America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Többször kell próbálni.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

lóbébi
Gondolj bele hogy min.2 millió regisztált játékos van a világon 24-48 helyre.Akkor mennyi esélyem van arra hogy pl.most belépjek abba aszerverbe?Inkább szerencse kérdés az egész!

Gfreiter
Úgyérti, hogy unoffra...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Asszem ez a szerver csak sniperes: 69.56.199.84

igen csak az elõbb, mintha azt mondtad volna, hogy sehol nincs hely😊
na mindegy...
Gfreiter
Max 10 perc, és tuti kilép valaki.

lóbébi
Türelmetlen vagyok ilyesmire!Tudod hogy idõnk véges!Tehát felesleges várnom 0.5-1 órát hogy belépjek és inkább oda megyek ahova van hely.Nincs igazam?

akkor szemelj ki magadnak egy ilyen szervert és frissítsd többször, hátha közben elmegy onnan valaki...
Gyadi
Jobb felsõ sarokban mutatja hogy leased, official vagy unofficial az utóbbin nem lehet honort szerezni.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

lóbébi
Tudom csak állandóan fullon van!

official és leased szervereken
lóbébi
Akkor honnan tudjam melyik szerveren lehet tiszta honorokat szerezni?Tudom melyiken lehet csak az a baj hogy sokszor fullon van!

Gfreiter
Gondolom van már valami cheat SF sniperre is, nem tudom 😊 Ha jobban belegondolunk, sokféle fegyver van, nem csak az, amit eddig használtunk. Ott van pl. a shotgun, amit elõ lehet hívni cheattel, de egy pályán sem szerepel. Biztos van valami extra sniper.

engem az zavart meg, hogy a 28362-es üzenetedben nyersnek válaszoltál, és ezt õ nem értette, aztán elmontad miért, de ezt megén nem értettem..félreértés az egész😊)
most már minden tiszta
egyébként a cheat szervereken nem nõ a honorod
lóbébi
Jó!De más milyen fegyvert használtak ezek a köcsögök mert önismétlösek voltak és nem manuális feltölös távcsöves puskával riogatnak!

lóbébi
Na jó!#28360-as hozzászólásomat elolvastad?Utána mondd el a véleméyedet és én "meghallgatom".Nincs benne semmi tüske mert kiváncsi vagyok!

a crossingra gondoltam
lóbébi
Melyik pályáról gondoltál?SE vagy Crossing?Én az utóbbi szeretem a legjobban!Elözõ pálya csak akkor jó ha csapatmunka folyik mert ha egyénileg csinálja valaki akkor rontja a játék élvezetét!Legalábbis ez a véleményem.Lóbébi

Gfreiter

Gfreiter
Bocsi: *van olyan Bridge szerver*

hát én meg ezt nem értem...😊
Gfreiter
Egyébként van egy olyan map, ahol kimondottan csak snipert szabad használni. Lehet, hogy te idetévedtél?

Gfreiter
Szia Belton. Én is le voltam korlátozvam az ellenségemnek sem kívánnám ezt 😊

lóbébi
Azért irtam hogy nem elég azt a fegyvert használni amit adnak és használni vele,Persze maguknak lövik le az ellenséget hogy minél több pontot szerezenek maguknak!

nekem az egyik kedvenc pályám a bridge, úgyhogy ne szídjad😊)
egy területre korlátozódik a két csapat összeütközése, és ez olyan háborús élményt ad, amit más pálya közel sem...
és engem még a "vak" 203 lövések sem idegesítenek, olyan, mintha tüzérségi támogatás lenne😊
Belton
Neked mi a véleményed azé csinalja ezt nekem a pb me le vagyok korlatozva crassus?8k ra??
Me eddig mindig jo volt csak most belém baszta az ideget amiko eksön van es ki lépp 😄

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
Jaja az ijeneket en is imadom😄

[HUN]Crassus
Kempelés pesrze csak DEF oldalon.....bár egész ARMY-ban a védõk is inkább támadnak! Már amelyik nem egy ajtót-folyosót néz 10 percen keresztül ZOOM-olva!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Belton
dahh nem chellom vvaa csak le vagyok korlatozva!

