America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Na mind1... pusztán csak meglepõ számomra a dolog... <#wink>#wink>
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Ami neked M16- azt õk ha felveszik, akkor nekik AK. Ha te elveszed a fegyverüket, az nekik m16, neked AK. Õk single, burst módban tudják használni, te, mint AK veszed föl, ezért single és fullauto módban tudsz vele lõni.
Minden fegyvernek megvan a maga ellentetje a játékban.
USA- RUS
------------
M16 - AK
M82 - Dragipapa
M24 - MOS
SPR - VSS
AT4 - RPG
stb... nem értek fegyverekhez.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Miért van hogy játékban a csapatválsztó képernyõnél hiába választom az opfor csapatokat mindig amcsi leszek? help
Arra kéne keresni a megoldást, hogy ne laggoltassa a játékot. És engem személy szerint az is érdekel, hogy (most újraraktam a gépemet, direkt emiatt) miért fagy meg 100%-osan a gépem. Vagy 15 perc után megfagy az AA, vagy 30 perc után a csoda.exe hibát észlel és leáll. És utánna dob is ki a szerver.
EZ EGY FRISS WINDOWSON TÖRTÉNIK, HÚZÁS NÉLKÜL, FRISSEN TELEPÍTATT AA-VAL ÉS PBUPDATE-AL...
Igen már írtam a PunkBuster supportticketjére. De gondolom nem cak nekem van ilyen problémám, ezért elfoglaltak.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelõnek!\":F
Szóval a Windows-szolgáltatásokban keresd ki a két PNKBSTRA.EXE és PNKBSTRB.EXE-t és állítsd automatikusra. Utánna fel tudsz menni szerverekre.
Szerverekre fel tudsz menni, de úgy fogsz laggolni, hogy úgy is leszeded ezt a fos játékot. És igazad lesz.
Sajnos olyan szintet ért el az Army, ahonnan mér csak rontani tudnak rajta. 3 tényezõ rontja el a játékot. Az America's Army új fejlesztõtábora, a csalók, és a PB. Most éppen a pb lépett elõre. Mi meg a szervereken fogunk ide-oda lépkedni a szaggatástól. <#guluszem1>#guluszem1><#action>#action><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
KICK NOTIFICATION: zsabika has been kicked for an undefined reason: PUNKBUSTER KICKED PLAYER "ZSABIKA" (FOR 0 MINUTES) ... RESTRICTION: SERVICE COMMUNICATION FAILURE: PNKBSTRA.EXE
valaki aki tud segiteni az lécci segitsen.köszi
Gondolom erre a problémára is a #56794. hozzászolás a megoldás.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
Nah végre egy kis kikapcsolódás... irány gémelni... <#zavart1>#zavart1>
<#wink>#wink>
köszi hogy mondtad a bokrot az miatt vett észre az Qr torony...
meg sosem figyeltem a hegytetején lévQ QrQket csak megnéztem hogy ott vannak és nem figyeltem rájuk. mégegyszer köszi
ugyláccik valami baki van nálam vagy hülye vagyok de azért kössz
Bokrok alatt soha ne kussz, mert azt meghalljak es riasztanak, ha ez tortenik akkor varj egy kicsit. Elvileg megint kiabalnak hogy "teves riasztas" es akkor folytathatod.
lenne egy olyan problémám hogy (TUDOM HOGY LÁMA,NOOB meg BÉNA vagyok) az sf training Evade and Escape részét nem tom meg csinálni...
Próbáltam úgy ahogy az Americasarmy.hu-n van próbáltam ugyanazt csak egész végíg lassan kúsztam, próbáltam futkározva (közben már sikoltoztam magamban) akkor a youtubeon egy csomó videót megnéztem róla De az istenért nem megy és már szét vet az ideg.
Tudom ti is utáltátok és van pofám igy ismeretlenül berontani és ilyesmit kérni de nem tudna valaki segíteni vagy (ezért szégyenlem magam) de megcsinálni nekem??? (tudom hogy ezért még kapok a képemre , de már nem tok mit csinálni) és bocs a novelláért
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Hát az ofp/armánál nem realisztikusabb de a codnál+a bfnél+a csnél igen
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Clickelj bármeikre és várj ez a sima gém
http://www.fileshack.com/file_download.x/10327
Peccs ugyan az
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ez fizetõs vagy valami, mert azt tom, hogy ingyen lehet leszedni.
Mert nem találtam ilyen infót, de azért megkérdezem.
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk