America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsirigo
Így a biztos, elõre M4, hátra RPG. ;D

Al Bundy23
höhö nem elszolni a rockot 😊 G hallod, a végén még tisztelni foglak ha kiderül hogy rock arc vagy😊))
heehe

IBANEZ UV777 Rulez

Slow
nembaj ,)

nincs lába a néninek 😊)
Slow

Tikal
na ne kezd el megmagyarázni hogy mi a dolga a lemezlovasnak....
probálj már meg 10 számot összemixelni aztán majd tedd közszemlére....utána eldontjuk jo dj lennél e

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Slow
ohhh te...
te rokkker 😉

Gfreiter
Lmeezt én is tok cserélni Viszont itt annyi van, hogy szól egy szám, és közben egy jó kis bakelitet karcol halálra csóka, amivel csinál egy ritmust.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Tikal
alig látok ki a fejembol

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

patacsi HUN
na mivan, csak a H.I.T. van talpon ??? game ???

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Tikal
majd ha igy cserélgetsz lemezeket akkor elmegyek.... 😊

patacsi HUN
a scoolban 2évig én voltam a DJ és a scoolradio goré 😊) (Balatonfüred 87-88) hú de gáz volt LOLLOLLOL

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
haller 😊
új driverem van a Radeonhoz (mindigisvoltLOL) 😊 úgy letesztelném game közben... idén még nem jáccottam 😞

Slow
lol

Slow
na megen egy G féle szupavélemény 😉

nem tod mitõl jó egy dj vagy mitõl lehet rossz?

Tikal
hát ha te cserélgetnéd a lemezeket, azé biztos nem mennék fel pestre

Gfreiter
Cserélgeti a lemezeket, nem? De ettõl lesz sztár?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Tikal
mi mire jo? áááá, ne légy már ilyen bamba

Gfreiter
És az mire jó?

Tikal
áá, erre menni kéne, nagyon jo a GU-s cd-je.

[Rush]
Disc Jockey

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Aszittem a rockról. Fassetudjamá, én csak ülök békésen a bárnál Rush, emmeg ki?

[Rush]
Satoshi Tomiee

én a disco-ról beszéltem...vagy mi...vagy nemtom...mittudomén...
Gfreiter
Nemcsak a rockról beszélek. Discoba se megyek, mer nem fook ott állni. Az meg tudva levõ, ha egy dizsiben ácsorogsz, az életben nem jössz össze egy csajjal sem. Merugye aki nem eszik, csokit se kap 😞

[Rush]
Február 6. Satoshi Tomiie, Home Club Budapest

Tikal
sajnálom is, majd ha legkozelleb jon vmi jo arc akkor szolhatsz....

ezekhez a zenékhez nem kell tánctudás😊 csak dobáld a tested és csápolj😊
sötétben úgyse látszik😉
Gfreiter
Soesem hallottam róla. Bár én otthonülõ típus vagyok, sosem jártam nagyon sehova,inkább csak sörözõ, meg privi buli. Táncolni sem tok (keringõzni, csárdásozni, tangózni faszán, de a modern zenére ábszolúte semmit)

[Rush]
Norbi qrvára sajnálhatod, hogy nem jöttél, csináltak pár képet rólam, meg hawerokról, ha felrakjak majd belinkelem 😄

Tikal
látszik hogy rock-os vagy 😊
az egy dizsi

[Rush]
Hajógyári sziget, itt nálunk Óbudán

Gfreiter
Az hol van? És mi az?

Nyers
Igazság nincs benne, de a szuperül célzó ellenfélrõl! Na az mi, valami új csalás, mert én is észleltem efféle turpisságokat csak nem tudtam, hogy mi a szar az?
Ja, és tuti, hogy 5 hónapon belül kijön az új patch!

My Life for Freedom!

[Rush]
Hááát nekem hatalmas bulim volt az Events Hallban....ááááááááá

Gfreiter
Áá, én a rockzenét szeretem. Nem bírom sokáig a diszkózenét 😊 Én nem tom, ha be vagyok baszva, én vagyok a legkedvesebb, legmosolygósabb ember a világon... Mér nem tud más is ilyen lenni???

Tikal
a részegek már csak ilyenek...balhéznak, tisztelet a kivételnek

ahol én voltam ott is volt egy részeg genyo, de hál istennek a tobbiek nem részegek voltak....

[Rush]
Lehet pont azért nem buliztál jót, mert 1 rockklubban voltál, nem? 😉

Gfreiter
Egy rockklubban. Csak az egyik srác aki velünk volt bebaszott, azt csinálta a fesztivált. Persze mindenki minket figyelt aztán, mert hát õ is annál az asztalnál ült 😞 Faszom de utálom ezt 😞(

[Rush]
Hol voltál?

Gfreiter
Halisztok Mi nagy újság? Nem volt rossz a szilvezterem, de asszem jövõre itthon maradok, azt átalszom az egészet. Sosem tudok egy jót bulizni 😞

Meggams hazudik!
jó reggelt
Kutyika
Nem akarok senkit megsérteni így az újév elsõ napján... De..Izé...Hmm, szóval, vannak hibák + bugok + bazi magas pingek + szuperjól célzó ellenség,stb,stb. Szóval, hát, hogyismondjam, talán azért egy kis igazsága van Meggams hozzászólásában. Egy kicsi....

Kutyika
Nade uraim...

Slow
újévi flééééém, jeaaaaah=)))

THE matrica
Édesanyád nem tanított viselkedni?

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Tikal
loooooseeerrr!

patacsi HUN
aki nem kitartó, annak nem való a sereg. max vizipisztoly 😉
ha kell segítség, itt vagyunk... 😊

Nyers
Hoppá cimbora! Ezzel a szöveggel ne ide gyere!
Persze mi is elfogadjuk az építõ kritikát, de akkor talán ki kellene fejtened, hogy mi is a problémád vele! Talán így lenne korrekt!
Egyébként szerintem túl korán leszednek! Bingó, ugye? 😊

My Life for Freedom!