ha modemed van, akkor ezer százalék, hogy manuálisan kell frissítened😊
[HUN]Crassus

Felejtsd el a Bridge pályát szerintem ,mert más pályán ami nem a kempelésrõl szól 30 másodperc alatt leszednek.....Szerintem valami feelingesebb WC,Pipeline,Sandstorm pályával is kéne nyomulnod.A bridge BÉÉÉÉNAAAA (az SE verzió már értékelhetõ)persze ez egyéni vélemény.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

nyilván engedélyezve volt a cheat a szerveren... ne csodálkozz😊
Belton
Most le szetem azt a filet ami patacsi alairasaban van és le is futoott deh mostmar nekem kellesz frisitenii?mindig??vagy mostmar automata leszz mert eddig nekem magat frisitette!!

Belton
Hallee mi seget csinaljak akko ha állitolag nem frisiti meg magát a pb amikor frisitené magát akkor kilép a pájárol hah mit kell at irni vagy mit csinaljak?BYe

Nyers
Ezt nem értem!

My Life for Freedom!

Mighty
Van CODE-os AA server is ha nem tudnad, kedves Hamlet 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

lóbébi
Mire mennek vele ezek a honorbuzik?Nem elég ami van?

Nyers
A DEVek a Strykert fityuzgatják: Link

My Life for Freedom!

lóbébi
Most jöttem le a Bridge Crossing pályáról és kizárólag sniperrel lehet löni.Eddig rendben!Viszont voltak olyan fegyverük ami nem szokványos mesterlövész puskát láttam és ha jó láttam többségüknak mintha SF féle fegyvert használtak.Nem biztos mert én hiába próbáltam folyamatosan löni de nem lehetett mivel lövés után kézzel kell tölteni.Õk meg olyan mintha önismétlössel használtak hangtompitóval!Ezt hogy lehet csinálni?Lóbébi

[Rush]
UP!

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Na így a jó játszani, én is így szeretek 😊

[Rush]
TS?

Hát ja, de tök jót játszottunk reggel Macibácsival 😊 Bridgen hátsó védekezés, felosztottuk a figyelt zónákat, fedezve egymást, nagyon feelinges volt

Nyers
A kedvenc: Pipeline

My Life for Freedom!

lóbébi
Melyik pályán voltál akkor?

lóbébi
Sajnos ilyen szemét játékosok van különbözõ szerveren!Direkt csinálták mert ha mindig nyersz az adott szerveren akkor kiiktatnak téged!Én már rengeteget tapasztaltam!Lóbébi

Nyers
Nálam is volt tegnap egy csúnya eset, két embert leszedtem a sajátaimból (ROE: 310), azt két noob (8,12) kiakart szavazni. Egyik áldozatom se reportolt be, természetesen elnézést kértem, de ezek a hülyegyerekek nem akartak leállni. Szerencsére egy nagyhonorú mellém állt, és a kör végére lett 50 pontom. 😊

My Life for Freedom!

Gfreiter
Nem, ezek nem magyarok, nyugi 😊 Egyébként fent az ITT linken megtalálsz mindent a klánokról, stb.

Sziasztok!
Húúú de felhúztam magam ma reggel. Felpakolom az AA-t újra fél év után. Bemegyek az AAO-HUN KM szerverre, atlag 2-3 kill per kör, tök jó formában vagyok, megy a taktika ezerrel (Macibacsival 2-en siman bevedtuk 3 ellen 3x a hidat). Erre egyik körben, valamelyik idióta elõrerohan Bridge-en Defense-ben és utána rohan visszafele, én persze lelövöm mint szél (neve PM-Aga). Persze küldöm a sorry-kat meg minden. Erre vote kick Hamlet, na mondom gratula, és a PM-es társai kikickelnek. Ez magyar klán? Ha netán övék a szerver akkor még elmegy, de azért kiakadtam kicsit.

[Rush]
- aztán 😄D (nézzétek el szallagavatóról gyüvök pia+spangli+buli, m1ek is lefeküdni, jó cakkát😊 )