America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Odase neki.. Te vagy a legjobb.. Te vagy a legjobb.. Na most mindenki!!! 😊
Gfreiter
Bár most mondta, h mission failed 😛

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Csak nálam 😊)) Má érik a 23 😊))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

MarkBlade
Jó reggelt! A honor a mai téma? 😊
Gfreiter
22 lett most a honorom 😊)) Juppíííí!!!

Al Bundy23
G-nek nem kell cheat 😊 tk-z anélkül is 😊 ugye az a bizonyos nap hospitalon eheheheh

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
Ez nagyon LOL 😄DD Nekem még newm sikerült. ÉS akkor addig vagy ott, amíg le nem jár az idõ?
Nem tom mi az a dupe cheat, nem nagyon ismerem a cheateket.

pluhi
Volt ma egy LOL esetem. Hivatalos szerver bridge crossing. Sikerült lesasszézni a párkányról a szakadék szélén, de nem haltam be, a hid lábánál álltam egy kis párkányon. Be is jelentkeztem, ugye unknown loc. Erre a többiek haxor, hacker, cheater felkiáltásokkal majdnem kivágtak. Mák, hogy volt egy faszi, aki mondta, hogy simán le lehet oda esni, nem kell semmi extra hozzá. Pedig a többi 15 se volt noob. Én pár hete játszom csak, de már többször találkoztam a problémával.
Más. Van fegyver dupe cheat? Mert ma azt csinálták a csapatomban. Siránkoztak, hogy gránátra nem mükszik. Ill. ha jól vettem ki a párbeszéd töredékbõl, valami bug volt inkább. Mindenesetre gáz.
pluhi
Detto ezt akartam irni. ASEval még 5 perc sincs. Ahol 20an vannak a játékban ott nagy valószinûséggel ki fog lépni valaki. Vagy kickelik, vagy szakad a netje, vagy PB. Két percen belül benn vagy.
Gfreiter
Nem értem mér nem jutsz be, nekem max 5 perc. Eldöntöm, hogy melyik pályán akarok játszani, beállítom a Filterben, hogy csak azt lássa, és ott kiírja a szervereket, és azt, hogy melyiken hányan vannak. Mindig van olyan, ahol többen nyomják, de van 5-10 üres hely.

lóbébi
Nem azt bosszant hogy dutyiba kerülök vagy kevesebb honorom van hanem azt hogy sokan nem tudják hogy ez a játék csapatmunka és nem egyéni játék!Másik pedig általában nagy nehezen lehet bejutni a hivatalos szerverre ahelyett hogy én megvárjam a soromra inkább elmegyek máshova.Nem vagyok türelmesen aranytojó tyúk mert nincs kedvem fél napot vacakolni a bejutással!!De azért köszi a biztatást!Lóbébi

Ez ne keseritsen el. Az elejen szerintem mindenki megjarja nehanyszor a dutyit. De ha belejossz, es kiismered azt hogy a legtobben merrefele mozognak a palyakon, akkor mar nem fog olyan sokszor elofordulni. Bar nehany ROE azert mindig osszejohet. 😊

lóbébi
Azért mert beküldtek engem börtönbe és erre levonnak tölem egy csomót mivel vért izzadtam napok óta hogy bekerüljek a hivatalos szerverhez!Nagy nehezen bejutottam és 1 óra alatt megcsináltam 1 honort és erre iditóták miat megint levonak tölem 1 vagy kettõ honort!Legközelebb meg vért fogok köpni hogy megcsináljam 1-3 honort hogy végre tudjak SF-esként harcolni.

Nyers
És miért? Ha szabad ezt a kérdést feltennem?

My Life for Freedom!

lóbébi
Dutyiban voltam!!!Sajnos!!!!

Nyers
Azonnal kenheted utána! Még nem voltál dutyiban? Én már többször is megjártam mivel a tûzvonalamat keresztezték. Minusz 600 pont automatikusan, ha jól tudom.

My Life for Freedom!

lóbébi
Most nagyon baszthatom hogy egymás után kétszer gránátot dobbtam és felrobbantottam a sajátjaimat.Hülyék csak mentek elõre mint a vak tyúkok erre felrobbantottam õket!Utána kilépett a rendszerbõl majd börtön kéep mutatott nekem!Menyi honort vonnak le tõlem és mikor tudok majd tovább játszani?

Nyers
LOL, ezt lehet, hogy én is beteszem! 😊

My Life for Freedom!

[HUN]Crassus
de inkább így :"Listen my son!Check MY HONOR! and SHUT UP!"sztem így jobb😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Slow bindeld csak nyugoftan😛
Én már bindeltem😊

Nyers
A jövõ elkezdõdött - America's Army 2.1

My Life for Freedom!

