America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát te micsinálsz???
Úgyis Látlak!
Nekem már megint csakj ez jutott

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
Ehehe. Kutyika tizedes Patacsi fõtörzsörmesternek jelentem...

HUKK... Izé... Boldog új évet!!!!
Vagyis.. Hmm... Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!!

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MINDENKINEK
\"Hard to see, the dark side is.\"
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
BUJÉK
hukk...
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Mindenkinek B.U.É.K.

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
2003. dec. 31. 16:25:
Total registered players: 2,606,697.
My Life for Freedom!
My Life for Freedom!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szõke nõ:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendõr és eltûnt.\"
...a látvány pedig megdöbbentõen valósághû (nem olyan mûvi mint az eddigi játékokban), pedig még csak alfa verzió...
...és próbáljátok ki, milyen a multi egy hozzánk közelebb lévõ helyszínen, Csernobil környékén...
...tegnap már lehetett lõdözni egymás ellen egy kicsit...
Egyébként BUÉK mindenkinek!!!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Huuuu Slow ez a rajz nagyon kira!!!