America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fonok.Ki az a corporation?
Special Purpose Rifle, tehát SPR 😄
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
a másik meg M16A2 Bipoddal és scopeal 😊
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
De a legközelebbi kezében lévö fegyver milyen durva 😄 hatalmas...
IBANEZ UV777 Rulez

\"Mess with the best Die like the rest\"

Neked is jónyóc 😄 
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
Gratu\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
Hát minimum 50-nél kéne járnod bbáázz!!Na mind1
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
Hát, 29-nél tartok, csak sajnos most nem nagyon van idõm jáccani 😞\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfrei a házigazda
(biztos az 5500 feletti üzik számáért)

😄
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
hááát...
majd megdumáljuk még a részleteket...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
az ármis helyen vmikor pl a jövõ héten?
😄
IBANEZ UV777 Rulez
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
amit leírtál configot, az ennél jobb...
😊
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Fonok.Ki az a corporation?
lenne egy olyan kedesem hogy a mostani gepemen iszonyatosan alacsony az fps eppen ezert csak kicsi es zart palyakon tudok viszonylag turhetoen jatszani. kivancsi lennek arra hogy most akarom cserelni a gepet egy p4 esre 2600 ra 1 giga ram ati radir 9600 ra es hogy akor mar fogok tudni rendesen nyomulni minden palyan vagy a kinti palyakon ill az sf palyakon ugyan ugy fogok kinlodni es nem fogok tudni kozelre loni mint most??
mert most a kozeli csatak iszonyatos diavetitesek😞😞.
azert lennek kivancsi ra mert igazabol csak e miatt akarom lecserelni a gepet mert a tobbi alkalmazas jo kozelitessel egesz turhetoen elfut rajta csak ez nem😞😞 szal telleg komoly velemnyeket varok mert ha nem eri meg akkor nem adok ki egy szagyor lovet ra most mert akkor meg elkaristolok egy ideig a gepemel es telleg csak akkor cserelem le ha mar nagyon veres a nyaka😊😊
elore is koszi a segitseget
hTTp://ror.hu/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-