America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Vagyis, egy teljes magyarosítást is végre lehet hajtani (legalábbis a Briefingben, de meg lehetne nézni, hogy a menüt nem lehet e lefordítani).

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Hé skacok! Ha átírom a txt fájlokat, akkor magyarul jelenik meg a szöveg a játékban 😊))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[LoverZ]Neo_HUN
szó szerint övön aluli volt! 😊

[LoverZ]Neo_HUN
nincs köze hozzá, ne izgulj...
az én seggemet nem fogod itt látni... meg amúgy sem.. 😊

patacsi HUN

Éljen sokáá Prank 😄

Éljen sokáá Prank 😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

rezes
Magatokrol mikor raktok be kepeket?Az nem er hogy csak rajtunk kacarasztok(mar aki kacaraszik)

Fonok.Ki az a corporation?

rezes
ja bocs boldog szulinapot

Slow
éljen a Prank! 😊

pet70000
nem Free tette ide be a képet, én vagyok a bûnõs!!
csökkenteni akkarom a többi klán hírnevét, aszem sikerült is

És boldog szülit!!!!

rezes
Huh most hogy free nagyszeru(?) fenykepet lattam elkezdtem gondolkodni miert is LoverZ a klanunk neve.Nos ha elharapozna ez a nagy szeretet akkor lehet hogy inkabb kilepnek

Egyebkent a kepet tagtoborzas miatt tetted be ide?

Mighty
HBTY

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Al Bundy23
jaja meryy christmas.....öö vagyis hát boldog húsvétot...aklarom mondani boldog háklaadást....szal boldog szülnapot 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
Akkor ezúttal Isten éltesse Prankot!!! 😄

Al Bundy23
eheheh tartózdonék ha lehet 😊pöcsöm se kiváncsi a seggetekre 😊

IBANEZ UV777 Rulez

pet70000
lollll, akko' kinek a seggére vágysz?????
de ne felejtsd el, ez army-s fórum, közülünk ke' vállasztanod

Al Bundy23
bááz szegyétek má ki free seggét hát beteliti az egész képernyömet, éás hát el tudok képzeléni mást is free segge helyett ehehehehehehe

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN
jól van na aláírok, aláírok... 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[LoverZ]Neo_HUN
megtalálod az orvosi és az SF tesztet a LoverZ Fórumban... http://www.loverzclan.hu

[LoverZ]Neo_HUN
nem rossz...

Al Bundy23
na de nem fikázni az ocsmány külsömet 😊 igy is megáldott a jóisten ilyen ocsmány képpel 😊

IBANEZ UV777 Rulez

BEAST
TUDTAM... mindig is sejtettem

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gfreiter

pet70000
á, dehogy, mindig is errõl szólt.......
az army csak álca

BEAST
bocs nem akartam zavarni..folytasátok csak 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
ohh idõközben megváltozott a fórum témája >😉)))

patacsi HUN
jájj brühühûûûûûû
multkor Slow az öregnyanyáslógóbõrössel, most meg ez...

akkor már inkább a grizzlys képek 😄

Al Bundy23
eheheh há hoygne hasonlitana 😊 cska itt nem vot kiengedve my hair 😊 hát hja free azért elég messzire merész ez a kép :Ö) ehehehehehehehejhehehe

IBANEZ UV777 Rulez

pet70000
Free visz mindent bázzzz!!!!!!!! ez fullos én mondom!! 😊

pet70000
Tesó, ez a kép nem hasonlít rád, de most komolyan!!!
ez itt ni!!!!!

[negativ] Cirek

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

patacsi HUN
ejnye bejnye lusta patacsi

patacsi HUN

Mighty
Keresd patacsi aláí.....

patacsi! Hová tûnt az aláírásod???

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Milka
kösz majd kipróbálom!
az orvosis tesztet aki megcsinálta lécci írjon : [email protected]

(hogy lehet ejtõernyõvel ugrani?a sima ugras ment250m en de nem tom hogyhogy)

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

patacsi HUN
a http://www.domain.hu csak www- vel mûxik anélkül nem 😄
ez nagyon LOL...

patacsi HUN
Az ékezetes nevek bevezetése lépcsõzetesen történik (regisztráció 2004. március 1. és 2004. május 24. között)
😉

[negativ] Cirek
rossz a link.

😄 😄 😄 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[LoverZ]Neo_HUN
😊))))

http://www.sírósribancok.hu

ehhhhhhh

Al Bundy23
eheheh na jolvan megyek innét mer tmár fáj a hasam a röhögéstöl 😊

IBANEZ UV777 Rulez

rezes
Na lassan klannevet kell valtoztatni a siros ribancok klanjara

Al Bundy23
nekem az tetszik miko lacek+rezes+és egy csipet kisbruno szorja az átkot kánonban,....NA AZ MEGALOL heeheheheh

IBANEZ UV777 Rulez

rezes
Egyik csapattarsam mar megemlitette hogy amit kisbrunoval muvelunk a ts -en az hallgathatatlan es inkabb kilep mert ez elrontja a kedvet es nem tud jatszani

Al Bundy23
de hüle vagy 😊

IBANEZ UV777 Rulez

rezes
ja azt elfelejtettem megemliteni hogy a noit

Al Bundy23
tze rezes tölem valóban soxor hall6tál szép beszédet, avagy kéáromkodjuk le a csillagokat az égröl 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
eheheh

IBANEZ UV777 Rulez

rezes
valoszinuleg valamilyen kikepzesed meg nincs meg.Pl sf palyara mesz be az sf trening nelkul

[negativ] Cirek
a debloyment menüben ikszeld be a bal alsó sarokban. az enable punkbuster opciót.

rezes
Azert en Bunderatortol is hallottam egy ket egyszeruen ertelmezheto es celiranyos mondatot.Sajnos ez az army hibaja mert jo lenne ez ha nem lenne ennyire szar.Sok a bug megtobb a csalo az ember meg csak mondja mondja...

Milka
heló,szia, szevasztok!
lenne 1kis problémám LÉCCCCi segícsetek!!!
amikor felkapcsolódok 1 szerverre és elkezdi tölteni a pályát, megjelenik a pályából 1kép kb.0,5másodpercre és utána visszalép a fõmenübe.
MIÉRT??mi kell neki vagy mi ven?LÉCCCCCi segícsetek!
mailom: [email protected]

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"