Slow
sztem a jövõ úgy alakul, hogy minél egszerûbb dolgot minél több reklámmal, minél nagyobb számban eladni...😞

na de neked legyen igazad és a jövõ az már pl idén márciusban legyen...😉

kitaláltam neked egy megoldást a ghostra:
aki meghal, annak le-mutolja a mikrofont a gém...😉)))
csak nehogy megemlítsd a deveknek=)

Nyers
Nem az egész pályát generálná, hanem csak meghatározott elemeit, lennének fix részek is: pl.: célterület nem változik, de az azt körülvevõ épületek nyugodtan változtathtnák. Ezt Gremovan és Strahd is írta és ha utána nézel, akkor már ezt is említettem (jó régen). Akkor is simán baromságnak tituláltátok. Ez meg marhaság, hogy a vonal nem bírná. Nem úgy gondoltam, hogy egyik pillanatról a másikra megváltozik minden. Amíg ez az egész rendszer megvalósul, el fog telni (jó) pár év. Gondolom a vonalak is fejlõdni fognak, szóval amit leírtál így hibás. Azért örülök, hogy néhány embert megfogott az ötlet. Szerintem a jövõ mindenféleképpen hasonlóan fog alakulni!

My Life for Freedom!

patacsi HUN
vagy csak pia ??

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
tréfarépa, humorkakaó ??

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

MarkBlade
Hi-Hi-Hi..van benne valami..😊
Slow
(nincs szüksége gyakorlásra, mondhatnám úgy is, hogy nem oszt nem szoroz...😛)

MarkBlade
LOL.. Akkor ideje ismét gyakorolnod mert már rég nem láttalak.. 😊
Slow
bazzz=)
ezt fogom be blindelni, ha megengeded=)))

[HUN]Crassus
Thx Pluhi az infót!
Blade my son! Check your HONOR AND SHUT UP!😛P

Slow
azt szeretném ééén iiis😉

pluhi
Nincs más ver. A szám közepe van oda bevágva.
MarkBlade
Inkább menjen lövöldözni katona! És tiszta legyen a körlet mire hazaérek! 😊
[HUN]Crassus
Nincs meg az instrumentális verzsön?? én nem találom win mx-el😞

Tikal
meg van a film zenéje 😊
de a bang bang a legjobb szám, meg a futyülös 😊

amit keresel:
Santa Esmeralda - Don't Let Me Be Misunderstood

bár a filmben mas valtozata van, itt elég hamar bejon az ének, ott meg csak instrumentalis megy ha jol emlékszem.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[HUN]Crassus
Valki a Kill Bill-bõl a csettingetõs-tapsolós számnak a címét nem tudja véletlen??amikor elkezd harcolni a hóban a japcsi csajjal akkor megy,meg állítólag ez a Desperadó fõcímzenéje is.....slowal tud valaki segíteni??

Gfreiter
Jah, hogy most itt arról vót szó?

Gfreiter
Aminél oda van írva, hogy official vagy leased szerver. Ottan van a fincsi pontocska 😊 Abból 5000, és mehetsz SF-nek.

Tikal
sok pont kell 😊

hivatalos serveren kell játszani...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Srácok PLZ help!
Belépek army ba bejelentkezek és jáccok...szedem a pontokat de a honor level nem változik😞((( és az experience sem...,ost mi van akkor nemtok 15 ös lenni😊)

Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz

Strahd_
vagy super ki soldal még
fegyverkezelési útmutatók .)

Strahd_
Strahd_
Addig is .) akit érdekel .)

m16

Strahd_
elrontotad az aláirásod 😄 😄

patacsi HUN
jájj rámtámadt az ÁLaláírásom ááááááááááááááááááááá...

patacsi HUN
van az xSU-nak fóruma ???
hol?? mióta ??________________________________________________________________
Teszt:SF-ABCCAAACAADBBCB -- MEDIC-AAACCBABDBAEACCAADBBABCDACBDBCBBB
2.0a full verzió letöltés -- 2.0-ról 2.0a patch letöltés -- PunkBuster frissítés letöltés
CODE szerver ip: 193.225.82.93 -- TS ip:193.109.252.102 -- AmericasArmy.hu

Strahd_
Azok az XSU sok akik még nem léptek be az xSU forumba vagy mert nem tudják hoygan kell , jelszo név stb miatt azok irjanak nekem és elküldöm az adataikat .) mégegyszer

Strahd_
nem nem soha 😄 szétoffolom ha G a goré 😄

Mighty
G tégy rendet!!!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Na sipirc az NWN topikba 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk