America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

viktor9999
én csak egy linket kértem attól aki normálisan le tudta tölteni de ennyit se kérhetek??

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

viktor9999
na figyelj én kivártam de ha elolvastad volna normálisan oda van irva hogy kiada a hibaüzenetet!

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

Ombika
Hehe detto igy velekedek en is,anno volt,hogy ha hetvegen nem szakad meg,akkor 1 kacsolasi dijat kell fizatni.Nos volt amikor mar csak a letoltesvezerlot lattam,ugy szarra volt fagyva es kviartam.Amugy is epp most keszulok meglatogatni 1x eves gyereket csak kikell deritenem,a pontos cimet,mert nembirom elviselni oket!! Kicsit tanuljanak a hibaikbol!!

a másik meg az, hogy 2 órát nem bír kivárni egy ingyenes programért...
mikor még modemes voltam 3 és fél hónapig töltöttem egy filmet, hogy egyszer megnézhessem...
az ilyennek nem adnék számítógépet a kezébe, menjen legózni...
Ombika
Nah mondom megnezem hany eves lehet, mivel 5 perc alatt 5 Hsz,na meg irasaibol !14 ala tippeltem ,rakattintok es nem csalodtam!! Ez a forum kozosseg 2007-ben ,akarhol forumozok!! 😞((

viktor9999
(magamnak, részben pedig ombikának)

viktor9999
THX...

viktor9999
talán jön le a jó

viktor9999
amugy meg ez nem volt vicces

viktor9999
jólvanna de akkor ti mit irtatok be mert nem akarok megint letölteni valamit 2 óráig és a végén írja ki a hibaüzenetet!!!

Ombika
viktor9999
EGY olyan ami jó mert volt egy olyan amirõl 1h alatt szedte le és rossz volt lécci adjatok egy jó klinket THX

viktor9999
NAGYON SÜRGÖSEN KÉNE EGY LETÖLTÕ LINK!!!

CSUKA
Lehet.. csak nincs, vagy kevés szerver fut azokkal a pályákkal.

Lehet, hogy nem loginoltál be. Vagy az is leeht, hogya tûzfalad ki sem engedi a játékot, és azért nem látsz se szervert és az alappályákra sem tudsz felmenni. Bár ha a régi pályák mennek...

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

geri777
az uj mapokon lehet onlinal játszani???

és felszretnék lépni 1 pályára és azt irja ki hogy nincsen meg a traningjeim pedig készen vannka miért ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Marvin
Írtam pár ilyen ötletet a dev-eknek.
Tegnap kaptam egy választ, hogy a 2-es verzióban ez már így marad.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

CSUKA
Hamát a chat panelt nem lehet külön letiltani <#banplz>

Attól, hogy az admin lemutéz, még reportolni hadd lehessen máááá! Ezt csapd nekik az asztalukra, a kör végén befejezhetetlen chatírással együtt.
Meg hamár választottam fegyvert, ne kelljen már néznem a többieket 😄

És miért van kapcsolódás megszakítás gomb ha nem mûködik? Nyomom miközben szerverre kapcsolódáskor 10 perce várok, erre semmi. Minek raknak bele autómatikus célkereszt fel/lemozgatás lépcsõknél, ha kidob érte a pb... ehhhh.

Hogy lehet offline módban tunnelen éles vegyvert beadni magamnak? Mindíg a lézeres fegyvereket kapom.

Jó tudom az már a piros villogó linkhez kéne mennyen, de ha valaki éppen errejár és tudja az árulkodjon nekem <#zavart2><#help>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Marvin
Csukd be a füled! 😛

CSUKA
Nem is rátok gondoltam... hanem aki szerkeszti a karaktereket. Kedvencem az ajtó mögött campelõ ellenfél. Rányitom az ajtót, a puskája átlóg az ajtón, és a játék utánna "szorítja" le a puskáját. De akkor már tök8. Ajtón át leszedem. Utánna meg hallgatom a ghost szöveget...

Marvin
Nem arról van szó, hogy nem vesszük észre...

Mighty
Ha emlékezetem nem csal, le lett fordítva minden kiképzés és szinte az összes hivatalos pálya ismertetõje. Ezek ott figyelnek a N3tuddki által javasolt, pirosan villogó linken.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

tigerbácsi
ott jártam éppen. köszi szépen azért az infot.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

N3TuddKi
nincs
és ne legyél lusta visszaolvasni. sok a hasznos info is, de felül van egy nagy szép piros felirat esetleg arra is kattinthatsz és akkor mindent szépen megtalálsz.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

tigerbácsi
ekkolákko!

volna egy kérdésem! lehet már itt írtatok róla, de nem szeretnék el olvasni 56870 hozzászólást. szóval én most töltöm le a játékot. s meg szeretném kérdezni, hogy esetleg van e hozzá magyarosítás/magyarítás (kinek hogyan teccik!)? szóval légyszi írjatok nekem választ! elõre is köszönöm!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

CSUKA
20 centis résre nyitott ajtón próbálom a 10 cm széles gránátot bedobni.
A "+.:;^~^ért felejtem el mindig, hogy amerikában nem fér be a kicsi a nagyba. Most komolyan... akik tesztelik ezeket, nem veszik észre, hogy nem stimmel? De lehet, hogy nekik megy... Én is .com-os e-mailcímrõl fogok regelni, vagy játék elött fölesküszöm az amcsi zászlóra, hátha akkor befér a gránát 2x akkora résen.

IQlight usaprogram... VÁÁ!

CSUKA
X:\Program Files\America's Army\maps

Utánna elindítod a játékot elõhívod a konzolt, és beírod "open xy" xy a pálya neve. Nem tudom.. lehet, hogy listából is ki tudod választani.. de az elöbbi, biztos.

