America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fedezik a veszélyes helyeket?
ne mondd, hogy az amcsiknál azt tanítják, hogy minden látható veszélyes helyet szó nélkül tûz alá kell venni😊)))
Gfreiter
Honort csak hivatalos szerveren lehet gyûjteni, ami azért is jó, mert vannak szerverek, ahova minimum 25 honorral tudsz csak belépni. A nem hivatalos szerverekre gyakorolni, hülyülni megyünk 😊 Persze itt ugyanúgy játszunk, mint bármelyik másik szerveren, csak itt azért lájtosabb. Lehet pl dumálni, nem ugatnak le, hogy angolul beszélj. Én személy szerint egy sniper pályán szoktam nyomulni, ahol csak sniper van 😊 Itt sincs honor, de baromi jó az egész.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

MI HONORBU*IK VAGYUNK ÉS CSAK A HIVATALOS SZERVEREKEN JÁTSZUNK, AHOL NÕ A HONOR😊))
Nyers
Erre példának hozhatom a Swamp Raid-et. Ha nagyobb lenne a kifutási terület, amit véletlenszerûen generálna - a sziget közepe maradna változatlan - és megválaszthatnánk, hogy hol tegyen ki a csónak, akkor sokkal nagyobb lenne a meglepetés, a csapatmunka és megszünne a gránátozás is a meccs elején.
Másik példa a Pipe: autómatikusan mindenki lövi a venteket. De ez helyén való mivel fedezik a veszélyes helyeket, amiket látnak is, nem csak úgy vaktába lövöldöznek!!!
HQ és IC: az ellenfél 10 sec járásra van, röhej! Semmi kommandó! Azért van mit fejlõdni! Sokmindent gyökeresen meg kellene változtatni!

My Life for Freedom!

MICIMACKO86
De miert nem magyar serveren jatszotok?
Ott van a CODE klane AAO HUN server ezen miert nem jatszotok talan rosszak vagy mi?😊
és az amerikai servererek jok?

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Nyers
Persze, de ez mégis csak undorító. Ha valamiféle véletlen generátor módosíthatná a hídat körülvevõ domborzati viszonyokat, akkor megnézném, hogy ez a sok szerencsétlen mire menne. A valós életben se tudod, hogy hova kell célozni, hogy a híd másik lábához lõj. Akkor aztán tényleg csapatmunkára lenne szükség. Egyébként is le kellene csökenteni a töltények számát a G-be. Akkor talán élvezhetõvé válna.

My Life for Freedom!

akkor mondj egy olyan pályát, ahol nincs megszokott "gránátozóterület"...
Gfreiter
az jó, azt töltsd le!
Ja, 2-300-as ping teljesen jó 😊 Sajna csak amerikai szerverek vannak, úgyhogy ezzel meg kell elégednünk (mármint hivatalos szerverek!!)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[negativ] Cirek
magyar szervereken általában 50-120 körüli pingek vannak.
Amcsi hivatalosokon 150-300.
250es pinggel még élvezhetõ, csak meg kell szokni.
mondjuk Prank megszokta a magasabbakat is. 😉

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
végülis igazából is nehéz lenne átjutni.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

MICIMACKO86
http://files.ausgamers.com:85/americasarmy/armyops200a.exe

Ezt töltöm ez jo?
A magyarservereken mennyi a ping?
Meg latom itt a screenshotokat 200-300as ezek ebben a jatekban jok?

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Nyers
Hát ezért is utálom a Bridget! Régen még faja volt, de a Grenadeier és a zárótûz tönkretette a pályát!

My Life for Freedom!

[negativ] Cirek
bridgen 203-mal nekem 35, de nekem sincs rá bizonyítékom 😊
viszont Sandstormon eddig ez a top, amit láttam. 😊

[negativ] Cirek
Nekem sincs ínyemre, de ez mégiscsak játék.
És az elõzõ körben egy amcsi gyerek darált 22 embert. Meg kellett torolnom. 😄

nekem 34 enemy, de csak errõl van bizonyítékom...
Nyers
Sztem az egész gameben ez a legszarabb vonás! Bocs!
Az, hogy az RPK-s katonák rambózzák végig a pályákat és ez nem realisztikus, mert ha ez lenne az igazság akkor az ARMY-nál az RPK-t rendszeresítették volna!

My Life for Freedom!

[Rush]
+ TS

hTTp://ror.hu/

lóbébi
Bármi kérdésed van segitünk!Jó játékot!Lóbébi

[negativ] Cirek
EZ egy picit nagy kép...
a <-HIT-> elleni meccsen készült.
a többi innen tölthetõ

Gfreiter
Az 2.0a verziót kell letöltened!!!!!!

[negativ] Cirek

az új rekordom...

Nyers
ÁÁÁÁÁÁÁ, G töröld az elõzõ kettõt!!! THX. - http://www.hunters.hu

My Life for Freedom!

Nyers
A képen jól látszik, hogy mennyit fejlõdött a játék!

My Life for Freedom!

kattints rá a fejlécen lévõ ITT-re...
vagy nézegesd Patacsi ál-aláírását😊
[negativ] Cirek
http://xsu.hu/links_downloads.htm

MICIMACKO86
Sziasztok!

Ez lehet hogy levan irva valahol de nincsen sok kedvem keresgélni.
Honnan lehett ezt a jatekot letolteni?
Mit kell föltelepiteni hogy tudjak veletek egyutt nyomni...

Kössz a válasszt elore is:Micimacko'86

az nem lene rossz dolog ha beépítenék, hogy meg lehessen adni magunkat az ellenségnek...
cserébe kapnánk pontokat, mert túléltük... de ha az ellen mégis lelõne õ kapna roe-t bõséggel😊
[Rush]

hTTp://ror.hu/

patacsi HUN
nomegájjjjcsak... 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[HUN]Crassus
JAJJ,de buta vagyok.........ezt már láttam😊 csak akkor még nem tudtam,hoyg ezt látom!😊)Köszi Nyers!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nyers

My Life for Freedom!

[HUN]Crassus
Tûrûld ki!

[HUN]Crassus
Szerintem Gáz Pata!és nemtetszik

[HUN]Crassus
Figyi már srácok! jó ez a gém:True Combat vagy mi?

patacsi HUN
gondoltam, hogy neked tetszeni fog 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_

Strahd_
nagyon lol .)

patacsi HUN
hack, magic 😉 (manuális aláírás)

Gfreiter
A középsõ már nem nagyon bír magával 😊))

Gfreiter
LLLOOOLLL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Strahd_
reported for duty sir!

Nyers
A harci kutyák utolsó kiképzése! 😊

Pata, hogy tettél linket az aláírásodba? Nekem nem engedi!

My Life for Freedom!

Tikal
nem otthon vagyok.. 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

patacsi HUN
ha nem nyitod meg a csatolt file-t akkor nincs gáz... 😊

Gfreiter
Szia Tikal! Jössz jáccani?

Tikal
rush!

deep dishre lehet nem megyek, szarul állnak most a dolgaim, de hallom lesz dave seaman is nem soká, 27-ke körül, addigra rendezem a dolgaim

ja, ez a mydoom virus csak e-mailben jöhet igaz? szoval ha nem nézem a lveleim akkor no para...?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
Ja, egyébként ha valaki akar sniperrel gyakorolni, akkor itt a szerver címe: 69.56.199.84

Gfreiter
Tudom, hogy az eredmény a 16. körben volt, de ha 8 körösre veszük, az is 9 skalp 😊 Tõlem az se rossz.

Gfreiter
Van biza 😊)) Jó, hogy visszajöttél 😊