America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Rush]
Cheat progiban van ilyen a sniper fegyverekhez....

hTTp://ror.hu/

[negativ] Cirek
és végül, nekem ez a legtöbb killem a SandStormon:

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek

a képen van egy érdekes dolog.

nem, nem az hogy épp péppé lõ a csapattárs hanem az a kicsi kék kereszt.
ez a kereszt mindenkinek megjelent a szerveren ebben a pillanatban.(asszem Crassussal és SACAval nyomattam épp)
arra lennék kiváncsi mi lehet?

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
amint a képen is látszik a HAVOC-os srác is menekült hozzánk, mer nem bírta a sz*pást... 😄 😄 😄

repro
Nyers: nem értettem miaz.. 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Slow
a mai xsu zúzás: 😉))

Slow
ez yo, új fegyver ráadásul mp5sd, pontos, halk 😉0

[negativ] Cirek
ha 40bõl 36-ot találsz akkor lehetsz sniper

Nyers

Két új fegyver érkezhet a közeli - remélem, hogy a közeli - jövõben! MP5 vs. Scorpion
Ha shotgun-1 és az AT4-t is hozzáveszem plusz a mostani 3D sightokat, meg kell állapítani, hogy a fiúk dolgoznak keményen!

My Life for Freedom!

Nyers
Komolyan nem tudtat, akkor bocs! 😊 Egyébként szerintem nagyon tutin néznek ki, és állítólag nehezebb lesz velük célzni.

My Life for Freedom!

Gfreiter
Öööö, reagáltam volna, ha tudom miez... Jóccakát!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
Azért sztem durva, hogy senki sem reagált erre a gyöngyszemre! Igen, a köv. patch tuti, hogy az összes fegyver 3D sight-t tartalmazni fogja! Dehát inkább offoljatok! 😞

My Life for Freedom!

Gfreiter
Haragszotok rám valamiért?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Milyen? Nekem nincs PP-m.

[negativ] Cirek
hát vazze ezt még lehet nézném is... 😄 😄 😄

Gfreiter
Ja, szóltam már Patacsinak, hogy vegyen fel fõnökenk, LOLOLOL (csak vicc.Alkalmazottnak is fos vagyok... )

Gfreiter
Ne sajnáld, nekem PowerPointom sincs. Vagy letöltsem? Megéri?

Slow
nem nyitja meg a powerpointom...😞

vagy ne sajnáljam azé' annyira? 😉

Gfreiter
Szutyok getzi mind...

repro
Brazil BB: ezt lehet, h néztem volna...
Kuksizd PowerPointtal

N0 TXT TLK PLZ!4!

SACA_(HUN)
Szánalmasok! 😊

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)
Zuhanyoznak a kurvák a vv3-ban!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

így van...
Slow
nem veszett el, itt van...

ja és nem lassu vagy, hanem tom3
😉

Tom3
lassu vagyok 😊
Tom3
elveszett a hozzaszolasom!NEM LEHET!!!
SACA_(HUN)
mostan már 12-es 😊

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Tikal
best of the noob-ot egy hete láttam de akkor is 10 honorja volt 😊 miért élvezik ezt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SACA_(HUN)
Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargit!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Tikal
én ebbol csak azt látom hogy gyenge az fps-ed

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SACA_(HUN)
Nah egy pár ÉRDEKES KÉP!

Az elsõ kör után!

Vajon elsütötte?

Personal best!

És tizesen a legjobb köröm!

Most véged!

No comment!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Tikal

de azért kapsz egy ilyet is

töltsd le otthon😊)
Corv_[HUN]
hdc.atw.hu 200/6nap egy sms

\"Mess with the best Die like the rest\"

Tikal
NWN (neverwinter nights) letolto helyet tud vki? 😊

[negativ] Cirek
nagyon komoly a nicked! 😄
HOOAH 😄 😄 😄

Gfreiter
Hogy jóvátegyem eltévelyedésem: CODE 193.225.82.93, de a fentti kék ITT felirat ráklikkelésével hasznos és haszontalan infók tömkelege áraszt majd el 😊)

Gfreiter
LOLOLOL!!!!

hykao
Slow
ez ide szólt #26356... ehhh hekkelem a fórumot

Slow
ez itt off!
ha nincsenek szívpanaszaid, akkor ne is írj ebbe a topikba!

😉)

Nyers

My Life for Freedom!

hykao
Úgy legyen...
Gfreiter
Köszönöm 😄 Menni fog, misem egyszerûbb! Már vagy százszor sikerült... Egyébként tudom, hogy menni fog, mert olyan fogadalmat teszek, amit soha soha nem szegnék meg.

rezsofiz
Szép ígéret. Sok szerencsét kívánok õszintén a leszokáshoz!

sazl : c

Gfreiter
LOL Úgy lesz mester 😄DD

Gfreiter
már most is felment, régen azt tudom, hogy tök alacsony volt. Asszem 110/70 vagy 80, valami ilyesmi.

hykao
A cigizést hagyd a csajokra...
hykao
Azért nem kell szedned semmit, mert a 120/80 az ideális vérnyomás (amin a te esetedben nagyon csodálkozom >2db cigi mellett), de ha nem szoksz le errõl az iszonyatos bagó mennyiségrõl, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem sokáig lesz így...
Gfreiter
A múltkor a doki is mondta, hogy gyorsan ver a szívem. Mondom ja, most szívtam el egy dobozzal De a cigit, holnaptól abbahagyaom!! Holnjap még cigizek, azt annyi. Tudom, hogy nem hiszitek el, de becsületszavamat adom, hogy õszintén meg fogom mondani, ha megszegtem az ígéretem.