még az alja alatti földre céloztam asszem, és akkor sikerült.

Gfreiter
Hát... asszem mindenkinek 😊 Köszi Patacsi. De az én honorom nem nõtt, és nem lett több pontom se. Biztos csak nekem felejtették el elküldeni a karácsonyi ajádék pontokat 😞 Brühühü..

Sikerült már valakinek a sniper-es céllövölde ??

Mighty
Nm. Sok sikert.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

THX

Mighty
A #24884-as irasomat olvasd el.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

annyit lõttem és nincs egnedélyezve
...
ienkor mi van ?

Mesterlövész kiképzéshez nem honor kell, hanem hogy az alaplövészeten legalább 36-ot lõjj (40-bõl)
Sziasztok.
Mennyi honor kell, hogy engedélyezve legyen mesterlövész kiképzés?
THX

zotyesz
Az Experience pont, amit a játékban mint score-t látsz. Ezzel jön (vagy megy) a honor. 😊

Na még egy hülye kérdés (remélem ez lesz az utsó): Hogyan kell szervert csinálni, ha lanon szeretnék játszani?

HYKAO,neked is kellemes ünnepeket kívánok és mindenki másnak 😊)

Nyers
Kösz, de az én fejem sem káptalan ám! LOL

My Life for Freedom!

Gfreiter
Wázz... m82

Gfreiter
m24 szürke bábú, m28 szürke gránátvetõ

Gfreiter
Nem kell semmit csinálni, csak ellövöldözni a skulókat. Ha elfogy a skuló, akkor automat mész a vizsgára. Ha nem akarsz gyakorolni, akkor lemész a pályáról, és akkor is automat mész a vizsgára.

Nyers
Na, azokat a piros szarokat nyugodtan lõjjed, nem számolja! Aztán mikor kilõtted az X. golyót, akkor szól, hogy most egy lövésbõl kell eltalálnod, egy igen nehezen észrevehetõ célt( ha jól emlékszem egy fel nem robbant bombát)! Pásztázd a célterületet, megtalálod és kilövöd, sima ügy!

My Life for Freedom!