America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezes
mi az hogy retek bezzeg amikor a multkor enekeltem akkor meg a szoloenekesi posztot is felajanlottad rogton az egyuttesedben

Fonok.Ki az a corporation?

Gyadi
Magyarul olyan stuki, mint ami van az ármiban 😄
Special Purpose Rifle, tehát SPR 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

AirborneRanger
M82A1*

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
Legközelebbi M82A2 Barrett .50 Cal
a másik meg M16A2 Bipoddal és scopeal 😊

Strahd_
Milyen puska az az izraeli katona kezében jobb oldalt? m16?

De a legközelebbi kezében lévö fegyver milyen durva 😄 hatalmas...

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[LoverZ]Neo_HUN
jaja... az QL! feldobja a gémet! 😊ehhh

Al Bundy23
ehehe ezt mondom én is 😊)birom mikor kiborul a bili azt a retelk hangján elkezd anyázodni ehehehehe NA AZ MEGALOL 😊

IBANEZ UV777 Rulez

[LoverZ]Neo_HUN
rezes jó arc! 😊 fõleg amikor anyázik! HOOOOAHHHH!

Corv_[HUN]
Úgy hogy már volt jó sok honor mire bekapcsolódott a trackerbe

\"Mess with the best Die like the rest\"

Gfreiter
Hát járj erre gyakrabban! Neked is jónyóc 😄

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Sokáig nem nyomtam, mert szar volt a monditorom + kevés ramom volt. Te viszont hogys csináltad, hogy 67 órával 55 honor?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

SSBeeci
Na yo8..majd ha erre járok benézek

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
WOW G:😊)A kis házigazda😊Gratu

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
YO Is-10!!(éétteed is-ten) 29 G?!!Akkor havonta kb 10 percet gamézol??!!Hát minimum 50-nél kéne járnod bbáázz!!Na mind1

Gfreiter
Volt egy flémer, azt leálltam vele hadakozni, és gondolom a moderátor megunt állandóan itt lenni, így egyszercsak kaptam egy e-mailt, hogy házigazda vagyok, és megjelent a törlés gomb 😊

Gfreiter
LOL 😄 Szia Beeci!! Hát, 29-nél tartok, csak sajnos most nem nagyon van idõm jáccani 😞

SSBeeci
Remélem az Armyban is itt tartasz G?!

SSBeeci
Na haller @ll...Miket látokGfrei a házigazda(biztos az 5500 feletti üzik számáért)

Dexa
ármis hely mivel anno ott találkoztunk elõször 1mással a többiekkel...
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

AirborneRanger
Mit ne mondjak sokkal jobb mint az alap kis ak74es fõleg h állandóan letkztak 😞

Gfreiter
Az bizony nagyon dícséretes 😊))

AirborneRanger
Demá mentem sf pályán módosított m4el 😊 Felpakoltam mint a málhás szamarat 😊 És öltem is vele 😄D

Gfreiter
Nem, jauz az. Nekem is annyi asszem 😊

AirborneRanger
Ugye az nem gond h 15ös honornál még csak -30%os kill death ratiom van? 😞

Gfreiter
Melyik az az armys sörözõ? Hogyhogy armys?

Al Bundy23
😊

IBANEZ UV777 Rulez

PsychoStarfish
Bundella. Ez nem kérés volt. Ez parancs 😄

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Al Bundy23
KINEK VAN ERRE PÉNZE?😊)))

IBANEZ UV777 Rulez

Dexa
pééééntek?
hááát...
majd megdumáljuk még a részleteket...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

PsychoStarfish
Oksa. Megbeszéljük még. Mondjuk Péntek? =)

Dexa
na akkor sörözés?
az ármis helyen vmikor pl a jövõ héten?
😄

PsychoStarfish
Bundell 😄 Te meg csak gitározol és gitározol, és nem gyüssz idefele, hogy jókis vendéglátásban részesülj. Ejj ejj 😄

Al Bundy23
nem baj rezesem, megszoktam hoyg te egyre jobban szét vagy szórva 😊 mint télen a a só ehhh

IBANEZ UV777 Rulez

Bobber
na akor kezdedk megnyugodni😊😊 akkor ugy nez ki kik kell gazdalkodni a fizubol egy ujj gepet szulinapomra😊😊😊 mert abba senki nem kothet bele😊😊 koszi az infot😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
csak mert itt tobben is emlegettek hogy a kozelharc nem megy nekik es nekem se mert ha kozelharc van akkor van amikor leesik az fps em 4-5 re is es olyankor a guta ut meg es ha mondjuk megveszem a gepet es ugyan ugy kicsi marad az fps em mert szarul van megirva a grafikai motorja a gamenak akkor egy kicsit merges leszek😊😊😊

[negativ] Cirek
nekem AMD 2200+, 512MB RAM, GeFOrce Ti4200-sem van. ezzel minden high-on + detailed shadow-val minden pályán 1280*960-ban élvezetesen(30-40fps) tudok játszani.
amit leírtál configot, az ennél jobb...

😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

rezes
ja kimaradt belole a jatszom😊

rezes
Az a konfig amit irtal eleg lesz hozza en egy amd 1800+ 512mb ram radeon 8500 konfiggal es eleg turheto a jatek 1024*768 ban bar azert egynehanyszor iszonyat lag van igy is

Bobber
hella mindenki
lenne egy olyan kedesem hogy a mostani gepemen iszonyatosan alacsony az fps eppen ezert csak kicsi es zart palyakon tudok viszonylag turhetoen jatszani. kivancsi lennek arra hogy most akarom cserelni a gepet egy p4 esre 2600 ra 1 giga ram ati radir 9600 ra es hogy akor mar fogok tudni rendesen nyomulni minden palyan vagy a kinti palyakon ill az sf palyakon ugyan ugy fogok kinlodni es nem fogok tudni kozelre loni mint most??
mert most a kozeli csatak iszonyatos diavetitesek😞😞.
azert lennek kivancsi ra mert igazabol csak e miatt akarom lecserelni a gepet mert a tobbi alkalmazas jo kozelitessel egesz turhetoen elfut rajta csak ez nem😞😞 szal telleg komoly velemnyeket varok mert ha nem eri meg akkor nem adok ki egy szagyor lovet ra most mert akkor meg elkaristolok egy ideig a gepemel es telleg csak akkor cserelem le ha mar nagyon veres a nyaka😊😊
elore is koszi a segitseget

AirborneRanger
Minnyá meglesz 15 honorom jípíííí 😊

Nyers
Cool

My Life for Freedom!

[Rush]

hTTp://ror.hu/

[Rush]
Szóljál, majd rám!!

hTTp://ror.hu/

Nyers
Ja, veszélyes ügy, az elején én is csak akkor lõttem, ha rámlõttek! 😊

My Life for Freedom!

AirborneRanger
Affene 😊 Asszem még gyurnom kell mer SFpályákon nem valami jó helyi parasztforceal zuzni 😊 Gyakran letkznak 😊)

BEAST
jóóó reggelt mindenkinek ^^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

THE matrica
ilyent én is tok 😄
[/img]

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

AirborneRanger
Namá 13 honorom van!!! 😊 igaz csak -29!os kill/death ratio 😞

😊

Dexa
mé?
volt harag?