America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajna nem megy "Z"-vel. 😞 Esetleg más ötlet?

panther112
Alapban azt hiszem a "z" gomb.

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem,már egy ideje játszom,de nem jöttem még rá hogy hogyan lehet úgy eldobni a gránátot,hogy elöbb robbanjon,mert ha több ideig tartom a kibisztositó pöcök kilökése után az nem segit!?

Üdv Mindenkinek

N3TuddKi
szívós kis japók...<#idiota>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

CSUKA
Láttam már olyat videóban, hogy gépfegyverrel beleengednek egy tárat, de semmi. Azután jött a baseballütõ, és a kalapács.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

N3TuddKi
nem egészen így csinálják. egyszerûen szétverik.
Kincsem Parkban nem volt a programban. lehet majd Komáromban.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Ombika
<#worship>

CSUKA
A BMW Power.hu-nak kamerázgatok. Amiket látsz a kocsin külsõ, és néha belsõ eflvételeket, azok szinte biztos, hogy az én kameráim. Én oda megyek, ahová õk is mennek...

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Ombika
Ha voltal kinnt ,esestleg ugy,mint en ,hogy majdnem az osszesen akkor lathatnad,hogy tavaly ota mekkora fejlodes volt,de latom te csak ocsarolni birsz.AKi meg amerikai autot nezi drfitre,az nincs tisztaban a dolgokkal!! Ha megnzed bmw allomonyt,hanyva van v8 blokk stb ,akkor .... ! Sorry,ha hangvetel kicsit lenezo volt,nem allt szandekomban csak ahogy irsz en ugy valaszoltam!! PEACE Hibakert bocsi!

CSUKA
Úgy tudom minden amcsi autótalálkozó elött hazavágnak egy japó autót.
Üresbe teszik, és egy súlyt tesznek a gázpedálra. Voltmár, hogy jópár órát elhúzodott a kezdés
<#nevetes1>

CSUKA
A dfrift Magyarországon még gyerekcipõben jár. Mint egyéb hobbikra, erre sincs pénz.

N3TuddKi
nem véletlen, hogy az usa autótalálkozókon nincs is drift... 😉

Ombika
Azokat nem is drfitre teremtettek ez alapveto csak a hulye ma.g.r gondolta ugy,hogy majd o megmutatja mivel szare-hugye megvette!! 😞((

CSUKA
Meg lehetett a 2.8-ban. De egy átlag amerikai nem tud egymás után két gomot megnyomni. A 2.8ben elöbb gugoltál, és utánna egybõl hasaltál és mûködött.

De most nem leeht gyorsan föl/le gugolni. De persze eláltal le sem hasal. Sõt, van úgy, hogy egy tizedmásodpercre úgy látszik, mintha hasalnál, utánna kiderül a turpisság, amikor már szanaszét lõtták a valagad.

Nincs az a motor, amit az amcsik ne tudnának elb...ni.

Voltam kint az idei Elsõ Magyar Driftversenyen. kb 5-6 amcsi kocsi volt. 4 bedöglött a felvezetõ kör után. Csak a hangjuk volt nagy. Meg a tengelytávjuk. A versenyen sem kavartak sok port. Illetve port azt kavartak, mert irányíthatatlan bálnák, és állandóan kicsúsztak.

Dexa
ezzel a mostani hasalással is meg lehet oldani azt, hogy ne red-re lõjjenek szal nem tudom mi a gond... <#confused>

amúgy meg: <#wink>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

még az elsõ verzióknál le lehetett hasalni (futás közben hasra vágodott), de valami miatt kiszedték... én is hiányolom
N3TuddKi
már nem kell sokat aludni...

CSUKA
Akár milyen engine lehet, az amcsik úgy is eb....ák.

Agyamra megy ez a "nem lehet lehasalni" "újítás". Futok egy nyílt terepen és rámlõnek, mire én leszerettem volna hasalni. Persze mire rájön ez a nomád játék, hogy valaki megnyomta a lehasalás gombot, addigra RED-re lõnek, és a MOS úgy remegett a kezemben, mint egy 1m-es vibrátor, mert persze a levegõvételt az amcsi katona célzáskor sem hagyja abba.

Mi a pénisznek kellett ez a 2.8.1-es patch??? Össze fogok írni egy listát mennyi idegesítõ, és javítható bug/dolog van a játékban.
Megkérdeznék 10 embert, 10 egyetértene velem, hogy egy hozzártõnek 5 perc lenne kijavítani ezeekt.

Van aki szerint jól van így ez a hasalás megoldva? És a gugolás?

America's Army: 20év feletti amerikaiaknak, és 10 éven aluli más nemzetiségûeknek (csak az értelmiségi balansz kedvéért).<#eplus2><#eplus2><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead>

panther112
Üdv,

a 3.0 mikorra várható? (ugye az a dx10-es unreal engine-t fogja használni? screenshot, trailer van már?)

N3TuddKi
el.

