America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most kezdem igazán komolyan a game-et, és azt kérdezném, hogy hol van olyan MAGYAR szerver, ahol nem néznek hülyének ha még egyelõre nem vagyok vérprofi, esetleg segíteni is tudnak nekem a csapattársak...
Egyébként a game maga nagyon tetszik...
Egyébként a game maga nagyon tetszik...
\"Ami nem pusztít el, az megerősít\"
Miben?
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Vigyázz, mert a megszámolt szívverés 60mp alatt, az nem a vérnyomás, hanem a pulzus.
Bazz 120-as pulzust ált. csak igen komoly fizikai megterheléskor ér el egy ember (a normál 72-76).
A cigi az kúrva szar, baszottul fel tudja erõsíteni a problémákat, ha már vannak (mint ez pl.)
A cigirõl mindenképp le kéne mondanod!!!
Én is megtettem, már több éve (mondjuk annyit sose szívtam, mint te), és napról napra jobban éreztem magam!!!
Bazz 120-as pulzust ált. csak igen komoly fizikai megterheléskor ér el egy ember (a normál 72-76).
A cigi az kúrva szar, baszottul fel tudja erõsíteni a problémákat, ha már vannak (mint ez pl.)
A cigirõl mindenképp le kéne mondanod!!!
Én is megtettem, már több éve (mondjuk annyit sose szívtam, mint te), és napról napra jobban éreztem magam!!!
Na, nem vagyok kárörvendõ, de jó sorstársakra lelni 😊 Nekem is valami hasonló van. Amikor zárva kéne lennie akkor nem zár rendesen, amikor nyitva kéne lennie, akkor meg nincs nyitva rendesen, valami ilyesmit mondtak nekem is. Kiskoromban alacsony volt a vérnyomáson, amolyan 110/80, most meg 120/80, de én egyszer megszámoltam a szívverésem, és 120-nál is többet vert 60 mp alatt. Mer eddig bagóztam mint az állat (napi 2 doboz, buliba egy éjszaka2-4 doboz), + iszonyat sok pia. Na a piáról már leálltam, a cigirõl most fogok. De nekem hál'Istennek nem kell semmit szednem, legalábbis egyelõre. Viszont azt mondják, hogy lehet, hogy 50 éves koromban meg kell mûteni, és akkor vagy disznóbillentyût teszenk be, amit 15 év múlva cserélni kell, vagy pedig valami mûanyag szart, amire viszont életem végéig véralvadásgátlót kéne szedni. Akkor meg elvérzek egy foghúzástól. Igazság szerint soha nem is gondoltam erre, sosem foglalkoztam a dologgal, ez most így a hadsereg miatt jött elõ 😞 De hány éves is vagy? 30-35? Akkor azt én is tuti megérem... 

A szívdobogásom én is szoktam néha hallani a fülemben, tök idegesítõ... De ez akkor van, amikor ideges vagyok, vagy sokat cigiztem pl egy buliban. Akkora fasz vagyok, mint a ház 😞

A szívdobogásom én is szoktam néha hallani a fülemben, tök idegesítõ... De ez akkor van, amikor ideges vagyok, vagy sokat cigiztem pl egy buliban. Akkora fasz vagyok, mint a ház 😞\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
ez legalább nem off 😉
király offért menjetek a terminátor topikba, kb 1550-es hozzászólástól 😉
király offért menjetek a terminátor topikba, kb 1550-es hozzászólástól 😉
jha Lhalt a fórum, ezért tömjénezzük magunkat... vagy beszélgessünk a korai magömlésrõl!!

N0 TXT TLK PLZ!4!
ezt meg magyarázzátok meg, h mit nem értett a gyerek??
ellenem volt, lõttem rá és õ nem lõtt vissza...
és utánna se értette..
ellenem volt, lõttem rá és õ nem lõtt vissza...
és utánna se értette..
N0 TXT TLK PLZ!4!
Aknakeresõ haditengerészeti Delphi-neket akarsz programozni?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A korábbi sok piálás is közrejátsszhatott az alacsony vérnyomás kialakulásában!
Egyébként a kávé a te esetedben szerintem kifejezetten jót tesz (nem túlzásba vitten), ezen kívül sok szervezet számára hasznos dolgot tartalmaz.
Egyébként a kávé a te esetedben szerintem kifejezetten jót tesz (nem túlzásba vitten), ezen kívül sok szervezet számára hasznos dolgot tartalmaz.
