America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igaz én még nagyon kezdö vagyok a játékban,de egyszerüen imádom
Strahd_
Nam tudom mennyire lesz jo .) de remelem jo lesz 😄 ezt az 1 leirast talaltam rola eddig 😊 nem tudom honnan jutott eszebe asszonynak hogy ezt rendeljen 😊 de orulok neki mint majdom annak a bizonyosnak 😄

http://veszprem.softair.hu/cybergunm6.html

ez a egy játék van csak a gépemen 😊
hali
Strahd_
Jah 😊 ezzel lepett meg meg egy gaz berettaval oldalfegyonak 😛

Marvin
PB ban? <#idiota>
(Personal Butt)

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Sadist
Csíterek vannak, csak azoknak az elsõ játék után azt mondják, hogy köszönjük szépen, veled nem szeretnénk találkozni többé.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

és nincsenek csíterek meg bugok...<#idiota>
Vigyázz az Airsofttal... én amióta nekikezdtem alig játszok PC-n 😄 Még AA-t se, pedig szerettem anno. Valahogy az airsoftnak jobb a grafikája 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Venom
kérdés visszavonva már találtam választ rá 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Sadist
Rohadt csokker, asszonytól kaptál egy springes snipert?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mighty
Hat ez valami eszmeletlen szep.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Venom
Tulajdonképpen mi ezaz airsoft? Olyan mint a paintball vagy ugyanaz?
Bocs ha hülyeséget kérdezek de tényleg nemtudom.

Strahd_
En keresem oket mert eddig en nem jartam de asszony ma meglepett valamivel 😄 es ki akarom probalni 😉

Sadist
Énisénisénisénis!!!!4<#idiota>

Strahd_
Fluga repro jartok meg airsoftozni? Ha igen pls jelentkezzetek...

ok, csak egyszer dobott ki, azt hittem rendszer lesz belõle...
CSUKA
Én a trackerrõl szedtem le a firefox letöltõjével. Nekem megy. KOP-KOP-KOP.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

tényleg kidob a pb, ajánlom még várjatok a letöltésével, amíg lehet...
titokban reménykedtem, hogy egy normális patchet fognak kihozni, de kutyából nem lesz szalonna...
CSUKA
MD5Tool pb_kick-et, vagy sima critical errort kapsz játék közben. Kb ennyi.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Mi a különbség a kettö között?
Sadist
User.ini-re, meg a többi beállításotokra vigyázzatok, mert ez a gennyedék felülírja. Igaz nem változott megint semmi, de az ember személyes beállításait mindig szét kell csesznie.

CSUKA
köszi, már töltöm... csak a páylák miatt peccselek. Ha kijön a full, azzal fogok játszani.

CSUKA
A reprodukálhatatlan AAbugokon túl, még a CoD tud baromira fölhúzni.

Néha, néha LANozgatunk, és a CoD állandó szereplõje a partyknak. Az esetek 90%ban én lesezk leghamarabb ideges és kiáltok másik játék után, mert ami ott folyik az elviselhetelen. Látom, hogy fedezék mügül, föl le hasalgat egy sniper, mondom a következõ felhajolásánák fõbelövöm, erre a homokzsákokon át látom a torkolattüzét, és meghalok. Karaktere sehol...

Ennek a bugnak az AAban a lassan kikúszás lehet a megfelelõje...

Ha most ez a 8.2 sok hülye bugot fix-el, akkor bátran fogom mondogatni megint mindenkinek.

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[Rush]
Te ezt hol látod?<#idiota>

hTTp://ror.hu/

Sadist
Azért, mert szerintem CoD-ban rútul el vannak baszva a hitboxok. Szerintem az ízületeknél összelógnak, mert már csomószor volt, hogy sima géppisztollyal egyetlen egyszer térden vagy bokánlõttek, és meghaltam. Viszont ha én valakit mellkason lövök, akkor 10-bõl 2-3-szor nem hal meg tõle. A másik kedvencem, amikor killcamen tisztán látszik, hogy az ellenségnek csak a feje látszik ki, villan is a találatjelzõ, mégsem hal meg.

Sziasztok. Vessetek egy pillantást ide? Ez azt jelenti, hogy kinn van a 2.8.2 patch?

http://www.americasarmy.com/downloads/patches.php#partners

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

CSUKA
Ezt tapasztaltam... Én a CoD-ban azt vettem észre, ha valaki fejbelövök (visszajátszás szerint is), akkor nem hal meg, de ha bokánlövöm, abba belehal.

Army_ban dival közelharc közben a legugolás... náluk a lehasalás a menõ.
Idétlen manóemberkék háborúznak, és 120m magasra ugrálnak. Gyerekes na...

Sadist
Érdekes, engem még soha nem buziztak le Army szerveren. CoD-ban ha 10-szer ugyanott jön valami balfaszarék, én pedig mind a 10-szer lelövöm, akkor rohadt geci kemper WH-s, aimos buzi csíter fasz vagyok.

