America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Embrek! Ez a hibaüznet mit takar: KICK NOTIFICATION: Sobel7 has been kicked for an undefined reason: PUNKBUSTER KICKED PLAYER "SOBEL7" (FOR 0 MINUTES) ... RESTRICTION: SERVICE COMMUNICATION FAILURE: PNKBSTRA.EXE
Olvastam hogy: Végül örülhetnek azok, akiknek Logitech G15 billentyûzetük van. Azon kivül h fasza billentyûzetük van minek örülhetnek még pluszba az americas armyba?
CSUKA
Mert megteheti... amúgy nem azon múlik <#ejnye1>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Mért jo annak az americas armyban akinek LOGITECH G15 billentyûzete van?
Igen megoldotott hogy engedélyeztem...
CSUKA
Ezt föltetted? A Vezérlõpult/felügyeleti ezközök/szolgáltatások -nál a PnkBstrA szolgáltatás engedélyezve van?

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

szia!megoldódott már a pb-s problémát,mert nekem is az a kínom!
Ha igen akkor segíthetnél nekem!
Scottt
72honor öhh mire feltornáztam 11re letöröltem mert kellett a hely és õ volt a leggyengébb láncszem.)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mighty
Ez azért vicces...
Pár napja letöltöttem a legutóbbi verziót, telepítettem, login (megvan ám még a 72 honors accom 😊), kiválasztom a jó öreg, WC SE pályát. Töltés közben general protection fault. Na elmegy ez a kurva anyjába. Ennek a szarnak mindig friss xp kell?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

norbi56
nembaj letöltöm megláttjuk mi lesz XD

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

CSUKA
Mert nem mutatták a bugos felét... <#action><#banplz><#vigyor5>

CSUKA
nemkell LANhoz tréning. Be lehet állítítani, hogy ne kelljen authozizálni. Így hírtelen nem tudom hol, de szerintem alapból is úgy van.

Csak írjon be mindenki egy loginnevet, és mennyen az explore-ra. Utánna a LAN fülre, és föl a mûködõ szerverre.
Én így emlékszem... de az tuti, hogy nem kell tréningekkel tökölni. Mindenki 15 honoros lesz...

De arra készülj föl, hogy a szervergépen nem biztos, hogy tudtok játszani, mert eszi a procit.

norbi56
dyscoveryn megláttam a videojátékok mûsorba és megtetszettXD

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Josszimatroz
mijaz a combat tetris? <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

szerintem kell de nem tom pontosan

Danecay
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy LAN-on történõ játékhoz ugye nem kell a trainigeket elvégezni. Lesz egy kis LAN-os összejövetel és gondoltam tolhatnánk az AA-t is, de remélem nem kell majd trainingekkel szerencsétlenkedni, mert akkor felejtõs a dolog.

Én mindenkinek kivánok...
Boldog szülinapot undefined!
csak nalam nem jelentkezik be az AA vagy ez kollektiv most?😊

alias Mr.M@ff1@

Milka
Boldog szülinapot én!

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Sadist
Köszi srácok, bár kicsit elkéstetek <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CSUKA
Még én is <#finom>
Boldog szülinapot Sadist!

N3TuddKi
izé...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Marvin
Boldog szülinapot Sadistka!

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Marvin
Hát ki is volt írva, hogy most éppen technical problems van és not tarcking.
De látom ügyesen rájöttél egyedül is.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Scottt
Neked is

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Boldog szülinapot énXD! 16lettem ollé

am. AA ban a killeket ilyen random modon irja jova? mert volt h vagy1-2-3 napig nem irt semmit aztan meg ccerre vagy 50et megadott

alias Mr.M@ff1@

Scottt

Kis pesszimista <#pias>
Kár hogy még bírsz írni, inkább bírnál inni <#nyes>

THE matrica

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Sadist
Köszi, már azt hittem elfelejtettetek 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Boldog szülinapot Sadist "kisgyerek 😊"!

"Legtöbbet úgy kapod, ha azonnal ellátsz egy súlyosan sérült másik medicet."

