America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Mert hiába ugrok a k...rva fehér kör kellõs közepébe mindig vissza küld ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ(
Pls help me!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"De ha el is találod a bunkert 10-bõl 5x azt írja ki, hogy nem találtad el, pedig igen.
Pont, mint az S82 tréningnél. Tudom, hogy a földbe csapódott bombának a végén azokat a terelõ lemezeket kell lõni, és azt se fogadja el mindig."
tegnap ota szenvedek ezzel a tréninggel:\
mindig azt irja ki hogy nem találtam el a bunkert,holott a kép is bizonyitja hogy kurvára a bunkeren robban az egész😄
látom a #56977-s hsz-t,akkor most addig szarakodjak,amig el nem fogadja?:S
azért kicsit idegesitõ már,hogy vagy 20adszor kezdem elõlröl az összes fegyó tréningjét,kivülröl fujom már h mit magyaráz a faszi
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Már azt hittem cilikiller zászló alatt kell nyomjam. <#eplus2>#eplus2>
olvastam, hogy a .com-os e-mail cím miatt lehet
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
lenne egy kérdésem, néhány map-ról mindig kidob (pl SF Snake (a sivatagos) azzal az indokkal, hogy nincs az adott levelre qualificationom. (Authentication Failed. Not qualification for this level, vagy vmi ilyesmi, a lényeget tudjátok.) Megvan minden kiképzés, min honor megvan, pingem okés, mi lehet a baj?
Thx
ASUS M2N-MX | X2 3600+ Brisbane @2000MHz | Sapphire X1950GT 256MB PCI-E | Kingmax DDR-II 1GB 800MHz | FSP 350PNR | Toshiba DVD-RW | Western Digital 80GB | Razer Diamondback Plasma
utolsó basic tr. -t is megcsináltam, beszéltem a faszival, aztan nem volt semmi. Kiléptem azt vége csinalhatom újra. felkell tölteni az eredeménytáblánál az eredményt de az hol?
ASUS M2N-MX | X2 3600+ Brisbane @2000MHz | Sapphire X1950GT 256MB PCI-E | Kingmax DDR-II 1GB 800MHz | FSP 350PNR | Toshiba DVD-RW | Western Digital 80GB | Razer Diamondback Plasma
Középen távolabb a helikopterroncs. at4-nek
Jobb oldalt nagyon hátul látsz egy zöld tégla formájú "épületet". Na az szerintük egy bunker. bdr vagy minek...
Mögötted ül legalább 12 amerikai katona egy lelátón. Én már legalább 100x 203-aztam be közéjük, de ugyanúgy könyököltek tovább. Ezt hívják vasfegyelemnek.
De ha el is találod a bunkert 10-bõl 5x azt írja ki, hogy nem találtad el, pedig igen.
Pont, mint az S82 tréningnél. Tudom, hogy a földbe csapódott bombának a végén azokat a terelõ lemezeket kell lõni, és azt se fogadja el mindig.
ITT melyik a tank és a bunker? A C ponthoz kell, és nem tudom mit lõjjek. A FAQ -s oktatóvideó meg teljesen más...
ne törõdj vele...
------------------------------------------
Ha van idõm többször hajok ki u.annál a falnál, és ellövök egy-két golyót, hogy lássam, tényleng oda lõ e ahová kellene.
Ha látok egy hullát egy ajtõkeretbe beakadva, már meg se próbálok ott kihajolni, mert tudom, hogy a hullagyalázás miatt tiltják.
Mert ugyebár amerikában ha valamit nem tudnak megcsinálni, akkor azt a funkciót letiltják.
Én így képzelem el:
$: Fõnök, fõnök! ATI VGA kártyáknál látszódik a játékos árnyékai, akár falon át is.
ß: Semmi baj fiam. Majd szerver oldalról letiltatjuk a klienseknél az árnyékmegjelenítést.
(javítva)
$: Fõnök, fõnök! Ha a fal mellett hasalunk és fölállunk, majd elfordulunk, akkor át lehet látni a falon.
ß: Semmi baj fiam. Tiltsuk le a felállást a falak mellett
(javítva - igaz így a szûk helyeken hasalva kell harcolnod a rádrohanó ellenféllel szemben)
$: Fõnök, fõnök! A játékosok úgy provokálják a másikat, hogy a hullájába fetrengenek.
ß: Semmi baj fiam. Tiltsuk le a hullák teste fölötti lehasalást.
(javítva - igaz így ha a hulla egy ajtóban akad el, akkor nem lehet ott kihajolni, de persze ha elõbb lehasalok és utánna kúszok bele a gyalázandó holtestébe, akkor úgy viszont lehet gyalázni. - Tudom, de legalább megpróbálták-)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Én mennyire unom, hogy minél újabb a verzó, annáj újabb bugokat nyomnak bele és ha a bug reprodukálhatatlan, akkor nem is oylan érdekes nekik.
Kár, hogy nem a britek csinálnak hasonló játékot. Õk legalább idegesek lennének, ha nem mûködik valami.
Minek van Logout gomb, ha nem megy? Tudom, én vagyok a fasz, mert több accountal játszom, de akkois minek van ott a gomb?
Minek van "cancel" az aktuális kapcsolódásból, ha az se megy?
20 percen át írja, hogy loadingol a szerverre, de se a winyót, procit, netet nem használja, csak írja a loadingot.
Utánna kell nyomja egy ctrl+alt+delt (de persze nem jelenik meg a feladatkezelõ), csak már fejbõl tudom, hogy kell leállítnai a fotó foylamatok közül látatlanban.
