America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSUKA
Vagy mert a CoD-nak next --> next --> finish-es a telepítõje, és nem error --> error --> critical error

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Ombika
Elvan terjedve hidd el,sokan azert nem jatszanak vele mert tul osszetett nekik es nehez,inkabb mennek codozni meg mindig!! Errol ennyit!!

CSUKA
Tudom... te csak ezt tudod mondani:

Nem kell vele játszani
Ingyen van
Nekem nem változott semmi (sponsored by evenbalance)

Én viszont nem játszom más fps-el mert a többi idétlen daráló.
Viszont az AA sokkal jobb lenne egy 2.3 környéki verzióval, és egy jó/laggmentes pbvel. 2x annyian játszanának. És ez lenne egy játék lényege... hegy elterjedjen.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Ombika
Sose volt ilyennel gondom meg szarabb gepen se!!!

MAsik hsz-edre valasz,minek jatszol ha akad ,no rinya game es elhiheted napi szinten nyomom!!
De meg mindig nemertem,ha ennyire szidod minek jatszol vele ???<#falbav>

CSUKA
100%ig okkal vagyok kibukva a játékra, amikor nálam 1000000x lámább játékos azért jön ki gyõztesen egy közelharcból, mert jobb a gépe.
Becserkészem, bevárom, hogy oldalbakaphassam, oldalbalövöm, (és én tényleg oldalbalövöm, és nam csak beírkálom fórumokra, hogy csíter, meg 100 páncélja volt stb..) Erre felémfordul, megkarcol egy golyóval, és az idióta csodaeffektek miatt 80FPS-bõl lesz 5...

Ez a sebesüléskor bepirosodás effekt lassít be szerintem.

CSUKA
Az rinyál, aki látja a különbséget verzió, és verzó, pálya és pálya között. Tehát én. Én meg még aki játszik is... és nem csak fórumozik 😄

Ombika
Neked aztan van olyan hozzaallasod,de ha ennyire szidod gamet, elmondtam menjel bazze MARIOZNI ,ne itt rinyalj!!!

CSUKA
Jön ki egy újabb pecccs... biztos új napszemüveget kapnak az amcsi karakterek.
De lehet, hogy lemaradt egy csillag az amcsi zászlóról... Dár az is lehet, hogy kijöttek a 999 magos processzorok amerikában, és gyorsan nekünk is újítni kéne.

Fölraktam a 2.5-öt, amiben már bennevan ez a fegyverelrakós marhaság. Miért van benne 1.5x annyi FPS-em? U.az a motor, u.az a grafika, u.azok a beállítások, driverek.

Ombika.. meg sem kell írnod! Úgy is tudom, hogy neked az 1.0 óta ugyanannyi az FPS-ed.

CSUKA
Úgy is tudom, hogy az evenbalance szpnzorálja a srácot, hogy ilyen abszolút képtelenségeket mondjon.

Ha valakinek a háttérban használja + 2 külön folyamat a prociját, a netjét, a RAMját, az ne mondja már, hogy nekem u.olyan.

Itt az ugyan olyan max = ugyanolyan szar lehet.

Nyers
Uuupsz, bocs, noob vagyok! <#idiota>

My Life for Freedom!

Sadist
Igen, már majd egy hete kint van AAO.hu-n is 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nyers

My Life for Freedom!

Sadist
Oda van írva, hogy Dx9-es VIDEOKÁRTYA? Nincs. Úgy hogy nem kell. Az már más kérdés, hogy játszani nem nagyon fogsz tudni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mi a minimális hardware igény?
3-D grafikus kártya 128 MB RAM-al
2.4 GHz-es processzor, vagy vele egyenértékû
Angol Windows 2000/XP a legújabb frissítésekkel (Mûködik Magyar Windows XP-vel is, sõt frissítések sem biztos, hogy szükségesek)
512 MB RAM
3.5 GB tömörítetlen szabad hely a merevlemezen
DirectX(r)9.0
100%-ig DirectX 9.0 kompatibilis hangkártya
Szélessávú internetkapcsolat
NVIDIA(r) nForce(tm) vagy más alaplap/hangkártya, ami tartalmaz Dolby Digital Interactive Content Encoder-t (Dolby digitális hanghoz szükséges)
most akkor csak 9-et?Azért kérdem,mert ebbõl nem egyértelmû.

Venom
Na közben kideritettem hogy Waverõl Direct Soundra kell kapcsolni a TS-t az optionsban. Namármost ekkor kékhalál jön :S
TS oldalán FAQ-ban ezt találtam: "It seems like Windows XP has some evil USB drivers installed by default, which are causing these problems. Try to get the latest drivers for all the USB hardware connected to your system."
Namár most ezzel mit tudok én kezdeni? Csak aza USB driver van fent ami az alaplap install CD-jén volt.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Sadist

Megy ez a játék dx8-ban is?(barátom kártyája dx8-as)

Bocs,de még nincs meg a játék,szóval fogalmam sincs,h mirõl beszélsz😊

Venom
na bocs hogy ennyiszer irok de mindig késõn jut az eszembe valami. annyi kérdésem lenne hogy van-e magyar ventrilo szerver a játékhoz? vagy only TS? mert eza kacat RC2-es sehogy sem életképes nálam 😞

Venom
annyira nem hósszú kivéve a kúszómászósat. Magyar oldalon aminek ittvan fent a linkje találsz némi helpet. a Basic tréninget mindenképp végig kell vinni ha játszani akarsz online de az nem tart sokáig.

