America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
kérem szépen saját befektetés, ami a szeptemberi jutalmak és prémiumok után még kicsit fejlesztve lesz... <#crazya>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Jó, hát aki apucitól kikunyiz egy erõmûvet, annak nincs is gondja :D

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dexa
Nemértem... Tökmind1 milyen pálya és a nap mely' szakában megyek fel... hány fõs szerver (mostanság 26osokra járok fel javarészt)... halál nyugodtan elvagyok... no lag... tiszta játékélmény. Erre fel már több embertõl is hallottam, hogy laggol... és hogy pb gondok... <#confused>
Na mind1... pusztán csak meglepõ számomra a dolog... <#wink>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Nem ezeket nem igazán szeretem a Bridgen kb van 6 órám. Mostanába Dusk meg Floodgate de már ott is rengeteg csaló volt.

CSUKA
Ebben a játékban mindig amerikaiakkal vagy, és az ellenfeleid vannak enemy skin-ben. Ha csapatot váltasz, akkor is amcsi leszel, és az ellenfeleidet terroristának fogod látni. Õk meg téged látnak terrorista skin-ben.

Ami neked M16- azt õk ha felveszik, akkor nekik AK. Ha te elveszed a fegyverüket, az nekik m16, neked AK. Õk single, burst módban tudják használni, te, mint AK veszed föl, ezért single és fullauto módban tudsz vele lõni.

Minden fegyvernek megvan a maga ellentetje a játékban.

USA- RUS
------------
M16 - AK
M82 - Dragipapa
M24 - MOS
SPR - VSS
AT4 - RPG
stb... nem értek fegyverekhez.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
Ezeken a pályákon játszol?

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

lol
Bridge, Hospital? Ez most mi akar lenni?

HI
Miért van hogy játékban a csapatválsztó képernyõnél hiába választom az opfor csapatokat mindig amcsi leszek? help

5-6 éve halottam egy ilyen programról, amit valami ausztrál csapat fejleszt, de azóta semmi hír róla...
Ombika
Arra varhasz jopar 10 evet!! :)

én azt a pillanatot várom, mikor többszázan játszhatunk egyszerre egy szerveren lag nélkül...
CSUKA
Bridge, Hospital?

AAJJJJ nemhiszemeel ez a jatek ugy tetszene szebb grafikával. Egyébként régen sokat játszottam vele. Csak kár, hogy nem pörgös. Ezé untam meg. Szerintetek mien lennne ez a gém pörgösen?<#alien>

Én komolyan nem értem mi a gondod. Nekem soha nem csinált semmi gondot a pb most is csak frissítettem azt annyi ugyan úgy játszom. Inkább annak kéne örülni, hogy végre kiadtak egy frissítést. Az elmúlt hetekben kicsit már nehéz volt játszani annyi csaló volt most meg milyen érdekes hogy eltûntek a furcsa nevû emberek meg a nagyon érdekes játszók. Vajon miért? Szerintem inkább laggoljon mint hogy csalókkal játszunk.

CSUKA
A trackeren a supportticketek 90% errõl a pb updte-ról szól. Itt nem arra kéne keresni a megoldást, hogy lehessen fölmenni a szerverekre. Az megvan. Be kell indítani a 2 pbszolgáltatást.
Arra kéne keresni a megoldást, hogy ne laggoltassa a játékot. És engem személy szerint az is érdekel, hogy (most újraraktam a gépemet, direkt emiatt) miért fagy meg 100%-osan a gépem. Vagy 15 perc után megfagy az AA, vagy 30 perc után a csoda.exe hibát észlel és leáll. És utánna dob is ki a szerver.

EZ EGY FRISS WINDOWSON TÖRTÉNIK, HÚZÁS NÉLKÜL, FRISSEN TELEPÍTATT AA-VAL ÉS PBUPDATE-AL...

Igen már írtam a PunkBuster supportticketjére. De gondolom nem cak nekem van ilyen problémám, ezért elfoglaltak.

Van rá esély, hogy ezt a két exe-t kiveszik a játékbol,vagy lehet valamit erröl tudni?Ezzel tényleg elrontották a játékélményt.
CSUKA
3. világháború

CSUKA
mindkettõt

CSUKA
TUDOM

sziasztok, egy évig nem játszottam AA-val, és azóta megjelentek a zöld bilik bizonyos (nem IF) csapattársak fején.. ez mit jelez?:)

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelõnek!\":F

Ez a két exe a játékban a ping értékét befolyásolja vagy csak a gépet fogja?
Eddig nekem tökéletes volt de tegnap frissiteni kellett a pb-t és azota lett ilyen.
CSUKA
Az új pb frissítés lényege ennek a szolgáltatásnak futni kell a háttérben. Mert az nekünk olyan kurva jó, hogy faltól falig kell közlekedni a lagtól, de csaló ugyanúgy van/lesz.
Szóval a Windows-szolgáltatásokban keresd ki a két PNKBSTRA.EXE és PNKBSTRB.EXE-t és állítsd automatikusra. Utánna fel tudsz menni szerverekre.

Szerverekre fel tudsz menni, de úgy fogsz laggolni, hogy úgy is leszeded ezt a fos játékot. És igazad lesz.

