America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Tudja vlki hogy a C-n hova csomagolja ki az exe-t?

Üdv

CSUKA
Lassú munkához idõ kell!<#beka2>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

[Rush]
Még azota?<#idiota>

hTTp://ror.hu/

repro
Csá csodabocskor MP5SD-m most épp itt van szétkapva az asztalomon...

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
934 új üzenet.. wzup?

N0 TXT TLK PLZ!4!

Köszi,egy kicsit azért túlzás,viszont nem akartam hagyni veszni a honorjaimat,meg hát nem kis élvezet vele játszani! 😊<#violent>

N3TuddKi
igazi fanatikus.<#wave>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Oké,megoldottam,összeraktam 3 letöltésbõl egy normálisat és az már rendesen kicsomagolta meg fel is intallálta magát.Nehéz szülés volt... 😊

Marvin
Nem.
Úgy 6 kell neki minimum.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Javitok,sorry,tudtám másik particióra is rakni,de ott is crc hibát ir ki,két verziót is kipróbáltam.😞 Hely van bõven...

Egybõl oda kezdi és nem is engedi máshova kitömöriteni.

Az elég karcsú, lévén hogy a telepítõ a c meghajtóra pakolja ki telepítés elõtt az ideiglenes fileokat. Szal próbálj még felaszabadítani neki némi helyet vagy, ne a C meghajtóra telepítsd.

4.2 Gb van még,az nem elég neki?

De van.

Marvin
Nincs elég helyed a winchesteren?...

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Már teljesen kitöröltem és a harmadik verziót teszem fel a full-ból,de még mindig ugyan az a baja.Crc hibát ir ki és azt a corruptos feliratot!

N3TuddKi
töröld ki a régi army mappát.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

És ezt irja ki a full-nál:" Some installation files are corrupt.Please download a fresh copy and retry the installation" Ezt miért irja?

A fullnál is hibát ir ki,csak nem akratam irni!

CSUKA
De õ nem azt szerette volna tudni, hogy miért nem tudja föltelepíteni a játékot. Hanem, hogy miért ír ki hibát.

Ez a megfelelõ válasz:
Azért, mert ezt a játékot amerikaiak csinálták.

<#banplz><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#nevetes1><#nevetes1>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

N3TuddKi
kellett

N3TuddKi
csak 5 sorral kelett volna visszább olvasnod: ne peccselj, töltsd le a fullt.

Pliiz segitsen vlki!

Sziasztok!

Azt irja hibának,hogy : Some installation files are corrupt.Please download a fresh copy and retry the installation!

Mi lehet a baja?A magyar aao serverrõl töltöttem le!

Sziasztok!

Mi lehet a baj az új patchal,hogyha az eredetiségre hivatkozva nem rakja fel és leállitja a kitömöritést?Gyors help kéne!

Thx all Üdv Mindenkinek!

CSUKA
Nekem volt olyan balfasz osztálytársam, aki behozta a suliba (érthetõ indokt mondott, mivel suli után egybõl mentek szórakozni a közeli erdõbe), csakhogy Õ még feszíteni akart vele, és az órák közötti egyik szünetben kivette a piszttolyából a tárat, és lõtt egyet egy másik osztálytársam felé. Egy maradt ugyebár a csõben. Pont homlokon találta kb. 2mrõl a másik oszt.társamat, akinek 2 héten át egy piros pont díszelgett a homlokán. Úgy nézett ki, mint a nem tudom melyik vallás tagjai Indiában.
Még jó, hogy egy nyugodt srác volt akit fejbelõt... Annyit mondott hó bazeg, és röhögött. Szerintem abba bele se gondolt, mi lett volna ha a szemét lövi ki. Akié a pisztoly volt, nagyon lebasztuk. Nem szóltunk tanároknak, mivel komolyabb baj nem történt, mert ezért kicsapták volna.

De akkoris nagy fa.. volt.

Venom
Hát én festékest biztos nem veszek bele. fõleg mert irják is hogy nem abba való 😊 meg a hagyományos az olcsóbb is 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Sadist
Én csak fluoreszkáló BB-rõl hallottam eddig, de azt is aranyárban mérik. Meg aki egy festékkel töltött vackot tölt a fegyverébe, az meg is érdemli, hogy néhány száz lövés után szarrámenjen a csõ és a hop-up.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Lehet hogy ez konkretan nem arra lett kitalalva, de van/volt par festekkel toltott BB amit lehetett airsofthoz hasznalni. De szvsz folos penzkidobas.

Sadist
Meg van olyan balfasz is, aki az airsoft fegyvert az igazihoz hasonlítja karbantartás szempontjából...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mighty
A termék hozzászóláasi között van pár egyén, aki nem csak arra használja.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Venom
Láttam de oda van irva hogy kizárólag kézigránáthoz használható.

off

Itt bal oldalon a menübõl BB lõszerek, gázok, CO2 és ott az elsõ pl festékkel töltött.

on

vazzeg, levédetem ezt a nevet...<#idiota>
poklok po klán
N3TuddKi
egy JÓ klán tagságát ki kell érdemelni.

Mighty
Koszi klán jó lesz?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

valki tudna aljálani egy jó klánt
hali....
Sadist
Nem.

Venom
Ezek a lõszerek az airsofthoz szintén festéket tartalmaznak mint paintballnál? bár gondolom igen csak azé megkérdem 😊

Elmondaná nekem vki,h a hangvezérlést,h lehet elõcsalogatni a aa 2.8.2 ben mert én beírtam a szöveget de nem mükszik pedig sztem jót nyomtam alapból nekem aszthiszem a Ctrl gomb volt.
De nem mûködött gondolom,mert rossz gombot nyomtam és így nem tettszett neki nem mondaná el valaki,h melyik gombot kell megnyomni,h mûködjön?
Sadist
Add már kölcsön az asszonyt, én is már régóta ki akarom próbálni az airsoftot <#banplz>

Venom
köszia a cimeket! 😊

Ombika
Jaja mar megtettem!!

N3TuddKi
szerintem ne peccselj. inkább a fullt.

Venom
Budapesten hol lehet airsoft cuccokat venni?
Esetleg van oldala is az üzletnek ahol rendelni lehet?
Lehet hülyeséget kérdezek de nemtaláltam ilyen oldalat 😞

Ombika
Uj patchot fel akarom rakni es azt irja ki: DE miert?

megyek meg is nézzema magyar oldalt