America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért nem tudok sehol játszani??? Akármelyik játéktérre fellépek, kiír x percet, hogy annyi múlva játszhatok de az óra nem jár! Csak állok ott a hordó tetején mint egy fasz de nem tudok semmit csinálni. De még ha járna, akkor 8 meg 10 perceket ír ki. miért iylen sok???

Gfreiter
Aszittem az Army oldaláról szedted le, és esetleg az nem jó.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Lance Armstrong
Csákánysztok! Nem tudja valaki, hogyan a TeamSpeak Linux cliens miért nem megy Linux alatt? Mert ki akarom próbálni, de az istenért sem megy! Nem hiszem, hogy rossz lenne, mert akkor már a devesek is észrevették volna, és kijavították volna, vagy leszedik az oldalról! Úgyhogy, ha valki tud valamit mondani, akkor nyomjátok az infót! G, ne nézz hülyének, köszi! Az nem megy!

Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !

Gfreiter
Jaja, valahogy így...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[HUN]Crassus
te kis

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gfreiter
😊)) Szerintem valakinek egy másik topicban azt akarta mondani, hogy "te kis köcsög..." csak még biztos nem vette észre, hogy nem jó helyre ment. Tudjátok milyen hirtelenharagú...

by strahd_
én se tudom mit jelent, de jól hangzik 😊
Gfreiter
??

te ki
Gfreiter
Próbáld meg innen újra letölteni. Ez a TS oldala, ami cucc itt van, az biztos mûxik.

Gfreiter
Én ehhez sajnos nem értek.

Lance Armstrong
Csákánysztok! Nem tudja valaki, hogyan a TeamSpeak Linux cliens miért nem megy Linux alatt? Mert ki akarom próbálni, de az istenért sem megy! Nem hiszem, hogy rossz lenne, mert akkor már a devesek is észrevették volna, és kijavították volna, vagy leszedik az oldalról! Úgyhogy, ha valki tud valamit mondani, akkor nyomjátok az infót!

Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !

Gfreiter
Nyem merek...

Tikal
géééé, ott nem sorozni szoktak 😊)
Amugy meg menj el, meglátod jo lesz...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[Rush]
Pedig a legjobb 😄
Kurvázás=csajozás
ha kurvázni akarok kimegyek a külsõ bécsi útra, vagy veszek 1 Tutti-Frutti party-t 😄

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
A nem tettem hozzá, hogy nem bírom amikor dübög a fülembe a zene. Akármilyen zenérõl is legyen szó...

Gfreiter
Meglátjuk. Ebbõl a pízbõl bekajálok, besörözök. Ez a zene egész jó, csak ott biztos bazi hangosan szól. Kurvázni is lehet? Pénzér?

[Rush]
Február 6.-ig 4500, utána 12.-ig 5500, aznap 6500!!!
Bulizni, Kurvázni, és úgyis ott derül ki a többi 😊))
500-800 FT kb.

Gfreiter
Ööö, és mennyi píz ide a beugró? És mit kell itt csinálni? (Pontosabban mit lehet, ha nem tok táncolni? ) És mennyi egy sör ilyen helyen?

[Rush]
2004. február 13. :: Yoshitoshi rec ::

Dj-k: Sharam (Deep Dish, usa), Desyn Masiello (uk) & More
Helyszin: Pacha Bár - Vígadó Tér

Info: http://www.pacha.hu

Slow
megijedtünk Strahd #26433-jától...😉

Mighty
Mi ez a punnyadás????

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gfreiter
Én is elmélkedtem már ezen...

[negativ] Cirek
ez kinek? mit jelent? 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Strahd_
te ki

[negativ] Cirek
nagyon LOL mindkettõ... 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[Rush]
Mindjá :d

Gfreiter
Bázz a hang valamiért kimarad néha 😞

Gfreiter
Nekem ez a kedvencem! Ha valaki tud angolul, akkor figyelje/olvassa a szöveget is 😄DD

Gfreiter
Mé van rajta vietnámi papucs?

[Rush]

[negativ] Cirek
Rush gyere játszani! ...

Mighty
16580 HUF

Gfreiter
Igazad van. A menetfelszerelésre nem gondoltam. Szoktam segíteni anyukámnak, sõt, szinte mindig én megyek vásárolni.

[Rush]
keress meg.......

Tikal
ja most fogjál meg két 5 kilos sulyzot odahaza és rohangász vele a lakásban egy oráig, közben emelgesd mintha céloznál, fekudj vele hasra, aztán fel, hooaah soldier! 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

Muterodnak mikor voltál utoljára segiteni hazacipelni a motyot? 😊
11 kilos puskával a harctéren nem vmi konnyu mozogni, plusz a menetfelszerelés....

M60, 8,5kg

Gfreiter
Az nem is olyan nehéz akkor.

Tikal
11 kg toltve 😊

Slow
ezzel a stukival fel se tudnék állni..lol=)

Strahd_
Tiszta Alien fegyver 😄 😄

Tikal
ezzel is lehetne kaszabolni, csak kicsit nehézkes vele a mozgás 😊

Slow
speed link:
bár ez németül van, de ilyen...
ha jól emléxem 14 ropi volt...(?)

Tikal
migty, a fulesednek pontosan mi a neve és hány pénz?

Tikal

Slow
az rpk-s kutyáknak a 20 kill a minimum, szal éppen, hogy átlépted 😉

Mighty
Szoval te cheat progi nelkul is tudsz cheatelni?

repro
#26406: nem cheat progi én is csináltam ilyet THEvsLoverZ meccsen. egyszerûen Admin Lküldött egy üres üzenetet.
Admin message

N0 TXT TLK PLZ!4!

pet70000
szép képek

Gfreiter
Jó reggelt!