Sajnos olyan szintet ért el az Army, ahonnan mér csak rontani tudnak rajta. 3 tényezõ rontja el a játékot. Az America's Army új fejlesztõtábora, a csalók, és a PB. Most éppen a pb lépett elõre. Mi meg a szervereken fogunk ide-oda lépkedni a szaggatástól. <#guluszem1><#action><#lama><#lama><#lama><#lama>

Megcsináltam mindent ami levolt irva,ujratelepitettem stb...de még mindig ezt irja:

KICK NOTIFICATION: zsabika has been kicked for an undefined reason: PUNKBUSTER KICKED PLAYER "ZSABIKA" (FOR 0 MINUTES) ... RESTRICTION: SERVICE COMMUNICATION FAILURE: PNKBSTRA.EXE

valaki aki tud segiteni az lécci segitsen.köszi
ezt irta nekem állandoan: RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe
Gondolom erre a problémára is a #56794. hozzászolás a megoldás.
Csak ruter.De találtam nagy nehezen egy hozzászolást amibe azt irja h töröljem le a játékot és rakjam fel ujra.Tiltsam le a PnkBstrA.exe és B-t és akkor jo lesz.Most épp töltöm ujra a játékot aztán meglátjuk h jo lesz-e
Sadist
Tûzfal vagy router (esetleg mindkettõ) mögött vagy?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

megcsináltam azt is amit az oldalon találtam de nemlett jobb semmivel se.valaki tudja a megoldást?
Frissitettem,megnéztem faq-ba mindent utánanéztem a forumon de nem találtam megoldást.Midnig kidob a server (RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe) valaki légyszi segitsen. köszi
Dexa
Ez milyen játék is? <#confused>
<#mf1><#mf2><#mf1>

Nah végre egy kis kikapcsolódás... irány gémelni... <#zavart1>
<#wink>

ahh szuper 2 órámba tellett de sikerült
köszi hogy mondtad a bokrot az miatt vett észre az Qr torony...
meg sosem figyeltem a hegytetején lévQ QrQket csak megnéztem hogy ott vannak és nem figyeltem rájuk. mégegyszer köszi

sajna nem mert ha megállok akkor is kiszúrnak és ha odáig nem akkor a toronyból vesznek észre akár borkron vagy anélkül kúszok...(magyaros)
ugyláccik valami baki van nálam vagy hülye vagyok de azért kössz

Valszeg ott rontod el hogy amikor kiabalnak az orszemek akkor nem allsz meg hanem kuszol tovabb.
Bokrok alatt soha ne kussz, mert azt meghalljak es riasztanak, ha ez tortenik akkor varj egy kicsit. Elvileg megint kiabalnak hogy "teves riasztas" es akkor folytathatod.

Hali
lenne egy olyan problémám hogy (TUDOM HOGY LÁMA,NOOB meg BÉNA vagyok) az sf training Evade and Escape részét nem tom meg csinálni...
Próbáltam úgy ahogy az Americasarmy.hu-n van próbáltam ugyanazt csak egész végíg lassan kúsztam, próbáltam futkározva (közben már sikoltoztam magamban) akkor a youtubeon egy csomó videót megnéztem róla De az istenért nem megy és már szét vet az ideg.
Tudom ti is utáltátok és van pofám igy ismeretlenül berontani és ilyesmit kérni de nem tudna valaki segíteni vagy (ezért szégyenlem magam) de megcsinálni nekem??? (tudom hogy ezért még kapok a képemre , de már nem tok mit csinálni) és bocs a novelláért

N3TuddKi
kár, hogy a piros sznt nem mindenki veszi észre... :s

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

bricsi01
Az jó szint.
Ok.

Scottt
Küldj 1 privit ha megcsináltad a kiképzést és adj 1 msn címet és multizhatunk

Hát az ofp/armánál nem realisztikusabb de a codnál+a bfnél+a csnél igen

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
http://www.fileshack.com/file_download.x/78

Clickelj bármeikre és várj ez a sima gém

http://www.fileshack.com/file_download.x/10327

Peccs ugyan az

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

bricsi01
Csak kéne help, hogy mit kéne leszedni, mert én eléggé zavarba vok a sok pecs meg fúl install miatt.

bricsi01
Remélem realisztikus mint a Red Orchestra.

bricsi01
akkó lekapom azt belenézek.

Scottt
Full ingyen van :P Fileshackon megtalálod

bricsi01
Helló skacok! :)

Ez fizetõs vagy valami, mert azt tom, hogy ingyen lehet leszedni.
Mert nem találtam ilyen infót, de azért megkérdezem.

CSUKA
Vagy kör elején suicidét nyomok... <#nevetes1>

N3TuddKi
olyankor meg rpk-s vagy aki nem lehet az. :D

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

CSUKA
Én ha beXelem, akkor megyek. 10bõl egyszer Xelem be, de akkor tényleng megyek is...

Mighty
Mivel senki nem akart medic lenni, hol a probléma? Így se, úgy se jön bandage :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

CSUKA
És ha nem is akar medic lenni, és a csoportjába senki, akkor random odaadja valinek körkezdéskor a medikséget a csapattagok küzül. És ha nem végzi a dolgát jön a fukkozás. :)

Mighty
Ha gyógyítani akararod a társaidat harc közben (növelve a csapat túlélési esélyét), csináld meg.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk