America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

THE matrica
megostok Veletek pár érdekes képet:

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Slow
és végül is a színvonalat nem rontja....
merthogy már nem lehet rajta rontani...:/

[negativ] Cirek
Én azt mondom ennél jobb reklám nem létezik, így tuti sokan meg fogják nézni már csak a kiváncsiság kedvéért is.
De én tuti nem fogom nézni, inkább Armyzom... ,)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Slow
na és itt egy kivégzés by Crassus ;)

zotyesz
Ez nagyon jó! Elismerésem! Csak azt várom, hogy jöjjön ez a szerelõ, és én is ott legyek az ilyeneknél. Szép volt srácok!

Nyers
A modern Hamupipõke története! Ez filmvászonra való sztori, megszakad a szívem!

My Life for Freedom!

pedig nekem úgy is mûködött:)
Tikal
kényszeritették, szegényke..... naon sajnálom

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Slow
ja és közben foilyamatosan üvöltöztünk =)

végén persze kiraktak mindenkit=)

[HUN]Crassus
Megszakadt a szívem a cikk elolvasása után:))) Brühühühühü

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Slow

[HUN]Crassus
5949 után nincs SACA!:)

[HUN]Crassus
SACA! noaon LOL
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=5949SACA!

Tikal
akartam, de már nincs lovém, most bevásároltam meg minden, meg nem akartam afterpatrtyzni a vonaton :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[Rush]
Norb miért nem jössz Pappa-ra?

hTTp://ror.hu/

[Rush]
Nigga

Gfreiter
Aszittem az egyik képen Rush van. Mert azt írtad fölé, hogy DJ Rush.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Tikal
mit melyik?

Gfreiter
LLLOOOLLL

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Õ Rush? De melyik?

SACA_(HUN)
Ehh ez elég szarul sikerült, de azért meg lehet egyszer nézni!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)
Ez tegnap esett meg velünk!
Azért kezdett el ugatni egy Leased szerver adminja mert egymással magyarul beszéltünk a chat-en! Erre mi tüntetõlegesen fegyvereinket eldobva csoportosan indultunk az ojjektumok felé! A képek akkor készültek!
Mellesleg háromból egyszer eljutottunk és megcsináltuk mind a három ojjektumot!
Erre a szerverre soha se menjetek ha lehet!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!-=]V[ad=-Masterful and Determined|487ms|69.25.16.184:1716!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Tikal
Rush: #25538

Tikal
ne fájditsd a sziiivem :)

[HUN]Crassus
Azanyját ,de népszerû lett az xSU!:)))

[Rush]

Slow
háááát...=)
nem is tudom ;)

jók a képek nyers=)
ez ám a daráló=)

Nyers
WMD

:)

My Life for Freedom!

[HUN]Friczy
thx a bannert slow! de mér pont ilyenre csináltad? :DD

Tikal

Nyers
Hát ez egy fél-megoldás, néhány térkép bejelentkezési zónákkal együtt!
http://www.aafiles.com/file.stuff?body=maptutorials
Egyébként tényleg szükség lenne vmi teljes gyüjteményre!
Sajna nem minden pályán mozgok otthonosan, úgyhogy jó lenne a segítség!

My Life for Freedom!

patacsi HUN
reméljük egyszer megint olyan lesz mint fénykorában (1.7)vagy a hivatalos mérés lesz összetettebb, és akkor van értelme... mert most nincs. nekem az utolsó 31napban nem sikerült mért eredményt felmutatnom :)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Tikal
egyébként én tényleg balkezes vagyok, de a kép jobb kézzel készult a felirat.
Ja és nem szoktam maszatolni mert nem irok olyan tollal ami maszatol, meg ugyesen irok :) jobb kézzel is :)

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
ne foglalkozz a méréssel, alig mér pár szervert. most csak arra jó, hogy látod ki hol van éppen (ez is nagy dolog tõlük mostanában) :)

patacsi HUN
tud valaki részletes map-térképeket amin rajta vannak a pontos hely elnevezések ???
http://americasarmy.hu ---> missions
sztem hasznos lenne, mert elég gagyi így :(

patacsi 1971.04. 186cm, 96kg, láb-45, szem-szürke, haj-barna, fog-30, agy-híg...

THE matrica
Igazat szóltál Nyers

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Nyers
Igen tuti a game, így elárulhatom, hogy csak komoly emberek játszanak ilyennel! :)
Hé, ez nem CS, vagy valami bóvli! :)

My Life for Freedom!

Gfreiter
24

[negativ] Cirek
ha rányomsz a nickünkre többnyire kiírja milyen korosztályban mozgunk.
én 18 és 25 között :)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

12 és 40 között, de tényleg
hykao
...a viccet félretéve, a balkezesek gyakran maszatolják el írás közben a leírt szó, vagy sor elejét, mert a kéz "támaszkodó része" a toll elõtt mozog, míg a jobbkezeseknél ugye pont fordítva.
Gfreiter
Na hol? LOL Na elmondod végre, vagy hozzam a harapófogó szettemet :)

Gfreiter
:( ÁÁÁÁ...

Tikal
már tudom is hol laksz

Gfreiter
Hú, te aztán kened vágod!! :) Tikal, tényleg, mér bagy így beöltözve? Ugye nem kell megölnöd, miután elmondod?

Tikal

hykao, balkezes , de jobb kézzel van irva :)

hykao
...de igen vagy nem?
a T-bõl látszik, hogy egy összetett személyiséggel van dolgunk. az I alsó szára vastagabb, ez krónikus AA-zásra utaló jel. az A fölsõ keresztezõdésébõl következõen Tikal fejkendõt hord akció közben:)
hykao