America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a segítséget megpróbálom onnan letölteni.
CSUKA
Osztálytársam szereti... 3 éve építi. Csak nem elég erõs a driftpályákhoz. De parkolókban szórakoztató. Az oldalán amiket látsz videókat, azokat mi vettük föl. Külsõ/belsõket egyaránt. A http://www.bmwpower.hu-n is a mi videóink vannak fõleg.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Ombika
1 fos!! :))

CSUKA
lada

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Ombika
Inkabb kocka!!! :)))))))

CSUKA
zo

CSUKA
mazhista vagyok

Ombika
HA fos miert jatszol vele,erdekes vagy!!!!

CSUKA
Ja és mielött azt hinnéd, hogy segítõkész vagyok, TÉVEDSZ! Azért csinálom, hogy Te is szenvedhess ezzel a fossal <#banplz><#nevetes1><#nevetes1>

CSUKA
A trackerrõl már próbáltad? Én mindig onnan szedem. Ez a 2.8.1 full.

FlashGet-el szoktam szedni. Egy 8Gb helyed azért legyen a gépeden <#rolleyes>

Lééc segítsetek!!
HY

Légyszi segítsetek mert egyszerûen nem tudom letölteni a játékot a 2.8.0, vagy a 2.8.1-et nem tudom letölteni vagy azért mert egyszerûen vagy nem reagál rendesen a letöltõ program, vagy egészen egyszerûen le sem lehet tölteni az oldalról. Vagy ha lejön akkor be van csomagolva és egészen egyszerûen nem lehet kicsomagolni. Ha tudnátok adni egy jó linket ahonnan le tudnám tölteni azt nagyon megköszönném.
CSUKA
Sajnos ez egy olyan játék, amit amerikaiak futtatnak. Õk nem gondolnak másokra. Ez van.
Ha lenne is fordítás ennyi lenne a mondanivalója.

Te egy amerikai katona vagy!

-Nem ölsz ártatlanokat (de mégis)
-Nem halsz meg soha (de mégis)
-Megvéded a hazádat (a másikét elnyomod)
-Terrorista repülõvel = nem fer (amerikai 800km-rõl lerakétáz = fer)

És még legalább 10x fölesküszöl az amcsi zászlóra, mire fölmehetsz egy fos laggos szerverre, azért, hogy a bugokon utánna fölhúzd magadat, néhány nyomorék 10éves admin toszogatásai mellett...

N3TuddKi
van. töltsd le a sexysearch.com-ról

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Sadist
Gratuálok! Ön a 10000. játékos, aki nem olvasta el a FAQ-ot! Nyereményét átveheti a kijáratnál!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ombika
Nem es nem is lesz!!

háj van magyaritása a game-nek?

wapolok

Dexa
Amikor már elindítottad a gémet és beléptél a profiloddal... bal oldali listából klatty AA browser... felsõ lapfülek közül az Internet legyen kijelölve... és a monitorkép alján láthatod: Enable PunkBuster ;)

nem volt 100%ig magyar... de egy bevándorlótól többet nem is lehet elvárni :D

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

a punk bustert hol kel bekapcsolni?
Dexa
FAQ, amit a piros villogó felirat alatt nézhetsz meg... + training ;)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

sziasztok! segitséget szeretnék kérni! nem rég töltöttem le ezt a játékot errõl az oldalról.be regisztráltam, hogy tudjak multiba játszani.az a problémám ,hogy rá megyek az online-ra hogy keressen szervereket, de nem talál 1-et se.lécci segitsetek. köszi!
üdv: zsolesz
Dexa
Durva a cucc... :D

Amúgy meg: itsz rEPRO déj? Hátakkor FÉB nekie... izée :P :D
;)

Mighty
Ezt támogatja majd az AA? :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Ki is az a repro? <#idiota> Ja megvan, a motkányos logójú, boldog szülinapot neki <#taps>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

N3TuddKi
a jeti mellett.

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
Boldog szülinapot repro!

