America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Ha igen akkor segíthetnél nekem!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Pár napja letöltöttem a legutóbbi verziót, telepítettem, login (megvan ám még a 72 honors accom 😊), kiválasztom a jó öreg, WC SE pályát. Töltés közben general protection fault. Na elmegy ez a kurva anyjába. Ennek a szarnak mindig friss xp kell?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Csak írjon be mindenki egy loginnevet, és mennyen az explore-ra. Utánna a LAN fülre, és föl a mûködõ szerverre.
Én így emlékszem... de az tuti, hogy nem kell tréningekkel tökölni. Mindenki 15 honoros lesz...
De arra készülj föl, hogy a szervergépen nem biztos, hogy tudtok játszani, mert eszi a procit.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Azt szeretném kérdezni, hogy LAN-on történõ játékhoz ugye nem kell a trainigeket elvégezni. Lesz egy kis LAN-os összejövetel és gondoltam tolhatnánk az AA-t is, de remélem nem kell majd trainingekkel szerencsétlenkedni, mert akkor felejtõs a dolog.
alias Mr.M@ff1@
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Boldog szülinapot Sadist!
Boldog szülinapot Sadist!

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
De látom ügyesen rájöttél egyedül is.
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
am. AA ban a killeket ilyen random modon irja jova? mert volt h vagy1-2-3 napig nem irt semmit aztan meg ccerre vagy 50et megadott
alias Mr.M@ff1@

Kár hogy még bírsz írni, inkább bírnál inni <#nyes>#nyes>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Na ezt volt alkalmam tapasztalni..hárman mentünk épp a híd alsó párkányán (jöhetnek a gratulációk a megfontolt játékhoz, igen😄), ráadásul nem tûnt fel, hogy mi vagyunk a csapat három szanitéce...az elsõ dobott egy gránátot, persze hogy megpattant, épp hogy éltünk mind a hárman..szóval szépen bekötöztük egymást (középen voltam, ezért én kettõt is) és mentünk tovább;Ð
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
És hõsiesen, kitartóan uszítom a szerver tulajokat, adminokat minden féle szerveren, hogy azt a fránya spawn camp-et 'díjazzák' már megfelelõ módon. No nem utolsó sorban a nurse camping-et is. 😉 Csak mert már múltkor elegem lett (amikor Sadista vadállattal egy szerveren toltuk 😛 😄 ), hogy a sok nOObfalvi bevárta a VIP-et hospitalon az assault spawn point-nál vagy hogy nem tud mit csinálni 1-1-ben, vagy 2-1-ben sem, így egy elsõ látásra szimpatikus nurse mögé leguggol vagy lefexik... és csak vár. Tele lett a tököm már ezzel is no. 😉
Amúgy meg: have a nice game. <#wink>#wink>
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Leader pont akkor jár, ha az alád beosztott katonák (veled egy fireteamben lévõk) túlélik a kört, ez katonánként úgy tudom 10 pont, ha viszont mindannyian meghaltok, akkor -5 pont. És ez a kettõ is egymásból vonódik ki, mint a killeknél.
Szóval az össz pontszám valahogy így néz ki:
(Goal-ROE)+(Kill-KIA)+Leader
Ha jó lehetõséget ad rá a pálya (urban assault, stb) menj rá a konkrét feladatokra (objectives). Jól "fizet" ha életben maradsz, pláne ha még gyõztök is emiatt.
A rajparancsnokod követéséért, fedezéséért nem tudom mennyi plusz jár, valamennyi igen, próbáld ki.
Legyél szanitéc, sebkötözésnél jobb biznisz nincsen😊 (Azt a pár mp-t nem megéri?)
Az öldöklés általában nem pontoz túl jól, mert ha meghalsz, talán 3-4 ellenség értékét is levonja (persze ilyenkor minuszba nem megy).
Legfontosabb ha pont kell: ha már elértél valamit a körben, lehetõleg ne halj meg.
"Ha ez így marad, nem sokáig fogom nyomni, mert nincs értelme :S."
Miért, téged fizetnek a pontjaidért?😉
Ezer kösz!! 😊
Köszi!
Most kezdtem el játszani az AA-val, teljesen kezdõként, és gondom van. Sikeresen lepuffantottam egy baráti katonát, emiatt 9-re csökkent a honorom. Viszont képtelen vagyok visszatornázni 10-re. HIvatalos honor szerveren is játszok, és általában már sikerül is kb. 150 pontot összehoznom, de a profilomban egyáltalán nem nõnek a pontjaim. Amit a játékban megszerzek, azok a pontok eltûnnek. Van valami különleges módja, hogy az ott kapott pontokkal update-elõdjön a profilom? Ha ez így marad, nem sokáig fogom nyomni, mert nincs értelme :S.
Ezer köszi elõre is!
Viktor
"Ennyit az új pbrõl.. egy német és egy polák gyerek, ár aimbotozott.. és nem tudta kidobni a csodapb.
Lagg van védelem nincs.
http://aaotracker.com/gallery.php?action=viewpic&picture=129994
Ne gondoljátok, hogy ezen a képen épp kidobja a pb névváltásért.. csak éppen átírta a nevét Fuck -ra.
http://aaotracker.com/gallery.php?action=viewpic&picture=129995
negyed órába telt mire át tudtam állni leTKzni. 17 honoros volt a lelkem. Aztán lehet, hogy admin is volt azon a szerveren, mert miután leTKztam kidobott a szerverrõl.
Régen a csalók nem tudtak kidobálni senkit. Tehát lehet, hogy ez a saját szervere volt. Próbáltam shotokat nézni, de németül kiírta a lap nem jeleníthetõ meg szöveget. igen, a csaló is német volt.. + egy polák. Jah, és fegyvert is adott be. Tehát admin volt + csíter.
Mellesleg honor szerver... és 100%, hogy új pb volt, mivel, aki nem csalt azt kidobta a buzi exe miatt. Csak a csalót nem, meg aki megengedte a köcsög exe-ék futását...
a szerver: http://aaotracker.com/webspec/index.php?addr=194.153.116.97:1716 "