America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
Bocs az Offért

Gyere csak 😄 várunk scriptelés megoldjuk(megoldom) 😊 csak
minnél több ember van akinek van feles agyi kapacitása és idelye annál jobb hoyg egy jobb világ legyen mint ami van.
pl Crassus is jöhetne .)

On

MarkBlade
Már mentem is.. a terület építés megy csak a scriptekkel szívok..
Strahd_
nem olyan nehéz az .) de szivesen segítek söt várunk szerettel a modulkésziteni szándékozokat .)

http:/cult.uw.hu-n .) hoyg legyen egy full magyar pw

MarkBlade
😊 Neked minden megengedet Strahd! 😊
Majd a scriptelésrõl órákat adhatsz..
Strahd_
nekem sikerül .) magyarázhatok? .)

Gfreiter
Jaja, boldog névnapot nekik 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

MarkBlade
Bocsánat most néztem meg.. BOLDOG névnapokat a Balázsoknak!
Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

MarkBlade
Nem holnap van?
patacsi HUN
jájj lemaradt a drágasáágom...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
Boldog névnapot titkos, és nem titkos Balázsok 😄 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

MarkBlade
Majdnem egy perc..bár Crassus-nak jó lesz pár évszázadnak is..
[Rush]
Már regisztrálta magát eévileg 😉

hTTp://ror.hu/

[Rush]
Hát ha az a 1 perc amíg tart ........

MarkBlade
Inkább próbálj a NWN-hez csinálni modult.. Az army-é sem lenne egyszerübb.. ha sikerült akkor magyaráz..
Gfreiter
Vagyis klikk Personnel jacket és utána Create Account. Aztán türelmesen vársz, míg megkapod az e-mailt. Ott majd rá kell klikkelned egy linkre.

Gfreiter
Micimaci, Rálklikk a Create Soldier feliratra, és utána (5 perc-2nap) kapsz egy mailt, amin vissza kell igazolnod a jelentkezésedet.

Gfreiter
Jah 😊 Gremovan, olyan unalmas volt, hogy mindjárt törlõdik az üzid 😊))

[HUN]Crassus
Pályaszerkesztõt akarunk!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Mighty
Ja és mielõtt egy csomót kérdeznél, javaslom olvasd el a banner alatti ITT felirat alatt bujkáló linken lévõ oldalt.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Aktiváltad a regisztrációt?

MICIMACKO86
Nah haj letoltotem foltelepitettem a jatekot REGISZTRALTAM magamat.Be irom a nevemet a passwordot amit kaptam es azt irja ki hogy invalid password nah miert irja ki?😊(

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Strahd_
Miért untatna bárkit is? .) ha G Offjai utan nem tudsz olyan hosszu szöveget irni hoyg ne olvassa el midnenki 😄

pet70000
nem untat, ezért van ez a fórum!

Jó reggelt!
A teljesen véletlenszerüen generált pálya szerintem is eléggé kivitelezhetetlen. Az okokat Mighty leírta. De vannak más megoldási lehetõségek is egy map felépítésének változtatására. A példa kedvéért: fellehet osztani minden terepet mondjuk 6x6 négyzetre. Minden négyzethez készíthetõ több verzió pályánként, amiket véletlenszerüen választ ki a szerver. Ez szerintem nem növelné jelentõsen a szerverek/kliensek adatforgalmát. A hátulütõje ellenben a kliens oldalon jelentkezik. Minden terep mérete (amit a winyón foglal) egyenes arányban nõne a négyzetekhez készített változatok számával. Minden kockához 3 variáció az 3x-os pályaméret, feltételezve hogy nem kellenek az új darabkákhoz új textúrák is, amik még helyigényesebbek. Ellenben már ez is nagyon sok lehetséges map alaprajzot eredményezne ahhoz, hogy ne lehessen kiismerni teljesen egy-egy terepet, és gyakorlatilag kiiktatná a vaktában eldobált/ellõdözött gránátok problémáját. Na jó, még oldalakat lehetne írni ehhez a témához, de belõlem ennyi is éppen elég. Bocs ha valakit untatott a hosszúra sikeredett hozzászólásom. Csak arra akartam rávilágítani, nem lehetetlen a dinamikusabb hadszíntér kialakítása, szerintem.

