America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
na mindegy...
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
most már minden tiszta
egyébként a cheat szervereken nem nõ a honorod

egy területre korlátozódik a két csapat összeütközése, és ez olyan háborús élményt ad, amit más pálya közel sem...
és engem még a "vak" 203 lövések sem idegesítenek, olyan, mintha tüzérségi támogatás lenne😊
Me eddig mindig jo volt csak most belém baszta az ideget amiko eksön van es ki lépp 😄
BF:2-3-4(oORedstarOo)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Felejtsd el a Bridge pályát szerintem ,mert más pályán ami nem a kempelésrõl szól 30 másodperc alatt leszednek.....Szerintem valami feelingesebb WC,Pipeline,Sandstorm pályával is kéne nyomulnod.A bridge BÉÉÉÉNAAAA (az SE verzió már értékelhetõ)persze ez egyéni vélemény.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
My Life for Freedom!
My Life for Freedom!
Húúú de felhúztam magam ma reggel. Felpakolom az AA-t újra fél év után. Bemegyek az AAO-HUN KM szerverre, atlag 2-3 kill per kör, tök jó formában vagyok, megy a taktika ezerrel (Macibacsival 2-en siman bevedtuk 3 ellen 3x a hidat). Erre egyik körben, valamelyik idióta elõrerohan Bridge-en Defense-ben és utána rohan visszafele, én persze lelövöm mint szél (neve PM-Aga). Persze küldöm a sorry-kat meg minden. Erre vote kick Hamlet, na mondom gratula, és a PM-es társai kikickelnek. Ez magyar klán? Ha netán övék a szerver akkor még elmegy, de azért kiakadtam kicsit.