Na ezt volt alkalmam tapasztalni..hárman mentünk épp a híd alsó párkányán (jöhetnek a gratulációk a megfontolt játékhoz, igen😄), ráadásul nem tûnt fel, hogy mi vagyunk a csapat három szanitéce...az elsõ dobott egy gránátot, persze hogy megpattant, épp hogy éltünk mind a hárman..szóval szépen bekötöztük egymást (középen voltam, ezért én kettõt is) és mentünk tovább;Ð

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Dexa
Én elõször még anno a medic-es dolgot mondtam. Csak aztán a squad leader és fire team leader-es dolgot (bár szerintem Doma megelõzött abban).

És hõsiesen, kitartóan uszítom a szerver tulajokat, adminokat minden féle szerveren, hogy azt a fránya spawn camp-et 'díjazzák' már megfelelõ módon. No nem utolsó sorban a nurse camping-et is. 😉 Csak mert már múltkor elegem lett (amikor Sadista vadállattal egy szerveren toltuk 😛 😄 ), hogy a sok nOObfalvi bevárta a VIP-et hospitalon az assault spawn point-nál vagy hogy nem tud mit csinálni 1-1-ben, vagy 2-1-ben sem, így egy elsõ látásra szimpatikus nurse mögé leguggol vagy lefexik... és csak vár. Tele lett a tököm már ezzel is no. 😉

Amúgy meg: have a nice game. <#wink>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

CSUKA
Értelmes kérdések jöhetnek... Csak a "hogy veszem elõ a késemet?" mag a "hol tudok falon átlátõ progit szerezni?" kérdéseket nem szeretjük <#nevetes1>

CSUKA
np

Zsír 😊. Kösz mindenkinek a tippeket! 😛
CSUKA
Hospital meg Urban a te pályád... ha sima katonaként nyer a csapatod, az 60 pont. Ha meghalsz és úgy nyer a csapaod az 50 pont. Kinek ne érné meg 😄

CSUKA
Kaptam már én is 200 pontot egy körért. Fõcsákó voltam, és kitartóan utasítgattam. 26 fõs szerver volt, tehát 12 embernek mondtam a magamét. Kör végén senki sem halt meg.. na nem azért mert én voltam a parancsnok. A csapat volt jó. De örültem a pontoknak <#nevetes1>

Jelentem voltam, meg is lepõdtem rendesen <#wow2>

Sadist
Régebben én is hallottam valami ilyesmirõl, Dexa vagy Doma mondta, hogy mintha kapott volna pontot azért, hogy squad leaderként küldött egy "Frag 'em" üzenetet és utána a csapatból valaki gránátot dobott. Egyszer össze kéne jönni egy üres szerveren és kipróbálni, hogy miért hány pont jár. A sebesült ellátásnál is számít, hogy a medic hívás után mennyi idõvel, milyen súlyos, és milyen posztban lévõ sérültet látsz el. Legtöbbet úgy kapod, ha azonnal ellátsz egy súlyosan sérült másik medicet.

Kösz, én sosem figyeltem meg ennyire😊 szóval a parancsnok követéséért semmi nem jár?

Sadist
Pontosítanék, ha egy ellenséget megölsz 10 pont, ha meghalsz -10 pont, és ez a mínusz csak a killekkel összeszedett pontokból vonódik le. Goal pont a feladatok teljesítéséért jár, azt már nem tudják elvenni tõled sehogy. Azt már csak te tudod elcseszni egy TK-val, vagy FF-el.
Leader pont akkor jár, ha az alád beosztott katonák (veled egy fireteamben lévõk) túlélik a kört, ez katonánként úgy tudom 10 pont, ha viszont mindannyian meghaltok, akkor -5 pont. És ez a kettõ is egymásból vonódik ki, mint a killeknél.

Szóval az össz pontszám valahogy így néz ki:
(Goal-ROE)+(Kill-KIA)+Leader

Vannak apró trükkök "pontkényszeres" esetre. Legotrombább: játssz a "gyõztes" csapatban, sok szerveren 10-bõl 9 meccset órákig ugyanaz az oldal nyer (Bridge crossing), és ha nem halsz meg, te is részesedsz. (Persze a többiek sem hülyék, sokszor nehéz oda bekerülni)

Ha jó lehetõséget ad rá a pálya (urban assault, stb) menj rá a konkrét feladatokra (objectives). Jól "fizet" ha életben maradsz, pláne ha még gyõztök is emiatt.