Strahd_
jah és a random érzése is megmarad.

Strahd_
Szerintem nem kivitelezhetetlen.

Alapvetöen ok nö a betöltési idö de igy is rengeteg kordinátát megkap a kilensed játék közben is. Alavetöen a tereptárgyak változása nem lehet olyan nagy adat. az alap alakzatok megvannak csak a kiindulo alap kordinátákat megadja és kész. lehet full random is igy tényleg rengeteg ideig tart amig midenn belépö kliens megkapja az adott kordinátákat. Nameg a servernek is igennagy melo. de ötletnek nem rossz. Alternativákat meg lehet rá találni .) nem full random hanem egy pályának 100 küklönbözö variácioja má eleve ott csücsül a klienseken akkro ez az idö jelentösen gyorsulhat.

MarkBlade
Kellene egy jó nagy sf pálya.. ami nem éjszakai.. valami olyasmi mint az RT.Egyébként a legjobb csapatjátékos szerintem a hospital.. na ha ott nincs együttmûködés az egész bukta..
Mighty
Véletlen generált pálya: minden kör elején 10 perc várakozás, hogy a server elküldje a klienseknek a generált pálya koordinátáit, felépítését, esetleges tereptárgyakat, stb. Kivitelezhetetlen, hacsak nincs mindenkinek több megabites vonala és a serverek nem több gigabiten csücsülnek...

Gfreiter
Meg az életben nem kell 3x lenyomni a gombot, hogy lefeküdjön a katona a földre... Jó éjszakát barátaim 😊

[negativ] Cirek
a ghostolásról annyit, hogy ha real lifeban meghal egy amcsi katona, 5 vak 203 repül a feltételezett enemyre... 😊
de te is kimondtad. Csapatjáték. És ennek feltétele hogy mindig tudd mit csinál hol a csapattársad, mert ha meghal, az enemyt körbe lehet venni.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Nyers
Ebbeb igazad van, és látom te vetted, hogy mi a lényeg!

My Life for Freedom!

pluhi
Bridge-en tapasztalataim szerint legtöbbször maga a hid a célzókájuk a gránátosoknak, snipereknek detto. Ez kiköszöbölhetetlen. Ha lesznek fix ojjektumok pályán akkor lesz spamnade is. A hidnál a hid két vége a fix pont, és az már bõven elég.
A megoldás a véletlengenerált pálya. Ez nem holnap lesz megcsinálva az tuti. Új engine is kéne valszeg.
Nyers
Most komolyan beszélsz? Képzeljem az akcióhoz? Úgy látom nem igazán értitek, mire megy ki a játék.
Cél a realizmust ötvözni a játszhatósággal.
Amíg nem köröznek a felyem fölött mûholdak, kémrepülõk, és ezeket az információkat egyik csapattársam sem kapja meg laptopján és továbbítja hozzám real-time-ban, addig ez mind fikció! Valaki említette, hogy a ghostolással sincs semmi gond, mivel el lehet képzelni, hogy a csapattársaim kameráját látom. Ez is óriási badarság, szerintem mindenki beláthatja az elõzõ eszmefuttatéás szerint!
Az AA a legjobb ebbe a mûfajban, de fejleszteni mindig kell és ebben is az észerûség a legfontossabb. Mi a legnagyobb hibája a jelenlegi játékban. Elgondolkozunk a DEV teammel együtt, elmondjuk, megcsinálják több-kevesebb sikerrel, kipróbáljuk, jót szórakuzunk, és újra elmondjuk a hiányosságokat. Lépésrõl-lépésre ez lesz a valaha létezett legjobb game.
Vissszatérve, mi nem igazán jó most: bugos, lagos - elsõ probléma, gondolom õk is tudják, javítják.
Második az eszeveszett blindshooting, spawn spam, rambózás, csapatjáték hiánya (habár ehhez inteligencia is kell). Ezeket nagyobb pályákkal, nagyobb kifutási terület beiktatásával meg lehet szüntetni (vakgránátok).
A blindshootingot pedig a domborzati viszonyok megváltoztatásával meg lehet oldani. Értsd a Bridgen: a híd fix, de a körülötte lévõ dombok picit változnak. Vége a Grenadeirek uralmának, mivel nem lehet begyakorolni a lövést. A SAW/RPK rambók is megszünnének ha a csapatjáték elterjedne. Képzelj minden csapatot fedezékrõl fedezékre fejlõdne föl (még nagyobb pályákon). Plusz város részeinek véletlenszerû generálása megadott körönként. Azt hiszem nem sok esélye lenne.
Egyfajta Voice Communication is be lesz iktatva, ez már kész terv és dolgoznak rajta. Szeritem nagy móka lesz külföldiekkel beszélgetni harc közben.
Ilyen ötletekkel néha találkozhatsz a hiv. fórumon is. Pl: M203 Smoke Grenade - várják a visszajelzést a DEV-ektõl.
Ezektõl az ötletektõl lesz egyre kiforrottabb a játék!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Szal nem csak az amerikaik vannak csontra felszerelve, de Patacsinak igaza van. Nem nagyon mennek oda, ahol komoly technikai ellenfél van.

