America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

látlak, ott vagy a lábtörlõ alatt😊
patacsi HUN
visszavonva😊 elolvastam rendesen 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

lóbébi
Neked ezer arcod van mint a híres Saint-nek!!!!!Lehetsz felölem kannibálos elit kommandós!Úgy látom olyan képgyûjteményed van mint a Széchenyi Könyvtárnak.Le a kalappal!Lóbébi

patacsi HUN
ne szivasd magad 😊
használj letöltésvezérlõt, és akkor nem érhet meglepi 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Tikal
na, hova bujtam?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
bovebb infoval nem szolgálhatok a hollétemrõl, addig is egy kép.
Mesterlovész városi kornyezetben, dragunovval.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lóbébi
Anterisnek szólt!

lóbébi
Tudom mi az oka!Egyébként nálam nem volt gond a letöltéssel egyébként magadat kell hibáztatnod mivel ezek szerint rosszul csinálod!Sõt senkinek nem volt ilyen promblémája csak neked!Ne hari a kirohanásomért!Próbáld odafigyelni és nem promblémázni a fórumon mivel segitünk neked ahogy tudunk!Lóbébi

bakker...megszívatott a http://xsu.hu/full200a szerver. Most telepítettem a gépet, aztán elfelejtettem beállítani a letöltõben, hogy csak két szálon szipákoljon - 5-re volt állítva alapból-, erre nem letiltottak?? Már majdnem kész volt tegnap a cucc, most kezdhetem elölrõl.

[negativ] Cirek
Prank, Prank ...

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

lóbébi
isteni szöveg!El tudom képzelni hogy mitõl lett szörös a pofája?Madárpóktól!Mégha nyersen!

Na, ez mi akar lenni? 😊
Nyers
Prank, Prank ...

My Life for Freedom!

idõ: mostanában
helyszín: egy banánköztársaság esõerdeje
feladat: bennszülöttek totemét elhozni
étel: madárpók "nyers"-en
lóbébi
Egyet szeretnék tudni hogy milyen fegyvernemen szolgálsz az eliten belül?Szupertitkos küldetésrõl meg nyugodtan meséljed és gondolom nemcsak én hanem többi társad is kiváncsian várjuk!Ja elfelejtettem hogy épp esõerdõben mit eszel?Csaknem bogarakat meg kigyókat?

patacsi HUN
Nyers, Nyers...😊)

Nyers, Nyers...
Nyers
Na, ez mi akar lenni? 😊

My Life for Freedom!

Gfreiter
Nyers, Nyers... 😊))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
Szívesen, ha gondolod majd késõbb is mesélek a szupertitkos küldetéseimrõl! Na meg Tikal-ról! Egyébként milyen az idõ otthon, itt az esõerdõben qva meleg van! /Sajna pontosabb koordinátákkal most nem szolgálhatok./

My Life for Freedom!

Gfreiter
Privit? Azt tényleg jó kapni... 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

lóbébi
Jó volt elolvasni amit küldtél nekem mert ilyet még nem kaptam senkitõl!😊)Azért köszi!Lóbébi

Gfreiter
Free-nek ment... Csak amilyen hülye vagyok magamra klikkeltem.

Gfreiter
Ja, igen, neked is Boldog Új Évet 😊

Gfreiter
Jó reggelt 😊 Patacsi, most vettem észre, hogy te vagy a sas 😊 Már kereestem a zöld banneredet ám...
Szia Free!!

Free
Gyerekek nullázódott az accountom ha valaki tud segítsen. Repro most írt az AAO forumába remélem lessz valami. Köszike

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

patacsi HUN
Jó reggelt 😊
ez nem OFF, mindenkit érint aki AA-zik...😊

Free
Halle mindenkinek...

Jah és Boldog Új Évet

Egy kiss OFF Megint Mûködik a Loverzclan oldala lehet használni. Ezt annak írom akit érint..

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Gfreiter
Indulok is...

ehhez egy speciális suli kell, ami egy titkos bázison van... az elsõ feladat ezt megtalálni...
Gfreiter
Milyen suli kell ehhez? Katona akarok lenni!!!!!!!

Gfreiter
Höhö... ott a szmájli... Tikal, ezt hogy hívják, azt a foglalkozást? Én is akarooook!!!! Nem akarok irodákban megrohadni 😞((( Meg raktárban sem 😞(((

Nyers
Na jó, akkor most Lóbébi kedvéért felvázolnám a szitut!
A xSU klán nem csak a virtuális világban létezik, valójában egy elit alakulat, ez a fórum csak álca, kódolt üzenetek mennek rajta keresztül! Egy kép a xSU osztogról:

Én egy speciálisan képzett zsoldos lennék, küldetéseim szigorúan titkosak, de azt elárulom, hogy néha besegítek az itteni fiúknak:
Egy közös kép egy bevetésrõl! /Pata, Crassus, Tikal, Nyers/

De mindez maradjon közöttünk!

My Life for Freedom!

Nyers
Ráhibáztál, a hadseregben szolgálok! Csak nem szeretném nagy dobra verni, mivel bevetéseim titkosak! Így ismerkedtem meg Tikallal! Egy kép rólunk, õ a jobboldali!

My Life for Freedom!

patacsi HUN
Tikal beindult 😊)

Tikal

nálam is elõ szokott fordulni néha, ilyenkor újraindítom azt jóvan...
Tikal

Tikal
valojában ezzel foglalkozom:

lóbébi
nézi valaki a discovery müsort?

Tikal
én sem vagyok elite kommandos

Tikal
G, ne vegyél komolyan

lobébi, tényleg nem hazai fegyver

lóbébi
monitor

lóbébi
Veszem a vicceket Mert szeretek nevetni a moitor elõtt.Nem kell megijedned mert nem vagyok titkosügynök!!!Lóbébi

lóbébi
Én már láttam a képet valamelyik napon és ha már hadseregben szolgálsz akkor mi a rendfokozatod?Egyébként a képen lévö fegyver magyar hadseregben nem használnak ilyen fegyvert mert én már láttam mesterlövész puskát!Mivel #25843-as hozzászólásomban már leirtam hogy már honvédségnél voltam.Ott láttam a hazai és a külföldi elkobzott fegyvereket és nem akármilyet!Egyébként örülök hogy szívügyed a hadsereg!!!Remélem tévedtem?Lóbébi

Gfreiter
Najó, akkor úgy kérdem: Mi a foglalkozásod kedves Tikal? 😊

Gfreiter
Csak vicceltem... 😊 Tikal!! Te mit keresel ott?

Tikal
vigyáz veluk, szopatnak
A hadseregben én szolgálok:

Ez nagyszerû!!! Szerezhetnél nekem pár jegyet a köv. bl meccsetekre!

lóbébi
Nem szopatsz?Egyébként honnan tudod?