Scottt
Hmm ez elfutna ati 9250en??

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Marvin
Ha elolvastad a faq-t, akkor tudod, hogy attól még, hogy nagy a ssávszélességed nem feltétlen lesz jó a pinged.

Lehet, hogy nagy a folyó vízhozama, de mire végigér a víz sok idõ telik el.
Világos?

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Mighty
Hogy, mindíg idde téved egy hûje gyerek. Nem értem, mi van már?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

N3TuddKi
ez: 1

N3TuddKi
azt szerette volna mondani mélyen tisztelt Prank barátom, hogy OLVASS VISSZA.<#nezze>
egyébként meg tényleg tanulj meg magyarul helyesírni. köszi a többi fórumozó nevében.

ha megtanulsz írni, talán válaszolnak is rá...
mano1b
mi a külõmbség ezek kõzõt ..America's Army: Special Forces (Overmatch).....Games America's Army: Special Forces (Coalition) v2.8

mano1b
én kérdeztem nem igy szoktak vállaszolni<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

Sadist
Ahhoz elõször magyarul kéne megtanulni...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

mano1b
van enek valamijen magyaritása

francois
te amennyi idõt szántál erre a hülyeségre, annyi idõ alatt beírhattad volna azt amit kértem, ha meg te sem tudod akkor... <#banplz>

Marvin
Írd be azt a command promptba, hogy format c:.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Ombika
Megneztem moziban Orvlovesz cimu filmet,detto olyanazok a fegyverek ,mint ebben a jatekban flasheltem nagyon,Kurva jo volt,erdemes megnezni,plane mesterloveszt film eleje buntet!! 😊)

francois
eléggé szaggat online játéknál és mindig nekem a legnagyobb a pingem, pedig elég gyors adsl kapcsom van. Olvastam a netspeed tutorialt, megnéztem a net stat paranccsal és a speed-nél 10000 volt, most ezzel mit kezdjek, mert hiányolom azt h "ezt és ezt írd be ide és ide".

Strahd_
van par szerver ami official es alacsony az honor szint oda, ott tudsz gyakorolni, es erdemes is 15 ig ott maradni .)vagy megnezegetni par masik palyat... ha sokszor lelonek majd szep lassan megtanulod hova nem erdemes elbujni. ha nem lenne olyan sok cheater igen jol el lehetne mindig bohockodni midnenhol .) az honor szint meg nem szamit legyen meg a 15 es kesz 😊

Strahd_
A bauerek komolyan gondoljak te... 😛

francois
Nem úgy vettem észre, h gázos lenne, de megadom az IP címet és ellenõrizzétek le az lenne a legjobb.

Mighty
Aha. Milyen neted van? Nem lehetséges, hogy azért mentek el, mert minden egyes lövésnyom csak 1 másodperccel az egérgomb megnyomása után jelent meg?

Solid Snake
Mikor is hol is milyen néven? /majd hagyom magam lelõni <#eplus2>/ ha feljutok.......
francois
Tegnap este csináltam egy servert, 5-20 honor szintig, jöttek is 10es arcok, de hamar kiléptek, pedig hagytam õket gyõzni meg azért úgy próbáltam úgy csinálni h kiegyenlített pontszerzés legyen, na mind1, sztem elindítok egy ilyet direkt kezdõknek.

Mighty
Ez nem újdonság.

Ombika
MEg van jopar fa....o csiter is,egyre tobb!! 😞

Mighty
Sok "profi" azzal szórakozik, hogy regisztrál egy újat és idegesítit a tényleg kezdõket.

Különös ismertetõjele: bauer-re végzõdik a neve.

francois
Hogy lehet servert csinálni, csinálok olyat ahova csak 10-20 as honorok jöhetnek be, hát ez nem igaz h nem lehet játszani a profiktól.

Ombika
Mikor rakattintasz 1 serverre kiirja,hogy milyen emberek vanna bennt,de bal oldalt aszem lehet szurni is,h milyen serverre akarsz menni! <#vigyor2>

francois
Van 10 honor pontom, azaz most kezdtem és az összes serveren ilyen 70-80 honorosok vannak és olyan ireálisan könnyen kinyírnak. Nincs esetleg olyan server ami iylen direkt kezdõknek van. Meg volt oylan találtam 3 arcot akik szintúgy 10-esek voltak, játszopttunk pár kört az tök jó volt, aztán beléptek ilyen 50esek aztán elrontották az egész hangulatot😊

Sadist
Snakeplaint meg Interdictiont lehet játszani offline is botokkal, csak készülj rá, hogy nagyon fog szaggatni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

mascarun
Ave!

Meg lehet oldani botokkal vagy valahogy azt hogy ne csak neten keresztül lehessen játszani ezt a game-et? Most egy ideig nem van netem és már hiányzik a játék.
Tud rá eswetleg valaki valamilyen forma megoldást?

" játszik --> idegeskedik, mert meghalik --> letörlik "
nagyon LoL <#idiota><#vigyor3>