America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyers
THE matrica
Vegyétek le rólam!!!

Hát te micsinálsz???

Úgyis Látlak!

Nekem már megint csakj ez jutott

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Kutyika
Huuuu Slow ez a rajz nagyon kira!!!

Kutyika
Ehehe. Kutyika tizedes Patacsi fõtörzsörmesternek jelentem...HUKK... Izé... Boldog új évet!!!! Vagyis.. Hmm... Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!!

különben is ú-val kell írni
THE matrica
Milyen Buék Hiszen még csak jan 1-je van?

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MINDENKINEK

\"Hard to see, the dark side is.\"

patacsi HUN
hukk...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
BUÉK

Al Bundy23
B.u.é.k all of you!!

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
Neked is B.Ú.É.K., mindenkinek B.Ú.É.K.!!!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

pet70000

lóbébi
BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!

fluga
BUÉÉÉK SKACOOK!
SOOK SOOOK FRAGET 2004RE!!

[HUN]Crassus
BUÉK!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BÚÉK!
Slow
ups=)

Slow
pandákban gazdag BUÉK mindenkinek! ;)

http://www.seaquence-graphics.com/images/panda.jpg

Gfreiter
:DDD

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN

BUJÉK

hukk...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

ZsozS
Sziasztok!
Mindenkinek B.U.É.K.

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Nyers
Dokumentálnék:
2003. dec. 31. 16:25:
Total registered players: 2,606,697.

My Life for Freedom!

Nyers
BUÉK

My Life for Freedom!

Nyers
Na, BUÉK minden kedves katona barátomnak!!! Ha az Army továbbra is így fog fejlõdni, akkor a boldogság egy darabja meg lesz! /A másik a nõ :)/

My Life for Freedom!

Gfreiter
Ja igen, el is felejtettem: B.Ú.É.K. !!!! Pinában és gempában gazdag Boldog Új Évet!

Mighty
BUEK mindenkinek!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gfreiter
Dir auch ;)

Gfreiter
Itt próbálj tájékozódni. Ez nem a pálya térképe, hanem egy lehetséges útvonal, szal lehet másfele is menni, de ez ajánlott.

Gfreiter
Hát ügyesen :) Van egy térkép, "nem messze" innen, minnyá belinkelem. Toronynál bokorban kell haladni, sima õrszemnél viszont kerülni kell a bokrot, mert a sötétben úgysem lát meg, viszont meghallja bokor zörgését. Ahol mindkettõ van, ott lesz kicsit gáz.

Tikal
BÚÉK

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
Köszönjük kedves Retenyõ, neked is ;)

[MHA]Inquisitor
BUÉK ti armys férgek;-)

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szõke nõ:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendõr és eltûnt.\"

[HUN]Crassus
Jaja Slow az enyém:))

[Rush]
B.Ú.É.K.

hTTp://ror.hu/

hykao
igen de tegnap indítottak szervert, és egymás ellen egész jó, amúgy a grafika miatt tényleg érdemes leszedni (csak 110mega), hihetetlen gyors a graf.motorja...

...a látvány pedig megdöbbentõen valósághû (nem olyan mûvi mint az eddigi játékokban), pedig még csak alfa verzió...
Slow
ja látom, alfa cucc...

Slow
csak az SF pályákon lehet és csak a specforce-os katonáknak

hykao
Srácok az Army-zás közben azért kukkantsatok be a STALKER topicba is...
...és próbáljátok ki, milyen a multi egy hozzánk közelebb lévõ helyszínen, Csernobil környékén...
...tegnap már lehetett lõdözni egymás ellen egy kicsit...

Egyébként BUÉK mindenkinek!!!
Slow
crass ez a te aug-od?

Slow
persze
de nem vészes

ajánlom a du meter-t, azzal szépen tudod mérni a "fogyasztást"
;)

patacsi HUN
letöltés az aláírásomban :)

Atiti
B.U.É.K. mindenkinek!

patacsi HUN
jóreggelt :)

[HUN]Crassus

[HUN]Crassus
Én zárom és nyitom a fórumot!hihi:)Yoregelet!

[HUN]Crassus

Nyers

My Life for Freedom!

patacsi HUN
tudod a jelszavadat ?? ha nem, akkor kérd meg mail-ben, és akkor be tudsz lépni ... :)

lóbébi
szia!Én is megszerettem volna nézni az eredményeimet csak azt nem tudom hogy regisztálnom kell újra vagy jó a régi regisztált jelszavam?Próbáltam a sajátommal és sikertelenül.Nagyon szeretném tudni az eredményt.Köszi Lóbébi

Slow
jók=)
el tom képzelni a folytatást =)