CSUKA
Brigden van vip?<#nevetes1>

Sadist

Sziasztok a kérdésem a következõ hogy tudom beállítani hogy egyszerûen és gyorsan mondja azt a nyomorult vip hogy up, down , smok'em
a választ elõre is köszönöm
Nyers

My Life for Freedom!

CSUKA
s24, s82
Bár a fehér céltábla alig látszik...<#nemtudom><#levele>

N3TuddKi
rád is vonatkozik az elõzõ hozzászólásom...

N3TuddKi
kérés nélkül is ott a link, csak észre kellene venni azokat a nagy piros betûket. szerintem gyorsan fuss el egy szemorvoshoz...

panther112
Köszi a képet, már minden világos. Ált. iskolás koromban jártam lövészetre. Két féle puskánk volt, az egyiken egy karika volt a csõ végén, közepén a pöcökkel, ezt hívták célgömbnek, a másikon egy félgömb volt, benne a pöcök, ennek villa volt a neve. Valószínûleg ez zavart meg, de legalább már ezt is tudom:)

Sadist
Szerintem te a nézõkére gondolsz, a pisztolyok elején a célgömb van, ahogy a puskák csövén is. Annak akkor is célgömb a neve, ha csak egy kis pöcök.
ACOG Reflex így néz ki:

panther112
Nem tudom a potos nevét, ugyanaz, amit hagyományos célzónál a célzógömbhöz, vagy a sínhez igazítasz. Pisztolyoknál ez van mindig a csõ elején. Puskáknál van, hogy a célzógömbben van, hogy a villán.

Sadist
Igen, neked kell kitalálni, ez benne a lényeg. A vaknak nem adnak jogosítványt, a türelmetlen remegõ kezûbõl meg nem lesz agysebész, ez így van rendjén.

Sadist
Milyen fém pöcök?

a kérdésekre a medices résznél mik a válaszok?levan írva 1 honlapon a kérdések de a válaszok...

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

panther112
Köszi, de nekem olyan kellene, amin benéz épp valaki a sight-ba:) Arra vagyok kíváncsi, hogy ott van-e egy fém pöcök, avgy nincs.

de a fehér az már majdnem piros:)
Sadist
Mintha azt mondaná, hogy "Find the white silhouette downrange".

Sadist

Itt keresgélj.

panther112
Légyszi rakjatok be egy képet, hogy AA-ban hogyan van kidolgozva az ACOG Reflex. Semmi kedvem csak ezért telepíteni, köszi.

hy all!
még most raktam fel, de a trainingen az elsõ sniperes lõdözésnél ,amikor mondja h time your test akkor hova kell lõni?mert a piros kis céltáblákra lövök failed lesz.h kell?<#confused>

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

vagy: miért nem lehet nálam egyszerre 10 fegyver végtelen tölténnyel? <#idiota>
Dexa
Ó máj gúdnesz... hát erre kell vissza néznem...

'Amúgy miért van az, hogy ha lelõnek, akkor nem éledek egybõl újra hogy gyilkolhassak tovább? <#confused>
Próbáltam ezen törni a fejem, de nem ment... <#shakehead>'

Eeeeeeeez kérem szépen a követendõ szint, A szent cél, mit még sokunknak el kell érnünk és ilyen formán eposzi magasságokba emelhetjük ezen szent gémet... de olybá tûnik, hogy ez csupán egy hiú ábránd számunkra... és így meg kell elégednünk lélegzõ ÉS ugyanakkor gondolkodó mivoltunkkal... szégyenkezem is amiatt, hogy nem lehetek ÜbernOOb, de napról napra mindent megteszek ezért, hogy elérjem eme áhított állapotot... ;)

Fenti idézet egy amcsi csóka újjait 'hagyta el' (több érdekes dolgot is írt, de erre emléxem pontosan csak)... szüneteltettem is utána a gémet, hogy feldolgozzam a stresszt, amit okozott nekem mindezen okfejtéssel és hangos gondolkodással. 21. század... jeeeee... a gondolkodás évszázada...

Ombika
Hagyjad fel se fogja az ilyen,az evek soran megtanultam kar bekattannom csak nevetni tudok rajtuk!! :))

A mód ahogy kérted, azzal volt a gond....