Az átlag CoD-osról azt kell tudni, hogy mérhetetlenül ostoba. Ha úgy lövöd le õket, hogy az számukra felfoghatatlan, akkor azonnal hõbörögnek és csítert kiáltoznak, ahelyett hogy elgondokoznának, hogy õk mit basztak el.

CSUKA
Itt 32-34 évesek buziznak le<#banplz>

Amúgy a CoD-hoz képest ez kevésbé bugos, és a csalók létszáma is a negyede.
A játékmenete sokkal lassabb, nem éledsz újra többet abban a körben, ami álltalában 10perc körül mozog. Éppen ezért sokkal megfontoltabban játszanak az emberek. Aki quake stílusban játszik, az megöl kör elején 2-3 embert, és utánna õt lövik le. De boldog, mert megvan a 2-3egészes fragra trackeren <#smile>
Szóval Szabi, ha te egy "gyilkoljunk amerre a farkunk visz" játékot keresel, akkor nem az AA a te játékod.
Viszont nem csönget az internetrendõrség, hogy lebuktál, mivel ingyér letölthetõ, és játszató.
Szerintem érdemes kipróbálni. Ha jó géped van tuti, hogy nem lenne semmi gondod.

Amúgy én pl inkább kerülöm a magyar szervereket, mert úgy is anyázás a vége. A magyarok nem tudnak veszíteni... én sem. Ezt CoD-ból és AA-ból is tudom.

Sadist
Nem, nem ér fel a CoD feelingjével. Itt nem 12-14 évesek játszanak, és nem csicskáznak vagy buziznak le, ha jobb vagy az átlagnál.

[Rush]
http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=248540

[Rush]
Natúrba nem ment fel, de itt van 1 leírás, hátha mást is érint, vagy lefordítaná az AAO.hura...

sziasztok. a játékkal kapcosaltban lenne néhány kérdésem. szal ugye ez multi-játék ugyebár....sok magyar szervert találni, akik ezzel játszanak? és myilen maga a multi? felér a COD feelingjével?
Marvin
Elméletileg azért van új PB, hogy azt is támogassák.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

[Rush]
Vistan futtatható már az AA?<#idiota>

Venom
Már megvan. Grafkártya drivert kelett frissiteni.
Azért kösz 😊

nálam ilyenkor a számítógép újraindítása segített...
Venom
Hali. Ma mikor felakartam menni egy szerverre a PB kidobott és ezta hibaüzenetet kaptam:

Build AmericasArmy

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3014 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 7800 GTX (9371)

General protection fault!

History: UGameEngine::Tick <- Level Bridge Crossing <- UpdateWorld <- MainLoop

Tegnap este mikor játszottam még mend minden rendesen mameg mindenhonnan ezzel dob ki. Valaki tud valami megoldást? a játék újratelepitése nem segitett

nem, õ láncos vödörrel próbálkozott volna😊
Sadist
A Nike cenzúrázza az ARC-ot
Ez vajon a mi pandás Slownk? 😊

Sadist
Csá, kicsit bõvebben is kifejthetnéd, hogy vajon mi is történik, amikor Snakeplainen akarsz játszani. Meg ha már veszed a fáradtságot, hogy ideböffents a fórumba, akkor az se tartana sokkal tovább, hogy egy épkézláb magyar mondatot önállóan összerakj. Na csá.

CSUKA
min HONOR 15, SF tréningek készen vannak? Mit ír ki... miért nem enged be?

Csá,hogy lehet a snake plain en jaccani??nem enged,de nem a honor a baj,hát kicsit télleg lol a gém,fejbe lövöm m9 el,oszt semmi baja,de amiko ö engem lö 1 láblövéstöl meghalok,mind 1.azé jokat szoktam jaccani vele,na csá
Ombika
Legszivesebben 1 regenyt irnek,de nem farasztom vele magam!! Off Amen!!

CSUKA
Én egy tök "kocka/monitorhead" informatikai suliba járok, és akárkit kérdezek, hogy próbáltad e már az AA-t, mind azt mondja, hogy letöltötte, de aki túl is tette megát a telepítõn az elakadt a tréningekben, vagy a buzi pb papolt valami marhaságot.
Igazuk is van, hogy letörölték a fa...ba, mert a játéknak kéne alkalmazkodni a játékoshoz, és nem fordítva.

CSUKA
Oh bocsánat! Jut eszembe a szomszédomnak megvan LEGÁLISAN a CoD2, meg még vagy 2 cd kiegészítõ... akérhányszor próbáltam föltelepíteni, mindig kiírt v.mi hibát. Felhúztam magamat hazamentem letöltöttem egy CoD2-t visszamentem és fölsetupoltam neki, fölcrackeltem és az meg ment...

Mondtam neki, ha jönne ki a rendõrség, csak mutassa be az eredeti cd-t. De azért érdekes, hogy a crackelt megy a legális eredeti cd-s meg nem.

Ombika
Nemtudom mi okoz problemat 1 jatek teleiteseben barkinek is,mert nekem seezzel se azzal enmvolt gondom!! Nah jo kiszallok vitadbol,mert latom ertelmetlen!! CSak idegesit,h itt papolsz feszt errol mar vagy 15-jere!!