A rajparancsnokod követéséért, fedezéséért nem tudom mennyi plusz jár, valamennyi igen, próbáld ki.

Legyél szanitéc, sebkötözésnél jobb biznisz nincsen😊 (Azt a pár mp-t nem megéri?)

Az öldöklés általában nem pontoz túl jól, mert ha meghalsz, talán 3-4 ellenség értékét is levonja (persze ilyenkor minuszba nem megy).

Legfontosabb ha pont kell: ha már elértél valamit a körben, lehetõleg ne halj meg.

"Ha ez így marad, nem sokáig fogom nyomni, mert nincs értelme :S."
Miért, téged fizetnek a pontjaidért?😉

Hát ha összeadom, akkor visszajött vagy 300 pont, de mégsem 😊. Mindegy, akkor türelmesen gyûjtögetek.
Ezer kösz!! 😊
CSUKA
Körök végét érdemes kivárni... látni fogod, amikor kiírja, hogy "ennyi és ennyi" pontot gyûjtöttél, és hozzáadta a meglévõkhöz. Fehérrel szokta kiírni. Mondjuk egy TK-ért kaptál 300ROE-t. Ha csak 150-et szereztél vissza, akkor még gyúrnod kell. <#whatever>

Biztos, én is direkt figyelem, hogy biztos jó helyen játszok-e 😊. Alaposan utánajártam, hogy elvileg hogy kéne növelni a honor-t, de egyelõre sehogy. Azért ránézek ma is, hátha tényleg késve ugyan, de történt változás.
Köszi!
Sadist
Biztos, hogy honor szerveren játszol? Jobb fölsõ sarokban mindig kiírja, hogy milyen szerveren játszol. Ha a hivatalos oldalon nézed a pontjaidat, azok mindig kicsit késésben vannak. Van hogy beletelik egy napba is, amíg jóváírja a pontokat.

Sziasztok!
Most kezdtem el játszani az AA-val, teljesen kezdõként, és gondom van. Sikeresen lepuffantottam egy baráti katonát, emiatt 9-re csökkent a honorom. Viszont képtelen vagyok visszatornázni 10-re. HIvatalos honor szerveren is játszok, és általában már sikerül is kb. 150 pontot összehoznom, de a profilomban egyáltalán nem nõnek a pontjaim. Amit a játékban megszerzek, azok a pontok eltûnnek. Van valami különleges módja, hogy az ott kapott pontokkal update-elõdjön a profilom? Ha ez így marad, nem sokáig fogom nyomni, mert nincs értelme :S.
Ezer köszi elõre is!

Viktor
CSUKA
Ma hajnalban írtam ezt aa.hu/fairlpay-be.

"Ennyit az új pbrõl.. egy német és egy polák gyerek, ár aimbotozott.. és nem tudta kidobni a csodapb.

Lagg van védelem nincs.

http://aaotracker.com/gallery.php?action=viewpic&picture=129994
Ne gondoljátok, hogy ezen a képen épp kidobja a pb névváltásért.. csak éppen átírta a nevét Fuck -ra.
http://aaotracker.com/gallery.php?action=viewpic&picture=129995

negyed órába telt mire át tudtam állni leTKzni. 17 honoros volt a lelkem. Aztán lehet, hogy admin is volt azon a szerveren, mert miután leTKztam kidobott a szerverrõl.
Régen a csalók nem tudtak kidobálni senkit. Tehát lehet, hogy ez a saját szervere volt. Próbáltam shotokat nézni, de németül kiírta a lap nem jeleníthetõ meg szöveget. igen, a csaló is német volt.. + egy polák. Jah, és fegyvert is adott be. Tehát admin volt + csíter.

Mellesleg honor szerver... és 100%, hogy új pb volt, mivel, aki nem csalt azt kidobta a buzi exe miatt. Csak a csalót nem, meg aki megengedte a köcsög exe-ék futását...

a szerver: http://aaotracker.com/webspec/index.php?addr=194.153.116.97:1716 "