Sadist
Igen, komolyan mondtam. Sokkal jobb játék, pontosan neked való.

Ha ezt komolyan mondtad,akkor kösz,azzal szoktam.Viszont ez is jó lenne,a nyerhetõ rangok szempontjából.De az elején a tréninget muszály letenni?És ha igen,akkor az hosszú vagy rövid?

Venom
azthogy más korszakban játszódik? ne kérdezz hülyeségeket...

Sadist
Semmivel. A CoD2 sokkal jobb, jobban jársz, ha azzal játszol.

Easter Egg.ÉS mivel tud többet a CoD2-tõl?

Venom
Teljes játék. Ja a képrõl meg annyit hogy készitõi poén 😊

Venom
nem itt az ellenfél csapatot mindig terrorostának látod 😊

elolvastam,de nem írja,h most a client a teljes játék-e.

Sadist
Elolvasod a FAQ-ot.

http://www.fpsteam.it/img2005/americas_army/america_army_03.jpg
és ez meg micsoda?😊

A client a teljes verzió? És az 2.6 giga? És amerikai gyilkol ebben amerikait?Mert annak nem sok értelme. És ez a játék mivel tud töbet pl a CoD-tól?

Venom
Valaki tudna segiteni ventriló problémával kapcsolatban?
régebbi verziók mennek de azzal meg ha jól tudom nemlehet felmenni a szerverre. az új meg sehogysem jó a hibaüzenet miatt 😞

Ombika
Kinevetem akkor! 😊

Sadist
Vigyázz, mert mindjárt le leszel rohattamcsizva.

Ombika
Nekem tokeletesen fut es nem nasa gepe van!! Fullon raadasul!

CSUKA
Igen.. ezt a 2 pb exe-t azért hozták létre, hogy megfogja a scílókat, jókora laggok árán.
A bibi csak ott kezdõdik, hogy a csalóknak nem szóltak arról, hogy ez megfogja õket. Ezért maradt minden a pbservice elötti állapotban. Megmaradtak a csalók, de jött mellé némi lagg.

Nyugalom. Ez a játék ingyér van. Csak az a NASAgép nincs ingyér, ami tökéletesen futtatja.

Marvin
Az A mindig fut/futnia kéne. A B csak akkor indul el, ha játszol.
Mindkettõt ki kell engedni a "nagyvilághálóra", hogy játszhass.
A FAQ arra az idõre vonatkozott, amíg még csak tesztüzemben voltak ezek, most már élesben mennek.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Venom
Ezt nemértem. a hangkártya driver felvan instalállva. most akkor nemértem mi ennek a vackanak a baja :S

norbi56
valaki tudna dni egy pontos letöltési linket mart ami a fórumba van ott rámegyek és csak demót tudok letölteni

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
nincs rendelkezésre álló hang driver

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Venom
Hali. Valaki tudna segiteni TeamSpeak ügyben? azzal lenne gondom hogy amikor elinditom ezt a hibaüzenetet kapom:

Hibaüzenet bezárása utánn indul el a teamspeak de ha felmegyek egy szerverre ott senki nemhalja amit beszéllek :S
Ventrilonál sose volt ilyen gondom elõsször használnák teamspeaket mert látom AAO közösségben más nincs. Valaki valami 5let?

Sadist
Nem kell letiltani.

Vmi jótanács ezek után?
Nem tûzfal problémám van. Rosszabb. PNKBSTRA.EXE és PNKBSTRB.EXE fájlok ugye azok miatt cheaterek miatt születtek, akik nem windows rendszergazdaként játszanak, s így cheatelnek (ezt az aao.hu FAQ-ban olvastam.) Ez nem 'tom pontosan mit jelent, mert én még a doomban cheateltem utoljára, mert az kis csupaszseggûként még poén volt😊
Amikor elõször feltelepítettem az AA-t csak a PNKBSTRA.EXE volt fenn, a másik nem. Kikapcsoltam ezt a szolgáltatást, mert én rendszergazda vok a winfosomon, s nem cheatelek,s ezt írta jótanácsként az aao.hu is. (Nekem is laggolt emiatt a csodaexe miatt, ahogy ti írtátok korábban😊) Még mindig fenn állt probléma. Újratelepítettem az AA-t, csak most PNKBSTRB.EXE-t telepítette fel az "A"-t nem. Ráadásul a winfos szolgáltatáskezelõjében még mindig csak PNKBSTRA.EXE szerepel, s nem lehet újraínditani a szolgáltatást.
CSUKA
Lehet, hogy a billentyûzet kiírja mikor kapsz legközelebb fixjamet.
Vagy megszúrja az ujjadat és a dns-bõl megállapítja, hogy amerikai állampolgár vagy és rád nem fognak vonatkozni az AAba integrált bugok.

Ez hülyeség...
Marvin
OK.
Akkor "valami" nem engedi... folytatás az elõzõ post-ban.
Router?

Kikapcsoltam a tûzfalat, de még mindig ugyanaz a progbléma
Marvin
A tûzfalad nem engedi a PNKBSTRA.EXE-t kommunikálni a külvilõággal. (ugyanez érvényes a PNKBSTRB.EXE-re is)

Mighty
A billentyûzeten lévõ lcd-n láthatják mennyi lõszerük van még, így a képernyõn kikapcsolhatják annak a megjelenítését. Bár nem tudom mennyi gyakorlati haszna van, mert ehhez ugyebár le kell pillantani a klaviatúrára. A gyakorlott játékos érzi mennyi lõszer van még a tárban, így csak az ellenfélre kell koncentrálni 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk