America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Mérnem elõbb jöttél? Megvannak a teszt eredmények. Egyébként az "elõadást" elindítod, azt elmész kajálni, vagy ilyesmi. ilyen egyszerû :)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
Azért mérget ne vegyél rá...
Hmuda
Na kipróbáltam a 2.0-át és az új kiképzések elég siralmasak. Azt még lenyeltem, hogy újra kellett csinálnom a rifle ranget, de hogy órákat kelljen hallgatnom egy orvoskiképzõ tisztet és utána egy hülye teszttel keljen foglakoznom. Hát...

Az mér meg se említettem, hogy a spec ops kiképzésen semmiféle képeket nem láttam a jármûvekrõl, úgyhogy csak a színtiszta szerencsének köszönhetem a 73°os eredményemet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hykao
A gyúrás miatt gondolod???
Ha igen akkor tévedsz!
Tikal
az enyémeknek egészséges melle van :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mighty
Ha mar csajok kepeit teszitek ide, akkor kerlek ne a mumellu nembereket reszesitsuk elonyben.

G! Milyen is lesz az a feszes mellu no 50 evesen? Lehet, hogy a melle peckesen fog allni, de az arca es eleg sok mas testresze ugyan olyan rancos lesz, mint a nem feszes mellu (szilikon, vagy izom, most mindegy)...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nyers
Roger - hát persze! De mára túl sok volt a jóbol, folytasd a már lentebb említett topicban, és mi is megyün nézelõdni!

My Life for Freedom!

Tikal
tyra banks
mindenki kezdte vhol, nézd már meg jennifer lopez képeit 10 évvel ezelõtt, hááááát, leköpném, bár most se nagyon csipem :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
hykao, csekk veszett jo csaj!

hykao
Azért hetente egy-egy alkalommal beszúrhatok - nem csúcsidõben - pár képet?
hykao
Semmi, tetszenek a puhább testûek is, csak velük kapcsolatban több az esély egy reggeli meglepetésre...
Amúgy ez ki?
Nyers
Hát ezt nem értem! Én csak azt szeretném elérni, ha az Army fórum valóban az Army-ról szólna! Egyelõre az elsõ célom, hogy a hozzászólások 50% ezzel a témával foglalkozzon, tudom ez elérhetetlen! LOL

My Life for Freedom!

Tikal
szal akkor mi az a nagy meglepi? lesz patch vagy vmi? 5000 ponttal mire megyunk? :)

Tikal
tényleg igaz, befejeztem, izlések és pofonok, nekem nem kellenek pofonok

Tikal
lánykori képét nem teszed be, meg csecsemõ képét? anyád láttad már 10 évvel ezelõtti képen? gondolom fel sem ismernéd... szal ez már más tészta
szal maradjunk ennél a csajnál, de õt csak példaképpen tetttem be az izomtestuek ellenében....

mi bajod ezzel? :)

Gfreiter
Sry. Mi van, kezdõdik valami jó film?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
Emberek, szebben nem tudom mondani, kéretik a képek a Veszett jó csaj fórumra feltölteni!!! Kérlek szépen, ok?

My Life for Freedom!

Gfreiter
Ájájj.. kicsit megijedtem... Slow, mit mondasz? :) Vágül is ha úgy vesszük minden nõ ronda reggel, és mindegyiknek bûzlik a szája. De ez már télleg eléggé off

hykao
Az alsó képen nem rossz...
hykao
Ittvan neked Tyra Banks retus nélkül:

Gfreiter
Bevallom velem ez már megtörtént a valós életben... De psssszt, meg ne tudja...

hykao
Azért nézd majd meg szülés után, vagy csak simán ébredés után, smink nélkül.
Ja, meg retus nélkül.
Az embert nagy meglepetés érheti.
Gfreiter
Ja, õ az? Hát végül is nem rossza csaj, bár én a szõkéket, szõkésbarnákat szeretem. Végülis pina pina... :) Elismerem, õ se rossz csaj :)
Zotyesz, ha megin eltûnsz, goromba leszek.

zotyesz
Ez meg mindenkinek megy:

Tikal
nem csodálom hogy nem tudod ki az, de lentebb már betettem egy képet rola, guvadjon ki a szemed

Gfreiter
Wázz ez zotyesznek ment...

zotyesz
A lakóhelyem jó, csak egy helyen van éjféli mise, így odamennek õk is. Tudod, szabad vallásgyakorlás. :) Lehet idén inkább elalszom. :)

Gfreiter
Nem jobb! Meg különben is az ki? :) Slow! Qrva nagy LOL :DDDD

Gfreiter
WILLKOMMEN KAMERAD!!!

Tikal
hát ez már jo farago, de tyra banks még mindig jobb :)

hykao
Vagy inkább ez?

...
Tikal
Amugy WELCOME BACK zotyesz!

Gfreiter
Há mér, hollax te? Helyi kisebbség? Atyavilág! Á Hykao, itt mindenki naon szereti egymást, és ezért is harap itt olyan hamar mindenki, de ha látjuk, hogy jó szándékú, akkor bevesszük magunk közé, és segítünk neki! Már csak Dexával kéne esetleg kibékülni... De majd.

hykao
Tessék:
Tikal
mennyi helyesirási hiba...

Tikal
nagy testú pandákat vagy olyan kis vörös pandákat?
:)

zotyesz
LOL :)

Gfreiter
Gyönyörûûûek :)))

zotyesz
Jönni fogok, csak holnap veszélyes üzemek sora: karácsonyfa befaragása a talpba, díszítés (miközben a család összeveszik azon, hogy melyik dísz hová kerül, elég-e már a szaloncukor...), rántott hal (szálka!!!!), éjféli mise (hátul a helyi kisebbség megerõsített alkalmi vallásos elõörsével). Soroljam még? :) 25-én tuti leszek este. :)

Slow
hát nekem olyan csaj a szimpi, akitõl nem kell félni =)))

hykao
Gyalázzanak inkább enkem, már keztem hozzászokni...
Tikal
alakul a téma, csak kevesebb izmot meg hormontol duzzado arcokat

hykao
Bocs, de nem bírtam ki.
Esküszöm ez az uccsó, és húzok, de csak Tikal kedvéért, ezek sem tetszenek???

mindhárom body-s

Tikal! nem hiszem ám el, hogy egyik sem jön be...
Slow
én a panda-testû nõket szeretem...
sry ;)

Slow
ezek pasik voltak, nem? (mármint a mûtét elõtt...)
;)

Tikal
hiába csekk, nem értem mire gondolsz.... :)

Gfreiter
Csekk #25057 alaposabban
Zotyesz!! De most addig nem is jössz? Ne egyél sok beiglit!

Gfreiter
Éjszaka... titokban... Csak az én kedvemért... Á, inkább ne. Engem fognak itt meggyalázni, meg szisztematikusan leöldösni :) Ha tudsz, plíz nyiss topicot!!!

zotyesz
Arra az estre, ha holnap rám dõlne a karácsofa, vagy heveny bejglimérgezében elhunynék:

Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kivánok Mindannyiótoknak!

(Illetve ízlés szerinti LAS) :)

Tikal
neked torzul az arcod mikor szarsz? nekem nem