America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
amikor rámegyek a telepítésre,nem választhatom hoa telepítse,ha nyomok cancelt kilép,és a c meghajtón ahová rakná kurvára nincsen hely
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
A 2.8 változatát a játéknak már lehet single modban is játszani,tehát nem interneten?
\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Eddig jó volt, most meg kifagyogat, majd megnézem,ha felkelek 13h -kor...
Éjszakás vagyok megint <#mf1>#mf1>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
ftp://ftp.free.fr/mirrors/AmericasArmy/americasarmy.html
N0 TXT TLK PLZ!4!
és ha igen honnan tölcsem le a játékot linuxra?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
<#taps>#taps>
Végre megint mûködik a scriptem :)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Aki még nincs úgy rendben, mint én after után... az töltsön rá a rendszerre kicsit. :P :D
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ám folyt köv. Páncéltörõ. Láttam itt lent egy delikvensnek is ez a problémája. Szintén a bukó alakra kell lõni?
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
U.S. Weapons Familiarization elakadtam. Trénig! :) Oda küld az elsõ kiképzõhöz, zöld nyil jelzi, el sem lehet téveszteni. M9 piszoly. Elnézegethetnénk ott egész nap magunkat, de semmit nem csinál, kiképzõ nem szólal meg, fegyvert és tárat sem vesz fel az asztalról. Mit kell elötte csinálni?
Szabad hely az van dögivel. :)
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
de legyen egy 6-8Gb szabad helyen azon a vinyón, ahová letöltöd, illetve ahonnan futtatod a setupját.
Régebben megvólt, most megint rávettem magam erre.
Kérdés: Elég leszednem a 2.8.2-öt?
SzeretnÉm a segitsÉgeteket kÉrni. Kaptam egy csodaszep logitech G 11billentzuzetet. Sajnos nem tom hogyan kell a kedvenc jÁtÉkomra beÁllitani(AAO).Valaki tud ebben segiteni?
Mighty meg mindig itt van:D
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
hTTp://ror.hu/