Minek írja ki a frissen lehozott szerverlista a szervernél, hogy 14/20 player, ha meg rákattintok, akkor tele van.
Nem mondhatják komolyan, hogy egy buzi hospitalroofbug javítás miatt új verzót kellett kiadni, és telerakni mindenféle nemlétezõ pályanévvel a szerverbrowsert. Ráadásul, ha le is töltöttem a mappackot, akkor sincs egy árva szerver se rajtuk. Arról nem is beszélve, hogy az eredetileg régebbi verziókban bennelevõ pályákat is felejtettek ki.
Hogy lehet kifejelteni valamit? Lehet, hogy az ûrhajójuk is azért zuhant le, mert elfelejtették becsukni a zsilipet.
És ezek röhögnek a világ többi országán. Szánalom.
4 éve játszom. Mi újat tudnának mutatni? Egy kört bugok nélkül? 😄
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
2.80 FULL installt elindítom, azt a D: re csomagolja, amin a windows van, persze azon nincs hely, és nem is lesz annyi. hogyan kell megcsinálni, hogy ne oda csomagolja? E: rõl indítottam.
Ezt én szoktam kérdezni magamtól, minden bugmiatti meghaláskor.
Imádom, amikor kihajolva lövök valakit, az meg felémfordul és lelõ. Mert persze a hülye amcsik úgy csinálták meg a játékot, hogy 10kihajolásból legalább egyszer nem viszi maglával a karakter a célkeresztet, és én kihajolba lövök, de valójában a falat lõttem szét magam elött. Az ellenfél meg egy fejessel lerendez persze.
<#duma>#duma><#boxer>#boxer><#bdead>#bdead>
Szerintem a 2.9 u.az lesz, mint a 2.8.1, csak kijavítanak valami hülyeséget. Mondjuk napszemüveget raknak az amcsi hõsökre, vagy mittudomén. Azt ki lehet zárni, hogy a játékélményre gyúrnának <#banplz>#banplz>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Természetesen mindez csak egy apró összeesküvés elmélet részemrõl... csak mert néhány percre most ráértem... 😉
Eddig eldöcög a másínán a program... aminek igen csak örülök... mármint milyen gépen gémeltem korábban még akkor, amikor az ármi kijött... és most hogy állok... 😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Koszi a sok es gyors valaszt, en is valaszolok:
-2.8.1 mar volt fent a gepen, ugyanezt csinalta (Gen Prot Fault)
-VGA, proci nincs huzva, minden original
-az FPS-sel nincs gond, szepen megy Barthon 2500-al is, meg a Ndivia Geforce4 Ti 4200 128 Mb-al, csak 30 percbol 10 perc a netto jatekido a Gen Prot Fault-ok miatt
-a videokartyahoz adott DirectX nagyon regi: 8.1, az Army-nak 9.0c kell
-LocalMap=Entry.aao
Ezt kell módosítani erre:
LocalMap=Entry2.aao
Ez mar reg megvan 😊
Egyeb otlet?
Koszonom!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Tedd fel a saját directX-ét is.
Proci/ram/vga gondolom nincs húzva...
Ezt már próbáltad?:
"Játék elején induló intro eltüntetése
Az Armyops.ini állományban található egy sor:
LocalMap=Entry.aao
Ezt kell módosítani erre:
LocalMap=Entry2.aao"
Köszi a gyors hozzászólást.
Tényleg memóriaprobléma lenne? Tegnap kicseréltem az egyik 256 Mb-os modult egy kölcsönkérttel, de nincs változás.
A ctfmon.exe nekem is megvolt, de már leszedtem az Office-t, ez tehát nem lehet az ok.
A hibaüzenet kétféleképpen jelentkezik: vagy teljesen kiszámíthatatlanul játék közben, vagy mikor beléptem egy szerverre és indul a kör akkor 1-2 percen belül.
A videókártya alap drájvert hol találom?
Köszi szépen!
FAQ-ban még ennyi van:
"Eddig ezek a programok okoztak problémát: Get Right, DU Super Controler, Macro Toolsworks, Girder 3.2, PRTG Traffic Grapher, MS Office: ctfmon.exe, CyberCorder cybrcrdr.exe, Paessler Router Traffic Grapher: prtg4.exe, 3dnasys.exe, mIRCStats" Ha egyik sem fut, akkor passz. Esetleg videokártyához még megpróbálkozhatsz alap XP driverrel. Úgy tudom volt akinek bejött.
Mikor szokott hibaüzenetet dobni? Rögtön játék indításkor, játék közben, esetleg csak egy bizonyos pályán?
<#help>#help>
A segítségeteket szeretném kérni. Az AA 2.8.0-ám állandóan kilép "General protection fault" hibaüzenettel, és nem tudok rájönni, mi lehet az oka. A következõket már megpróbáltam, hogy megjavítsam:
-XP reinstall
-AA 2.8.0 reinstall
-legújabb chipset, videókártya, hangkártya drájverek
-virtuális memória 2 GB-ra emelve
-cftmon.exe leállítása AA indítása elõtt
-különbözõ felbontások használata
-kiszedtem minden felesleges folyamatot a Feladatkezelõbõl.
A gép: AMD Athlon 2500+, 512 Mb DDR2 333MHz, Ndivia Geforce4 Ti 4200 128 Mb 8x AGP, Creative SB Live, ABIT NF7-S alaplap.
Nagyon megköszönném, ha valami ötletetek lenne.
Köszi szépen elõre is!