America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Jó reggelt mindenkinek 😊 Tegnap 10 órát kentem ugyanazon a szerveren 😊 Csak sajnos unoff volt, szal a trecker nem mérte, de itt az eredménye a sok gyakorlásnak 😊 Egyébként ez csak sniper pálya!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

repro
pata! Strahd_! xsu fórumba és TWLre de hirtelen!
😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

patacsi HUN
'napot 😊
látom nagy a forgalom megint 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
te csak hiszed hoyg ez nem lesz jam-es .)

Strahd_
LOL

pet70000
"VIP fórumozó az a regisztrált felhasználó lehet, aki legalább 1 hónapja regisztrált és minimum 200 hozzászólással rendelkezik az SG Fórumában"

Akkor most -=SilentG=- ennek már megfelelel?????

[Rush]
lol
repro
??? ok melyik kecseg tett fel a MIÉP levlistájára?
kapom itt a leveleket, h "nem akarunk polgárháborút, de széjjjelbsszuk a kormány, a parlementi pártok (összes!!) és a budapestiek fejét!!!"
röhej

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
?? Hogy hogy ez a címed? Nekem csak sima számok.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[Rush]
IP címem milyen már? drug-****dbex*x.catv-pool.axelero.hu
***-ok számok, de inkább kiveszem 😄

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Windows gomb, vagy Alt-Tab-bal ki lehet lépni, és úgy 😊 Veled is jó volt, de már nem vagy gaméban?

lóbébi
Lenne egy jó kérdésem?Hogyan tudsz fórumozni amikor éppen snipereztünk?Netán két számitógéped van?Most élveztem a játékot és jó volt egy csapatban lenni veled!!!!

[Rush]
igen, mert RPK-val vannak 😄

Gfreiter
Elolvastam. Szerintem télleg röhej, hogy ennyi pénzt kapnak, de ha bevetik õket, akkor tuti kapnak egy csomó lóvét hozzá. Szerintem jó, hogy van ilyen osztag,m csak kár, hogy én nem lehetek köztük 😞 Inkább a Deltáknál kellene kiképezni pket, nem a Rangereknél...

de vigyázni kell az opfor kidobófiúkkal...
lóbébi
Ott vagyok és egy pillanat!

Gfreiter
Most fogom minnyá olvasni. Viszont egyedül vagyok a sniperes pályán, szal ha valakinek van kedve, jöjjön. IP: 69.56.199.84

lóbébi
Elolvastad a cikket vagy még nem?Még adtam számodra cimet hogy neten is tudsz majd olvasni!Lóbébi

bocsanat
köszönöm szépen
[Rush]
Az army-ra rakod a sims-et akkor tudsz ranger bálba menni, és nevelhetsz 1 tisztet is....

Ha akarok jatszani a superstarral akkor fel kell rakni a sima simset? (ugye megkerdezhetem)
lóbébi
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=6981 ott elolvashatod!!!Lóbébi

lóbébi
Megvan a neten is és ott el lehet olvasni azt a cikket amit én olvastam.http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=6981

Gfreiter
Nem olvastam még a cikket. De egyébként érdekelne. Most el kell mennem, de megpróbálom elolvasni valahol.

lóbébi
Olvastad a egyik hozzászólásomat?#28416.Kiváncsi vagyok a véleményedre?

Gfreiter
22-ig kb. Veled is jó volt. Az elején nagyon béna voltam, mert rég nem játszottam, de aztán belejöttem 😊)) Veled is jó volt egy csapatban 😊

lóbébi
Helló!Meddig snipereztél tegnap?Jó volt veled egy csapatban!

lóbébi
Persze hogy betudom csak hadilábo állok a fórumba rakással!Lóbébi

Gfreiter
Jó reggelt!

THE matrica
Betudod szkennelni ?

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

lóbébi
Valaki olvasta-e a mai Vasárnapi Blikket?8. és 9.oldalon elég érdekes cikk van a magyar elitalakulatról!Lehet róla vitatkozni de azért véleményem szerint nem palotapincsik.Cikk szerint legtöbbjük Amerikában kaptak speciális kiképzést rangereknél,különleges erõknél és tengerészgyalogságtól.Mindez havi 68 ezer forint alapilletményt és még vagy 30 ezer forint pótlékért!Nem nevetséges ez a fizetésük?Ez már szégyen!Lóbébi

Nyers
A www.hunters.hu oldalon van egy egész jó és érdekes cikk az AA-ról, olvassátok!

My Life for Freedom!

Nyers
Mi a fene van mostanában? Tegnap és ma is játszhatatlan volt a lag-tõl a Pipe.

My Life for Freedom!

lóbébi
Most megy a PRO 7-en a slágerfilm:TOP GUN.Rég láttam ezt a filmet!

lóbébi
Nem arra gondoltam hanem, azok akik játszottak ott a pályán!Ezek nem DEVs-ek voltak mert Nevük alapján biztos vagyok benne hogy lengyelek voltak.

MarkBlade
Haho tud valaki olyan progit amivel meg lehet nézni a merevlemezt hogy bad sectoros e vagy sem? Mert az xp ben nem találtam ilyet..
Nyers
Sztem vmit teljesen félreértettél, én azt hittem, hogy a cikkre vonatkozik a komment, de akkor nem. A cikk egyébként arról szól, hogy a fejlesztõ csapatból (DEVs - õk nem honor buzik) 6 tag megvizsgála a Strykert közelebbrõl, hogy pontosabb képet adjanak a játékban. És egyeztetnek a hadsereggel, hogy meddig mehetnek el amíg nem adnak ki hadititkot.

My Life for Freedom!

Gfreiter
69.56.199.84

Gfreiter
*vagyok*

lóbébi
Melyik pályára mész?

Gfreiter
Nem jön valaki sniperkodni?? Egyedül vagypl a szerveren...

69.56.199.84

Gfreiter
Nekem 8, úgyis csak kb heti 1x nézem meg a maileket, ami meg nem ismerõstõl jön, azt általában rögtön törlöm 😊

Gfreiter
Nincs mit. Én most megyek a sniperes szerverre 😊

pluhi
Ase-t kell rányomni egy szerverre, kb 3 mpként próbálkozik (gondolom állitható). Két percen belül benn vagy nagy valószinüséggel bármelyik fullos helyen.
lóbébi
Hallottátok hogy holnap virusnap lesz szerte a világon és e-mailben érkezik!

lóbébi
Kösz a biztatást!

lóbébi
igen és van más szerver is ahol sniperes!Az egyik 20 menetre van betervezve a másik meg 3 menetre.Az utóbbiban voltam ma és ott láttam meg a fegyvert:

egyszerre csak pár ezren játszanak és többszáz szerver van...