America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Simán!! Örült jók ezek a csajok! Viszont ha szorulásuk van, akkor az enyéimnek kevésbé fog eltorzulni az arca, mint a te kis hamvas hamupipõkédnek...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
ok.
hetente egy-két alkalommal beszúrok - nem csúcsidõben - valami jót.
Tikal
ne izélj már, szerinted elbirná az a topic? szerintem nem, de probáljátok ki

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
Ja, és LAS

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Maj néha azér kukkants be, ok?

Gfreiter
Mi vaaan?? Simán a legjobb nõk. De télleg naon off! Hykao, betennéd ezeket oda is?
Dr. Zotyesz! Osztom Patacsi véleményét :))

Nyers
És miért, világosíts fel? :)

My Life for Freedom!

hykao
Na jó.
További jó L.A.S.-t és SE.NY.-t mindenkinek...
Tikal
áá, ezzel oda nem állithat be, rögtön kirugnák

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zotyesz
Köszönöm-köszönöm. :D
Egyelõre még csak pofázom, majd ha bekötötték az ADSL, ami feltehetõleg 29-30-31én lesz, majd akkor jövök harcolni is. :)

Tikal
naa, elég legyen már a képekbol mert ez már sok lesz ebbol az izébõl...
G, kivánok neked guvado szemeket :)
sok lesz már az offom, grr

Nyers
Emberek, mindenkinek tetszenek a képek, jól esnek a szemnek, de erre ott van a Veszett jó csaj fórum, kéretik oda nyomatni a képeket, ha lehet!

My Life for Freedom!

zotyesz
Hát, ha jól emlékszem 30 volt. tényleg csak IF-et lehet választani, de már csak 5000 pont kérdése, és nem csak a teljesített kiképzések között lesz a SF. :)

Gfreiter
Nem bííírom, hagyd abba plííííz....

Gfreiter
Hát pont ez az!! Rászorít, és már ketté is áll a szemed :)) Az a jó ha rászorít, az a jó ha rászorít....

hykao
Naaa...

Tikal
majd kapsz te HP-t mikor rászorit a töködre

Gfreiter
De hát miért? Nem volt jó a régi? Hány honorod ugrott?
Hykao! 1000 thx a képekért :)))

patacsi HUN
Nem, nem, a miki ajándéka az volt, hogy visszatértél :)))
má bocs, a seggnyalásééé ;)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Nyet, ez az igazi HP!! (Harcos Pina)
Hykao, nekem is így volt a hotelban,de az sajna annyi :( Az naon kira volt!

Gfreiter
Nyet, ez az igazi HP!! (Harcos Pina)
Hykao, nekem is így volt a hotelban,de az sajna annyi :(

zotyesz
Mert vatta új katonát kreáltam az új kapcsolathoz. :)

Gfreiter
Mehetsz SF-re, csak nem választhatsz SF katonát, csak IF-et. Az is jó, ott van az RPG. De mér van neked csak 10 honorod?

Tikal
nézd már milyen álla van, mint vmi rajzfilm figurának, a felsõ kicsit photoshopos, ot még el is tuntettek ezt azt, de a fehérnemus megint csak transz gyanus,szvsz

hykao
Szerencsére én kifogtam egy olyat, ami közel van, van saját kulcsom, akkor megyek amikor akarok, és havi 1500,-
Gfreiter
JESSZUS JESSZUS!!!! A NAGY Õ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gfreiter
Azt nem mondtam, hogy fejre tök mindegy milyen, csak azt, hogy ez a kaliber nekem bejön. Láttam már gyönyörû kis csajszikat 8-10 évvel késõbb. Persze van olyan, aki ad magára, és elmegy kicsit kondizni. Nem aerobicozni, kondizni! Mer sztem az aerobic önmagában nem sokat ér. Ismertem aerobicos lányt, aki ráadásul még edzõ is volt, azt olyan csoffadék volt szegény, hogy el se hittem, amíg nem hallottam, hogy edzõ.

zotyesz
Ja... Az SF-hez nem kellene 15 honor? Pár órája megcsináltam az SF kiképzést a 10 honorossal, és engedne SF pályákra is. Lehet, hogy ez volt a Mikulás ajándéka?

