America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Na jóccakát! Vagyis inkább jó reggelt...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
MP5 kéne... Meg antilag-tabletta...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

THE matrica
Tárgytalan

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Sziasztok srácok.

Szeretnék csapatban játszani, eleget mentem már egyedül.

Ronin
(level 43)
THE matrica
Gyerekek hogy lehet pb vel szkrínsotot csinálni? Sürgõs

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Miért van az, hogy végigcsináltam a Special Force kiképzést és, ha játszok neten, akkor mégsem tudok Special Force-os katonát választani?

\"Hard to see, the dark side is.\"

Tikal
szoftveres dvd lejátszo kéne... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Slow
egyetértek mindenben way

játszottam RavenShield-el és ott van karma, és tele volt nagyon béna buggal, sztem nem éri meg a fetrengõ hullák, csak elterelik a figyelmet és nevetséges lesz a játék... persze lehet, hogy a devek jobban megcsinálják a cuccot mint az UBISOFT, fõleg, ha abból indulok ki, hogy az egész játék komolyabb munka, mint az rvs...

jármûvekkel nemtom mit akarnak, gondolom nem akarnak WCSE-n tankkal indítani, biztos kitalálnak valamit, lehet lesz egy nagy pálya, ahol lehet tüzérkedni

parancsok télleg egysíkúak, még a medic-et említeném azok mellett amit írtál (pl "várjá' bazz, ne menj el, meggyógyítalak, csak álj má' meg"... ilyenek 😉 ja és a medic lehetne nõ... hmmm 😉

pet70000
nekem pandora hiányzik, mikó jõn má ki???? 😊

Nyers
Bocs!

My Life for Freedom!

Nyers

My Life for Freedom!

Nyers
Próbálkozz itt: Broken Accounts & Lost Honor topic
http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=3309

My Life for Freedom!

Free
Nekem a legjobban az accountom hiányzik mert mint lejebb írtam már nullázták. Nulla honor nulla pont egy nagy nulla lett. Most csináltam egy másikat de hiányzik a régi....

Télleg ha tud valaki segíteni akkor szoljon. tHX repro -nak õ már írt az AAO Fórumra de nem jött rá túl sok igéretes válasz

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Nyers
A hiv fórumon katonatársaink sok mindenrõl beszélnek, ezekrõl a dolgokról mi a véleményetek?
- kés
- jungle map
- mikor lesz ragdoll? (ajánlat: http://oldsite.havok.com/xtra/demos/demo-ragdoll2.html)
- mikor és milyen jármûvek stb...
- mi az ami leginkább hiányzik?

My Life for Freedom!

Nyers

My Life for Freedom!

Nyers
Igen én is így tudom, csak azért írtam, hogy hivatalosan mert hallani lehetett róla pletykákat, hogy Iraqban bevetették.

My Life for Freedom!

Gfreiter
*Comanche 1* ehh..

Gfreiter
A Comanche egy nagyon jó voot, de nemrég volt vmi új, a DeltaForce - BHD-val egyidõben. Na az olyan szar volt, hogy azonnal letöröltem a fullt.

Tikal
A két indián:

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
nincs hadrendben, tesztelik még....

Tikal
akkor mehetek commanche 4-ezni....

Tikal
le se szedd, szar.... simulacio modban nagyon gagyi az irányitása, arcade-ban még gyagyibb....grr

Slow
igen, közben beugrott, hogy az 'steel hussars' volt, bocs

Azok nem mi voltunk...
patacsi HUN
ha lejött teszteld le itt (by Mighty) 😊)
bár én telepítés elött is letesztelném...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gracias! Már megy is a download....
Slow
off
/a hussars-okkal én a mechwarrior multiban találkoztam annó, te nem? 😉/
on

patacsi HUN
csak mindig más felhasználó név kell, hogy letöltõdjön a friss update. nekem most 2004.01.01. 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
közben ez a kupac került elõ

Slow
ja igen a panda... hogy felejthettem ki=)))

Köszi Slow!
patacsi HUN
zavar, hogy havonta le kell törölni és újra insatll és update (5perc)??? panda

Slow
nézz itt körül, hátha van valami... (én nem találtam hirtelen, de nem is nagyon túrtam)

én a nortont használtam, meg a zone-alarmot, de ezek nem free-k... bár, ha triált letöltöd, átmenetoleg az se rosz (erre a zonealarmot ajánlom inkább, mert az kissebb, egyszerûbb progi)

ha még eszembejutvalami, vagy találokvalamit, akkor szólok...

/modem...hihi/

Tud valaki ajánlani /lehetõleg valami free vagy shareware/ firewall progit? Modemmal játszunk, /az idióta poénokat kérem mellõzni/win2k van a masinán, attól tartunk, hogy játék közben vlki hackeli a gépet...Elõre is köszi! A Huszárok
Slow
mire kijön a full verzió, addigra handrendbe kerül=)
profi a játék management-je 😉

[HUN]Crassus
ajaj 300 mega akkor majd holnap tesztelem........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nyers
A Comanche még nincs is hadrendben ha jól tudom, legalábbis hivatalosan nincs! Mondjuk ez független a játéktól.

My Life for Freedom!

Tikal
innen szedtem, remélem mukodik

akkor ha van benne multi majd nyomjuk egyutt....

már játszom is 😊

[HUN]Crassus
Gogle:Fair strike

lóbébi
Hol található meg a demoja?Mivel én helikopter mániás vagyok!Köszi Lóbébi

Mighty
A problemadra is van (lett volna) megoldas.
A letoltesi ablakban a file-on jobb eger klick, majd a megjeleno menuben "site properties". A megjeleno ablakban a "Number of simultaneous connections for this site" alatt lehet beallitani, hogy hany szalon toltse le a flashget.
Persze ezt be lehet allitani (nekem 5 szalon tolt alapesetben) a letoltes megkezdesekor is illetve a Tools menu "Default Download Properties" ablakaban.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Tikal
most néztem egy ingame videot, meg screeneket, belso nézet is van bene, nem is rossz, a lényeg hogy sok helit lehet repulni, tiger-re pl kiváncsi vagyok. meg a hokumra 😊 tobbit már repultem

[HUN]Crassus
Még nem hallottam,de ígéretesnek néz ki........😊)Majd megtesztelem.Nem baj ha árkád az is kell!

Tikal
Crassus: errol a játékrol hallottál már, ha egyáltalán a helikopteres játékokat szereted? Fair Strike, helikopteres, most szedem a demoját, bár gondolom inkább arcade jellegu.
Ezeket lehet repulni: AH-64A Apache, RAH-66 Comanche, PAH-2 Tiger, Ka-50 Hokum, Ka-52 Alligator, Ka-58 Black Ghost (concept helicopter of the future)

Hiába volt meg a 90%-a, de azt még ötszálon kezdtem el tölteni és úgy látszik az valahogy benne marad. A franc se tudja, lényeg, hogy nem engedte folytatni. Na mindegy, lehúztam újra.

patacsi HUN
mesterem
(védett madár)

Gfreiter
De a Flashget tudja folytatni a megszakított letöltést. Szal akkor nem veszett el, amit eddig töltöttél?

Slow
woahhhh!
repül a madááááár!!! 😉

Én a flashgetet használom. Jó ez, nincs vele semm baj, én bénáztam el a dolgot.

lóbébi
Igazad van!