America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patacsi HUN
winme telepítés közben újraindul, és a bios vírust jelez format c: után. na azt, hogyan tudom kivakarni onnan ??
bocsi az off-ér de már szívok vele egy napja. 😞

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Mighty
www.americasarmy.com forumok, linux support

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Tikal
elkuldve

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SACA_(HUN)
Tikal! Kellene nekem is az progi! A crackel együtt! Hol találom meg?
Vagy inkább elküldöd? [email protected]

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

ide tedd a file-t: ...America's Army\System\pb
és kattints rá
patacsi HUN
az AA-része. nem kell külön letölteni csak ha valamilyen oknál fogva nem tud frissülni 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
ez jó kérdés 😞 nekem még nem kellett frissítenem manuálisan...

patacsi HUN

Nyers
Ismét van névváltoztatásra lehetõség! Fullstop.

My Life for Freedom!

Tikal
kösz a progit, nem minden fájl lett 100%, de ne legyunk telhetetlenek 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Eléggé kaotikus a kapott könyvtártenger, de könnyû megtalálni, mi hol van. Csak kicsit kell bíbelõdni...

Örülök, hogy tisztába tudtad tenni a gépet.
patacsi HUN
hooah 😊

zotyesz
Azt csak mint SF katona használhatod, természetesen az SF pályákon.

Tikal
GetDataBack for NTFS, ez megoldotta a problémát, hoooah!!

Nekem ez a számitástechnika csodája, elbasztam egy particiot, utána formatáltam és egy progi visszanyeri nekem a fájlokat, vazze

A personal jacket, weapon (vagy mi) oldalon összeállított fegyvert mikor használhatom, vagy az csak disz, hogy mik lehetnek a fegyveren ??
thx

patacsi HUN
2003. nov. 24. 21:48 | Privát | Válasz | #22443

😉)

patacsi HUN
😊

Tikal
#22443 hozzászolo aláirása

Tikal
csak ez FAT, nekem meg ntfs van, de majd meglátom, hátha

Tikal
kösz szépen. meglátjuk jo lesz e.

Küldd el a mail címed, aztán lököm levélben. Alig 1.5 mega.
Tikal
vagy password kell vagy nincs meg a fájl. nem tudom tolteni

Küldtem linket privátban. Szólj ha gond van vele.
Tikal
vedd ugy hogy szoltam 😊 hány mega? dc++, icq, vagy ftp? 😊

Van GetDataBack-em crack-kel együtt. Szólj és elérhetõvé teszem, ha kell.
patacsi HUN
ja, egy enyhén leamortizált darab 😊

Tikal
a 3. az lesz... talán még az elsõ is.... sõt van is 😊

THE matrica
Talán probáld meg a vindóz renszervisszaállytásat nemtom hogy muxik-e de hátha

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Tikal
viszont a végén meg fizetni kell, lol

Tikal
VirtualLab data recovery software, ugy tunik mukodik, már keresi a fájlokat és talál is.....

Tikal
hm, találtam egy ketto progit de most már csak olyat keéne találnom amihez van crack 😊 azt irják hogy format után is helyre tudják állitani az adatokat, hááát, remélem 😞

Tikal
ha formázom az elveszett részt arrol még vissza lehet nyerni adatot?

Nyers
http://www.ten-aa.net/files/blacksabbath/angelfinallq.wmv
Kicsit hosszú, a fele a készítõket mutatja, de nem rossz!

My Life for Freedom!

Mighty
Konkret javaslatom nincs sajnos, de google-ban keress. Kulcsszavak: recover lost partition
Biztos van ilyen feladatra program.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nyers
Nem szereted a szomszédokat? 😊

My Life for Freedom!

[HUN]Crassus
jaj

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nyers
Három ötlet, hogy mi hiányzik az AA-ból!

😊

My Life for Freedom!

Tikal
felismeri, miikor elkezdem telepiteni, de azt irja ki hogy nem particionált, na most akkor ezen lesz adat vagy nem lesz mikor fenn az XP?
vmi olyan progi kéne mint a norton disk doctor...

patacsi HUN
m24 -nél az egy világos alakot lövöd.
m82 -nél a bombát a homokban.

figyelj a légzésre. célozd be úgy, hogy légzésszünetben lõhess. nem pont a közepét..

Nyers
LOL :Ð
klklkl: Egyébként meg a másik accountomon én sem tudom megcsinálni az E&E-t! Vagyis végigkúszok aztán amikor fölküldeném a serverre, egyszerûen visszadob menübe! Elég idegesítõ, ha kéthetente próbálkozik az ember, hogy hátha!

My Life for Freedom!

SACA_(HUN)
Hát Tikal próbáld meg ujratelepíteni és reménykedj!
Elméletileg látni kellene inditsd el az fdisk-et és nézd meg hogy az mit ir ki a második particióra!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

patacsi HUN
tiszta realizmus 😊 az élet egy nagy cumi...

patacsi HUN
az aláírásomban van link 😊

patacsi HUN
Ha nem tolti be automatikusan a sniper kikepzest, akkor manualisan tedd.
Konzolban beirod "open m24_range" (idezojelek nelkul!)
Ha a masodik sniper kikepzest se akarja betolteni, akkor konzolba ezt ird: "open m82_range" (idezojelek nelkul!)
by Mighty 😉
konzol --> ö

patacsi HUN
amikor beloginoltál a training végén, nem írt ki hibaüzenetet ?? time out, no user record... ???

itt is 36 az eredmény ???

#25413 😞 bár tudnék segíteni... 😞

Tikal
partition magic-eltem és vmi elrontodott, eltunt 40 giga a vinyobol és sehol sincs 😊 a c: az meg van, Partiton Magic szerint csak egy particio van 80gigával, norton disk doctor látja a gondot de nem nagyon tud vele megbirkozni 😊 elkezdi javitani de abbahagyja egy idõ után, számolgatja a szektorokat majd megáll és kirja hogy ok, pedig nem ok 😊
van vmi disk doctor ezen kivul vagy mit csináljak? ha ujratelepitem a winxp-t akkor felismeri majd ujratelpitéskor?
dynamic disket ir ki a PT7, igy ismeri fel a vinyot....
windows telepito azt irja ki az elveszett részre hogy nem particionált terulet 😞

tehát végulis annyi tortént hogy resize-olt a progi és miután meg volt nem tudta a resize részt osszefuzni a tobbivel igy most van 40G valahol a végtelenben ami tele van fontos dolgokkal mivel épp reinstallálni akartam a szar XP-t
nagyon elkurtam, de hátha tudtok vmit 😊

Gfreiter
Wazze, azt írja ki, hogy Timed out!! Miért??? Van vhol jav patch?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

sandstormon játszom: official e 032
Gfreiter
Vajmi valót szóltál... akarsz játszani?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

korán van még...