Nem nem mar nem pialgatok :-). Anno iszogattam de csak bulik alkalmaval de olyankor aztan jop alaposan😊😊😊😊. Most meg en vagyok a mintapeldanya az egeszseges eletmodnak mert mar 3 honapja a cigirol is leszoktam nem iszok nem kavezok csak a szamitogep a karos szenvedelyem pedig az elobbiekben felsoroltakat mindeet szeretem😊 De ha azt akarom hogy felmenejen a vernyomasom akkor megyek jatszok egy kicsit a CS-vel es egybol a fellegekbe szal a vrnyomas ezzel szemben az AAO megnyugtqat😊 kiveve amikor kilo egy sniper es en azt se tom honnan😊😊😊😊😊 na olyankor aztan felszokik a vernyomas foleg ha a palya legelejen es meg 10 percet kell ulnom nyugton😊😊😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
A magas pulzus szokványos alacsony vérnyomás esetén, lehet, hogy a szervezet így próbál mégis elég oxigént juttatni az agyba....vagy valami ilyesmi.
A 100 alatti érték tényleg gáz, fõleg, hogy általában orvoshoz érkezésnél az átlagemberé inkább felmegy.
A 100 alatti érték tényleg gáz, fõleg, hogy általában orvoshoz érkezésnél az átlagemberé inkább felmegy.
hat pasz pontosan nem tom de olyan 90/50 vagy valami ilyesmi azt tom hogy a 100 at nem erte el😊😊😊 ja es e mellet a pulzusom meg vagy 80 szal elegge erdekes egy emberke vagyok😊😊😊 de azert en a seregben megkaptama az A kategoriat es mint mar lejjeb irtam desantos alakulatnal voltam katona😊😊😊
Mennyire alacsony???
Nekem mielõtt szedni kezdtem a bétablokkolót, olyan 140/90 körül volt, és amikor lehajoltam, majd szétrobbant a fejem.
Most 120/70 körüli, de reggel, ébredés után mértem már 110/60-at is...
...bár nem tudom mennyire hitelesek a mérések, mert a Media-ban vettem a SAMSUNG vérnyomásmérõt, 7777,-ért...
...otthon kibontom, és mi van ráírva? ...33cm-es körméretû karig...
...bazz, ki a fasznak van ma - akár kinyújtva is - 33-as karja????
Nekem mielõtt szedni kezdtem a bétablokkolót, olyan 140/90 körül volt, és amikor lehajoltam, majd szétrobbant a fejem.
Most 120/70 körüli, de reggel, ébredés után mértem már 110/60-at is...
...bár nem tudom mennyire hitelesek a mérések, mert a Media-ban vettem a SAMSUNG vérnyomásmérõt, 7777,-ért...
...otthon kibontom, és mi van ráírva? ...33cm-es körméretû karig...
...bazz, ki a fasznak van ma - akár kinyújtva is - 33-as karja????
hykao en is ugy alszom mint te hogy hallom a sajat szivveresemet de nekem meg pont az hogy olyan alacsony a vernyomasom hogy a legutobb amikor a doki merte azt hitte hogy meghaltam es mar majdnem nyult a defibrillatorert mert nem latott semmit a muszeren😊😊😊 halistenek nem talalta meg a cuccot es vegul is megmerte a vernyomasom de elegge gaz volt 😊😊😊😊
G:
Bazz, most olvastam a gyíkodat!
Nekem is baj van a szívbillentyûmmel: a bal oldali kamra egyik szívbillentyûje nem zár rendesen, mert púposodik, ezért minimális vérvisszafolyás van!!!
Nekem azt mondta a doktornõ, aki az egyik haverom ismerõse, hogy nem befolyásol az életvitelemben, de emiatt egy kicsit magas a vérnyomásom, amire minden reggel be kell szednem egy kis bétablokkolót.
Amúgy kurva idegesítõ, mert elég éberen alszom, és a fülemben érzem a szívverésemet.
Nehéz úgy pihenni, hogy az ember le tudja számolni a pulzusát, simán az ágyon fekve...
Ja és, hosszabb vérzéseknél, (pl: fog, nagyobb nyílt sérülések, mûtétek) igen komoly adag antibiotikumot kell beadni, mert a baktériumok - a rosszul záródás miatt - szívhártyagyulladást okozhatnak!!!
Bazz, most olvastam a gyíkodat!
Nekem is baj van a szívbillentyûmmel: a bal oldali kamra egyik szívbillentyûje nem zár rendesen, mert púposodik, ezért minimális vérvisszafolyás van!!!
Nekem azt mondta a doktornõ, aki az egyik haverom ismerõse, hogy nem befolyásol az életvitelemben, de emiatt egy kicsit magas a vérnyomásom, amire minden reggel be kell szednem egy kis bétablokkolót.
Amúgy kurva idegesítõ, mert elég éberen alszom, és a fülemben érzem a szívverésemet.
Nehéz úgy pihenni, hogy az ember le tudja számolni a pulzusát, simán az ágyon fekve...
Ja és, hosszabb vérzéseknél, (pl: fog, nagyobb nyílt sérülések, mûtétek) igen komoly adag antibiotikumot kell beadni, mert a baktériumok - a rosszul záródás miatt - szívhártyagyulladást okozhatnak!!!
dehoyg is a terepm baszot nagy , pont jo lenen nekünk csak a teremböl kiturt minket valam bunkó kosárlabda csapat. 😊
kosarazom, csak nem szerdán! 😉 (<-- az a terem életveszélyesen kicsi és szar)
A tréningeket szép sorban, elõlrõl csináld meg, de elõtte csinálj egy accountot, hogy el lehessen menteni az eredményeidet....
A tréningeket szép sorban, elõlrõl csináld meg, de elõtte csinálj egy accountot, hogy el lehessen menteni az eredményeidet....
.)) Miért nem kosarazol már?
Az advanced marksment akkor csinálhatod meg ha megvan az alap lökiképzésen 36 a 40 böl
Az advanced marksment akkor csinálhatod meg ha megvan az alap lökiképzésen 36 a 40 böl
szevasztok azután érdeklõdnék hogyan vagyis mkor lehet megcsinálni az összes tréning pályát
pl advaced markmannt
pl advaced markmannt
ez olyan alkesz srácos duma? =) nem véletlenül mondják, hogy "alkoholban a bölcsesség" (<-- mondják?)
😉)
😉)
Várunk szerettel Iaido edzéseinken .)
"Amit meg kell enni azt meg kell enni
Amit meg kell inni azt meg kell inni
Amit meg kell tenni azt meg kell tenni
Ha meg kell halni hát meg kell halni"
"Amit meg kell enni azt meg kell enni
Amit meg kell inni azt meg kell inni
Amit meg kell tenni azt meg kell tenni
Ha meg kell halni hát meg kell halni"
Hogy pl ne kezdjem a súlyemelést akkorával, amit alíg bírok megemelni. Magyarul inkább "szálkázzak" mint tömegnöveljek. Sportban mindig jó voltam, csak aztán anyám elkezdett virnyákolni, amikor versenyszerûen kezdtem el judozni, hogy "már megin megizzadtál, blablabla", és annyira tele lett a pöcsöm ezzel (4 év után), hogy abbahagytam, aztán még kb 1,5 év box, meg egy kis kondi, s azóta csak sörözöm meg cigizem 😞 Inkább megdöglöm sport, vagy kiképzés közben, mint hogy kocsmatöltelék legyen belõlem. Egyébként alant írtam, hogy nem a sorkatonaság lett volna a cél. De mindegy mostmár...
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Mit jelent nem megeröltetni magad? negyütemüzni a napon a sivatagban vagy futni egy két kört, vagy levelet gereblyézni mint a magyar seregben .)
Mert mint sorálományu max a lövészeten 1-2 löhetsz...
felszerelést nem adnak mert nicns belöle és arra is vigyázni kell. Hivatásosal beszélgettem , ök is szivnak hogy semmi nincs... .) de legalább kapnak felszerelést.
de amikor pl a rendöürségnél a lövészetek száma gyatra a sorálomány annyit se lö hogy érdemes legyen egyáltalán elkezdeni... áh én ezért nem akartam és nem is akarokbevonulni
Mert mint sorálományu max a lövészeten 1-2 löhetsz...
felszerelést nem adnak mert nicns belöle és arra is vigyázni kell. Hivatásosal beszélgettem , ök is szivnak hogy semmi nincs... .) de legalább kapnak felszerelést.
de amikor pl a rendöürségnél a lövészetek száma gyatra a sorálomány annyit se lö hogy érdemes legyen egyáltalán elkezdeni... áh én ezért nem akartam és nem is akarokbevonulni