America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem,már egy ideje játszom,de nem jöttem még rá hogy hogyan lehet úgy eldobni a gránátot,hogy elöbb robbanjon,mert ha több ideig tartom a kibisztositó pöcök kilökése után az nem segit!?
Üdv Mindenkinek
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Kincsem Parkban nem volt a programban. lehet majd Komáromban.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Üresbe teszik, és egy súlyt tesznek a gázpedálra. Voltmár, hogy jópár órát elhúzodott a kezdés
<#nevetes1>#nevetes1>
De most nem leeht gyorsan föl/le gugolni. De persze eláltal le sem hasal. Sõt, van úgy, hogy egy tizedmásodpercre úgy látszik, mintha hasalnál, utánna kiderül a turpisság, amikor már szanaszét lõtták a valagad.
Nincs az a motor, amit az amcsik ne tudnának elb...ni.
Voltam kint az idei Elsõ Magyar Driftversenyen. kb 5-6 amcsi kocsi volt. 4 bedöglött a felvezetõ kör után. Csak a hangjuk volt nagy. Meg a tengelytávjuk. A versenyen sem kavartak sok port. Illetve port azt kavartak, mert irányíthatatlan bálnák, és állandóan kicsúsztak.
amúgy meg: <#wink>#wink>
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Agyamra megy ez a "nem lehet lehasalni" "újítás". Futok egy nyílt terepen és rámlõnek, mire én leszerettem volna hasalni. Persze mire rájön ez a nomád játék, hogy valaki megnyomta a lehasalás gombot, addigra RED-re lõnek, és a MOS úgy remegett a kezemben, mint egy 1m-es vibrátor, mert persze a levegõvételt az amcsi katona célzáskor sem hagyja abba.
Mi a pénisznek kellett ez a 2.8.1-es patch??? Össze fogok írni egy listát mennyi idegesítõ, és javítható bug/dolog van a játékban.
Megkérdeznék 10 embert, 10 egyetértene velem, hogy egy hozzártõnek 5 perc lenne kijavítani ezeekt.
Van aki szerint jól van így ez a hasalás megoldva? És a gugolás?
America's Army: 20év feletti amerikaiaknak, és 10 éven aluli más nemzetiségûeknek (csak az értelmiségi balansz kedvéért).<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
a 3.0 mikorra várható? (ugye az a dx10-es unreal engine-t fogja használni? screenshot, trailer van már?)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lehet, hogy nagy a folyó vízhozama, de mire végigér a víz sok idõ telik el.
Világos?
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
egyébként meg tényleg tanulj meg magyarul helyesírni. köszi a többi fórumozó nevében.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
Különös ismertetõjele: bauer-re végzõdik a neve.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Meg lehet oldani botokkal vagy valahogy azt hogy ne csak neten keresztül lehessen játszani ezt a game-et? Most egy ideig nem van netem és már hiányzik a játék.
Tud rá eswetleg valaki valamilyen forma megoldást?
nagyon LoL <#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>