hykao
Szerinted tényleg olyan feje van?

patacsi HUN
Zotyesz papa ez jó hír :))
az 5000 pont alapból jár az új accountokhoz 5000score=10honor :)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Hát felénk csak ez van. Annyira nekem se jön be a "csili-vili", jobban szeretem a kis eldugott, pár fõs edzõtermeket, de ami volt itt egy hotel alagsorában, az megszûnt! LAS mindenki!! LOL :DDD

hykao
Inkább részesítem elõnyben a kevésbé csillogó termeket, és igazából jobb egyedül edzeni.(vagy olyan társsal aki alád dolgozik)
Tikal
és az izomagyuval mit csinálsz? ha rendes a csajod akkor edz mellre és nem fog neki logni 10 év mulva, nem kell ahhoz szétgyurnia a testét, pff
milyen feje van annak a vörösnek? meg látnám vhol azt hinném vmi köcsög transz vagy minek nevezik magukat

hykao
Ja, de én nem szeretem a csili-vili termeket, mert sok csaj (és madár) csak lötyögni jár le, és sokszor eldumálják az ember idejét.
Gfreiter
Na nem mintha látszana rajtam Bár az a sokszor 2-3 hónap csak megvan még valahol :)))

patacsi HUN
ez még folik itt :)) ez teccik :) utálom amikor 2-3óra van a hozzászólások között :)

Hykao mester én csak szolgálom a mi kis ÖSSZETARTÓ közösségünket ha tudom(lásd aláírás). én pl. Gyadi "védelmében" kapcsolódtam be az eszmecserébe (bár nem volt rászorúlva, de nem bírom ha packáznak a barátaimmal mégha on-line is) és ezzel nem nyaltam a seggét asszem. és szerintem Slow sem a tiedet...
ha nyomni akarod a gémet szivesen segít (hosszú i :)) rendszeresen elhagyom laptopos betegség)bármelyikünk. kipróbálhatod vagy visszaolvashatsz bátran.
addig is LAS (még nincs levédve ;)

Gfreiter
11 ker Gamma

Gfreiter
Az átlag nõ meg ugye jó csaj, stb, de elõbb utóbb elcsoffad, és akkor majd megnézheted magad, hogy te egy jókiállású csóka vagy, oldaladon egy lógócsöcsû zsírszalonnával, kb 50 éves korodban. Na én akkor inkább az izompinára szavazok :)

zotyesz
Most, hogy így mondod, kellene újra edzeni. Hová is jártál? :)

Gfreiter
Aki járt vlaha kondizni, az tudja, hogy milyen jól tudnak kinézni :) Ahova én jártam, ott rengeteg ilyen nyüzsög még most is :)

zotyesz
Tényleg, de régen cserélgettünk képeket. :)

hykao
Na jó, de õ nem gyúrós.
Egyébként szerintem is jól néznek ki a gyúrós pipik, amíg van csöcs, és nincs férfias arcél...
Gfreiter
Na ez az, ami nekem tetszik :) Köszi!! Szal az nem tetszik, amiket elõször belinkeltél, de ezek már csúcs! ezeknek sosem fog lógni a mellük, még 20 év múlva sem.

hykao
Amúgy én biztos nem hekkelem a gépedet. Mit értessz azon, hogy hekkelik? Mi történik a gépeddel?
Tikal
hát nem tudom G, ém vhogy erre jobban bukom mint az izomtesture :)

na elég az OFF-bol, bocs

Tikal
hát igen, kis kulonbség azért van :)

hykao
Az ellentét:
a két felsõ (egyébként magyarok) NÕ,
a két alsó, csak volt NÕ (koksz elõtt)...
hykao
Hár.+négy baba:

Gfreiter
Na ez már jobb,csak olyan kéne, ami nem feszít. Akkor tuti jól néznek ki.

Gfreiter
Nem. Nem az ilyenre. De egy gyúros P-nak tudod milyen jó teste van, amikor nem feszíti így be? Ez csak a képen ilyen ronda. Már ez itt személy szerint sztem élõben is ronda.