Ombika
Nekem megbrutalabnb geppel 18-ra esik vissza,mar felhagytam a frapssal,mivel nemjottem ra a megoldasra! 😞

Köszi!Érdekes módon, játék közben így is visszaesik 15-re az FPS (lehet,hogy gyenge a gépem?),visszajátszásnál,viszont 60-at,mutat.
Dzsezi
Sziasztok!
MapPackot hova kell bemásolni? vagy játék menüben hol találom?
elõre is kösz!
CSUKA
Ha beállítod az elején, hogy 60FPS-t vegyen föl, akkor nem esik le annyira... nem értem miért, de így van. Elvileg amit ott állítasz az az, hogy hány képkockát rögzítsan.. nem az, hogy mennyi maradjon....

panther112
Tudom, hogy nem elõször teszem fel ezt a kérdést, de az új AA-ról hol lehet olvasni valamit? (mikor jelenik meg, lesz-e dx10 támogatás, tényleg meglépik-e a random map generator-t, stb.)

Köszi😊

Köszi!Nekem a 2.8.0-s változat van meg,ha elindítom a felvételt,60-ról 25-re esik vissza az FPS,1280x1024-ben.P4 2,4@3Ghz,1GB RAM.
CSUKA
Fraps 2.71-el...

Ezt mivel vetted fel?Én Fraps-szal próbáltam,de nagyon belassúlt a gép tõle.
CSUKA
Egy kis áramkört préseltem bele.

vagy fogaskereket tettél belülre😊
mivel? ventillátorlapáttal?<#idiota>
CSUKA

CSUKA
Amikor az elején a kovboj abbahagyja a hegyibeszédet, oda kell menni a lõtéren balra álló mások kovbojhoz. Felvillan egy zöld kézjel, akkor megnyomod au use-e gombodat (nemtudom mi alapból). Utánna megint hegyibeszéd, és kapsz 2 tárat az M9-hez, amit akár össze vissza el is lõhetsz(a lõtérrészeden belül). A 3. tárat utánna kapod, és azzal már a táblákra lõjj. 12 kell asszem. A következõ az AR-es. Ott 6-ot kell minimum. Utánna a 203/AT4/meg a big bummossal kell lõnöd. 203-al egy ajtõkeret alatti céltáblára, At4-el a helikopterroncsra, azzal a nagy cuccal, meg a bunkerre, ami csak egy zöld tégla a távolban. Hegyibeszédet mindenhol meg kell hallgatni. Dehát nem is lenne amcsi játék, ha valaki nem mondana beszédet.

CSUKA
M24, M82 tréning.

www.aao.hu -ról

Medic teszt megoldások:
1.) A A A C C B A B D B A E A C C A A D
2.) B B A B C D A C
3.) B D B C B B B

CSUKA

Lord White
nem, ha már egyszer megcsinálni a tréninet. Egyébként én meg most is elég sokat nyomom. (CS:S, BF2142 + Ragi mellett)

Az emberek kapzsik, épp ez teszi őket emberré.

na jó, de én bamba lúzer vagyok. 😊 ha az accountod él, akkor csak nem kell újra tréningelned.

Mighty
1 héééét? Nagyon ritkán játszottam az elmúlt két évben, de mikor kijött az a patch, amiben ez a training volt, kb 2. vagy 3. próbálkozásra sikerült.

Olvasva Csuka véleményét a játék alakulásáról, eléggé el is ment a kedvem attól, hogy megint játszak 😞 Pedig le van töltve a legutóbbi...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

nekem 1 hétbe telt a shoothouse

a bejáratnál ki vannak téve a rosszfiúk képei. nem olyan könnyû csak õket lelõni. Sokat is le kell szedni belõlük, mert kell 10000 pont a shoothouse végén, ott a tábla megtekinthetõ hogy mennyit öltél ellenbõl és barátból.

meg kell nyomni a USE-t azt hiszem az F-re vagy a G-re van rátéve.

Sziasztok. Azt szeretném megkérdezi, hogy a kiképzés 3 helyszinén, amikor fegyvereket kett probálni, ott odamegyek a nyillal jelzett tiszthez és nem csinál semmit. Pedig eddig mindemki beszélt, majd megjelent egy betü hogy azt nyomjam be ,de most semmi. Szopok S O S
Sziasztok!
Mit csinálok rosszúl? Az alapkiképzést már majdnem végig nyomtam, de az utolsó Shoot house megszivat. Vagy csak én vagyok béna?
Már vagy ezerszer újra csináltam, és a végén a tiszt mindíg visszadob...nincs egyetlen áldozat se, csak a rossz fiuk, és mégis...
Használom neki a villanógránátot, az éjjellátót...1:35 alatt simán megvan (vagy az a sok? - mert idõ bónuszt nem ad)
Mit kéne még csinálnom?

Rendben,köszi,megpróbálom.

panther112
Kb egy éve nem játszottam aa-val😊 és sosem hagytam alapbeállításon a kiosztást. Ha jól emlékszem a következõ a sorrend:
1. gránát elõ
2. tûzbillenytû (bal egérgomb😊 ) de csak lenyomni, ha felengeded eldobja
3. és végül az alternate fire-> kiírja h live grenade, és elkezd visszaszámolni.

Igazából totál motorikus volt ez nálam, ezért is tudom csak úgy, hogy z. De az elsõ két lépés tuti, ha utána megnyomod az alt fire, a fix jam, a reload (na tuti nem ez volt)... gombokat elõbb-utóbb megtalálod. De 99,99% hogy az alt fire kell.