Gfreiter
elemes mûhód, akkumulátoros mûhód, napelemes mûhód, meg még lehetne sorolni...

patacsi HUN
US nem megy oda ahol nem nézett már körûl rendesen, és nem szórta meg mint az állat...

[Rush]
Nyers ezt ajánlom figyelmedbe ezen beszarsz, behugyozol 😄
Én már kiváncsi vagyok milyen lesz...

patacsi HUN
orosz mûhold, kínai mûhold... sok, sok mûhold...

Gfreiter
Nem vicceltem. Mér ne lehetne mûholdja a terroristáknak? Vagy kémük az amcsiknál. Számolni kell ezzel a helyzettel. Vagy ilyen kis távolságon belül már jelezhetik nekik, pl õrszemek, vagy kamerák, hogy honnan támadnak az amcsik. Minden lehetséges.

Nyers
Elviccelitek a dolgot, pedig ez komoly kérdés.
Amerikai katonaként harcolunk terroristák ellen, nekink viszont nincsenek mûholdjaik, meg semmi ilyesmi. Viszont az ellen is ugyan így érzékeli, ezért is komolyan el kell gondolkozni, hogyan is lehet tovább tökéletesíteni a játékot a minnél pontosabb realizmus érdekében.

My Life for Freedom!

ne viccelj, csak rájukkacsintanak a mûholdról, azt be is vannak mérve😊)
Nyers
Akkor vegyük a SWAMPOT: Hát a védõ alakulatnak jó hírszerzés van, mert vhogy mindig tudják, hogy honnan jön az ellen! A valós életben nem 100X100-as pályán nyomják! Bárhonnan jöhet az ellen.

My Life for Freedom!

Gfreiter
Má kezdtem is csuklani, és gyanakodni, hogy mé emlegettek engem folyton 😊
Egyébként Nyers, gondolom azért mielõtt az életben bevetésre mennek, jól áttanulmányozzák a terepet, és megvizsgálják, hogy az adott körülmények között az opfor melyik irányba mehet, merrõl támadhat. A játékban is csak feltételezhetjük, hogy arra ment az ellenség. Sztem ebben azért van realitás.

Gfreiter
Khmm....

Nyers

My Life for Freedom!

"átkúrok egy G-t a híd másik oldalára"

lol, szegény Gfreiter😊
Nyers
Mondom kicsik a pályák. A Pipe-on legalább látod, hogy hova lõssz. Ez nekem valahogy elfogadhatóbb, mintha csak úgy átkúrok egy G-t a híd másik oldalára!
Civil meg csak te vagy a pályán!

My Life for Freedom!

és ha egy civil bújik meg ott vagy valami védett állat?😊
Nyers
Ez csak játék, de ha onnan várod az ellenfelet, akkor miért ne? Ezek nem nagy pályák és ez a legnagyobb hiba!!! Errõl fölösleges is vitázni, kicsik a pályák, egyértelmû, hogy honnan jön az ellen.

My Life for Freedom!